Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. Voit halutessasi nauttia vain salaattipöydän antimista hintaan 13,70€. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
MAANANTAI 30.6.
Paistetut silakkapihvit 16,00 €
Paistetut silakkapihvit, tartarkastiketta, parsaa ja perunaa
Fried herring patties, tartar sauce, asparagus and potatoes
Lihapullat 16,00 €
Perinteiset lihapullat, pippurikermaa, perunapyreetä, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditional meatballs, pepper cream, mashed potatoes, lingonberries and pickles
Risotto 15,50 €
Täyteläistä hernerisottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä
Rich pea risotto, goat cheese and pine nuts
Keitto 13,70 €
Mausteista porkkanakeittoa ja rapeaa valkosipulileipää
Spicy carrot soup and crispy garlic bread
TIISTAI 1.7.
Seiti 16,00 €
Voissa haudutettua seitiä, pottuvoita, mummonkurkua ja grillatulla sitruunalla maustettua vermuttikastiketta
Butter-braised pollack, pot butter, cucumber and vermouth sauce seasoned with grilled lemon
Lihapullat 16,00 €
Perinteiset lihapullat, pippurikermaa, perunapyreetä, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditional meatballs, pepper cream, mashed potatoes, lingonberries and pickles
Risotto 15,50 €
Täyteläistä hernerisottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä
Rich pea risotto, goat cheese and pine nuts
Keitto 13,70 €
Mausteista porkkanakeittoa ja rapeaa valkosipulileipää
Spicy carrot soup and crispy garlic bread
KESKIVIIKKO 2.7.-PERJANTAI 4.7.
Lohi 16,00 €
Savustettua lohta, Sandefjordin kastiketta, marinoitua kurkkua ja kukkakaali-perunapaistosta
Smoked salmon, Sandefjord sauce, pickled cucumber and cauliflower and potato casserole
Possu 16,00 €
Grillattua Ibericopossun ulkofileetä, porkkanapyreetä, grillattua broccolia ja madeirakastiketta
Grilled Iberico pork sirloin, carrot puree, grilled broccoli and Madeira sauce
Risotto 15,50 €
Täyteläistä hernerisottoa, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä
Rich pea risotto, goat cheese and pine nuts
Keitto 13,70 €
Mausteista porkkanakeittoa ja rapeaa valkosipulileipää
Spicy carrot soup and crispy garlic bread
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavil
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
PAIN DE LE MAISON | 4 €
Juureenleivottua hapanjuurileipää, talon mallasleipää ja paahdettua voita
Baked sourdough bread, house malt bread and roasted butter
ASPERGE | 16 €
Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
misolla maustettua hollandaise-kastiketta, sitruunaa ja parmesaania
Boiled white and green asparagus, miso-seasoned hollandaise sauce, lemon, and parmesan
TARTARE | 18 € / 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia,
parmesania ja keltuaiskreemiä
Seasoned beef tartare, caper berries, red onion, parmesan, and egg yolk cream
*Pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin.
*The main course size includes French fries and aioli.
SALMON | 15 €
Graavattua lohta, punasipulia ja crème fraîche-kastiketta perunarieskalla
Cured salmon, red onion, and crème fraîche sauce on potato flatbread
VOL-AU-VENT | 14 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla herkkusienillä ja vesikrassia
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress
SALADE DE LÉGUMES | 13 €
Uuden sadon raikkaat kasvikset ja vesikrassikreemiä
Fresh vegetables and watercress cream from the new harvest
GAZPACHO VERT | 13 €
Mausteinen vihreä gazpacho, valkoista anjovista ja creme fraiche
Spicy green gazpacho, white anchovies and creme fraiche
BOM BURGER | 26 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddarjuustoa, aurinkokuivattua tomaattimajoneesia, hopeasipulia, tryffelillä maustettuja ranskalaisia
Grilled minced beef steak, cheddar, sun-dried tomato mayonnaise, silver onions, truffle spiced fries
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO | 25 €
Kermaisen täyteläistä ”créme de verte” parsa risottoa, paahdettua tattaria ja pecorino juustoa
Rich and creamy “créme de verte” asparagus risotto, roasted buckwheat and pecorino cheese
CORÉGONE | 36 €
Pinaatilla täytettyä siikaa, broccolinia, tattaria, varhaisperunaa ja kuohkeaa verjus-tillikastiketta
Whitefish stuffed with spinach, broccolini, buckwheat, early potatoes, and fluffy verjus-dill sauce
FILET DE FLANK STEAK | 38 €
Grillattua Black Angus flank steak, grillattua vihreää parsaa, sitruuna-timjami perunaterriiniä
tryffeli-maustevoita ja tummaa valkoviinikastiketta
Grilled Black Angus flank steak, grilled green asparagus, lemon-thyme potato terrine, truffle-flavored butter, and dark white wine sauce
PULPO | 30 €
Grillattua mustekalaa, mustekalanmusteella maustettua risottoa, kuivattua tomaattia, vesikrassia, parmesania ja paahdettuja pinjansiemeniä
Grilled octopus, risotto seasoned with squid ink, dried tomato, watercress, parmesan, and toasted pine nuts
POUSSIN | 30 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad, Dijon dressing and bird broth with tarragon
LISÄKSI – SIDE DISHES
ASPERGERS | 6 €
Grillattua parsaa ja tryffelimaustevoi
Grilled asparagus and truffle flavoured butter
TARTARE | 10 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, parmesania ja keltuaiskreemiä
Seasoned beef tartare, caper berries, red onion, parmesan, and egg yolk cream
SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja vinaigrettea
Fresh green salad and vinaigrette
TRYFFEL FRITES | 6 €
Tryffelisuolalla maustetut rapeat ranskalaiset
Crispy fries seasoned with truffle salt
Aioli | 3 €
Aioli mayo
BOM BURGER | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia, salaattia, ranskalaiset perunat
Children’s burger, grilled ground beef patty, cheddar, aioli, lettuce and fries
POUSSIN | 16 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad with Dijon dressing and bird broth with tarragon
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
FINANCIER | 14 €
Mantelifinancier, raparperiä ja mansikkaa
Almond financier, rhubarb and strawberry
CHOCOLAT | 15 €
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline
Milk chocolate tartlet, mango sorbet and peanut praline
FROMAGE | 16 €
Parhaita ranskalaisia artesaanijuustoja ja viikunakompottia
Artisan cheeses from France with fig compote
SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Lataa menu täältä
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Viiniparit menulle 49€
Valitse alkuruoka – choose your starter
ASPERGE
Keitettyä valkoista ja vihreää parsaa,
miso maustettua hollandaise-kastiketta, sitruunaa ja parmesaania
Boiled white and green asparagus, miso-seasoned hollandaise sauce, lemon, and parmesan
SALMON
Graavattua lohta, punasipulia ja crème fraîche-kastiketta perunarieskalla
Cured salmon, red onion, and crème fraîche sauce on potato flatbread
Valitse pääruoka – choose your main
CORÉGONE
Pinaatilla täytettyä siikaa, brokkoliinia, tattaria, varhaisperunaa ja
kuohkeaa verjus-tillikastiketta
Whitefish stuffed with spinach, broccolini, buckwheat, early potatoes,
and fluffy verjus-dill sauce
FILET DE FLANK STEAK
Grillattu Black Angus flank steak, grillattua vihreää parsaa, sitruuna timjami perunaterriini, tryffeli-maustevoita ja tumma valkoviinikastike
Grilled Black Angus flank steak, grilled green asparagus, lemon-thyme potato terrine, truffle-flavored butter, and dark white wine sauce
Jälkiruoka – dessert
CHOCOLAT
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline
Milk chocolate tartalet, mango sorbet and peanut praline
VOL-AU-VENT
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla
herkkusienillä ja vesikrassia
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress
RISOTTO
Kermaisen täyteläistä ”créme de verte” parsa risottoa, paahdettua
tattaria ja pecorino juustoa
Rich and creamy “créme de verte” asparagus risotto, roasted
buckwheat and pecorino cheese
CHOCOLAT
Maitosuklaatartalet, mangosorbettia ja maapähkinäpraline
Milk chocolate tartalet, mango sorbet and peanut praline
Viiden ruokalajin maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Five course tasting menu served
for the whole table
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen.
Tutustu juomamenuun tästä
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta
Pidätämme oikeuden muutoksiin
SPARKLING
2022 Joseph Ventosa Rose, Spain 13 / 75
2020 Château de Fesles Cremant, Loire 15 / 90
NV Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès 19 / 99
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy 10 / 45
Rhubarb Spruce Sparkling 10 / 45
WHITE WINES
2022 Jeff Carrell,Morillon blanc, France 12 / 70
2023 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Germany 13,50 / 90 1L
2022 Domaine de Sacy, Loire 15/90
RED WINES
2021 Clos de Tafall, Clos de Berenguer, Priorat 13 / 75
2021 Prunotto Bansella, Piemonte 14 / 85
2022 Graf von Are Spätburgunder Trocken 13 / 75
2019 Château Haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France 15 / 85
Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Lounas ma-pe klo 11.00–14.30
À la Carte:
ma-pe klo 16.00–23.00
la klo 12.00–23.00
Sunnuntai:
suljettu
Viimeiset pöytävaraukset ja ruokatilaukset:
ma-la klo 21.00.
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Meille pääset kätevästi bussilla, metrolla ja omalla autolla.
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Meille pääset kätevästi sekä bussilla, metrolla että omalla autolla.
Created by Myyntimaatio