Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat.
Suunnitellaan yhdessä herkulliset ja onnistuneet juhlat!
Varaukset ja kyselyt sähköpostilla myyntipalvelun kautta bistromat.tapiola@bistromat.fi
ma-pe 11:00-14:30 lounas
ma-to 16:00-23:00 a la carte
pe 16:00-24 a la carte
la 12:00-24 a la carte
su 12:00-18:00 a la carte
Keittiö sulkeutuu:
ma-to klo 21:00
pe-la klo 21:30
su klo 16:30
Pöytävarausasioissa parhaiten tavoittaa sähköpostilla
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio
Tiesitkö, että valmistamme herkulliset leipämme omin kätösin? 🙌 Aamukokki saa aloittaa päivänsä taikinaterapialla ja uunissa paistuvan leivän taivaallisessa tuoksussa, jotta saadaan teille uunituoretta lounaspöytään. Iltaisin pyöräytetään taas omasta juuresta uusi taikina yöksi kohoamaan. ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Kauppakeskus AINOAn Mums!-herkutteluviikkoja vietetään jälleen 24.4.-12.5. Haukkasimme Mums!-viikoille hinnoista palat pois:
🔹3 ruokalajin lounasmenu + kahvi 36 € (norm. 39,50 €). Lounas ma-pe 11-14.30.
🔹3 ruokalajin Bistromenu 1 ja 2 á 50 € (norm. 52 € ja 55 €). Voimassa ma-su 16-21.
Nappaa tarjouksesta kiinni ja heittäydy herkuttelemaan kolmen ruokalajin menun mitalla. Tervetuloa! ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Päräytettiin ruokalistalle taas päivityksiä ja nostettiin sinne sesongin parhaita aineksia. 💚 Kesää kohti mennessä kastikkeet kevenee ja lisukkeet raikastuu!
Tule testaamaan kauden ihanimmat maut. Katso menu ➡️ bistromat.fi/tapiola/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Onko lauantain Juha Tapion konserttiin tai viikon muihin kulttuuririentoihin menijöitä? 🎶 Lataudu tapahtuman tunnelmaan meillä hyvän ruuan äärellä!
Meillä on kulttuurin ystäville herkullinen kolmen ruokalajin kulttuurimenutarjous, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen.
Kulttuurimenu on saatavilla:
🔹Ma–pe klo 16–17
🔹La klo 12–17
Menu ja varaukset 👉 bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä koodi ”kulttuurimenu”. ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Tiesitkö tämän herkullisesta klassikostastamme tartarista?
Tartarin syntypaikka on kaukana huippukokkien keittiöistä: se on löytänyt tiensä parhaimpien ravintoloiden listoille ja asiakkaiden suosikiksi Aasian aroilta. Herkku sai alkunsa, kun tataarit hoksasivat pehmittää hevosen ja kamelin sitkeää lihaa hakkaamalla ja hienontamalla sen silpuksi, jolloin lihaa oli miellyttävämpi syödä myös raakana.💡 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Mikko Alkio, Clos Alkio, Espanja
Clos Alkio on kirkkonummelaisen Mikko Alkion perustama uusi viinitila Kataloniassa, Prioratin hienolla viinialueella. Tilan tarina sai alkunsa Mikon intohimosta viiniin - sekä sattumasta, joka vei hänet Prioratiin ja sai ihastumaan alueeseen.
Clos Alkio tuottaa sekä lajikeviinejä että sekoituksia. Pääosassa ovat vanhat Garnacha- ja Cariñena-köynnökset, ja sekoitteisiin yhdistetään Cabernet Sauvignonia, Shirazia, Merlot'ta sekä Tempranilloa. Lisäksi tila tuottaa hienostuneita valkoviinejä.
Clos Alkion korkeatasoiset viinit syntyvät perinteitä ja uusia innovaatioita yhdistäen. Espanjassa on kaksi korkeimman laatuluokan viinialuetta: DOC Rioja ja DOQ Priorat. Kaikki Clos Alkion viinit ovat Priorat DOQ:n hyväksymiä.
Tule ja testaa Clos Alkion viinejä meillä!
📸 Clos Alkio Wines ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Viikon menovinkit Tapiolaan! 💃
🔹Kevät suorastaan kutsuu shoppailureissulle! Ainoasta saat samalla reissulla uutta sekä kotiin että vaatekaappiin.
🔹Aloita viikonloppu samettisten sävelien kyydissä: koskettavan tulkitsijan Tuure Kilpeläisen konsertti perjantaina 12.4. klo 19 Espoon kulttuurikeskuksessa.
🔹Hyvä ruoka, täydellinen päivä! Meille on kätevä piipahtaa syömään ostosten yhteydessä tai konserttireissulla. Testaa vaikka kevätlistan raikkaan täyteläinen sitruunarisotto. 😊 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Brunssi ja kuohuva kuuluvat vappuun! 🍾🎉
Vappupäivän tyylikkääseen brunssipöytään katetaan meillä mm. pastis-graavilohta, härkätartaria ja karitsamakkaraa, ja brunssin pääruoka & jälkkäri tarjoillaan pöytiin. Viinikaapista löytyy laadukasta poksauteltavaa samppanjasta nollaprosenttiseen.
Varaa pöytäsi ➡️ bistromat.fi/tapiola/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Satu Lappalainen ja John Kennard, Vicarage Lane, Uusi-Seelanti
Pariskunnan yhteinen matka alkoi Suomesta, Jyväskylän MM-rallista, jossa uusiseelantilainen John kilpaili kartturina. Viinitilallisina Satu ja John aloittivat kuuluisalla Marlborough'n viinialueella vuonna 2002.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden-Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta: Sauvignon Blanc, Bubbly Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Suomessa käydessään Satu ja John isännöivät tasting-tapahtumia.
Tule meille maistamaan Vicaragen herkulliset Riesling ja Pinot Noir!
📸 Vicarage Lane Wines ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook