Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu ruokaisa salaattipöytä ja talon artesaanileipää voin kera.
Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla. Eläkeläisille alennus -10% lounaan hinnasta klo 13.00 jälkeen.
Sienikeitto 13,70 € L,G,(VEG)
Kermaista sienikeittoa, paahdettua pähkinää ja salviaöljyä.
Creamy mushroom soup with roasted nuts and sage oil.
Turska 16,00 € L,G
Valkosipulimaidossa haudutettua turskaa, ruskistettua voita, paahdettua perunaa ja paksoita.
Cod poached in garlic milk, browned butter, roasted potatoes, and pak choi.
Maminha 17,00 € L,G
Grillattua naudan maminhaa, rapeaa ruusukaalia, palsternakkapyreetä ja punaviinikastiketta.
Grilled beef maminha with crispy Brussels sprouts, parsnip purée, and red wine sauce.
Risotto 15,50 € L,G,(VEG)
Kurpitsarisotto, pikkelöityjä sieniä ja parmesaania.
Pumpkin risotto with pickled mushrooms and Parmesan.
Plat de jour
MA: Ylikypsää karitsanniskaa, perunaa, pikkelöityä sipulia ja portviinikastiketta L,G
TI: BOM burgeri, naudan jauhelihapihvi, cheddaria, pekonia, karamellisoitua sipulia, mustapippuri-konjakkimajoneesia ja ranskalaiset perunat L,(G)
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Sienikeitto 13,70 € L,G,(VEG)
Kermaista sienikeittoa, paahdettua pähkinää ja salviaöljyä.
Creamy mushroom soup with roasted nuts and sage oil.
Nieriä 16,00 € L,G
Grillattua nieriää, savutaimen-perunakroketti, tillikermaan muhennettua purjoa ja pinaattia.
Grilled Arctic char with smoked trout–potato croquette, creamy dill leek, and spinach.
Brisket 17,00 € L,G
Yön yli kypsennettyä häränrintaa, padronpaprikaa, mausteista perunaa ja chimichurria.
Slow-cooked beef brisket with padrón peppers, spiced potatoes, and chimichurri.
Risotto 15,50 € L,G,(VEG)
Kurpitsarisotto, pikkelöityjä sieniä ja parmesaania.
Pumpkin risotto with pickled mushrooms and Parmesan.
Plat de jour
Tartar, ranskalaisia ja aiolia L,G
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Sienikeitto 13,70 € L,G,(VEG)
Kermaista sienikeittoa, paahdettua pähkinää ja salviaöljyä.
Creamy mushroom soup with roasted nuts and sage oil.
Muikku 16,00 € L,(G)
Friteerattuja muikkuja, tilliperunaa, tartarkastiketta ja pikkelöityä kurkkua.
Fried vendace with dill potatoes, tartar sauce, and pickled cucumber.
Naudanposki 17,00 € L,G
Ylikypsää naudanposkea, perunamuusia, haricot vert -papuja ja tummaa pekonikastiketta.
Slow-braised beef cheek with mashed potatoes, green beans, and dark bacon sauce.
Risotto 15,50 € L,G,(VEG)
Kurpitsarisotto, pikkelöityjä sieniä ja parmesaania.
Pumpkin risotto with pickled mushrooms and Parmesan.
Plat de jour
TO: Pasta carbonara à la BOM Tapiola. Valkosipulilla maustettua pekoni-pennepastaa ja parmesaania L.
PE: Naudan sisäfilepihvi, karamellisoitua palsternakkapyreetä, hunajaglaseerattuja juureksia, tryffelimaustevoita ja punaviinikastiketta L,G.
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering,
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
OLIVES | 6 €
Vihreät marinoidut oliivit
Green marinated olives
SALADE DE VERTE | 10 € VEG
Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä
Green salad with lemon vinaigrette
TARTARE | 18 € L, G
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan
BURRATA ET TOMATE | 14 € V, L, G
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikaa
Burrata cheese, marinated tomatoes, Marcona almonds, and fresh basil
COREGONE LAVARET | 16 € M, G
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota
White fish carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion
SOUPE AUX CHANTERELLES | 14 € L, G
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme
SALADE DE GAMBAS | 17 € L, (G)
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, pecorinojuustoa,
raikasta salaattia ja aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli
BOM BURGER | 26 € L, (G)
Grillattu naudan jauhelihapihvi, perunabriossi, cheddarjuustoa, sipulia, tomaattia, rucolaa
sekä Piment d’Espelette -aiolia ja ranskalaiset perunat
Grilled beef patty on a potato brioche with cheddar cheese, onion, tomato, arugula, Piment
d’Espelette aioli and French fries
SALADE DE GAMBAS | 25 € L, (G)
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO | 25 € L, G
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja
paahdettua hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts
TRUITE | 36 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta
Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc
PASTA | 25 € L
Pennepastaa, valkosipulia, yrttejä, chiliä ja baby-mustekalaa
Penne pasta with garlic, herbs, chili and baby octopus
STEAK AU POIVRE | 45 € L, G
Grillattu pippuripihvi, valkosipuli-sinihomejuustolla gratinoidut perunat, tomaatti-
sipulisalaattia ja pippurikermakastiketta
Grilled pepper steak with garlic–blue cheese gratinated potatoes, tomato–onion salad and creamy
pepper sauce
AGNEAU| 34 € L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta
Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce
LISÄKSI – SIDE DISHES
SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea
Fresh green salad and lemon vinaigrette
PATATAS BRAVAS | 6 € M, G. sis. chiliä.
Paahdettua perunaa ”patatas bravas” ja Piment de Espelette -aiolia
Roasted potatoes “patatas bravas” with Piment de Espelette aioli
TARTARE | 10 € L, G
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan
RISOTTO | 1O € L, G
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua
hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts
BOM BURGER KIDS | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, juustoa, aiolia, salaattia ja
ranskalaiset perunat
Grilled ground beef steak, cheese, aioli, salad and French fries
TRUITE | 16 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta
Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc
AGNEAU | 16€ L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta
Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
NAMELAKA AU CHOCOLAT | 14 € V, L
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup
TARTE AU CITRON MERINGUÉE | 14 € L
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile
FROMAGE | 14 € L, G
Ranskalainen juustovalikoima, omenahilloketta ja keksiä
French cheese selections with apple compote and caraway crispbread
SORBET | 6 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Viiniparit menulle 49€
Valitse alkuruoka – choose your starter
SOUPE AUX CHANTERELLES
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme
COREGONE LAVARET
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota
Lavaret carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion
Valitse pääruoka – choose your main
STEAK AU POIVRE
Grillattu pippuripihvi, valkosipuli-sinihomejuustolla gratinoidut perunat, tomaatti-
sipulisalaattia ja pippurikermakastiketta
Grilled pepper steak with garlic–blue cheese gratinated potatoes, tomato–onion salad and creamy pepper sauce
TRUITE ARC-EN-CIEL
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre blanc -kastiketta
Rainbow trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish roe and chive beurre blanc
Jälkiruoka – dessert
NAMELAKA AU CHOCOLAT
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup
MENU KALAVAIHTOEHDOLLA 58€ JA LIHAVAIHTOEHDOLLA 64€
BURRATA ET TOMATE
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikakreemiä
Burrata cheese, marinated tomatoes, Marcona almonds, and basicream
RISOTTO
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts
Tarte au citron meringuée
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile
Keittiömestarin viiden ruokalajin maistelumenu
Chef’s five-course tasting menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Sunnuntaina 9.11. hemmotellaan isiä!
Tapiolan Bistro O matissa tarjolla Isänpäivämenu, jossa jälkiruokana upea kakkubuffet kaikille herkkusuille.
Tutustu menuun tästä
Lämpimästi tervetuloa!
Viinit laseittain 12 cl kaadolla / plo
Viinivalikoima kokonaisuudessaan katso TÄSTÄ
Sparkling
Andre Ehrhart, Crémant d’Alsace Brut, Alsace, France
13 € / 75 €
Moët & Chandon Impérial Mini Champagne Brut, Champagne AOC, France
40 € / 20cl (btl)
Winner lakka -seljankukka kuohuviini
9,50€ / 45€
Whites
2022 Altano Rewilding Edition Douro, Portugal
11,5 € / 55 €
2022 Prunotto Langhe Roero Arneis, Piamonte, Italy
14,50€ / 80 €
2023 Faubel Riesling (1l), Pfalz, Germany
13 € / 75 €
2021 Château de Fesles La Chapelle Blanc, Loire, France
13 € / 70 €
Reds
2023 Tormaresca Neprica Primitivo, Puglia, Italy
11,5 € / 55 €
2020 Coto de Imaz Reserva, Rioja, Spain
12,50 € / 65 €
2023 Gustave Lorentz Évidence, Alsace, France
14,5 € / 80 €
2022 Domaine de la Chartreuse Chateauneuf-du-Pape, Rhone, France
17 € / 90 €
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. Tutustu viinilistaan täällä ja cocktaillistaan täällä.
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa!
Etu ei ole voimassa lounaalla (ma-pe).
FROMAGE 🍷🧀
Hemmottele itseäsi syystuulien vihmoessa ja nauti pala juustoa ja lasillinen huippulaadukasta Baroloa! Nauti alkupalaksi, väliruokana tai sellaisenaan:
Arnaldo Rivera Undicicomuni Barolo 2018
🍷1 pala juustoa & Barolo 21 €
🍷2 palaa & Barolo 27 €
🍷3 palaa & Barolo 29 €
Barolon kanssa nautitaan talon valikoituja ranskalaisia juustoja ja paahdettua hasselpähkinää.
Arnaldo Rivera Barolo “Undicicomuni” on kunnianosoitus alueen 11 kylälle, joista Barolo-appellaatio muodostuu. Nebbiolo-rypäleet tulevat Terre del Barolo -osuuskunnan parhaista tarhoista, ja lopputulos on viini, joka heijastaa sekä laadukasta vuosikertaa että alueen monimuotoisuutta.
Arnaldo Rivera Undicicomuni Barolo 2018 yhdistettynä huolella valittuihin ranskalaisiin juustoihin on ikimuistoinen makuelämys, jota ei kannata ohittaa!
Varaa pöytäsi tai piipahda vain paikalle!
Vietä pikkujouluja Tapiolan tunnelmallisimmassa bistrossa!
Juhlakauden parhaat hetket vietät tunnelmallisessa ravintolassamme hyvästä ruoasta, seurasta ja juomasta nauttien.
Etsit paikkaa sitten koko osaston pikkujouluihin, joululounaaseen perheen kesken tai glögihetkeen ystäväsi kanssa, me palvelemme ilolla!
Valitse juhlaasi valmiiksi mietitty joulumenumme täynnä sesongin herkkuja tai poimi suosikkisi à la carte -listaltamme. Joulumenumme on tarjolla 10.11.-22.12.2025 lounaalla ja illalliselle. Seurustelun lomassa voit nauttia kuumat glögit ja muut talviset juomat tai virkistäytyä kylmien juomaklassikoiden parissa.
Varaa pöytäsi ja koe joulun maut ja tunnelma Bistro O mat Tapiolassa!
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.