Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu ruokaisa salaattipöytä ja talon artesaanileipää voin kera.
Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla. Eläkeläisille alennus -10% lounaan hinnasta klo 13.00 jälkeen.
Joulumenu saatavilla sekä lounasaikaan että illallisella 22.12. asti.
Kurpitsakeitto 13,70 € L, G, (VEG)
Mausteista myskikurpitsakeittoa, pikkelöityä kyssäkaalia ja hapankermaa.
Spiced butternut squash soup with pickled kohlrabi and sour cream.
Muikku 16,00 € L, (G)
Friteerattuja muikkuja, perunamuusia, tilli-kermaviilikastiketta ja kurkku–fenkolisalaattia.
Crispy vendace with mashed potatoes, dill–sour cream sauce and cucumber–fennel salad.
Karitsa 17,00 € L, G
Ylikypsää karitsanniskaa, rakuunalla maustettua polentaa, paahdettua porkkanaa ja punaviinikastiketta.
Slow-cooked lamb neck with tarragon polenta, roasted carrot and red wine sauce.
Portobellopasta 15,50 € L, (VEG)
Kermaista portobellopastaa, parmesaania ja pinjansiemeniä.
Creamy portobello pasta with parmesan and pine nuts.
Plat du jour
MA: Grillattu härän sisäfileepihvi, palsternakkapyreetä, hunaja-glaseerattuja juureksia ja talvitryffelivoita 45€ L, G
TI: Tartar härän pyöröpaistista, paahdettua valkosipulia, parmesaania, ranskalaiset ja aioli 18€ L, G
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Joulumenu 59€ saatavilla myös kasvisversiona
Kurpitsakeitto 13,70 € L, G, (VEG)
Mausteista myskikurpitsakeittoa, pikkelöityä kyssäkaalia ja hapankermaa.
Spiced butternut squash soup with pickled kohlrabi and sour cream.
Seiti 16,00 € L, G
Voissa haudutettua seitiä, paahdettua maa-artisokkaa, lämmintä purjosalaattia ja sandefjordkastiketta.
Butter-braised pollock with roasted Jerusalem artichoke, warm leek salad and Sandefjord sauce.
Entrecote 17,00 € L, G
Härän entrecôte-pihvi, peruna confit, ruusukaalia, pikkelöityjä herkkusieniä ja tryffelimaustevoita.
Beef entrecôte steak with potato confit, Brussels sprouts, pickled mushrooms and truffle butter.
Portobellopasta 15,50 € L, (VEG)
Kermaista portobellopastaa, parmesaania ja pinjansiemeniä.
Creamy portobello pasta with parmesan and pine nuts.
Plat du jour
Rapeat tattariblinit, kirjolohenmätiä, hapankermaa ja punasipulia 18€ L, G
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Joulumenu 59€ saatavilla myös kasvisversiona
Kurpitsakeitto 13,70 € L, G, (VEG)
Mausteista myskikurpitsakeittoa, pikkelöityä kyssäkaalia ja hapankermaa.
Spiced butternut squash soup with pickled kohlrabi and sour cream.
Kalapihvi 16,00 € L, G
Rapea sitruunalla maustettu lohi–taimenpihvi, ruskistettua voita, tilliperunaa ja herne–pinaattipaistosta.
Crispy lemon-seasoned salmon–trout patty with browned butter, dill potatoes and pea–spinach sauté.
Brisket 17,00 € L, G
Yön yli kypsennettyä häränrintaa, coleslaw, bataattia ja piparjuuri–hapankermakastiketta.
Overnight-cooked beef brisket with coleslaw, sweet potato and horseradish–sour cream sauce.
Portobellopasta 15,50 € L, (VEG)
Kermaista portobellopastaa, parmesaania ja pinjansiemeniä.
Creamy portobello pasta with parmesan and pine nuts.
Plat du jour
TO: Sitruuna–timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc 33€ L, G
PE: BOM-burgeri: pekonia, cheddarjuustoa, karamellisoitua sipulia, mustapippuri–konjakkimajoneesia ja ranskalaisia perunoita 26€ L, (G)
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Joulumenu 59€ saatavilla myös kasvisversiona
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering,
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
PAIN DE LA MAISON | 4 €
Juureen leivottua hapanjuurileipää,
talon mallasleipää ja paahdettua voita
Baked sourdough bread, house malt bread and roasted butter
SALADE DE VERTE | 10 €
Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä
Green salad with lemon vinaigrette
BLINI | 18 €
Rapea voissa paistettu tattariblini, siianmätiä, savustettua hapankermaa ja punasipulia
Crispy buckwheat blini fried in butter, whitefish roe, smoked sour cream and red onion
*kasvisvaihtoehto merilevä Cavi-artilla
*vegetarian option with seaweed Cavi-art
POIREAU & CAVIA-ART VÉGÉTAL | 16 €
Hiillostettua purjosipulia, savustettua hapankermaa, merilevä cavi-artia ja rapeaa perunaa
Charred leeks, smoked sour cream, seaweed cavi-artia, and crispy potatoes
RAVIOLI | 16 €
Ricotta-pinaattiravioli, sipuliconsomme, rakuunaemulsio ja kuivattua tomaattia
Ricotta and spinach ravioli, onion consommé, tarragon emulsion and sun-dried tomatoes
TARTARE | 18 € L, G
Tartar härän pyöröpaistista, paahdettua valkosipulia, parmesaania ja pikkelöityä suppilovahveroa
Beef round tartare, roasted garlic, Parmesan cheese, and pickled funnel chanterelles
TOBINAMBUR & TRUFFE | 15 €
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, pikkelöityjä sieniä, hasselpähkinäkreemiä ja talvitryffeliä
Creamy Jerusalem artichoke soup, pickled mushroom, hazelnut cream, and winter truffles
BOM BURGER | 26 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, perunabriossi, pekonia, cheddarjuustoa, karamellisoitua sipulia, mustapippuri-konjakkimajoneesia ja ranskalaisia perunoita
Grilled beef patty, potato brioche, bacon, cheddar cheese, caramelized onions, black pepper cognac mayonnaise, and French fries
SALADE DE GAMBAS | 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO AUX CÈPES | 25 €
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese
OMBLE CHEVALIER | 33 €
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, hiilostettua purjosipulia, kirjolohenmätiä, Lapin puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc
Lemon-thyme butter-braised char fillet, charred leek, rainbow trout roe, Lapland potato purée, and Noilly Prat Beurre Blanc
MOULES & FRITES | 29 €
Akvaviittikermassa haudutettuja sinisimpukoita, hapanjuurileipää, ranskalaiset perunat ja aioli
Mussels braised in aquavit cream, sourdough bread, French fries, and aioli
BOEUF GRILLÉ | 45 €
Grillattu härän sisäfileepihvi, karamellisoitua palsternakkapyrettä, hunaja-glaseerattuja juureksia, talvitryffelivoita ja punaviinikastiketta
Grilled beef tenderloin steak, caramelized parsnip purée, honey-glazed root vegetables, winter truffle butter and red wine sauce
RENNE | 44 €
Puuhiiligrillattua poron sisäpaistia, poronpotka-herkkutatti raguta, Lapin puikulaperunapyreetä ja hiilostettua kerma-katajanmarjakastiketta
Charcoal-grilled reindeer tenderloin, reindeer shank ragout, Lapland potato purée, and charred cream and juniper berry sauce
LISÄKSI – SIDE DISHES
SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea
Fresh green salad and lemon vinaigrette
FRITES | 6 €
Rapeita ranskalaisia perunoita ja mustapippuri-konjakkimajoneesia
Crispy French fries and black pepper cognac mayonnaise
OLIVES | 6 €
Marinoituja vihreitä oliiveja
Marinated green olives
RISOTTO | 1O €
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese
BOM BURGER KIDS | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, juustoa, aiolia, salaattia ja
ranskalaiset perunat
Grilled ground beef steak, cheese, aioli, salad and French fries
OMBLE CHEVALIER | 16 €
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, hiilostettua purjosipulia, kirjolohenmätiä, Lapin puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc
Lemon-thyme butter-braised char fillet, charred leek, rainbow trout roe, Lapland potato purée, and Noilly Prat Beurre Blanc
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
CRÈME BRÛLÉE | 14 €
Rosmariinilla maustettu Crème Brûlée, puolukkasorbet ja tummasuklaa kristallia
Crème brûlée flavored with rosemary, lingonberry sorbet, and dark chocolate crystals
PISTACHE & ABRICOTIER | 14 €
Pistaasi-manteli-aprikoositartaletti, sitrusmarenkia ja kardemummajäätelöä
Pistachio-almond-apricot tartlet, citrus meringue, and cardamom ice cream
FROMAGE | 14 €
Ranskalainen juustovalikoima, omenahilloketta ja näkkileipää
French cheese selection with apple jam compote and biscuit
SORBET | 6 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Tarjolla 10.11.-20.12. lounaalla ja illallisella.
59 € 3-lajia 1 alkuruoka, 1 pääruoka, 1 jälkiruoka
66 € 4-lajia 1 alkuruoka, 1 pääruoka, 1 välijuusto, 1 jälkiruoka
ALKURUOKIA / STARTERS
BLINI
Rapea voissa paistettu tattariblini, siianmätiä, savustettua hapankermaa ja punasipulia
Crispy buckwheat blini fried in butter, whitefish roe, smoked sour cream and red onion
***
TOPINAMBOUR & TRYFFEL
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, pikkelöityjä sieniä, hasselpähkinäkreemiä ja talvitryffeliä
Creamy Jerusalem artichoke soup, pickled mushroom, hazelnut cream, and winter truffles
PÄÄRUOKIA / MAIN COURSES
RISOTTO AUX CÈPES
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese
***
OMBLE CHEVALIER
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, hiilostettua purjosipulia, kirjolohenmätiä, Lapin puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc
Lemon-thyme butter-braised char fillet, charred leek, rainbow trout roe, Lapland potato purée, and Noilly Prat Beurre Blanc
***
RENNE
Puuhiiligrillattua poron sisäpaistia, poronpotka-herkkutatti raguta, Lapin puikulaperunapyreetä ja hiilostettua kerma-katajanmarjakastiketta
Charcoal-grilled reindeer tenderloin, reindeer shank ragout, Lapland potato purée, and charred cream and juniper berry sauce
JÄLKIRUOKA / DESSERT
PISTACHE & ABRICOTIER
Pistaasi-manteli-aprikoositartaletti, sitrusmarenkia ja kardemummajäätelöä
Pistachio-almond-apricot tartlet, citrus meringue, and cardamom ice cream
Juureen leivottua hapanjuurileipää,
talon mallasleipää ja paahdettua voita
Baked sourdough bread, house malt bread and roasted butter
BLINI & CAVI-ART
Rapea voissa paistettu tattariblini, merilevä Cavi-artia, savustettua hapankermaa ja punasipulia
Crispy buckwheat blini fried in butter, seaweed Cavi-art, smoked sour cream and red onion
RISOTTO AUX CÈPES
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese
PISTACHE & ABRICOTIER
Pistaasi-manteli-aprikoositartaletti, sitrusmarenkia ja kardemummajäätelöä
Pistachio-almond-apricot tartlet, citrus meringue, and cardamom ice cream
Keittiömestarin viiden ruokalajin maistelumenu
Chef’s five-course tasting menu
Sunnuntaisin meillä on tarjolla räätälöity ala carte -menu ja joulumenu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Viinit laseittain 12 cl kaadolla / plo
Viinivalikoima kokonaisuudessaan katso TÄSTÄ
Sparkling
Andre Ehrhart, Crémant d’Alsace Brut, Alsace, France
13 € / 75 €
Moët & Chandon Impérial Mini Champagne Brut, Champagne AOC, France
40 € / 20cl (btl)
Winner lakka -seljankukka kuohuviini
9,50€ / 45€
Whites
2022 Altano Rewilding Edition Douro, Portugal
11,5 € / 55 €
2022 Prunotto Langhe Roero Arneis, Piamonte, Italy
14,50€ / 80 €
2023 Faubel Riesling (1l), Pfalz, Germany
13 € / 75 €
2021 Château de Fesles La Chapelle Blanc, Loire, France
13 € / 70 €
Reds
2023 Tormaresca Neprica Primitivo, Puglia, Italy
11,5 € / 55 €
2020 Coto de Imaz Reserva, Rioja, Spain
12,50 € / 65 €
2023 Gustave Lorentz Évidence, Alsace, France
14,5 € / 80 €
2022 Domaine de la Chartreuse Chateauneuf-du-Pape, Rhone, France
17 € / 90 €
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. Tutustu viinilistaan täällä ja cocktaillistaan täällä.
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa!
Etu ei ole voimassa lounaalla (ma-pe).
FROMAGE 🍷🧀
Hemmottele itseäsi syystuulien vihmoessa ja nauti pala juustoa ja lasillinen huippulaadukasta Baroloa! Nauti alkupalaksi, väliruokana tai sellaisenaan:
Arnaldo Rivera Undicicomuni Barolo 2018
🍷1 pala juustoa & Barolo 21 €
🍷2 palaa & Barolo 27 €
🍷3 palaa & Barolo 29 €
Barolon kanssa nautitaan talon valikoituja ranskalaisia juustoja ja paahdettua hasselpähkinää.
Arnaldo Rivera Barolo “Undicicomuni” on kunnianosoitus alueen 11 kylälle, joista Barolo-appellaatio muodostuu. Nebbiolo-rypäleet tulevat Terre del Barolo -osuuskunnan parhaista tarhoista, ja lopputulos on viini, joka heijastaa sekä laadukasta vuosikertaa että alueen monimuotoisuutta.
Arnaldo Rivera Undicicomuni Barolo 2018 yhdistettynä huolella valittuihin ranskalaisiin juustoihin on ikimuistoinen makuelämys, jota ei kannata ohittaa!
Varaa pöytäsi tai piipahda vain paikalle!
Vietä pikkujouluja Tapiolan tunnelmallisimmassa bistrossa!
Juhlakauden parhaat hetket vietät tunnelmallisessa ravintolassamme hyvästä ruoasta, seurasta ja juomasta nauttien.
Etsit paikkaa sitten koko osaston pikkujouluihin, joululounaaseen perheen kesken tai glögihetkeen ystäväsi kanssa, me palvelemme ilolla!
Valitse juhlaasi valmiiksi mietitty joulumenumme täynnä sesongin herkkuja tai poimi suosikkisi à la carte -listaltamme. Joulumenumme on tarjolla 10.11.-22.12.2025 lounaalla ja illalliselle. Seurustelun lomassa voit nauttia kuumat glögit ja muut talviset juomat tai virkistäytyä kylmien juomaklassikoiden parissa.
Varaa pöytäsi ja koe joulun maut ja tunnelma Bistro O mat Tapiolassa!
Olemme auki jouluun saakka myös sunnuntaisin klo 12-18! ✨❤️
Sunnuntaisin tarjoilemme räätälöityä menua sekä joulumenua.
Tervetuloa herkuttelemaan jouluostosten tai kulttuurimenojen lomassa!
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.