Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. Voit halutessasi nauttia vain salaattipöydän antimista hintaan 13,70€. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
MAANANTAI 12.5.- TIISTAI 13.5.
Kukkakaalikeitto 13,70 € L,G
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa, karamellisoitua pähkinää ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower soup, caramelized nuts and ramsons
Lohi 16,00 € L,G
Savustettua lohta, kermaista karhunlaukkakastiketta, grillattua
paksoita, mummonkurkkua ja timjamiperunaa
Smoked salmon, creamy ramsons sauce, grilled pak choi, cucumber and thyme potatoes
Possu 17,00 € L,G
Rapeaa kotimaista possunleikettä, Dijonilla maustettua lämmintä
parsa-perunasalaattia ja pikanttia Choron-kastiketta
Crispy Finnish pork cutlet, warm asparagus and potato salad seasoned with Dijon and Choron sauce
Risotto 15,50 € L, G
Täyteläistä tomaattirisottoa, yrttipestoa, oliivicrumblea ja mozzarellaa
Rich tomato risotto, herb pesto, olive crumble and mozzarella
Plat de Jour: Salade de Gambas 25€
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli
Päivän jälkiruoka 9€
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
KESKIVIIKKO 14.5.
Kukkakaalikeitto 13,70 € L,G
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa, karamellisoitua pähkinää ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower soup, caramelized nuts and ramsons
Bouillabaisse 16,00 € L(G)
Perinteinen ranskalainen tomaattinen kalamuhennos, rapeaa selleriä ja aiolia
Traditional French tomato fish stew, crispy celery and aioli
Vorschmack 17,00 € L,G
Perinteinen sillillä maustettu lihamuhennos, suolakurkkua, pottuvoita,
smetanaa ja punajuurta
Traditional meat stew seasoned with herring, pickles, potatobutter, sour cream and beetroot
Risotto 15,50 € L, G
Täyteläistä tomaattirisottoa, yrttipestoa, oliivicrumblea ja mozzarellaa
Rich tomato risotto, herb pesto, olive crumble and mozzarella
Plat de Jour: Salade de Gambas 25€
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli
Päivän jälkiruoka 9€
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
TORSTAI 15.5.-PERJANTAI 16.5.
Kukkakaalikeitto 13,70 € L,G
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa, karamellisoitua pähkinää ja karhunlaukkaa
Creamy cauliflower soup, caramelized nuts and ramsons
Muikku 16,00 € L,G
Tiristettyjä kotimaisia muikkuja, perunapyrettä, mummonkurkkua ja
piparjuurikastiketta
Stir-fried Finnish vendace, mashed potatoes, cucumber and horseradish sauce
Kana 17,00 € L,G
Grillattua maissikanaa, täyteläistä salviakastiketta, ”creme de verde” -risottoa ja marinoitua fenkolia
Grilled chicken, rich sage sauce, creme de verde risotto and marinated fennel
Risotto 15,50 € L, G
Täyteläistä tomaattirisottoa, yrttipestoa, oliivicrumblea ja mozzarellaa
Rich tomato risotto, herb pesto, olive crumble and mozzarella
Plat de Jour torstai: Boeuf 160 g | 42€
Grillattua häränsisäfileetä, Pont Neuf -perunaa ja punaviinikastiketta
Grilled beef tenderloin, Pont Neuf potatoes and red wine sauce
Plat de Jour perjantai: Tartar 26€
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta, vesikrassikreemiä, ranskalaisia ja aiolia
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish, watercress cream, French Fries and aioli
Päivän jälkiruoka 9€
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavil
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
ASPERGE 7.4. alkaen
Valkoista parsaa Loiren laaksosta
katso menu tästä
White asparagus from Loire Valley Menu
SALADE VERTE | 12€
Raikasta vihersalaattia, vesikrassia, tomaattia, paahdettua maapähkinää ja balsamico-vinaigretteä
Fresh green salad, watercress, tomato, roasted peanuts and balsamic vinaigrette
ESCARGOT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla etanoilla, vesikrassi
Vol-au-vent stuffed with garlic-herb butter snails and watercress
TARTARE | 18 € / 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream
*Pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin.
*The main course size includes French fries and aioli.
CEVICHE | 17 €
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and white fish roe
VOL-AU-VENT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla herkkusienillä ja vesikrassia
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress
BOM BURGER | 25 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, jalapenomajoneesi, marinoitua punasipulia, rucolaa ja parmesanranskalaiset
Grilled minced beef patty, cheddar, jalapeno mayonnaise, marinated red onion, rocket and parmesan French fries
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO | 25 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
MOULES 500 g | 29 €
Sitruunaruoho-valkosipuliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, aiolia ja hapanjuurileipää
Mussels cooked in lemongrass-garlic broth, French fries, aioli and artesan bread
Simpukoita tarjolla rajallinen määrä, voit myös varata ennakkoon halutessasi!
PICCATA | 34 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastiketta
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
BOEUF 160 g | 42 €
Grillattua häränsisäfileetä, caesarsalaatti herkkusienillä, Pont Neuf -perunaa ja kermaista viherpippurikastiketta
Grilled beef tenderloin, caesars salad with mushrooms, Pont Neuf potatoes and creamy green pepper sauce
AGNEAU | 38 €
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce
POUSSIN | 30 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad, Dijon dressing and bird broth with tarragon
LISÄKSI – SIDE DISHES
Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Artesan bread and roasted butter
Vihreä salaatti | 6 €
Green salad
Créme de Verte -risotto | 11 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
Ranskalaiset perunat ja aiolia | 6 €
Fries with aioli
Aioli | 3 €
Aioli mayo
PICCATA | 16 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
BOM BURGER | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia, salaattia, ranskalaiset perunat
Children’s burger, grilled ground beef patty, cheddar, aioli, lettuce and fries
POUSSIN | 16 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad with Dijon dressing and bird broth with tarragon
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
CRÉME CARAMEL | 14 €
Karamellivanukas, passionhedelmää ja kookossorbet
Caramel pudding, passion fruit and coconut sorbet
CHOCOLAT | 14 €
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit
FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaanijuustoja ja hilloketta
Artisan cheeses from Finland and France with jam
SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Lataa menu täältä
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
3-lajia 58 €
4-lajia 68 €
5-lajia 74 €
Viiniparit menulle 42 €-62 €
Valitse alkuruoka – choose your starter
TARTARE
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream
CEVICHE
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and whitefish roe
Väliruoka
RISOTTO
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto with toasted pinenuts, asparagus and pecorino cheese
Valitse pääruoka – choose your main
PICCATA
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
AGNEAU
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce
Välijuusto
FROMAGE
Pala artesaanijuustoa ja hilloketta
A piece of artisan cheese with jam
Valitse jälkiruoka – choose your dessert
CHOCOLAT
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen.
Tutustu juomamenuun tästä
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta.
Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Marinoituja vihreitä Chubadedos-oliiveja | 6 €
Parmesanranskalaiset ja jalopenoaiolia | 6 €
Tartare | 10 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Pidätämme oikeuden muutoksiin
SPARKLING
2022 Joseph Ventosa Rose, Spain 13 / 75
2020 Château de Fesles Cremant, Loire 15 / 90
NV Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès 19 / 99
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy 10 / 45
Rhubarb Spruce Sparkling 10 / 45
WHITE WINES
2022 Jeff Carrell,Morillon blanc, France 12 / 70
2023 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Germany 13,50 / 90 1L
2022 Domaine de Sacy, Loire 15/90
RED WINES
2021 Clos de Tafall, Clos de Berenguer, Priorat 13 / 75
2021 Prunotto Bansella, Piemonte 14 / 85
2022 Graf von Are Spätburgunder Trocken 13 / 75
2019 Château Haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France 15 / 85
Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Lounas ma-pe klo 11.00–14.30
À la Carte:
ma-pe klo 16.00–23.00
la klo 12.00–23.00
Sunnuntai:
suljettu
Viimeiset pöytävaraukset ja ruokatilaukset:
ma-la klo 21.00.
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio