Bistro O mat Hakaniemi avautui syyskuussa 2023 Hakaniemen Lyyra-korttelin 9.kerrokseen.
Korkealla yläpuolella vilkasta Hakaniemeä sijaitsee paikka, jossa yhdistyvät upeat maisemat ja herkulliset makuelämykset. Tervetuloa Bistro o mat Hakaniemen-Roof Top ravintolaan, missä voit nauttia niin korkealla olemisen lumosta kuin hienostuneista makunautinnoista. Hakaniemi Bistro O mat jatkaa samaa punaista lankaa Bistro O mat-perheessä lisättynä kansainvälistä ilmettä. Järjestämme tilaisuuksia, kuten yksityisiä illallisia, juhlapäivän viettoja, yritystapahtumia ja muita juhlia. Voimme räätälöidä tilaisuuden toiveidesi mukaisesti ja tarjota unohtumattoman ympäristön juhlillesi esimerkiksi upella kattoterassilla.
Henkilökuntamme on omistautunut tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Olemme täällä sinua varten, jotta voisit rentoutua, nauttia ja luoda unohtumattomia hetkiä.
Herkullinen ruoka tehdään Bistro O matin tapaan käsityönä, laadukkaista raaka-aineista, kotimaisia lihoja, kaloja ja kasviksia suosien. Raaka-aineet valitaan huolella, ja ruokalajit valmistetaan intohimolla ja taidolla. Menussa yhdistyvät perinteiset maut ja modernit innovaatiot, luoden ainutlaatuisia makuelämyksiä jokaiseen ruokalajiin. Avokeittiö antaa suoran näkymä kokkien työskentelyyn.
Arkisin tarjolla on suosittu lounas, iltaisin ja lauantaisin sesongin mukaan vaihtuva a la carte. Juhlapyhinä tarjolla vaihtuvat juhlamenut takaavat unohtumattomat hetket ystäviesi ja läheistesi kesken.
Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat.
Suunnitellaan yhdessä herkulliset ja onnistuneet juhlat!
Terassi ja baari palvelevat
ma-la koko päivän.
su suljettu
Viimeiset varaukset ja ruokailijat
lounaalla klo 14:30
iltaisin klo 21:30
bistromat.hakaniemi@bistromat.fi
+358 (0)50 358 6842
Olethan ystävällinen ja soitat ennemmin meille, kuin laitat tekstiviestin
Täältä ylhäällä näkee paremmin, mutta myös kuulee! Ja me kuullaan lähestyvää kuoharilasien kilinää! 🥂
Ensin vuorossa on vappu, jolloin kattoterassillamme nautitaan kuohuvan kera suolaisista tapaksista, kuten sillikaviaarista, Bayonnen kinkusta, focacciasta ja paahdetusta paprikasta. Seuraan katetaan myös herkullisia vegaanisia vaihtoehtoja, kuten bruschettaa, kevätrullia ja täytettyjä sieniä. Jälkkäriksi nautitaan kookosmunkkeja ja vaniljakermaa. Vappubrunssimme on varattu täyteen, mutta terasillemme voit vaan ilmestyä!
Vapun jälkeen juhlitaan äitejä. Äitienpäivän juhla-ateriaksi olemme koonneet kolmen ruokalajin menun, josta voi valita mm. parsaa, siikaa, risottoa, vasikan ulkofileetä, juustoja ja pistaasikakkua kylliksi kaikille. Muutamia pöytiä on vielä vapaana, joten tutustu menuun ja varaa pian pöytäsi bistromat.fi/hakaniemi/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Palautteella on meille iso merkitys! 🫶🏻
Kiitos kaikille, jotka ovat jättäneet palautetta Googleen, varauskanavien kautta tai täällä somessa. Palautteista olemme saaneet niin uusia ideoita, hyviä kehitysehdotuksia kuin vuolaita kiitoksiakin.
Lisää vaan tulemaan 💪 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
”Kun vappu tulee, me mennään ruotsalaisten ohi”, huikkaa Marko Palovaara. Meidän perustajaa Markoa haastateltiin Helsingin ravintolakuulumisista Hesariin 😍 Lue juttu tästä! 👇 ... See MoreSee Less
Ravintolat | ”Melkoinen kontrasti” – Tältä näyttää arki-ilta kolmessa helsinkiläisessä ravintolassa
www.hs.fi
Illallisravintoloita on mennyt nurin, mutta uusia paikkoja on avattu viimeisen vuoden aikana runsaasti.0 CommentsComment on Facebook
Oletko jo hyödyntänyt EATFinland Helsinki 2024 -kirjan tarjousta?
Voit käyttää kirjan kaksi pääruokaa yhden hinnalla -edun myös meillä! Hyppäsimme mukaan paikkaamaan toista jo ovensa sulkenutta ravintolaa, joten emme ehtineet painokseen mukaan. Etu on kuitenkin meillä voimassa vuoden loppuun!
Näin käytät edun:
🧡Tee pöytävaraus ja mainitse varausta tehdessäsi kirjan tarjouksesta.
🧡Tarjous lunastetaan näyttämällä kirja paikan päällä.
🧡Edun voi käyttää, kun ruokailemassa on vähintään kaksi henkilöä.
Lue lisää ja osta oma kirjasi eatfinland.fi/ ... See MoreSee Less
1 CommentComment on Facebook
Taas jää tämäkin meiltä yhden hengen ruokailupartioilta käyttämättä. No, ei ensimmäinen sen paremmin kuin viimeinenkään kerta.
Vielä olisi muutamia pöytiä vapaana äitienpäiväksi! Kokkaamme äideille 12.5. herkullisen kolmen ruokalajin menun.
Valitse alkuruoka:
🧡Keitettyä valkoista parsaa, tomaattivinaigretteä ja pecorino juustoa
🧡Siikachevice, grillattua kurkkua, yuzu marinoitua nashi päärynää, tilliöljyä ja siian mätiä
Valitse pääruoka:
🧡Puuhiiligrillattua vasikan ulkofileetä, Pont-neuf perunaa, parsaa, valkonaurista ja huhtasienikastiketta
🧡Paahdetussa voissa kypsennettyä siianseläkettä, haudutettua pinaattia, varhaisperunaa ja Sandefjordin kastiketta
🧡Karhunlaukka-parsarisottoa ja kevättryffeliä
Valitse jälkkäri:
🧡Brie de Meaux juustoa, hunajaa ja tattarikeksiä
🧡Pistaasikakkua, mansikka, raparperia ja mascarponejäätelöä
🧡Lapsille mascarponejäätelöannos
Olemme äitienpäivänä auki klo 12–18, joten tervetuloa nautiskelemaan upeisiin maisemiin.
Tutustu menuun ja varaa pöytäsi pian 👉 bistromat.fi/hakaniemi/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🎈Vappu, kattoterassi, kuohuvaa, herkkuja ja sinä! 🎈
Meillä juhlitaan Hakaniemen riemukkainta vappua sekä sisätiloissa että kattoterassillamme. 🥂
Terassillamme voit nauttia suolaista ja makeaa vapun terassimenulta. Luvassa on mm. herkullisia tapaksia ja muuta pientä suolapalaa sekä kookosmunkkia vaniljakerman kanssa. Herkkujen kanssa tarjoillaan tietenkin kuohuvaa, cocktaileja ja muita raikkaita juomia.
Tervetuloa nauttimaan vappuhulinoista Helsingin kattojen ylle! ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Nea Berglund, Château Carsin, Ranska
Maailman tunnetuimmalla viinialueella Bordeaux'ssa sijaitsee Château Carsinin viinitila, joka kuuluu jo toisessa sukupolvessa Berglundin perheelle. Nyt tilaa johtaa Nea Berglund.
Vaihtelusta pitävä Nea viljelee yhdeksää eri lajiketta ja valmistaa kaikenlaisia viinejä. Carsinille hän tekee kuivia valkoviinejä, roséviinejä, punaviinejä ja makeaa valkoviiniä, sekä lisäksi balsamicoa ja kuohuvaa rypälemehua.
Nealla on myös oma natuviinibrändi Charivari, jolle hän tekee valkoisen, punaisen ja roséen lisäksi oranssiviiniä sekä luonnollisesti kuohuvaa pét natia. Charivarin viinit tulevat luomutarhoilta, poimitaan käsin ja ne käyvät luonnon hiivoilla. Viinejä ei kirkasteta tai filtteröidä, vaan ne pullotetaan sellaisenaan.
Tule testaamaan Château Carsinin upeita viinejä meille!
📸 Chateau Carsin ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
POV: Kun kokki on myös taiteilija ❤️
#bistromathakaniemi #jälkiruokaa #suklaajälkkäri #dinnerhelsinki #helsinkiravintolat #jälkiruokaparasruoka ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Mikko Alkio, Clos Alkio, Espanja
Clos Alkio on kirkkonummelaisen Mikko Alkion perustama uusi viinitila Kataloniassa, Prioratin hienolla viinialueella. Tilan tarina sai alkunsa Mikon intohimosta viiniin - sekä sattumasta, joka vei hänet Prioratiin ja sai ihastumaan alueeseen.
Clos Alkio tuottaa sekä lajikeviinejä että sekoituksia. Pääosassa ovat vanhat Garnacha- ja Cariñena-köynnökset, ja sekoitteisiin yhdistetään Cabernet Sauvignonia, Shirazia, Merlot'ta sekä Tempranilloa. Lisäksi tila tuottaa hienostuneita valkoviinejä.
Clos Alkion korkeatasoiset viinit syntyvät perinteitä ja uusia innovaatioita yhdistäen. Espanjassa on kaksi korkeimman laatuluokan viinialuetta: DOC Rioja ja DOQ Priorat. Kaikki Clos Alkion viinit ovat Priorat DOQ:n hyväksymiä.
Tule maistamaan Clos Alkion viinejä meille!
📸 Clos Alkio Wines ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook