Ravintolamme on täydellinen paikka kiireisen arjen puurtajille, kiireettömille nautiskelijoille tai tärkeille liikelounaille.
Varaa pöytä etukäteen tai anna hissin kuljettaa sinut suoraan 9.kerrokseen.
Lounas tarjoillaan pöytään ja se sisältää alkusalaattipöydän ja talon artesaani leipävalikoiman.
Kolmen ruokalajin lounasmenu sisältää alkuruoka keiton, valinnaisen pääruuan liha- tai kalapääruuan sekä päivän jälkiruuan. Kasvismenu onnistuu alkuruuasta, kasvis pääruuasta ja päivän jälkiruuasta.
Vegaanimenu mukailee kasvismenuuta. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruuasta, lämpimästä palvelusta ja upeista maisemista.
PERJANTAI 25.4.
Alkuruoaksi:
Parsakeitto 11,50€/13,70€ l, g,k*
Kuohkean kermaista parsakeittoa, 65 asteinen kananmuna, paahdettua maapähkinää ja karhunlaukkaa
Creamy asparagus soup, 65 degree egg, roasted peanuts and wild garlic
Savulohi13,70€ l,g
Savulohi rillette, mallasleipää, kurkkua, retiisiä ja tillimajoneesi
Smoked salmon rillette, malt bread, cucumber, radish, and dill mayonnaise
Pääruoaksi:
Ceasarsalaattia 14,00€ l, g* k
Puuhiiligrillattua maissikanaa, romainesalaattia, valkosipuli leipää ja parmesaani-sardellikastiketta
Charcoal-grilled corn-fed chicken, romaine salad, garlic bread, and parmesan-anchovy dressing
Fish & Chips 16,00 € l
Tempura friteerattua seitä, tuore hernepyreetä, tartarkastiketta, sitruunaa ja ranskanperunaa
Tempura-fried pollock, fresh pea puree, tartar sauce, lemon, and French fries
Ankka 16,50 € l, g
Timjami-hunaja marinoitua paistettua ankanrintaa, parsakaalia, kukkakaalia, parsaa, retiisiä, miso-voikastiketta
Thyme-honey marinated fried duck breast, broccoli, cauliflower,
asparagus, radish, and miso-butter sauce
Sitruunarisotto 15,00 € l, k, g, veg*
Sitruunarisottoa, marinoitua parsaa, rucolaa ja parmesaania
Lemon risotto, marinated asparagus, rucola, and parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€
Three-course menu
MAANANTAI 28.4.
Alkuruoaksi:
Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons
Possunkylki-nuudelisalaattia 13,70€ l,
Tiristettyä possunkylkeä, tofua, nuudelia, paksoita, porkkanaa, retiisiä, tummaa seesamia ja Katsu-majoneesia
Stir-fried pork belly, tofu, noodles, pak choi, carrot, radish, dark sesame and Katsu-mayonnaise
Pääruoaksi:
Toast Skagen 14,00 l, (g)
Käsinkuorittuja katkarapuja, paistettua vaaleaa leipää, sitruunamajoneesia, kananmuna, piparjuurta ja tilliä
Hand-peeled shrimp, fried white bread, lemon mayonnaise, egg, horseradish and dill
Muikku 15,50 € l (g)
Paistettuja Puruveden muikkuja, perunapyreetä, marinoitua kurkkua, piparjuurta ja tilli-kermaviilikastiketta
Fried vendace from Puruvesi, mashed potatoes, pickled cucumber, horseradish and dill-cream sauce
Lindströmin pihvi 15,50 € l, g
Lindströminpihvi karitsanlihasta, paistettua perunaa ja bearnaisekastike
Lindström’s patty of lamb, fried potatoes and bearnaise sauce
Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€
Three-course menu
TIISTAI 29.4.
Alkuruoaksi:
Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons
Possunkylki-nuudelisalaattia 13,70€ l,
Tiristettyä possunkylkeä, tofua, nuudelia, paksoita, porkkanaa, retiisiä, tummaa seesamia ja Katsu-majoneesia
Stir-fried pork belly, tofu, noodles, pak choi, carrot, radish, dark sesame and Katsu-mayonnaise
Pääruoaksi:
Toast Skagen 14,00 l, (g)
Käsinkuorittuja katkarapuja, paistettua vaaleaa leipää, sitruunamajoneesia, kananmuna, piparjuurta ja tilliä
Hand-peeled shrimp, fried white bread, lemon mayonnaise, egg, horseradish and dill
Lohi 16,50 € l, g
Paahdettua lohta, tilli-perunaa, fenkolia, kananmunaa ja kapris-voikastiketta
Roasted salmon, dill potatoes, fennel, egg and caper butter sauce
Maissikananrintaa 16,50 € l, g
Puuhiiligrillattua maissikananrintaa, parsakaalia, varhaiskaalia, risotto verde ja rakuunakastiketta
Charcoal-grilled corned chicken breast, broccoli, spring cabbage, risotto verde and tarragon sauce
Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€
Three-course menu
KESKIVIIKKO 30.4.
Alkuruoaksi:
Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons
Tartarpihvi 13,70€ l, g
Maustettu naudanlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, pinjansiemeniä, piparjuurta ja ranskanperunoita
Seasoned beef tartare, capers, red onion, pine nuts, horseradish and french fries
Pääruoaksi:
Savulohisalaatti 14,00 l, g
Savustettua lohirilletteä, marinoitua perunaa, fenkolia, kurkkua , retiisiä, kananmunaa ja tillikreemiä
Smoked salmon rillette, marinated potato, fennel, cucumber, radish, egg and dill cream
Lohi 16,50 € l, g
Paahdettua lohta, tilli-perunaa, fenkolia, kananmunaa ja kapris-voikastiketta
Roasted salmon, dill potatoes, fennel, egg and caper butter sauce
Rydbergin pihvi 17,50 € l, g
Paistettua naudan sisäfilettä, paistettua perunaa, suolakurkkua, punajuurta, sipulia, keltuainen ja sinappikermaa
Fried beef tenderloin, fried potatoes, pickles, beetroot, onion, egg yolk and mustard cream
Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€
Three-course menu
TORSTAI 1.5.
Tarjoilemme koko päivän vappumenua
PERJANTAI 2.5.
Alkuruoaksi:
Kukkakaali-mustajuurikeitto 11,50€/13,70€ l, g (veg.)
Kermaisen kuohkea keitto kukkakaalista ja mustajuuresta, marinoitua kantarellia ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower and black radish soup, marinated chanterelles and ramsons
Tartarpihvi 13,70€ l, g
Maustettu naudanlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, pinjansiemeniä, piparjuurta ja ranskanperunoita
Seasoned beef tartare, capers, red onion, pine nuts, horseradish and french fries
Pääruoaksi:
Savulohisalaatti 14,00 l, g
Savustettua lohirilletteä, marinoitua perunaa, fenkolia, kurkkua , retiisiä, kananmunaa ja tillikreemiä
Smoked salmon rillette, marinated potato, fennel, cucumber, radish, egg and dill cream
Pasta alla Sogliola 16,00 € l
Linguinepastaa, sinisimpukkaa, sydänsimpukkaa, jättirapua, tomaattia, persiljaa, valkosipulia ja parmesaania
Linguine pasta, mussels, cockles, king crab, tomato, parsley, garlic and parmesan
Rydbergin pihvi 17,50 € l, g
Paistettua naudan sisäfilettä, paistettua perunaa, suolakurkkua, punajuurta, sipulia, keltuainen ja sinappikermaa
Fried beef tenderloin, fried potatoes, pickles, beetroot, onion, egg yolk and mustard cream
Risotto 15,00 € l, k
Risotto Verde, parsaa, parsakaalia ja hernettä, parmesaania
Risotto Verde, asparagus, broccoli and peas, parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 € / 38€
Three-course menu
l=laktoositon g=gluteeniton
k=kasvisruoka veg=vegaaninen
*=mahdollista saada pienillä muutoksilla
Kevät antaa ensimmäistä satoaan ja Parsa kausi on saapunut Eurooppaan.
Tarjoilemme Loiren laakson valkoista parsaa 1.4. alkaen
ALKURUUAT | ENTRÈES
ASPERGES | 15€ -24€
Valkoista parsaa Loiren laaksosta
Katso parsavalikoima TÄSTÄ
BUFFALA | 13 €
Buffala mozzarellaa, keltajuuricarpaccio, paahdettuja pinjansiemeniä, kaprista ja balsamicoa
Buffalo mozzarella, golden beet carpaccio, roasted pine nuts, capers, and balsamico
ESCARGOT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla etanoilla ja vihersalaattia
Vol-au-vent filled with garlic herb butter, creamed snails, and a green salad
VOL AU VENT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla sienillä ja vihersalaattia
Vol-au-vent filled with garlic herb butter, creamed mushrooms, and a green salad
SANDRE | 17 €
Kuha ceviche, kurkkua yuzu-omenaa, kefiiriä, korianterikreemiä ja siianmätiä
Pike-perch ceviche, cucumber, yuzu-apple, kefir, coriander creme, and whitefish roe
STEAK TARTARE | 18 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, hasselpähkinää ja keltuaista
Seasoned beef tartare, capers, hazelnuts, red onion, crispy artichoke and yolk
COCKTAIL DE CREVETTES | 16€
Käsinkuorittua katkarapua, muikunmätiä, Thousand Island- kastiketta, omenaa ja lehtisalaattia
Hand-peeled shrimp, vendace roe, Thousand Island dressing, apple, and lettuce
KLASSIKOT | CLASSIQUES
ROYAL DE GAMBAS DE PARIS | 25 €
Puuhiiligrillattuja jättirapuja, valkosipuli- vuohenjuustoleipää, vihersalaattia, cantaloupe melonia, aiolia ja parmesaania
Charcoal-grilled giant prawns, garlic-goat cheese bread, green salad, cantaloupe melon, aioli, and Parmesan
RISOTTO | 25 €
Kermaisen täyteläistä ”Crème de verte” risottoa, paahdettuja pinjansiemeniä, parsaa ja pecorino-juustoa
Rich cème de verte risotto, roasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
POISSONS ET FRUITS DE MER
CORÉGONE LAVARET | 34 €
Paistettua siianseläkettä, muhennettua pinaattia, kurkkua,
Lapin puikulaperunapyreetä ja tilli-beurre blanc kastiketta
Fried whitefish fillet with creamed spinach, cucumber, Lapland’s potato purée, and dill beurre blanc sauce
MOULES À LA CRÉME | 29 €
Sitruunaruoho-valkosipuliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, jalapeno-aiolia ja hapanjuurileipää
Mussels cooked in lemongrass and garlic broth, French fries, jalapeno aioli and sourdough bread
PICCATA | 26€
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileetä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa ja grillattua sitruunaa
Crispy breaded perch fillets, spinach-pea purée, capers, dill-seasoned new potatoes, and grilled lemon
DÉLICES DE VIANDE
CAILLE | 32 €
Puuhiiligrillattua tryffelimurekkeella täytetty viiriäinen, kevätkaalia, porkkanaa, crème de verte -pyreetä ja rakuuna-lintulientä
Charcoal-grilled quail stuffed with truffle meatloaf, spring cabbage, carrots, crème de verte purée, and tarragon-infused poultry broth
AGNEAU | 38 €
Puuhiiligrillattua kotimaista karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalia, parsaa, paahdettua perunaa ja portviinikastiketta
Charcoal-grilled domestic lamb loin, yuzu-flavored cauliflower, asparagus, roasted potatoes, and port wine sauce
FILET DE BOEUF 150g | 42 €
Puuhiiligrillattu kotimaisen härän sisäfileepihvi, soijaglaseerattua paksoita ja siitakesieniä. Pont Neuf-perunoita ja tummaa Dijon-kastiketta
Charcoal-grilled beef tenderloin steak, soy-glazed pak choi and shiitake mushrooms, Point Neuf potatoes and dark Dijon sauce.
DESSERTS
CREPES SEZETTE | 14 €
Paistetut ohukaiset, appelsiinisalaattia ja vanilja-diplomatkermaa
Fried pancakes, orange salad and vanilla diplomat cream
CRÈME BRÛLÉE | 14 €
Espresso maustettu Crème Brûlée ja kirsikkasherbet
Espresso-flavored Crème Brûlée and cherry sherbet
CHOCOLAT | 14 €
Suklaamousse 63% Vanuari suklaasta,pähkinää, mangoa, mantelikeksi ja kookosjäätelöä
Chocolate mousse 63% from Vanuari chocolate, nuts, mango, almond cookie and coconut ice cream
FROMAGE | 14 €
Valitse juustokärrystämme kolme erilaista juustoa maisteltavaksi lisäksi hillokkeita ja keksiä
Choose three different cheeses from our cheese trolley to taste along with crackers and jam
SORBET | 8 €
Bistro O mat´in päivän sorbet
Bistro O mat´s sorbet of the day
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
LAPSILLE
PICCATA | 17 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa ja grillattua sitruunaa
Crispy breaded perch fillets, spinach-pea purée, capers, dill-seasoned new potatoes, and grilled lemon
AGNEAU | 17 €
Puuhiiligrillattua kotimaista karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalia, parsaa, paahdettua perunaa ja portviinikastiketta
Charcoal-grilled domestic lamb loin, yuzu-flavored cauliflower, asparagus, roasted potatoes, and port wine sauce
DESSERT | 6 €
Vaniljajäätelöannos tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
*****
Kysy mahdollisista annosten allergeeneista bistromat.hakaniemi@bistromat.fi
Please ask more dietary information if needed bistromat.hakaniemi@bistromat.fi
Tervetuloa nauttimaan keittiömestarimme luomasta kolmen ruokalajin makuelämyksestä!
Valittavananne on elegantti Menu de Saison sekä houkutteleva kasvismenu Menu de Choix vert ja vegaaninen
Menu Vegan Näistä huolella suunnitelluista menukokonaisuuksista löytyy varmasti jokaiselle seurueenne jäsenelle täydellinen makuelämys.
MENU DE SAISON | 59€
STEAK TARTARE
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, hasselpähkinää, piparjuurta
ja keltuaista
Seasoned beef tartare with capers, red onion, hazelnuts, horseradish, and egg yolk
TAI | OR
SANDRE
Kuha ceviche, kurkkua, yuzu -omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike-perch ceviche, cucumber, yuzu-apple, kefir, coriander purée and whitefish roe
***
CORÉGONE LAVARET
Paistettua siianseläkettä, muhennettua pinaattia, kurkkua, Lapin puikulaperunapyreetä ja tilli- beurre blanc kastiketta
Fried whitefish fillet with creamed spinach, cucumber, Lapland’s potato purée, and dill beurre blanc sauce
TAI | OR
AGNEAU
Puuhiiligrillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalia, parsaa, paahdettua perunaa ja portviinikastiketta
Charcoal-grilled lamb loin, crispy roast potatoes, beetroot, parsnip and port wine sauce
*****
CHOKOLAT
Suklaamousse 63% Vanuari suklaasta mangoa, mantelikeksi ja kookosjäätelöä
Chocolate mousse 63% from Vanuari chocolate, mango, almond cookie and coconut ice cream
MENU DE CHOIX VERT | 50€
VOL-AU-VENT
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin
muhennetuilla sienillä ja vihersalaattia
Vol-au-vent filled with garlic herb butter, creamed mushrooms, and a green salad
***
RISOTTO
Täyteläistä Brie de Meaux – saksanpähkinärisottoa, paahdettuja pinjansiemeniä, parsaa ja pecorino juustoa
Exquisitely rich crème de verte risotto, roasted pine nuts, asparagus, and pecorino cheese
***
CRÈME BRÛLÉE
Espresso maustettu Crème Brûlée ja kirsikkasherbet
Crème Brûlée flavoured with espresso and cherry sherbet
VIINIPARITUKSET MENULLE 45€
ALKOHOLITTOMAT VIINIPARITUKSET 33€
MENU VEGAN 52€
ASPERGES
Keitettyä valkoista parsaa,
paahdettuja pinjansiemeniä ja
tomaatti vinaigrette
Boiled white asparagus, roasted pine nuts, and tomato vinaigrette
****
RISOTTO
Täyteläistä ”crème de verte” risottoa, paahdettuja pinjansiemeniä ja vegaanista juustoa
Creamy crème de verte risotto, roasted pine nuts, and vegan cheese
***
PANNA COTTA
Kookos panna cotta ja sorbettia
Coconut panna cotta with sorbet
VIINIPARITUKSET MENULLE 45€
ALKOHOLITTOMAT VIINIPARITUKSET 33€
Mionetto Prosecco Brut 11,50€| 48€
2022 Brut Crémant d`Àlsace Brut, Maison Zoeller 13| 75€
2022 Crémant du Jura, Extra brut, Champ Divin 14€ | 78€
Le Champagne Du Jour 19€ | 100€
WHITE WINES 12CL | BTL
House White 10€ | 55€
2021 Viura Vendimia Blanco, Ontanon Spain 12€ | 70€
2023 Riesling Trocken 1L, George Mosbacher, Pfalz, Germany 13,50€ | 95 €
2021 Vin de Loire, France 15€ | 85€
2023 Langhe Favorita, Antica Cascina di Conti di Roero, Italy 15€ | 85€
RED WINES 12CL | BTL
House Red 10€ | 55€
Flor De Crasto, D.O.C Quinta Do Crasto, Douro, Portugal 12€ | 70€
2020 Château haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France 14€ |78€
2021 Rippa Dorii, Ribera de Duero, Crianza, Ontanon Spain 15€ | 85€
2023 Barbera D`Alba, Antica Cascina di Conti di Roero Iltaly 16€ | 90€
ROSÉ 12CL | BTL
2023 Côtes De Toul, Gris de Toul, Lelièvre, Lorraine 13,50€ |75€
VIININMAISTELU
Varaa seurueellesi viininmaistelu ennen ruokailua. Taitavat ammattilaiset johdattavat seurueenne tunnin mittaisessa tastingissa viinien maailmaan. Tasting alkaen 55€/ hlö min 9 hlö.
Kysy lisää: bistromat.hakaniemi@bistromat.fi
Hyvä kulttuurinystävä!
Teemme yhteistyötä Helsingin Kaupunginteatterin kanssa! Voimme näin yhdessä varmistaa teatterivieraille kokonaisvaltaisen elämyksen ruoan, juoman ja teatterin parissa.
Onnistuneeseen teatteri-iltaan kuuluu tietenkin ruokailu, joten suunnittelimme erityisen menun juuri teatterivieraita varten. Menun voit nauttia ennen näytöstä tai näytöksen jälkeen hintaan 49€ näyttämällä saman päivän näytöslippua. Myös à la carte -listamme valikoima on saatavilla. Ilmoitathan meille varauksen yhteydessä että olet menossa teatteriin, näin osaamme huomioida aikataulut parhaalla mahdollisella tavalla.
Sekä keittiö että baari palvelevat myös teatteri-illan jälkeen.
Meiltä pääset kävellen alle kymmenessä minuutissa Helsingin Kaupunginteatteriin ja Arena-näyttämölle. Myös Lilla Teaterniin ja Pasilaan meiltä on loistavat kulkuyhteydet.
Yli 10 hlö ryhmiä pyydämme ottamaan yhteyttä myyntipalveluumme bistromat.hakaniemi@bistromat.fi tai 0503586842.
Lämpimästi tervetuloa elämysten pariin!
Kattoterassi
Kattoterassimme on aina auki säiden salliessa. Aurinkoisella terassillamme voit nauttia upeasta näkymästä Helsingin kattojen yli sekä herkullisesta ruoasta juomien kera. Toukokuusta alkaen myös pöydän voi varata terassilta ruokailua varten. Terassille voi aina piipahtaa myös pelkälle viinilasilliselle tai cocktailille.
Kattoterassillamme tai baarissamme voit nauttia myös kolmen viinin minitastingista tapaslautasen kera arkisin ti-pe klo 15-18. Voit nauttia viinien makumaailmasta naposteltavan kera samalla kun henkilökuntamme kertoo viineistä tarkemmin. Tilaa minitasting paikan päällä.
The rooftop terrace
Our rooftop terrace is always open, weather permitting. On the terrace, you can enjoy a stunning views overlooking Helsinki while enjoying food or drinks. Starting in May, you can reserve a table on the terrace for dining. You can also pop by for just a drink whenever you feel like it.
On our roof terrace or at our bar you can also enjoy a mini-tasting of three wines with a tapas plate on weekdays from Tue-Fri from 3-6 pm. You can enjoy the unique taste of the wines with snacks while our staff gets you acquianted with the wines. Order a mini-tasting on site.
Check out the menu for drinks
Tule juhlimaan vappua Helsingin kattojen ylle! 🎈
Vappuaattona kilistelemme ja herkuttelemme joko kattoterassillamme tai huonompien ilmojen sattuessa ihailemme maisemia tunnelmallisten sisätilojen suojista. Vappupäivänä tarjolla on herkullinen kolmen tai neljän ruokalajin kokonaisuus. Päivän erikoisuutena pöydissä kiertää herkullisia vappukaloja notkuva tarjoilukärry.
Lataa menu tästä
Hemmottele äitiä kattoterassillamme 11.5!💐
Voit ladata menun tästä
Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. Voit halutessasi nauttia vain salaattipöydän antimista hintaan 13,70€. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
MAANANTAI 28.4.-TIISTAI 29.4.
Pinaattikeittoa 13,70 € L, G
Tuorepinaattikeittoa, 64 asteen kananmuna, valkosipulikrutonkeja ja oliiviöljyä
Fresh spinach soup, 64 degree egg, garlic croutons and olive oil
Lohi 16,50 € L,G
Lämminsavustettua lohta, grillattua paksoita, tillillä maustettua varhaisperunaa, piparjuurivoita ja kuohkeaa fenkolikastiketta
Warm smoked salmon, grilled paksoi, dill-spiced new potatoes, horseradish butter and fennel sauce
Nauta 15,50 €
Naudanlihapannupihvi, hissalla maustettua paistettua sipulia, paistettua perunaa, ”lebneh” jogurttikastiketta ja punaviinikastiketta
Beef pan-fried steak, fried onions seasoned with hissala, fried potatoes, “lebneh” yogurt sauce and red wine sauce
Pasta Alfedo 15,50 € L, G
Tagliatellepastaa parmesaanikastikkeessa, parsakaalia, hernettä, kevätsipulia ja oliiviöljyä
Tagliatelle pasta in parmesan sauce, broccoli, peas, spring onions and olive oil
Päivän jälkiruoka 9€
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
KESKIVIIKKO 30.4.
Pinaattikeittoa 13,70 € L, G
Tuorepinaattikeittoa, 64 asteen kananmuna, valkosipulikrutonkeja ja oliiviöljyä
Fresh spinach soup, 64 degree egg, garlic croutons and olive oil
Turskaa 16,00 € L(G)
Rakuunavoissa haudutettua turskafileetä, lämmintä parsa-perunasalaattia, kevätsipulia, rapeaa lehtikaalia ja kuohkeaa fenkolikastiketta
Cod fillet braised in tarragon, warm asparagus and potato salad, spring onions, crispy kale and fennel sauce
Wieninleike 17,00 € L,(G)
Rapeaksi leivitetty vasikanleike, lämmintä parsa-perunasalaattia, sitruunamaustevoita, kaprista ja sardellia
Crispy breaded veal cutlet, warm asparagus and potato salad, lemon spiced butter, capers and anchovies
Pasta Alfedo 15,50 € L, G
Tagliatellepastaa parmesaanikastikkeessa, parsakaalia, hernettä, kevätsipulia ja oliiviöljyä
Tagliatelle pasta in parmesan sauce, broccoli, peas, spring onions and olive oil
Päivän jälkiruoka 9€
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
TORSTAI 1.5. VAPPUMENU, EI LOUNASTA
PERJANTAI 2.5.
Pinaattikeittoa 13,70 € L, G
Tuorepinaattikeittoa, 64 asteen kananmuna, valkosipulikrutonkeja ja oliiviöljyä
Fresh spinach soup, 64 degree egg, garlic croutons and olive oil
Muikku 15,50 € L,(G)
Kylmäsavulohitäytteiset silakkapihvit, perunapyreetä, marinoitua kurkkua ja porkkana-voikastiketta
Cold-smoked salmon stuffed herring steaks, mashed potatoes, pickled cucumber and carrot-butter sauce
Iberico 17,00 € L,G
Grillattua ibericopossun ulkofilettä, chilillä maustettua suippokaalia, paahdettua perunaa ja bearnaisekastiketta
Grilled Iberian pork loin, chili-spiced cabbage, roasted potatoes and bearnaise sauce
Pasta Alfedo 15,50 € L, G
Tagliatellepastaa parmesaanikastikkeessa, parsakaalia, hernettä, kevätsipulia ja oliiviöljyä
Tagliatelle pasta in parmesan sauce, broccoli, peas, spring onions and olive oil
Päivän jälkiruoka 9€
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavil
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
ASPERGE 7.4. alkaen
Valkoista parsaa Loiren laaksosta
katso menu tästä
White asparagus from Loire Valley Menu
SALADE VERTE | 12€
Raikasta vihersalaattia, vesikrassia, tomaattia, paahdettua maapähkinää ja balsamico-vinaigretteä
Fresh green salad, watercress, tomato, roasted peanuts and balsamic vinaigrette
ESCARGOT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla etanoilla, vesikrassi
Vol-au-vent stuffed with garlic-herb butter snails and watercress
TARTARE | 18 € / 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream
*Pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin.
*The main course size includes French fries and aioli.
CEVICHE | 17 €
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and white fish roe
VOL-AU-VENT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla herkkusienillä ja vesikrassia
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress
BOM BURGER | 25 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, jalapenomajoneesi, marinoitua punasipulia, rucolaa ja parmesanranskalaiset
Grilled minced beef patty, cheddar, jalapeno mayonnaise, marinated red onion, rocket and parmesan French fries
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO | 25 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
MOULES 500 g | 29 €
Sitruunaruoho-valkosipuliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, aiolia ja hapanjuurileipää
Mussels cooked in lemongrass-garlic broth, French fries, aioli and artesan bread
Simpukoita tarjolla rajallinen määrä, voit myös varata ennakkoon halutessasi!
PICCATA | 34 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastiketta
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
BOEUF 160 g | 42 €
Grillattua häränsisäfileetä, caesarsalaatti herkkusienillä, Pont Neuf -perunaa ja kermaista viherpippurikastiketta
Grilled beef tenderloin, caesars salad with mushrooms, Pont Neuf potatoes and creamy green pepper sauce
AGNEAU | 38 €
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce
POUSSIN | 30 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad, Dijon dressing and bird broth with tarragon
LISÄKSI – SIDE DISHES
Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Artesan bread and roasted butter
Vihreä salaatti | 6 €
Green salad
Créme de Verte -risotto | 11 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
Ranskalaiset perunat ja aiolia | 6 €
Fries with aioli
Aioli | 3 €
Aioli mayo
PICCATA | 16 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
BOM BURGER | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia, salaattia, ranskalaiset perunat
Children’s burger, grilled ground beef patty, cheddar, aioli, lettuce and fries
POUSSIN | 16 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad with Dijon dressing and bird broth with tarragon
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
CRÉME CARAMEL | 14 €
Karamellivanukas, passionhedelmää ja kookossorbet
Caramel pudding, passion fruit and coconut sorbet
CHOCOLAT | 14 €
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit
FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaanijuustoja ja hilloketta
Artisan cheeses from Finland and France with jam
SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Lataa menu täältä
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
3-lajia 58 €
4-lajia 68 €
5-lajia 74 €
Viiniparit menulle 42 €-62 €
Valitse alkuruoka – choose your starter
TARTARE
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream
CEVICHE
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and whitefish roe
Väliruoka
RISOTTO
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto with toasted pinenuts, asparagus and pecorino cheese
Valitse pääruoka – choose your main
PICCATA
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
AGNEAU
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce
Välijuusto
FROMAGE
Pala artesaanijuustoa ja hilloketta
A piece of artisan cheese with jam
Valitse jälkiruoka – choose your dessert
CHOCOLAT
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen.
Tutustu juomamenuun tästä
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta.
Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Marinoituja vihreitä Chubadedos-oliiveja | 6 €
Parmesanranskalaiset ja jalopenoaiolia | 6 €
Tartare | 10 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Pidätämme oikeuden muutoksiin
SPARKLING
2022 Joseph Ventosa Rose, Spain 13 / 75
2020 Château de Fesles Cremant, Loire 15 / 90
NV Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès 19 / 99
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy 10 / 45
Rhubarb Spruce Sparkling 10 / 45
WHITE WINES
2022 Jeff Carrell,Morillon blanc, France 12 / 70
2023 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Germany 13,50 / 90 1L
2022 Domaine de Sacy, Loire 15/90
RED WINES
2021 Clos de Tafall, Clos de Berenguer, Priorat 13 / 75
2021 Prunotto Bansella, Piemonte 14 / 85
2022 Graf von Are Spätburgunder Trocken 13 / 75
2019 Château Haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France 15 / 85
Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨
Tervetuloa juhlimaan vappua kanssamme!
Vappuaattona 30.4. DJ nostattaa juhlatunnelmaa klo 16-20. Luvassa on myös raikkaita juomatarjouksia.
Vappupäivänä tarjoilemme herkullista kolmen tai neljän ruokalajin menua ja kippistelemme kuohuvalla.🥂Myös perheen pienemmille on räälälöity oma maistuva menunsa.🎈
Vappumenu 1.5.
62 € aikuiset | 66 € välijuustolla
35 € lapset alle 15v
Valitse alkuruokasi
🥂Keitettyä kauden valkoista parsaa,
tomaattivinaigrettea ja pecorino juustoa
🥂Kuhachevice, kurkkua, yuzua, omenaa, kefiiriä ja kirjolohenmätiä
Valitse pääruokasi
🥂Grillattua vasikan ulkofileetä, Pont-Neuf -perunaa, valkonaurista, huhtasieniä, Dijon-sinapilla maustettua Madeirakastiketta
🥂Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä, pinaatti-hernepyreetä, parsaa, varhaisperunaa ja kuohkeaa raparperi-voikastiketta
🥂Karhunlaukka-parsarisottoa, mantelia ja kevättryffeliä
Valitse jälkiruokasi
🥂Ranskalainen artesaanijuustolajitelma
🥂Mansikka-vaniljatarteletti, yuzu-marenkia ja basilikajäätelöä
Menu sisältää aamulla
leivotun leivän ja paahdetun vaahdotetun voin sekä tummapaahtoisen kahvin
tai teen jälkiruoan yhteydessä.
Pienille lapsille 20 €
🎈Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa ja varhaisperunaa
🎈Vaniljajäätelöä ja mansikkaa
Voit ladata menun tästä
Hemmottele äitiä Tapiolan tunnelmallisimmassa bistrossa!
Äitienpäivänä su 11.5. ilahdutamme äitejä elämyksellisellä kolmen ruokalajin menulla. 💐Miltä kuulostaisi tuore kauden parsa, maukas siika tai vaikkapa täyteläinen risotto?
Äitienpäivämenu 11.5.
60 € aikuiset
35 € menu lapsille alle 15v
Valitse alkuruokasi
.🌹Keitettyä kauden valkoista parsaa, tomaattivinaigrettea
ja pecorinojuustoa
🌹Kuhaceviche, kurkkua, yuzua, omenaa, kefiiriä ja
kirjolohenmätiä
🌹Tartarpihvi härän pyöröpaistista ja kevättryffeliä
Valitse pääruokasi
🌹Tryffelimurekkeella täytetty viiriäinen, kevätkaalia, porkkanaa, valkonaurista, siitakesieniä ja rakuunalintulientä
🌹Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa, varhaisperunaa ja
kuohkeaa raparperi-voikastiketta
🌹Karhunlaukka-parsarisottoa, mantelia ja kevättryffeliä
Valitse jälkiruokasi
🌹Ranskalainen artesaanijuustolajitelma
🌹Valkosuklaa-mansikkamousse, yuzua ja basilikajäätelöä
Pienille lapsille 20€
🌹Paahdetussa voissa kypsennettyä
siianseläkettä,
pinaatti-hernepyreetä, parsaa ja
varhaisperunaa
🌹Vaniljajäätelöä ja mansikkaa
Menu sisältää aamulla leivotun leivän ja paahdetun vaahdotetun voin sekä
tummapaahtoisen kahvin tai teen jälkiruoan yhteydessä.
Voit ladata menun täältä
Mums!-herkutteluviikot alkaa! 😍
Mums!-viikkojen kunniaksi 23.4.-11.5. tarjoamme kolmen ruokalajin lounasmenun hintaan 29€(norm. 36€) ja viiden ruokalajin Chef’s Menun hintaan 54€ (norm. 74€).
Lämpimästi tervetuloa!
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Maanantai -perjantai lounas 11–14.30
Tiistai- torstai à la carte klo 16–23.30.
Maanantai -ilta suljettu 27.1.- 21.4.
*
Perjantai: a la carte 16-24
Lauantai: à la carte klo 14–24
Sunnuntaisin suljettu
Viimeiset varaukset iltaisin:
ti-to klo 21.30
pe-la klo 22.00
Avaamme vappupäivänä 1.5. klo 12.
Ravintolamme on suljettu yksityistilaisuutta varten ilta-aikaan to 22.5. Tarjoilemme lounasta normaalisti 14.30 saakka.