Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. Voit halutessasi nauttia vain salaattipöydän antimista hintaan 13,70€. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.


Vko 27

MAANANTAI 30.6. 

Paistetut silakkapihvit 16,00 € 
Paistetut silakkapihvit, tartarkastiketta, parsaa ja perunaa 
Fried herring patties, tartar sauce, asparagus and potatoes

Lihapullat 16,00 € 
Perinteiset lihapullat, pippurikermaa, perunapyreetä, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditional meatballs, pepper cream, mashed potatoes, lingonberries and pickles

Risotto 15,50 € 
Täyteläistä hernerisottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä 
Rich pea risotto, goat cheese and pine nuts

Keitto 13,70 € 
Mausteista porkkanakeittoa ja rapeaa valkosipulileipää 
Spicy carrot soup and crispy garlic bread

TIISTAI 1.7. 

Seiti 16,00 € 
Voissa haudutettua seitiä, pottuvoita, mummonkurkua ja grillatulla sitruunalla maustettua vermuttikastiketta
Butter-braised pollack, pot butter, cucumber and vermouth sauce seasoned with grilled lemon

Lihapullat 16,00 € 
Perinteiset lihapullat, pippurikermaa, perunapyreetä, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditional meatballs, pepper cream, mashed potatoes, lingonberries and pickles

Risotto 15,50 € 
Täyteläistä hernerisottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä 
Rich pea risotto, goat cheese and pine nuts

Keitto 13,70 € 
Mausteista porkkanakeittoa ja rapeaa valkosipulileipää 
Spicy carrot soup and crispy garlic bread

KESKIVIIKKO 2.7.-PERJANTAI 4.7.

Lohi 16,00 € 
Savustettua lohta, Sandefjordin kastiketta, marinoitua kurkkua ja kukkakaali-perunapaistosta 
Smoked salmon, Sandefjord sauce, pickled cucumber and cauliflower and potato casserole

Possu 16,00 € 
Grillattua Ibericopossun ulkofileetä, porkkanapyreetä, grillattua broccolia ja madeirakastiketta
Grilled Iberico pork sirloin, carrot puree, grilled broccoli and Madeira sauce

Risotto 15,50 € 
Täyteläistä hernerisottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä 
Rich pea risotto, goat cheese and pine nuts

Keitto 13,70 € 
Mausteista porkkanakeittoa ja rapeaa valkosipulileipää 
Spicy carrot soup and crispy garlic bread

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering

g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavil

A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | STARTERS

PAIN DE LE MAISON | 4 €
Juureenleivottua hapanjuurileipää, talon mallasleipää ja paahdettua voita
Baked sourdough bread, house malt bread and roasted butter

ASPERGE | 16 €
Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
misolla maustettua hollandaise-kastiketta, sitruunaa ja parmesaania
Boiled white and green asparagus, miso-seasoned hollandaise sauce, lemon, and parmesan

TARTARE | 18 € / 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia,
parmesania ja keltuaiskreemiä
Seasoned beef tartare, caper berries, red onion, parmesan, and egg yolk cream

*Pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin.
*The main course size includes French fries and aioli.

SALMON | 15 €
Graavattua lohta, punasipulia ja crème fraîche-kastiketta perunarieskalla
Cured salmon, red onion, and crème fraîche sauce on potato flatbread

VOL-AU-VENT | 14 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla herkkusienillä ja vesikrassia  
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress

SALADE DE LÉGUMES | 13 €
Uuden sadon raikkaat kasvikset ja vesikrassikreemiä
Fresh vegetables and watercress cream from the new harvest

GAZPACHO VERT | 13 €
Mausteinen vihreä gazpacho, valkoista anjovista ja creme fraiche
Spicy green gazpacho, white anchovies and creme fraiche

KLASSIKOT | CLASSICS

BOM BURGER | 26 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, aurinkokuivattua tomaattimajoneesia, hopeasipulia, tryffelillä maustettuja ranskalaisia
Grilled minced beef steak, cheddar, sun-dried tomato mayonnaise, silver onions, truffle spiced fries

SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia

Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO | 25 €
Kermaisen täyteläistä ”créme de verte” parsa risottoa, paahdettua tattaria ja pecorino juustoa
Rich and creamy “créme de verte” asparagus risotto, roasted buckwheat and pecorino cheese

PÄÄRUOAT | MAIN COURSES

CORÉGONE | 36 €
Pinaatilla täytettyä siikaa, broccolinia, tattaria, varhaisperunaa ja kuohkeaa verjus-tillikastiketta
Whitefish stuffed with spinach, broccolini, buckwheat, early potatoes, and fluffy verjus-dill sauce

FILET DE FLANK STEAK | 38 €
Grillattua Black Angus flank steak, grillattua vihreää parsaa, sitruuna-timjami perunaterriiniä
tryffeli-maustevoita ja tummaa valkoviinikastiketta
Grilled Black Angus flank steak, grilled green asparagus, lemon-thyme potato terrine, truffle-flavored butter, and dark white wine sauce

PULPO | 30 €
Grillattua mustekalaa, mustekalanmusteella maustettua risottoa, kuivattua tomaattia, vesikrassia, parmesania ja paahdettuja pinjansiemeniä
Grilled octopus, risotto seasoned with squid ink, dried tomato, watercress, parmesan, and toasted pine nuts

POUSSIN | 30 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad, Dijon dressing and bird broth with tarragon 

LISÄKSI – SIDE DISHES

ASPERGERS | 6 €
Grillattua parsaa ja tryffelimaustevoi
Grilled asparagus and truffle flavoured butter

TARTARE | 10 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, parmesania ja keltuaiskreemiä
Seasoned beef tartare, caper berries, red onion, parmesan, and egg yolk cream

SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja vinaigrettea
Fresh green salad and vinaigrette

TRYFFEL FRITES | 6 €
Tryffelisuolalla maustetut rapeat ranskalaiset 
Crispy fries seasoned with truffle salt

Aioli | 3 €
Aioli mayo

LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES

BOM BURGER | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia, salaattia, ranskalaiset perunat
Children’s burger, grilled ground beef patty, cheddar, aioli, lettuce and fries

POUSSIN | 16 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad with Dijon dressing and bird broth with tarragon 

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT | DESSERTS

FINANCIER | 14 €
Mantelifinancier, raparperiä ja mansikkaa
Almond financier, rhubarb and strawberry

CHOCOLAT | 15 €
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline
Milk chocolate tartlet, mango sorbet and peanut praline

FROMAGE | 16 €
Parhaita ranskalaisia artesaanijuustoja ja viikunakompottia
Artisan cheeses from France with fig compote

SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat

PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä

Lataa menu täältä


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering. 

MENU DE SAISON 59€

Viiniparit menulle 49€

Valitse alkuruoka – choose your starter

ASPERGE
Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
miso maustettua hollandaise-kastiketta, sitruunaa ja parmesaania 
Boiled white and green asparagus, miso-seasoned hollandaise sauce, lemon, and parmesan 

SALMON
Graavattua lohta, punasipulia ja crème fraîche-kastiketta perunarieskalla
Cured salmon, red onion, and crème fraîche sauce on potato flatbread                                                        

Valitse pääruoka – choose your main

CORÉGONE
Pinaatilla täytettyä siikaa, brokkoliinia, tattaria, varhaisperunaa ja
kuohkeaa verjus-tillikastiketta

Whitefish stuffed with spinach, broccolini, buckwheat, early potatoes,
and fluffy verjus-dill sauce

FILET DE FLANK STEAK 
Grillattu Black Angus flank steak, grillattua vihreää parsaa, sitruuna timjami perunaterriini, tryffeli-maustevoita ja tumma valkoviinikastike
Grilled Black Angus flank steak, grilled green asparagus, lemon-thyme potato terrine, truffle-flavored butter, and dark white wine sauce 

Jälkiruoka – dessert

CHOCOLAT 
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline 
Milk chocolate tartalet, mango sorbet and peanut praline 

MENU DE CHOIX VERT 49€

VOL-AU-VENT
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla
herkkusienillä ja vesikrassia 

Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress

RISOTTO 
Kermaisen täyteläistä ”créme de verte” parsa risottoa, paahdettua
tattaria ja pecorino juustoa 

Rich and creamy “créme de verte” asparagus risotto, roasted
buckwheat and pecorino cheese

CHOCOLAT 
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline 
Milk chocolate tartalet, mango sorbet and peanut praline 

MENU CHOIX CHEF 62€

Viiden ruokalajin maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Five course tasting menu served
for the whole table 


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

Tunnelma

Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi. 

Juomafilosofia

Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. 

Tutustu juomamenuun tästä

Valikoitu menu naposteluun

Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta

Pidätämme oikeuden muutoksiin

SPARKLING
2022 Joseph Ventosa Rose, Spain 13 / 75
2020 Château de Fesles Cremant, Loire 15 / 90
NV Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès 19 / 99
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy 10 / 45
Rhubarb Spruce Sparkling 10 / 45

WHITE WINES
2022 Jeff Carrell,Morillon blanc, France 12 / 70
2023 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Germany 13,50 / 90 1L 
2022 Domaine de Sacy, Loire 15/90                                                                                

RED WINES
2021 Clos de Tafall, Clos de Berenguer, Priorat 13 / 75
2021 Prunotto Bansella, Piemonte 14 / 85
2022 Graf von Are Spätburgunder Trocken 13 / 75
2019 Château Haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France  15 / 85   

LATAA VIINILISTA TÄSTÄ  

 

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta! 

Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman. 

Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨

HUIKEA JA HERKULLINEN KESÄTARJOUS! ☀️
 
Nyt kannattaa napata kaveri mukaan ja tulla meille kesäkuussa herkuttelemaan, sillä tarjoamme KAKSI Menu de Saisonia yhden hinnalla 2.6.-30.6. klo 16-21😍 Kolmen ruokalajin vastustamattomaan menuun olemme koonneet sesongin herkullisimpia makuja. Yhden kolmen ruokalajin menun hinnaksi jää siis kahdelle jaettuna vain 29,50€!
 
MENU DE SAISON 59€
 
Valitse alkuruoka
 
ASPERGE
Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa, misomaustettua hollandaisekastiketta, sitruunaa ja parmesaania
 
SALMON
Graavattua lohta, punasipulia ja crème fraîche -kastiketta perunarieskalla
 
Valitse pääruoka
 
CORÉGONE
Pinaatilla täytettyä siikaa, brokkoliinia, tattaria, varhaisperunaa ja kuohkeaa verjus-tillikastiketta
 
FILET DE FLANK STEAK
Grillattu Black Angus flank steak, grillattua vihreää parsaa, sitruuna timjami perunaterriini, tryffeli-maustevoita ja tumma valkoviinikastike
 
Jälkiruoka
 
CHOCOLAT
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline
 
Tätä mahtavaa tarjousta ei kannata ohittaa, joten varaa pöytäsi pian TÄÄLTÄ

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.