Menu

 LOUNAS  11:00-14:30

Ravintolamme on täydellinen paikka  kiireisen arjen  puurtajille, kiireettömille nautiskelijoille tai tärkeille liikelounaille.
Varaa pöytä etukäteen tai anna hissin kuljettaa sinut suoraan 9.kerrokseen.

Lounas  tarjoillaan pöytään ja se sisältää alkusalaattipöydän ja talon artesaani leipävalikoiman.
Kolmen ruokalajin lounasmenu sisältää alkuruoka keiton, valinnaisen pääruuan liha- tai kalapääruuan sekä päivän jälkiruuan. Kasvismenu onnistuu alkuruuasta, kasvis pääruuasta ja päivän jälkiruuasta.
Vegaanimenu mukailee kasvismenuuta. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruuasta, lämpimästä palvelusta ja upeista maisemista. 


Vko 17


PERJANTAI 25.4.

Alkuruoaksi:
Parsakeitto 11,50€/13,70€ l, g,k*
Kuohkean kermaista parsakeittoa, 65 asteinen kananmuna, paahdettua maapähkinää ja karhunlaukkaa
Creamy asparagus soup, 65 degree egg, roasted peanuts  and wild garlic
Savulohi13,70€ l,g
Savulohi rillette, mallasleipää, kurkkua, retiisiä ja tillimajoneesi
Smoked salmon rillette, malt bread, cucumber, radish, and dill mayonnaise

Pääruoaksi: 
Ceasarsalaattia 14,00€ l, g* k
Puuhiiligrillattua maissikanaa, romainesalaattia, valkosipuli leipää ja parmesaani-sardellikastiketta
Charcoal-grilled corn-fed chicken, romaine salad, garlic bread, and parmesan-anchovy dressing
Fish & Chips 16,00 € l
Tempura friteerattua seitä, tuore hernepyreetä, tartarkastiketta, sitruunaa ja ranskanperunaa
Tempura-fried pollock, fresh pea puree, tartar sauce, lemon, and French fries
Ankka 16,50 € l, g
Timjami-hunaja marinoitua paistettua ankanrintaa, parsakaalia, kukkakaalia, parsaa, retiisiä, miso-voikastiketta
Thyme-honey marinated fried duck breast, broccoli, cauliflower,
asparagus, radish, and miso-butter sauce
Sitruunarisotto 15,00 € l, k, g, veg*
Sitruunarisottoa, marinoitua parsaa, rucolaa ja parmesaania
Lemon risotto, marinated asparagus, rucola, and parmesan

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€ 
Three-course menu

Vko 18

MAANANTAI 28.4.

Alkuruoaksi:

Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons

Possunkylki-nuudelisalaattia 13,70€ l,
Tiristettyä possunkylkeä, tofua, nuudelia, paksoita, porkkanaa, retiisiä, tummaa seesamia ja Katsu-majoneesia
Stir-fried pork belly, tofu, noodles, pak choi, carrot, radish, dark sesame and Katsu-mayonnaise

Pääruoaksi:

Toast Skagen 14,00 l, (g)
Käsinkuorittuja katkarapuja, paistettua vaaleaa leipää, sitruunamajoneesia, kananmuna, piparjuurta ja tilliä
Hand-peeled shrimp, fried white bread, lemon mayonnaise, egg, horseradish and dill

Muikku 15,50 € l (g)
Paistettuja Puruveden muikkuja, perunapyreetä, marinoitua kurkkua, piparjuurta ja tilli-kermaviilikastiketta
Fried vendace from Puruvesi, mashed potatoes, pickled cucumber, horseradish and dill-cream sauce

Lindströmin pihvi 15,50 € l, g
Lindströminpihvi karitsanlihasta, paistettua perunaa ja bearnaisekastike
Lindström’s patty of lamb, fried potatoes and bearnaise sauce

Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€ 
Three-course menu

TIISTAI 29.4.

Alkuruoaksi:

Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons

Possunkylki-nuudelisalaattia 13,70€ l,
Tiristettyä possunkylkeä, tofua, nuudelia, paksoita, porkkanaa, retiisiä, tummaa seesamia ja Katsu-majoneesia
Stir-fried pork belly, tofu, noodles, pak choi, carrot, radish, dark sesame and Katsu-mayonnaise

Pääruoaksi: 

Toast Skagen 14,00 l, (g)
Käsinkuorittuja katkarapuja, paistettua vaaleaa leipää, sitruunamajoneesia, kananmuna, piparjuurta ja tilliä
Hand-peeled shrimp, fried white bread, lemon mayonnaise, egg, horseradish and dill

Lohi 16,50 € l, g
Paahdettua lohta, tilli-perunaa, fenkolia, kananmunaa ja kapris-voikastiketta
Roasted salmon, dill potatoes, fennel, egg and caper butter sauce

Maissikananrintaa 16,50 € l, g
Puuhiiligrillattua maissikananrintaa, parsakaalia, varhaiskaalia, risotto verde ja rakuunakastiketta
Charcoal-grilled corned chicken breast, broccoli, spring cabbage, risotto verde and tarragon sauce

Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€ 
Three-course menu

KESKIVIIKKO 30.4.

Alkuruoaksi:

Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons

Tartarpihvi 13,70€ l, g
Maustettu naudanlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, pinjansiemeniä, piparjuurta ja ranskanperunoita
Seasoned beef tartare, capers, red onion, pine nuts, horseradish and french fries

Pääruoaksi: 

Savulohisalaatti 14,00 l, g
Savustettua lohirilletteä, marinoitua perunaa, fenkolia, kurkkua , retiisiä, kananmunaa ja tillikreemiä
Smoked salmon rillette, marinated potato, fennel, cucumber, radish, egg and dill cream

Lohi 16,50 € l, g
Paahdettua lohta, tilli-perunaa, fenkolia, kananmunaa ja kapris-voikastiketta
Roasted salmon, dill potatoes, fennel, egg and caper butter sauce

Rydbergin pihvi 17,50 € l, g
Paistettua naudan sisäfilettä, paistettua perunaa, suolakurkkua, punajuurta, sipulia, keltuainen ja sinappikermaa
Fried beef tenderloin, fried potatoes, pickles, beetroot, onion, egg yolk and mustard cream

Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€ 
Three-course menu

TORSTAI 1.5.

Tarjoilemme koko päivän vappumenua

PERJANTAI 2.5.

Alkuruoaksi:

Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons

Tartarpihvi 13,70€ l, g
Maustettu naudanlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, pinjansiemeniä, piparjuurta ja ranskanperunoita
Seasoned beef tartare, capers, red onion, pine nuts, horseradish and french fries

Pääruoaksi: 

Savulohisalaatti 14,00 l, g
Savustettua lohirilletteä, marinoitua perunaa, fenkolia, kurkkua , retiisiä, kananmunaa ja tillikreemiä
Smoked salmon rillette, marinated potato, fennel, cucumber, radish, egg and dill cream

Pasta alla Sogliola 16,00 € l
Linguinepastaa, sinisimpukkaa, sydänsimpukkaa, jättirapua, tomaattia, persiljaa, valkosipulia ja parmesaania
Linguine pasta, mussels, cockles, king crab, tomato, parsley, garlic and parmesan

Rydbergin pihvi 17,50 € l, g
Paistettua naudan sisäfilettä, paistettua perunaa, suolakurkkua, punajuurta, sipulia, keltuainen ja sinappikermaa
Fried beef tenderloin, fried potatoes, pickles, beetroot, onion, egg yolk and mustard cream

Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€ 
Three-course menu

l=laktoositon g=gluteeniton
k=kasvisruoka veg=vegaaninen
*=mahdollista saada pienillä muutoksilla

Kevät antaa ensimmäistä satoaan ja Parsa kausi on saapunut Eurooppaan.
Tarjoilemme Loiren laakson valkoista parsaa 1.4. alkaen 

ALKURUUAT | ENTRÈES

ASPERGES | 15€ -24€
Valkoista parsaa Loiren laaksosta
Katso parsavalikoima TÄSTÄ

BUFFALA | 13 € 
Buffala mozzarellaa, keltajuuricarpaccio, paahdettuja pinjansiemeniä, kaprista ja balsamicoa
Buffalo mozzarella, golden beet carpaccio, roasted pine nuts, capers, and balsamico

ESCARGOT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla etanoilla ja vihersalaattia
Vol-au-vent filled with garlic herb butter, creamed snails, and a green salad

VOL AU VENT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla sienillä ja vihersalaattia
Vol-au-vent filled with garlic herb butter, creamed mushrooms, and a green salad

SANDRE | 17 €
Kuha 
ceviche, kurkkua yuzu-omenaa, kefiiriä, korianterikreemiä ja siianmätiä
Pike-perch ceviche, cucumber, yuzu-apple, kefir, coriander creme, and whitefish roe

STEAK TARTARE  | 18 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, hasselpähkinää ja keltuaista
Seasoned beef tartare, capers, hazelnuts, red onion, crispy artichoke and yolk

COCKTAIL DE CREVETTES | 16€ 
Käsinkuorittua katkarapua, muikunmätiä, Thousand Island- kastiketta, omenaa ja lehtisalaattia
Hand-peeled shrimp, vendace roe, Thousand Island dressing, apple, and lettuce

KLASSIKOT | CLASSIQUES

ROYAL DE GAMBAS DE PARIS | 25 €
Puuhiiligrillattuja jättirapuja, valkosipuli- vuohenjuustoleipää, vihersalaattia, cantaloupe melonia, aiolia ja parmesaania
Charcoal-grilled giant prawns, garlic-goat cheese bread, green salad, cantaloupe melon, aioli, and Parmesan

RISOTTO | 25 €
Kermaisen täyteläistä ”Crème de verte” risottoa,  paahdettuja pinjansiemeniä, parsaa ja pecorino-juustoa
Rich cème de verte risotto, roasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese

POISSONS ET FRUITS DE MER

CORÉGONE LAVARET | 34 €
Paistettua siianseläkettä, muhennettua pinaattia, kurkkua,
Lapin puikulaperunapyreetä ja tilli-beurre blanc kastiketta
Fried whitefish fillet with creamed spinach, cucumber, Lapland’s potato purée, and dill beurre blanc sauce

MOULES À LA CRÉME  | 29 €
Sitruunaruoho-valkosipuliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, jalapeno-aiolia ja hapanjuurileipää
Mussels cooked in lemongrass and garlic broth, French fries, jalapeno aioli and sourdough bread

PICCATA | 26€
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileetä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa ja grillattua sitruunaa
Crispy breaded perch fillets, spinach-pea purée, capers, dill-seasoned new potatoes, and grilled lemon

DÉLICES DE VIANDE

CAILLE | 32 €
Puuhiiligrillattua tryffelimurekkeella täytetty viiriäinen, kevätkaalia, porkkanaa, crème de verte -pyreetä ja rakuuna-lintulientä
Charcoal-grilled quail stuffed with truffle meatloaf, spring cabbage, carrots, crème de verte purée, and tarragon-infused poultry broth 

AGNEAU | 38 €
Puuhiiligrillattua kotimaista karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalia, parsaa,  paahdettua perunaa ja portviinikastiketta
Charcoal-grilled domestic lamb loin, yuzu-flavored cauliflower, asparagus, roasted potatoes, and port wine sauce

FILET DE BOEUF 150g | 42 €
Puuhiiligrillattu kotimaisen härän sisäfileepihvi, soijaglaseerattua paksoita ja siitakesieniä. Pont Neuf-perunoita ja tummaa Dijon-kastiketta

Charcoal-grilled beef tenderloin steak, soy-glazed pak choi and shiitake mushrooms, Point Neuf potatoes and dark Dijon sauce.

DESSERTS

CREPES SEZETTE | 14 €
Paistetut ohukaiset, appelsiinisalaattia ja vanilja-diplomatkermaa
Fried pancakes, orange salad and vanilla diplomat cream

CRÈME BRÛLÉE | 14 €
Espresso maustettu Crème Brûlée ja kirsikkasherbet
Espresso-flavored Crème Brûlée and cherry sherbet

CHOCOLAT  | 14 €
Suklaamousse 63% Vanuari suklaasta,pähkinää, mangoa, mantelikeksi ja kookosjäätelöä 
Chocolate mousse 63% from Vanuari chocolate, nuts, mango, almond cookie and coconut ice cream 

FROMAGE | 14 €
Valitse juustokärrystämme kolme erilaista juustoa maisteltavaksi lisäksi hillokkeita ja keksiä
Choose three different cheeses from our cheese trolley to taste along with crackers and jam

SORBET | 8 €
Bistro O mat´in päivän sorbet
Bistro O mat´s sorbet of the day

PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä

LAPSILLE

PICCATA | 17 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa ja grillattua sitruunaa
Crispy breaded perch fillets, spinach-pea purée, capers, dill-seasoned new potatoes, and grilled lemon

AGNEAU | 17 €
Puuhiiligrillattua kotimaista karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalia, parsaa,  paahdettua perunaa ja portviinikastiketta
Charcoal-grilled domestic lamb loin, yuzu-flavored cauliflower, asparagus, roasted potatoes, and port wine sauce

DESSERT | 6 €
Vaniljajäätelöannos tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

*****
Kysy  mahdollisista annosten allergeeneista bistromat.hakaniemi@bistromat.fi
Please ask  more dietary information if needed bistromat.hakaniemi@bistromat.fi

Tervetuloa nauttimaan keittiömestarimme luomasta kolmen ruokalajin makuelämyksestä!
 Valittavananne on elegantti Menu de Saison sekä houkutteleva kasvismenu Menu de Choix vert ja vegaaninen
Menu Vegan Näistä huolella suunnitelluista menukokonaisuuksista löytyy varmasti jokaiselle seurueenne jäsenelle täydellinen makuelämys. 

MENU DE SAISON | 59€ 

STEAK TARTARE
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, hasselpähkinää, piparjuurta
ja keltuaista
Seasoned beef tartare with capers, red onion, hazelnuts, horseradish, and egg yolk
TAI | OR
SANDRE

Kuha ceviche, kurkkua, yuzu -omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike-perch ceviche, cucumber, yuzu-apple, kefir, coriander purée and whitefish roe

***
CORÉGONE LAVARET
Paistettua siianseläkettä, muhennettua pinaattia, kurkkua, Lapin puikulaperunapyreetä ja tilli- beurre blanc kastiketta
Fried whitefish fillet with creamed spinach, cucumber, Lapland’s potato purée, and dill beurre blanc sauce
TAI | OR
AGNEAU
Puuhiiligrillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalia, parsaa, paahdettua perunaa ja portviinikastiketta
Charcoal-grilled lamb loin, crispy roast potatoes, beetroot, parsnip and port wine sauce

*****
CHOKOLAT

Suklaamousse 63% Vanuari suklaasta mangoa, mantelikeksi ja kookosjäätelöä
Chocolate mousse 63% from Vanuari chocolate, mango, almond cookie and coconut ice cream

MENU DE CHOIX VERT | 50€

VOL-AU-VENT
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin
muhennetuilla sienillä ja vihersalaattia
Vol-au-vent filled with garlic herb butter, creamed mushrooms, and a green salad
***
RISOTTO
Täyteläistä Brie de Meaux – saksanpähkinärisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä, parsaa ja pecorino juustoa
Exquisitely rich crème de verte risotto, roasted pine nuts, asparagus, and pecorino cheese
***
CRÈME BRÛLÉE
Espresso maustettu Crème Brûlée ja kirsikkasherbet
Crème Brûlée flavoured with espresso and cherry sherbet

VIINIPARITUKSET MENULLE 45€ 
ALKOHOLITTOMAT VIINIPARITUKSET 33€ 

MENU VEGAN  52€

ASPERGES 
Keitettyä valkoista parsaa,
paahdettuja pinjansiemeniä ja
tomaatti vinaigrette
Boiled white asparagus, roasted pine nuts, and tomato vinaigrette
****
RISOTTO 
Täyteläistä  ”crème de verte” risottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja  vegaanista juustoa
Creamy crème de verte risotto, roasted pine nuts, and vegan cheese

***
PANNA COTTA
Kookos panna cotta ja sorbettia
Coconut panna cotta with sorbet

VIINIPARITUKSET MENULLE 45€ 
ALKOHOLITTOMAT VIINIPARITUKSET 33€



SPARKLINGS  12CL | BTL

Mionetto Prosecco Brut 11,50€| 48€
2022 Brut Crémant d`Àlsace Brut, Maison Zoeller 13| 75€
2022 Crémant du Jura, Extra brut, Champ Divin 14€ | 78€
Le Champagne Du Jour 19€ | 100€


WHITE WINES  12CL | BTL

House White  10€ | 55€
2021 Viura Vendimia Blanco, Ontanon Spain 12€ | 70€
2023 Riesling Trocken 1L, George Mosbacher, Pfalz, Germany 13,50€ | 95 €
2021 Vin de Loire, France  15€ | 85€
2023 Langhe Favorita, Antica Cascina di Conti di Roero, Italy 15€ | 85€

RED WINES 12CL | BTL
House Red 10€ | 55€
Flor De Crasto, D.O.C Quinta Do Crasto, Douro, Portugal 12€ | 70€
2020 Château haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France 14€ |78€
2021 Rippa Dorii, Ribera de Duero, Crianza, Ontanon Spain 15€ | 85€
2023 Barbera D`Alba, Antica Cascina di Conti di Roero Iltaly 16€ | 90€ 

ROSÉ  12CL | BTL

2023 Côtes De Toul, Gris de Toul, Lelièvre, Lorraine 13,50€ |75€

VIININMAISTELU

Varaa seurueellesi viininmaistelu ennen ruokailua. Taitavat ammattilaiset johdattavat seurueenne tunnin mittaisessa tastingissa viinien maailmaan. Tasting alkaen 55€/ hlö min 9 hlö.
Kysy lisää: bistromat.hakaniemi@bistromat.fi 

   

     

 

TEATTERIMENU

Hyvä kulttuurinystävä! 

Teemme yhteistyötä Helsingin Kaupunginteatterin kanssa! Voimme näin yhdessä varmistaa teatterivieraille kokonaisvaltaisen elämyksen ruoan, juoman ja teatterin parissa.  

Onnistuneeseen teatteri-iltaan kuuluu tietenkin ruokailu, joten suunnittelimme erityisen menun juuri teatterivieraita varten. Menun voit nauttia ennen näytöstä tai näytöksen jälkeen hintaan 49€ näyttämällä saman päivän näytöslippua. Myös à la carte -listamme valikoima on saatavilla. Ilmoitathan meille varauksen yhteydessä että olet menossa teatteriin, näin osaamme huomioida  aikataulut parhaalla mahdollisella tavalla.
Sekä keittiö että baari palvelevat myös teatteri-illan jälkeen.

Meiltä pääset kävellen alle kymmenessä minuutissa Helsingin Kaupunginteatteriin ja Arena-näyttämölle. 
Myös Lilla Teaterniin ja Pasilaan meiltä on loistavat kulkuyhteydet.

Yli 10 hlö ryhmiä pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme bistromat.hakaniemi@bistromat.fi tai 0503586842. 

Lämpimästi tervetuloa elämysten pariin!  

Kattoterassi 
Kattoterassimme on aina auki säiden salliessa. Aurinkoisella terassillamme voit nauttia upeasta näkymästä Helsingin kattojen yli sekä herkullisesta ruoasta juomien kera. Toukokuusta alkaen myös pöydän voi varata terassilta ruokailua varten. Terassille voi aina piipahtaa myös pelkälle viinilasilliselle tai cocktailille. 

Kattoterassillamme tai baarissamme voit nauttia myös kolmen viinin minitastingista tapaslautasen kera arkisin ti-pe klo 15-18. Voit nauttia viinien makumaailmasta naposteltavan kera samalla kun henkilökuntamme kertoo viineistä tarkemmin. Tilaa minitasting paikan päällä. 

The rooftop terrace
Our rooftop terrace is always open, weather permitting. On the terrace, you can enjoy a stunning views overlooking Helsinki while enjoying food or drinks. Starting in May, you can reserve a table on the terrace for dining. You can also pop by for just a drink whenever you feel like it. 

On our roof terrace or at our bar you can also enjoy a mini-tasting of three wines with a tapas plate on weekdays from Tue-Fri from 3-6 pm. You can enjoy the unique taste of the wines with snacks while our staff gets you acquianted with the wines. Order a mini-tasting on site.

Check out the menu for drinks

Tule juhlimaan vappua Helsingin kattojen ylle! 🎈

Vappuaattona kilistelemme ja herkuttelemme joko kattoterassillamme tai huonompien ilmojen sattuessa ihailemme maisemia tunnelmallisten sisätilojen suojista. Vappupäivänä tarjolla on herkullinen kolmen tai neljän ruokalajin kokonaisuus. Päivän erikoisuutena pöydissä kiertää herkullisia vappukaloja notkuva tarjoilukärry.

Vappukalat valmistetaan tarjoiluvaunusta pöydässä:

🐟Sillikaviaaria, retiisiä, mustaherukkasilliä,
🐟Piparjuurisilliä, sipulisilliä,
🐟Sinappisilakkaa, tyrnimarjasilakkaa,
🐟Karhunlaukkasilakkaa,
🐟Varhaisperunoita, kananmunaa,
🐟Mätitahnavoita ja saaristolaisleipää
25 € / per annos
 
Vappumenu 1.5.
 
Valitse alkuruoka
🥂Keitettyä kauden valkoista parsaa,
tomaattivinaigrettea ja pecorinojuustoa
🥂Kuhaceviche, kurkkua, yuzua, omenaa, kefiiriä ja
kirjolohenmätiä
 
Valitse pääruoka
🥂Puuhiiligrillattua vasikanulkofileetä, Pont Neuf -perunaa, valkonaurista, 
huhtasieniä, Dijon-sinapilla maustettua Madeirakastiketta
🥂Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa, varhaisperunaa ja kuohkeaa raparperi-voikastiketta
🥂Karhunlaukka-parsarisottoa, mantelia ja kevättryffeliä
 
Valitse jälkiruoka
🥂Ranskalainen artesaanijuustolajitelma
🥂Mansikka-vaniljatarteletti, yuzu-marenkia ja
basilikajäätelöä
 
Menu sisältää aamulla leivotun leivän ja paahdetun vaahdotetun voin sekä tummapaahtoisen kahvin tai teen jälkiruoan yhteydessä.
 
62 € aikuiset | 66 € välijuustolla
35 € lapset alle 15v.
Pienille lapsille oma menu 20€
 

Lataa menu tästä 

Hemmottele äitiä kattoterassillamme 11.5!💐

Hemmottele äitiä Helsingin upeimmilla näkymillä ja sesongin parhailla bistroherkuilla 💕 Äitienpäivänä tarjoilemme erityistä äitienpäivämenua.
 
Äitienpäivämenu 11.5.
 
Valitse alkuruoka
🌹Keitettyä kauden valkoista parsaa, tomaattivinaigrettea
ja pecorinojuustoa
🌹Kuhaceviche, kurkkua, yuzua, omenaa, kefiiriä ja
kirjolohenmätiä
🌹Tartarpihvi härän pyöröpaistista ja kevättryffeliä
 
Valitse pääruoka
🌹Puuhiiligrillattu tryffelimurekkeella täytetty viiriäinen,
kevätkaalia, porkkanaa, valkonaurista, siitakesieniä ja
rakuuna-lintulientä
🌹Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa, varhaisperunaa ja
kuohkeaa raparperi-voikastiketta
🌹Karhunlaukka-parsarisottoa, mantelia ja kevättryffeliä
 
Valitse jälkiruoka
🌹Ranskalainen artesaanijuustolajitelma
🌹Valkosuklaa-mansikkamousse, yuzua ja basilikajäätelöä
 
60 € aikuiset
35 € menu lapsille alle 15v
 
Pienille lapsille oma menu 20€
Paahdetussa voissa kypsennettyä
siianseläkettä, pinaatti-hernepyreetä, parsaa ja varhaisperunaa
Vaniljajäätelöä ja mansikkaa
 

Voit ladata menun tästä 

Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. Voit halutessasi nauttia vain salaattipöydän antimista hintaan 13,70€. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.


Vko 18 

MAANANTAI 28.4.-TIISTAI 29.4. 

Pinaattikeittoa 13,70 € L, G
Tuorepinaattikeittoa, 64 asteen kananmuna, valkosipulikrutonkeja ja oliiviöljyä
Fresh spinach soup, 64 degree egg, garlic croutons and olive oil

Lohi 16,50 € L,G
Lämminsavustettua lohta, grillattua paksoita, tillillä maustettua varhaisperunaa, piparjuurivoita ja kuohkeaa fenkolikastiketta
Warm smoked salmon, grilled paksoi, dill-spiced new potatoes, horseradish butter and fennel sauce

Nauta 15,50 €
Naudanlihapannupihvi, hissalla maustettua paistettua sipulia, paistettua perunaa, ”lebneh” jogurttikastiketta ja punaviinikastiketta
Beef pan-fried steak, fried onions seasoned with hissala, fried potatoes, “lebneh” yogurt sauce and red wine sauce

Pasta Alfedo 15,50 € L, G
Tagliatellepastaa parmesaanikastikkeessa, parsakaalia, hernettä, kevätsipulia ja oliiviöljyä
Tagliatelle pasta in parmesan sauce, broccoli, peas, spring onions and olive oil

Päivän jälkiruoka 9€

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

KESKIVIIKKO 30.4.

Pinaattikeittoa 13,70 € L, G
Tuorepinaattikeittoa, 64 asteen kananmuna, valkosipulikrutonkeja ja oliiviöljyä
Fresh spinach soup, 64 degree egg, garlic croutons and olive oil

Turskaa 16,00 € L(G)
Rakuunavoissa haudutettua turskafileetä, lämmintä parsa-perunasalaattia, kevätsipulia, rapeaa lehtikaalia ja kuohkeaa fenkolikastiketta
Cod fillet braised in tarragon, warm asparagus and potato salad, spring onions, crispy kale and fennel sauce

Wieninleike 17,00 € L,(G)
Rapeaksi leivitetty vasikanleike, lämmintä parsa-perunasalaattia, sitruunamaustevoita, kaprista ja sardellia
Crispy breaded veal cutlet, warm asparagus and potato salad, lemon spiced butter, capers and anchovies

Pasta Alfedo 15,50 € L, G
Tagliatellepastaa parmesaanikastikkeessa, parsakaalia, hernettä, kevätsipulia ja oliiviöljyä
Tagliatelle pasta in parmesan sauce, broccoli, peas, spring onions and olive oil

Päivän jälkiruoka 9€

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

TORSTAI 1.5. VAPPUMENU, EI LOUNASTA

PERJANTAI 2.5.

Pinaattikeittoa 13,70 € L, G
Tuorepinaattikeittoa, 64 asteen kananmuna, valkosipulikrutonkeja ja oliiviöljyä
Fresh spinach soup, 64 degree egg, garlic croutons and olive oil

Muikku 15,50 € L,(G)
Kylmäsavulohitäytteiset silakkapihvit, perunapyreetä, marinoitua kurkkua ja porkkana-voikastiketta
Cold-smoked salmon stuffed herring steaks, mashed potatoes, pickled cucumber and carrot-butter sauce

Iberico 17,00 € L,G
Grillattua ibericopossun ulkofilettä, chilillä maustettua suippokaalia, paahdettua perunaa ja bearnaisekastiketta
Grilled Iberian pork loin, chili-spiced cabbage, roasted potatoes and bearnaise sauce

Pasta Alfedo 15,50 € L, G
Tagliatellepastaa parmesaanikastikkeessa, parsakaalia, hernettä, kevätsipulia ja oliiviöljyä
Tagliatelle pasta in parmesan sauce, broccoli, peas, spring onions and olive oil

Päivän jälkiruoka 9€

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavil

A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | STARTERS

ASPERGE  7.4. alkaen
Valkoista parsaa Loiren laaksosta
katso menu tästä 
White asparagus from Loire Valley Menu

SALADE VERTE | 12€
Raikasta vihersalaattia, vesikrassia, tomaattia, paahdettua maapähkinää ja balsamico-vinaigretteä  
Fresh green salad, watercress, tomato, roasted peanuts and balsamic vinaigrette 

ESCARGOT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla etanoilla, vesikrassi
Vol-au-vent stuffed with garlic-herb butter snails and watercress

TARTARE | 18 € / 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä 
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream 
*Pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin.
*The main course size includes French fries and aioli.

CEVICHE | 17 €
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä 
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and white fish roe 

VOL-AU-VENT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla herkkusienillä ja vesikrassia  
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress

KLASSIKOT | CLASSICS

BOM BURGER | 25 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, jalapenomajoneesi, marinoitua punasipulia, rucolaa ja parmesanranskalaiset 
Grilled minced beef patty, cheddar, jalapeno mayonnaise, marinated red onion, rocket and parmesan French fries

SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO | 25 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa   
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese

MOULES 500 g | 29 €
Sitruunaruoho-valkosipuliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, aiolia ja hapanjuurileipää
Mussels cooked in lemongrass-garlic broth, French fries, aioli and artesan bread 

Simpukoita tarjolla rajallinen määrä, voit myös varata ennakkoon halutessasi!

PÄÄRUOAT | MAIN COURSES

PICCATA | 34 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastiketta 
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce

BOEUF 160 g | 42 €
Grillattua häränsisäfileetä, caesarsalaatti herkkusienillä, Pont Neuf -perunaa ja kermaista viherpippurikastiketta
Grilled beef tenderloin, caesars salad with mushrooms, Pont Neuf potatoes and creamy green pepper sauce 

AGNEAU | 38 €
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce 

POUSSIN | 30 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad, Dijon dressing and bird broth with tarragon 

LISÄKSI – SIDE DISHES

Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Artesan bread and roasted butter

Vihreä salaatti | 6 €
Green salad

Créme de Verte -risotto | 11 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa   
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese

Ranskalaiset perunat ja aiolia | 6 €
Fries with aioli

Aioli | 3 €
Aioli mayo

LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES

PICCATA | 16 € 

Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce

BOM BURGER | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia, salaattia, ranskalaiset perunat
Children’s burger, grilled ground beef patty, cheddar, aioli, lettuce and fries

POUSSIN | 16 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad with Dijon dressing and bird broth with tarragon 

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT | DESSERTS

CRÉME CARAMEL | 14 €
Karamellivanukas, passionhedelmää ja kookossorbet
Caramel pudding, passion fruit and coconut sorbet

CHOCOLAT | 14 €
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi 
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit 

FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaanijuustoja ja hilloketta
Artisan cheeses from Finland and France with jam

SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat

PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä

Lataa menu täältä


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering. 

BISTROMENU

3-lajia 58 €
4-lajia 68 €
5-lajia 74 €

Viiniparit menulle 42 €-62 €

Valitse alkuruoka – choose your starter

TARTARE
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä 
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream 

CEVICHE
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä 
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and whitefish roe

Väliruoka
RISOTTO
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa   
Delicious Créme de Verte risotto with toasted pinenuts, asparagus and pecorino cheese                                                         

Valitse pääruoka – choose your main

PICCATA
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce

AGNEAU
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce 

Välijuusto
FROMAGE
Pala artesaanijuustoa ja hilloketta
A piece of artisan cheese with jam

Valitse jälkiruoka – choose your dessert

CHOCOLAT 
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi 
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit 


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

Tunnelma

Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi. 

Juomafilosofia

Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. 

Tutustu juomamenuun tästä

Valikoitu menu naposteluun

Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta.

Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö

Marinoituja vihreitä Chubadedos-oliiveja | 6 €

Parmesanranskalaiset ja jalopenoaiolia | 6 €

Tartare | 10 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä

Pidätämme oikeuden muutoksiin

SPARKLING
2022 Joseph Ventosa Rose, Spain 13 / 75
2020 Château de Fesles Cremant, Loire 15 / 90
NV Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès 19 / 99
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy 10 / 45
Rhubarb Spruce Sparkling 10 / 45

WHITE WINES
2022 Jeff Carrell,Morillon blanc, France 12 / 70
2023 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Germany 13,50 / 90 1L 
2022 Domaine de Sacy, Loire 15/90                                                                                

RED WINES
2021 Clos de Tafall, Clos de Berenguer, Priorat 13 / 75
2021 Prunotto Bansella, Piemonte 14 / 85
2022 Graf von Are Spätburgunder Trocken 13 / 75
2019 Château Haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France  15 / 85   

LATAA VIINILISTA TÄSTÄ  

 

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta! 

Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman. 

Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨

Tervetuloa juhlimaan vappua kanssamme!

Vappuaattona 30.4.  DJ nostattaa juhlatunnelmaa klo 16-20. Luvassa on myös raikkaita juomatarjouksia. 

Vappupäivänä tarjoilemme herkullista kolmen tai neljän ruokalajin menua ja kippistelemme kuohuvalla.🥂Myös perheen pienemmille on räälälöity oma maistuva menunsa.🎈 

Vappumenu 1.5.

62 € aikuiset | 66 € välijuustolla
35 € lapset alle 15v

Valitse alkuruokasi 

 🥂Keitettyä kauden valkoista parsaa,
tomaattivinaigrettea ja pecorino juustoa

 🥂Kuhachevice, kurkkua, yuzua, omenaa, kefiiriä ja kirjolohenmätiä

Valitse pääruokasi 

 🥂Grillattua vasikan ulkofileetä, Pont-Neuf -perunaa, valkonaurista, huhtasieniä, Dijon-sinapilla maustettua Madeirakastiketta

 🥂Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä, pinaatti-hernepyreetä, parsaa, varhaisperunaa ja kuohkeaa raparperi-voikastiketta

 🥂Karhunlaukka-parsarisottoa, mantelia ja kevättryffeliä

Valitse jälkiruokasi 

 🥂Ranskalainen artesaanijuustolajitelma

 🥂Mansikka-vaniljatarteletti, yuzu-marenkia ja basilikajäätelöä

Menu sisältää aamulla
leivotun leivän ja paahdetun vaahdotetun voin sekä tummapaahtoisen kahvin
tai teen jälkiruoan yhteydessä.

Pienille lapsille 20 €

🎈Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa ja varhaisperunaa

🎈Vaniljajäätelöä ja mansikkaa

Voit ladata menun tästä

Hemmottele äitiä Tapiolan tunnelmallisimmassa bistrossa!

Äitienpäivänä su 11.5. ilahdutamme äitejä elämyksellisellä kolmen ruokalajin menulla. 💐Miltä kuulostaisi tuore kauden parsa, maukas siika tai vaikkapa täyteläinen risotto? 

Äitienpäivämenu 11.5.

60 € aikuiset 
35 € menu lapsille alle 15v 

Valitse alkuruokasi

.🌹Keitettyä kauden valkoista parsaa, tomaattivinaigrettea
ja pecorinojuustoa

🌹Kuhaceviche, kurkkua, yuzua, omenaa, kefiiriä ja
kirjolohenmätiä

🌹Tartarpihvi härän pyöröpaistista ja kevättryffeliä

Valitse pääruokasi

🌹Tryffelimurekkeella täytetty viiriäinen, kevätkaalia, porkkanaa, valkonaurista, siitakesieniä ja rakuunalintulientä

🌹Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa, varhaisperunaa ja
kuohkeaa raparperi-voikastiketta

🌹Karhunlaukka-parsarisottoa, mantelia ja kevättryffeliä

Valitse jälkiruokasi

🌹Ranskalainen artesaanijuustolajitelma

🌹Valkosuklaa-mansikkamousse, yuzua ja basilikajäätelöä

Pienille lapsille 20€

🌹Paahdetussa voissa kypsennettyä
siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa ja
varhaisperunaa

🌹Vaniljajäätelöä ja mansikkaa

Menu sisältää aamulla leivotun leivän ja paahdetun vaahdotetun voin sekä
tummapaahtoisen kahvin tai teen jälkiruoan yhteydessä.

Voit ladata menun täältä

Mums!-herkutteluviikot alkaa! 😍

Mums!-viikkojen kunniaksi 23.4.-11.5. tarjoamme kolmen ruokalajin lounasmenun hintaan 29€(norm. 36€) ja viiden ruokalajin Chef’s Menun hintaan 54€ (norm. 74€).

Lämpimästi tervetuloa!

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.