Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu ruokaisa salaattipöytä ja talon artesaanileipää voin kera. 

Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla. Eläkeläisille alennus -10% lounaan hinnasta klo 13.00 jälkeen. 

Joulumenu saatavilla sekä lounasaikaan että illallisella 22.12. asti. 


Viikko 47


Ma 17.11.– Ti 18.11.

Palsternakkakeitto 13,70 € L,G,(VEG)
Kermaista palsternakkakeittoa, rapeaa lehtikaalia ja yrttiöljyä.
Creamy parsnip soup with crispy kale and herb oil.

Savulohi 16,00 € L,G
Savustettua lohta, perunamuusia, rapeaa fenkolia ja sitruunakastiketta.
Smoked salmon, potato purée, crispy fennel and lemon sauce.

Maissikana 17,00 € L,G
Grillattua maissikanan rintaa, paahdettua perunaa, romescokastiketta ja marinoitua kaalia.
Grilled corn-fed chicken breast, roasted potatoes, romesco sauce and marinated cabbage.

Melanzane 16,00 € L,G
Vuohenjuustolla maustettua tomaattista munakoiso-”lasagnea”, parmesaania ja yrttisalaattia.
Tomato-based eggplant “lasagne” with goat cheese, Parmesan and herb salad.

Plat de jour
MA: Grillattu härän sisäfileepihvi, palsternakkapyreetä, lehtikaalia ja tryffelimaustevoita. L, G. 45€.
Monday: Grilled beef tenderloin, parsnip purée, kale and truffle-seasoned butter.
TI: Rapeita tattariblinejä, kirjolohen-mätä, smetanaa ja punasipulia. L, G (Saatavilla myös kasvisversiona). 18€. 
Tuesday: Crispy buckwheat blinis, rainbow trout roe, sour cream and red onion. (Also available vegetarian version.)

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

Joulumenu 59€ saatavilla myös kasvisversiona 


Ke 19.11.

Palsternakkakeitto 13,70 € L,G,(VEG)
Kermaista palsternakkakeittoa, rapeaa lehtikaalia ja yrttiöljyä.
Creamy parsnip soup with crispy kale and herb oil.

Lohikeitto 16,00 € L,(G)
Perinteistä lohikeittoa ja mallasleipää.
Traditional salmon soup and malt bread.

Rydbergin pihvi 17,00 € L,G
Paistettua naudan sisäfilettä punaviinikastikkeessa, paistinperunaa, punajuurta ja kananmunaa.
Pan-fried beef tenderloin in red wine sauce, roast potatoes, beetroot and egg.

Melanzane 16,00 € L,G
Vuohenjuustolla maustettua tomaattista munakoiso-”lasagnea”, parmesaania ja yrttisalaattia.
Tomato-based eggplant “lasagne” with goat cheese, Parmesan and herb salad.

Plat de jour
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, purjoa, perunaa ja beurre blanc -kastiketta. L, G. 33€. 
Lemon-thyme poached char fillet, leek, potatoes and beurre blanc sauce.

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

Joulumenu 59€ saatavilla myös kasvisversiona 


To 20.11 – Pe 21.11

Palsternakkakeitto 13,70 € L,G,(VEG)
Kermaista palsternakkakeittoa, rapeaa lehtikaalia ja yrttiöljyä.
Creamy parsnip soup with crispy kale and herb oil.

Puna-ahven 16,00 € L,G
Paistettua puna-ahventa, tilliperunamurskaa, raitajuurta ja piparjuurikastiketta.
Pan-fried redfish, dill potato mash, beetroot and horseradish sauce.

Lihapulla 17,00 € L,(G)
Yrttiset lihapullat mausteisessa tomaattikastikkeessa, couscousia ja parsakaalia.
Herb-seasoned meatballs in spicy tomato sauce, couscous and broccoli.

Melanzane 16,00 € L,G
Vuohenjuustolla maustettua tomaattista munakoiso-”lasagnea”, parmesaania ja yrttisalaattia.
Tomato-based eggplant “lasagne” with goat cheese, Parmesan and herb salad.

Plat de jour
TO: Grillattua poron sisäpaistia, puikulaperunapyreetä ja tummaa mustaherukkakastiketta. L, G. 44€. 
Thursday: Grilled reindeer tenderloin, potato purée and dark blackcurrant sauce.
PE: Tartar härän pyöröpaistista, parmesaania, pikkelöityä suppilovahveroa, ranskalaiset ja aiolia. L, G. 18€. 
Friday: Beef round tartare, Parmesan, pickled funnel chanterelles, French fries and aioli.

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

Joulumenu 59€ saatavilla myös kasvisversiona 

Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.

If you have food allergies, please inform the staff before ordering,

g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla

 
 

A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | STARTERS

PAIN DE LA MAISON | 4 €
Juureen leivottua hapanjuurileipää,
talon mallasleipää ja paahdettua voita
Baked sourdough bread, house malt bread and roasted butter

SALADE DE VERTE | 10 €
Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä
Green salad with lemon vinaigrette

BLINI | 18 €
Rapea voissa paistettu tattariblini, siianmätiä, savustettua hapankermaa ja punasipulia
Crispy buckwheat blini fried in butter, whitefish roe, smoked sour cream and red onion
*kasvisvaihtoehto merilevä Cavi-artilla
*vegetarian option with seaweed Cavi-art

POIREAU & CAVIA-ART VÉGÉTAL | 16 €
Hiillostettua purjosipulia, savustettua hapankermaa, merilevä cavi-artia ja rapeaa perunaa
Charred leeks, smoked sour cream, seaweed cavi-artia, and crispy potatoes

RAVIOLI | 16 €
Ricotta-pinaattiravioli, sipuliconsomme, rakuunaemulsio ja kuivattua tomaattia
Ricotta and spinach ravioli, onion consommé, tarragon emulsion and sun-dried tomatoes

TARTARE | 18 € L, G
Tartar härän pyöröpaistista, paahdettua valkosipulia, parmesaania ja pikkelöityä suppilovahveroa
Beef round tartare, roasted garlic, Parmesan cheese, and pickled funnel chanterelles

TOBINAMBUR & TRUFFE | 15 €
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, pikkelöityjä sieniä, hasselpähkinäkreemiä ja talvitryffeliä

Creamy Jerusalem artichoke soup, pickled mushroom, hazelnut cream, and winter truffles

KLASSIKOT | CLASSICS

BOM BURGER | 26 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, perunabriossi, pekonia, cheddarjuustoa, karamellisoitua sipulia, mustapippuri-konjakkimajoneesia ja ranskalaisia perunoita
Grilled beef patty, potato brioche, bacon, cheddar cheese, caramelized onions, black pepper cognac mayonnaise, and French fries

SALADE DE GAMBAS |  25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia

Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO AUX CÈPES | 25 €
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese

PÄÄRUOAT | MAIN COURSES

OMBLE CHEVALIER | 33 €
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, hiilostettua purjosipulia, kirjolohenmätiä, Lapin puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc
Lemon-thyme butter-braised char fillet, charred leek, rainbow trout roe, Lapland potato purée, and Noilly Prat Beurre Blanc

MOULES & FRITES  | 29 €
Akvaviittikermassa haudutettuja sinisimpukoita, hapanjuurileipää, ranskalaiset perunat ja aioli
Mussels braised in aquavit cream, sourdough bread, French fries, and aioli

BOEUF GRILLÉ | 45 €
Grillattu härän sisäfileepihvi, karamellisoitua palsternakkapyrettä, hunaja-glaseerattuja juureksia, talvitryffelivoita ja punaviinikastiketta
Grilled beef tenderloin steak, caramelized parsnip purée, honey-glazed root vegetables, winter truffle butter and red wine sauce

RENNE | 44 €
Puuhiiligrillattua poron sisäpaistia, poronpotka-herkkutatti raguta, Lapin puikulaperunapyreetä ja hiilostettua kerma-katajanmarjakastiketta
Charcoal-grilled reindeer tenderloin, reindeer shank ragout, Lapland potato purée, and charred cream and juniper berry sauce

LISÄKSI – SIDE DISHES

SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea
Fresh green salad and lemon vinaigrette

FRITES | 6 €
Rapeita ranskalaisia perunoita ja mustapippuri-konjakkimajoneesia

Crispy French fries and black pepper cognac mayonnaise

OLIVES | 6 €
Marinoituja vihreitä oliiveja
Marinated green olives

RISOTTO | 1O €
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania

Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese

LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES

BOM BURGER KIDS | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, juustoa, aiolia, salaattia ja
ranskalaiset perunat

Grilled ground beef steak, cheese, aioli, salad and French fries 

OMBLE CHEVALIER | 16 €
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, hiilostettua purjosipulia, kirjolohenmätiä, Lapin puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc
Lemon-thyme butter-braised char fillet, charred leek, rainbow trout roe, Lapland potato purée, and Noilly Prat Beurre Blanc

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT | DESSERTS

CRÈME BRÛLÉE | 14 €
Rosmariinilla maustettu Crème Brûlée, puolukkasorbet ja tummasuklaa kristallia
Crème brûlée flavored with rosemary, lingonberry sorbet, and dark chocolate crystals

PISTACHE & ABRICOTIER | 14 €
Pistaasi-manteli-aprikoositartaletti, sitrusmarenkia ja kardemummajäätelöä
Pistachio-almond-apricot tartlet, citrus meringue, and cardamom ice cream

FROMAGE | 14 €
Ranskalainen juustovalikoima, omenahilloketta ja näkkileipää
French cheese selection with apple jam compote and biscuit

SORBET | 6 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering. 

JOULUMENU

Tarjolla 10.11.-20.12. lounaalla ja illallisella.

59 € 3-lajia 1 alkuruoka, 1 pääruoka, 1 jälkiruoka
66 € 4-lajia 1 alkuruoka, 1 pääruoka, 1 välijuusto, 1 jälkiruoka

ALKURUOKIA / STARTERS

BLINI
Rapea voissa paistettu tattariblini, siianmätiä, savustettua hapankermaa ja punasipulia
Crispy buckwheat blini fried in butter, whitefish roe, smoked sour cream and red onion

***

TOPINAMBOUR & TRYFFEL
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, pikkelöityjä sieniä, hasselpähkinäkreemiä ja talvitryffeliä
Creamy Jerusalem artichoke soup, pickled mushroom, hazelnut cream, and winter truffles

                                      

PÄÄRUOKIA / MAIN COURSES

RISOTTO AUX CÈPES
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese

***

OMBLE CHEVALIER
Sitruuna-timjamivoissa haudutettua nieriäfileetä, hiilostettua purjosipulia, kirjolohenmätiä, Lapin puikulaperunapyreetä ja Noilly Prat Beurre Blanc
Lemon-thyme butter-braised char fillet, charred leek, rainbow trout roe, Lapland potato purée, and Noilly Prat Beurre Blanc

***

RENNE
Puuhiiligrillattua poron sisäpaistia, poronpotka-herkkutatti raguta, Lapin puikulaperunapyreetä ja hiilostettua kerma-katajanmarjakastiketta
Charcoal-grilled reindeer tenderloin, reindeer shank ragout, Lapland potato purée, and charred cream and juniper berry sauce

JÄLKIRUOKA / DESSERT

PISTACHE & ABRICOTIER
Pistaasi-manteli-aprikoositartaletti, sitrusmarenkia ja kardemummajäätelöä
Pistachio-almond-apricot tartlet, citrus meringue, and cardamom ice cream

JOULUMENU VEGETARIAN 59€

Juureen leivottua hapanjuurileipää,
talon mallasleipää ja paahdettua voita
Baked sourdough bread, house malt bread and roasted butter

BLINI & CAVI-ART
Rapea voissa paistettu tattariblini, merilevä Cavi-artia, savustettua hapankermaa ja punasipulia
Crispy buckwheat blini fried in butter, seaweed Cavi-art, smoked sour cream and red onion

RISOTTO AUX CÈPES
Herkkutattirisottoa, haudutettua pinaattia, rapeaa lehtikaalia ja parmesaania
Creamy cep risotto, braised spinach, crispy kale and Parmesan cheese

PISTACHE & ABRICOTIER
Pistaasi-manteli-aprikoositartaletti, sitrusmarenkia ja kardemummajäätelöä
Pistachio-almond-apricot tartlet, citrus meringue, and cardamom ice cream

MENU CHOIX CHEF 77€

Keittiömestarin viiden ruokalajin maistelumenu
Chef’s five-course tasting menu

Sunnuntaisin meillä on tarjolla räätälöity ala carte -menu  ja joulumenu


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

Viinit laseittain 12 cl kaadolla / plo

Viinivalikoima kokonaisuudessaan katso TÄSTÄ

Sparkling

Andre Ehrhart, Crémant d’Alsace Brut, Alsace, France
13 € / 75 €

Moët & Chandon Impérial Mini Champagne Brut, Champagne AOC, France
40 € / 20cl (btl)

Winner lakka -seljankukka kuohuviini 
9,50€ / 45€

Whites

2022 Altano Rewilding Edition Douro, Portugal
11,5 € / 55 €

2022 Prunotto Langhe Roero Arneis, Piamonte, Italy                              
14,50€ / 80 €       

2023 Faubel Riesling (1l), Pfalz, Germany
13 € / 75 €

2021 Château de Fesles La Chapelle Blanc, Loire, France
13 € / 70 €

Reds

2023 Tormaresca Neprica Primitivo, Puglia, Italy
11,5 € / 55 €

2020 Coto de Imaz Reserva, Rioja, Spain
12,50 € / 65 €

2023 Gustave Lorentz Évidence, Alsace, France
14,5 € / 80 €

2022 Domaine de la Chartreuse Chateauneuf-du-Pape, Rhone, France
17 € / 90 €

Tunnelma

Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi. 

Juomafilosofia

Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. Tutustu viinilistaan täällä ja cocktaillistaan täällä. 

Valikoitu menu naposteluun

Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta! 

Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman. 

Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨

Etu ei ole voimassa lounaalla (ma-pe).

FROMAGE 🍷🧀

Hemmottele itseäsi syystuulien vihmoessa ja nauti pala juustoa ja lasillinen huippulaadukasta Baroloa! Nauti alkupalaksi, väliruokana tai sellaisenaan: 

Arnaldo Rivera Undicicomuni Barolo 2018

🍷1 pala juustoa & Barolo 21 €
🍷2 palaa & Barolo 27 €
🍷3 palaa & Barolo 29 €


Barolon kanssa nautitaan talon valikoituja ranskalaisia juustoja ja paahdettua hasselpähkinää. 

Arnaldo Rivera Barolo “Undicicomuni” on kunnianosoitus alueen 11 kylälle, joista Barolo-appellaatio muodostuu. Nebbiolo-rypäleet tulevat Terre del Barolo -osuuskunnan parhaista tarhoista, ja lopputulos on viini, joka heijastaa sekä laadukasta vuosikertaa että alueen monimuotoisuutta.

Arnaldo Rivera Undicicomuni Barolo 2018 yhdistettynä huolella valittuihin ranskalaisiin juustoihin on ikimuistoinen makuelämys, jota ei kannata ohittaa!

Varaa pöytäsi tai piipahda vain paikalle!

Vietä pikkujouluja Tapiolan tunnelmallisimmassa bistrossa!✨🎄

Juhlakauden parhaat hetket vietät tunnelmallisessa ravintolassamme hyvästä ruoasta, seurasta ja juomasta nauttien. 

Etsit paikkaa sitten koko osaston pikkujouluihin, joululounaaseen perheen kesken tai glögihetkeen ystäväsi kanssa, me palvelemme ilolla! 

Valitse juhlaasi valmiiksi mietitty joulumenumme täynnä sesongin herkkuja tai poimi suosikkisi à la carte -listaltamme. Joulumenumme on tarjolla 10.11.-22.12.2025 lounaalla ja illalliselle. Seurustelun lomassa voit nauttia kuumat glögit ja muut talviset juomat tai virkistäytyä kylmien juomaklassikoiden parissa.

Varaa pöytäsi ja koe joulun maut ja tunnelma Bistro O mat Tapiolassa! 

Olemme auki jouluun saakka myös sunnuntaisin klo 12-18! ✨❤️

Sunnuntaisin tarjoilemme räätälöityä menua sekä joulumenua.

Tervetuloa herkuttelemaan jouluostosten tai kulttuurimenojen lomassa! 

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.