Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu ruokaisa salaattipöytä ja talon artesaanileipää voin kera. 

Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla. Eläkeläisille alennus -10% lounaan hinnasta klo 13.00 jälkeen. 

Viikko 38


Ma 15.9. – Ti 16.9.

Pinaattikeitto 13,50 € L, (G), K (VEG)
Perinteistä pinaattikeittoa, kananmunaa ja rapeaa leipää
Traditional spinach soup with egg and crispy bread

Lohi 17,00 € L, G
Grillattua lohta, sitruunarisottoa, rapeaa lehtikaalia ja beurre blanc -kastiketta
Grilled salmon with lemon risotto, crispy kale and beurre blanc sauce

Ankka 16,00 € L, G
Haudutettua ankan koipea, marinoitua punakaalia, karamellisoitua selleriä ja vadelmalla maustettua punaviinikastiketta
Braised duck leg with marinated red cabbage, caramelized celery and raspberry-flavoured red wine sauce

Sienipasta 15,50 € L, K (VEG)
Kermaista pastaa kauden sienistä, parmesania ja pestoa
Creamy pasta with seasonal mushrooms, parmesan and pesto

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36/38 €
Three-course menu


Ke 17.9.

Pinaattikeitto 13,50 € L, (G), K (VEG)
Perinteistä pinaattikeittoa, kananmunaa ja rapeaa leipää
Traditional spinach soup with egg and crispy bread

Kalapihvi 16,50 € L
Mausteista kalapihviä, kookoksella maustettua riisiä, kurkku-fenkolisalaattia ja maltaista kastiketta
Spiced fish patty with coconut-flavoured rice, cucumber-fennel salad and malty sauce

Possu 16,50 € L, G
Haudutettua porsaan poskea, pekoni-herkkusienikastiketta, pottuvoita, hillosipulia ja papuja
Braised pork cheek with bacon-mushroom sauce, mashed potatoes, pickled onions and beans

Sienipasta 15,50 € L, K (VEG)
Kermaista pastaa kauden sienistä, parmesania ja pestoa
Creamy pasta with seasonal mushrooms, parmesan and pesto

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36/38 €
Three-course menu


To 18.9. – Pe 19.9.

Pinaattikeitto 13,50 € L, (G), K (VEG)
Perinteistä pinaattikeittoa, kananmunaa ja rapeaa leipää
Traditional spinach soup with egg and crispy bread

Muikku 16,00 € L
Tiristettyjä muikkuja, porkkanavoikastiketta, mummonkurkkuja ja perunapyrettä
Crispy vendace with carrot-butter sauce, pickled cucumbers and potato purée

Karitsa 17,00 € L, G
Ylikypsää karitsan kylkeä, selleripyrettä, perunaa ja tummaa tillikastiketta
Slow-cooked lamb breast with celery purée, potatoes and dark dill sauce

Sienipasta 15,50 € L, K (VEG)
Kermaista pastaa kauden sienistä, parmesania ja pestoa
Creamy pasta with seasonal mushrooms, parmesan and pesto

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36/38 €
Three-course menu

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.

If you have food allergies, please inform the staff before ordering

g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla

 
 

A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | STARTERS

OLIVES | 6 €
Vihreät marinoidut oliivit
Green marinated olives 

SALADE DE VERTE | 10 € VEG
Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä
Green salad with lemon vinaigrette

TARTARE | 18 € L, G
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan

BURRATA ET TOMATE | 14 € V, L, G
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikaa
Burrata cheese, marinated tomatoes, Marcona almonds, and fresh basil

COREGONE LAVARET | 16 € M, G
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota  
White fish carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion

SOUPE AUX CHANTERELLES | 14 € L, G 
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme

SALADE DE GAMBAS | 17 € L, (G)
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, pecorinojuustoa,
raikasta salaattia ja aiolia

Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli

KLASSIKOT | CLASSICS

BOM BURGER | 26 € L, (G)
Grillattu naudan jauhelihapihvi, perunabriossi, cheddarjuustoa, sipulia, tomaattia, rucolaa
sekä Piment d’Espelette -aiolia ja ranskalaiset perunat

Grilled beef patty on a potato brioche with cheddar cheese, onion, tomato, arugula, Piment
d’Espelette aioli and French fries

SALADE DE GAMBAS |  25 € L, (G) 
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia

Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO | 25 € L, G 
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja
paahdettua hasselpähkinää

Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts

PÄÄRUOAT | MAIN COURSES

TRUITE | 36 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta

Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc

PASTA  | 25 € L
Pennepastaa, valkosipulia, yrttejä, chiliä ja baby-mustekalaa
Penne pasta with garlic, herbs, chili and baby octopus

STEAK AU POIVRE | 45 € L, G
Grillattu pippuripihvi, valkosipuli-sinihomejuustolla gratinoidut perunat, tomaatti-
sipulisalaattia ja pippurikermakastiketta

Grilled pepper steak with garlic–blue cheese gratinated potatoes, tomato–onion salad and creamy
pepper sauce

AGNEAU| 34 € L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta

Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce

LISÄKSI – SIDE DISHES

SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea
Fresh green salad and lemon vinaigrette

PATATAS BRAVAS | 6 € M, G. sis. chiliä. 
Paahdettua perunaa ”patatas bravas” ja Piment de Espelette -aiolia
Roasted potatoes “patatas bravas” with Piment de Espelette aioli

TARTARE | 10 € L, G 
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan

RISOTTO | 1O € L, G
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua
hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts

LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES

BOM BURGER KIDS | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, juustoa, aiolia, salaattia ja
ranskalaiset perunat

Grilled ground beef steak, cheese, aioli, salad and French fries 

TRUITE | 16 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta

Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc

AGNEAU | 16€ L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta

Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT | DESSERTS

NAMELAKA AU CHOCOLAT | 14 € V, L 
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup

TARTE AU CITRON MERINGUÉE | 14 € L 
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile

FROMAGE | 14 € L, G 
Ranskalainen juustovalikoima, omenahilloketta ja keksiä
French cheese selections with apple compote and caraway crispbread

SORBET | 6 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat

PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering. 

Tervetuloa nauttimaan keittiömestarimme makuelämyksistä!

Joulumenumme TÄSTÄ (tarjolla 10.11.-22.12.2025 lounaalla ja illallisella)

MENU DE SAISON 58€ / 64€

Viiniparit menulle 49€

Valitse alkuruoka – choose your starter

SOUPE AUX CHANTERELLES 
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme

COREGONE LAVARET 
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota
Lavaret carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion
                                          

Valitse pääruoka – choose your main

STEAK AU POIVRE
Grillattu pippuripihvi, valkosipuli-sinihomejuustolla gratinoidut perunat, tomaatti-
sipulisalaattia ja pippurikermakastiketta
Grilled pepper steak with garlic–blue cheese gratinated potatoes, tomato–onion salad and creamy pepper sauce

TRUITE ARC-EN-CIEL
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre blanc -kastiketta
Rainbow trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish roe and chive beurre blanc

Jälkiruoka – dessert

NAMELAKA AU CHOCOLAT 
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup

MENU KALAVAIHTOEHDOLLA 58€ JA LIHAVAIHTOEHDOLLA 64€ 

MENU DE CHOIX VERT 49€

BURRATA ET TOMATE 
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikakreemiä
Burrata cheese, marinated  tomatoes, Marcona almonds, and basicream

RISOTTO 
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts

Tarte au citron meringuée 
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile

MENU CHOIX CHEF 62€

Viiden ruokalajin maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Five course tasting menu served
for the whole table 


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

Viinit laseittain 12 cl kaadolla / plo

Viinivalikoima kokonaisuudessaan katso TÄSTÄ

Sparkling

Champagne
Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès
Pinot Meunier, Pinot Noir
17€ / 95€

Prosecco
Ruggeri Prosecco Brut Argeo,Veneto,Italy
Glera
11,50€ / 55€

Espumante
Soalheiro Bruto Rosé
Alvarinho, Pinot Noir, Touriga Nacional,Portugal
11,50€ / 60€

Whites

2022 Altano Rewilding Edition Douro,Portugal
Malvasia Fina, Viosinho, Gouveio
11,50€/55€

2021 Borgo dei Posseri, Quaron Muller Thurgau, Italy
Müller-Thurgau
12,50€/75€

2023 Bodegas Izadi Blanco, Rioja,Spain
Garnacha Blanca, Malvasía, Maturana Blanca, Tempranillo blanco, Turruntés, Viura
12,50€/75€

2023 Faubel Riesling (1,0 l), Pfalz, Germany
Riesling
13€/90€

2021 Château de Fesles La Chapelle Blanc, Loire, France
Chenin Blanc
13€/75€

Rose
2023 Domaene Gobelsburg Zweigelt Rosé, Kamptal, Austria
Zweigelt
13€/80€

Reds
2023 Tormaresca Neprica Primitivo,Puglia,Italy
Primitivo
11,50€/55€

2018 Coto de Imaz Gran Reserva, Rioja,Spain
Tempranillo
13,50€/75€

2022 Gustave Lorentz Pinot Noir Évidence Organic, Alsace, France
Pinot Noir
15€/88€

2022 Domaine de la Chartreuse Chateauneuf-du-Pape, Rhone,France
Grenache, Syrah, Cinsault, Mourvèdre, Bourbolenc, Clairette, Roussanne
17€/100€

Tunnelma

Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi. 

Juomafilosofia

Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. Tutustu viinilistaan täällä ja cocktaillistaan täällä. 

Valikoitu menu naposteluun

Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta! 

Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman. 

Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨

Barolo, Barbaresco, Barbera… Piemonten punaviinit sopivat täydellisesti pimeneviin iltoihin 😍

Tervetuloa Bistro O matin ja Viinipostin Rypälekouluun! Toteutamme yhdessä Viinipostin kanssa viinitastingien sarjan, jossa tutustumme erilaisten rypäleiden maailmaan. Syyskuussa herkuttelemme Piemonten punaisilla 17.9. klo 17.30!

Maistelemme elämyksellisen illan aikana neljä laadukasta Piemonten punaviiniä Viinipostin viiniasiantuntijan johdolla. Viinien kaveriksi tarjoilemme herkullisen tapaslajitelman hasselpähkinöillä, Piemonten juustolla, italialaisella ilmakuivatulla kinkulla, tryffeli-tatti- leivällä sekä focaccialla ja oliiviöljyllä.

Tastingin kesto 90 minuuttia. Tastingin jälkeen voit jäädä myös syömään!

Piemonten punaiset- tasting

🍷17.9. klo 17.30

🍷 Hinta: 54€

🍷Varaukset: sähköpostilla bistromat.tapiola@bistromat.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.