Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu ruokaisa salaatti ja talon artesaanileipää voin kera. 
A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.


Viikko 35

Ma 25.8.– Ti 26.8.

Tomaattikeitto 13,70 € L,(G)
Täyteläistä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja rapeaa leipää
Creamy tomato and goat cheese soup with crispy bread

Kalakeitto 16,00 € L,(G)
Perinteistä kalakeittoa, mallasleipää ja tilliä
Traditional fish soup with malt bread and dill

Vasikka 17,00 € L,G
Grillattua vasikan leikkelettä, pottuvoita, karamellisoitua sipulia ja kermaista salviakastiketta
Grilled veal cut, mashed potatoes, caramelized onion and creamy sage sauce

Risotto 15,50 € L,G
Täyteläistä risottoa kauden sienistä, parmesania ja tattaria
Rich risotto with seasonal mushrooms, parmesan and buckwheat

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu


Ke 27.8.

Tomaattikeitto 13,70 € L,(G)
Täyteläistä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja rapeaa leipää
Creamy tomato and goat cheese soup with crispy bread

Kirjolohi 16,00 € L,G
Grillattua kirjolohta, sitruuna-voikastiketta, kukkakaali-pähkinäpaistosta ja tilliperunaa
Grilled rainbow trout with lemon-butter sauce, cauliflower-nut sauté and dill potatoes

Härkä 17,00 € L,G
Grillattua härän entrecotea, bearnaiskastiketta, rapeita parmesan perunoita ja paksoita
Grilled beef entrecôte with béarnaise sauce, crispy parmesan potatoes and pak choi

Risotto 15,50 € L,G
Täyteläistä risottoa kauden sienistä, parmesania ja tattaria
Rich risotto with seasonal mushrooms, parmesan and buckwheat

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu


To 28.8. – Pe 29.8.

Tomaattikeitto 13,70 € L,(G)
Täyteläistä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja rapeaa leipää
Creamy tomato and goat cheese soup with crispy bread

Muikku 16,00 € L
Tiristettyjä muikkuja, hölskykurkkua, perunapyrettä, aiolia ja karamellisoitua fenkolia
Fried vendace with dill cucumbers, potato purée, aioli and caramelized fennel

Saksanhirvi 17,00 € L,G
Perinteinen käristys saksanhirvestä, perunapyrettä, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditional sautéed venison with potato purée, lingonberries and pickles

Risotto 15,50 € L,G
Täyteläistä risottoa kauden sienistä, parmesania ja tattaria
Rich risotto with seasonal mushrooms, parmesan and buckwheat

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering

g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla

 
 

A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | STARTERS

OLIVES | 6 €
Vihreät marinoidut oliivit
Green marinated olives 

SALADE DE VERTE | 12 € VEG
Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä
Green salad with lemon vinaigrette

TARTARE | 18 € L, G
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan

BURRATA ET TOMATE | 14 € V, L, G
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikaa
Burrata cheese, marinated tomatoes, Marcona almonds, and fresh basil

COREGONE LAVARET | 16 € M, G
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota  
White fish carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion

SOUPE AUX CHANTERELLES | 14 € L, G 
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme

SALADE DE GAMBAS | 17 € L, (G)
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, pecorinojuustoa,
raikasta salaattia ja aiolia

Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli

KLASSIKOT | CLASSICS

BOM BURGER | 26 € L, (G)
Grillattu naudan jauhelihapihvi, perunabriossi, cheddarjuustoa, sipulia, tomaattia, rucolaa
sekä Piment d’Espelette -aiolia ja ranskalaiset perunat

Grilled beef patty on a potato brioche with cheddar cheese, onion, tomato, arugula, Piment
d’Espelette aioli and French fries

SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 € L, (G) 
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia

Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO Á LA COURGE MUSQUÉE | 25 € L, G 
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja
paahdettua hasselpähkinää

Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts

PÄÄRUOAT | MAIN COURSES

TRUITE ARC-EN-CIEL | 36 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta

Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc

PASTA ALL’ AGLIO E POULPE  | 30 € L
Pennepastaa, valkosipulia, yrttejä, chiliä ja baby-mustekalaa
Penne pasta with garlic, herbs, chili and baby octopus

STEAK | 45 € L, G
Grillattu pippuripihvi, valkosipuli-sinihomejuustolla gratinoidut perunat, tomaatti-
sipulisalaattia ja pippurikermakastiketta

Grilled pepper steak with garlic–blue cheese gratinated potatoes, tomato–onion salad and creamy
pepper sauce

COU D’ AGNEAU BRAISÉ| 38 € L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta

Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce

LISÄKSI – SIDE DISHES

SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea
Fresh green salad and lemon vinaigrette

PATATAS BRAVAS | 6 € M, G. sis. chiliä. 
Paahdettua perunaa ”patatas bravas” ja Piment de Espelette -aiolia
Roasted potatoes “patatas bravas” with Piment de Espelette aioli

TARTARE | 10 € L, G 
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan

RISOTTO | 1O € L, G
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua
hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts

LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES

BOM BURGER KIDS | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, juustoa, aiolia, salaattia ja
ranskalaiset perunat

Grilled ground beef steak, cheese, aioli, salad and French fries 

TRUITE ARC-EN-CIEL | 16 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta

Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc

COU D’ AGNEAU BRAISÉ | 16€ L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta

Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT | DESSERTS

NAMELAKA AU CHOCOLAT | 14 € V, L 
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup

TARTE AU CITRON MERINGUÉE | 14 € L 
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile

FROMAGE | 16 € L, G 
Päivän ranskalainen juusto, omenahilloketta ja kuminanäkkileipää
Today’s French cheese selection with apple compote and caraway crispbread

SORBET | 6 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat

PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering. 

MENU DE SAISON 57€

Viiniparit menulle 49€

Valitse alkuruoka – choose your starter

SOUPE AUX CHANTERELLES 
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme

COREGONE LAVARET 
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota
Lavaret carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion
                                          

Valitse pääruoka – choose your main

AGNEAU
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta
Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce

TRUITE ARC-EN-CIEL
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre blanc -kastiketta
Rainbow trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish roe and chive beurre blanc

Jälkiruoka – dessert

NAMELAKA AU CHOCOLAT 
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup

MENU DE CHOIX VERT 49€

BURRATA ET TOMATE 
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikakreemiä
Burrata cheese, marinated  tomatoes, Marcona almonds, and basicream

RISOTTO 
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts

Tarte au citron meringuée 
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile

MENU CHOIX CHEF 62€

Viiden ruokalajin maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Five course tasting menu served
for the whole table 


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

Tunnelma

Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi. 

Juomafilosofia

Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. Tutustu viinilistaan täällä ja cocktaillistaan täällä. 

Valikoitu menu naposteluun

Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta! 

Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman. 

Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨

Elokuun tarjoukset:

Nauti kesäkuun eduista viihtyisässä bistrossamme!

👫 Toinen menu puoleen hintaan
Kutsu mukaan joku erityinen: tilaa kaksi kolmen ruokalajin menua ja saat toisen menun puoleen hintaan. Tarjous ei ole voimassa ma-pe lounasaikaan. Lauantaina tarjous on voimassa koko päivän. Tutustu menuihin täällä. 

🍹 Afternoon Drinks
Virkistä iltapäivääsi sitruunaisella Limoncello Spritzillä, klassisella Aperol Spritzillä tai hedelmäisellä sangrialla. Iltapäivän juomat 10 €/kpl klo 15–19. 

Varaa pöytä täältä tai astu vain peremmälle!

Nähdään Tapiolassa!

Barolo, Barbaresco, Barbera… Piemonten punaviinit sopivat täydellisesti pimeneviin iltoihin 😍

Tervetuloa Bistro O matin ja Viinipostin Rypälekouluun! Toteutamme yhdessä Viinipostin kanssa viinitastingien sarjan, jossa tutustumme erilaisten rypäleiden maailmaan. Syyskuussa herkuttelemme Piemonten punaisilla 17.9. klo 17.30!

Maistelemme elämyksellisen illan aikana neljä laadukasta Piemonten punaviiniä Viinipostin viiniasiantuntijan johdolla. Viinien kaveriksi tarjoilemme herkullisen tapaslajitelman hasselpähkinöillä, Piemonten juustolla, italialaisella ilmakuivatulla kinkulla, tryffeli-tatti- leivällä sekä focaccialla ja oliiviöljyllä.

Tastingin kesto 90 minuuttia. Tastingin jälkeen voit jäädä myös syömään!

Piemonten punaiset- tasting

🍷17.9. klo 17.30

🍷 Hinta: 54€

🍷Varaukset: sähköpostilla bistromat.tapiola@bistromat.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.