Tervetuloa lounaalle!
Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
MAANANTAI 4.12.
Kurpitsakeitto 11,70 € l, g, k
Piparkakkumaustettua kuohkeaa kurpitsakeittoa ja paahdettua kurpitsansiemeniä
Gingerbread-flavored fluffy pumpkin soup and roasted pumpkin seeds
Ankka 16 € l, g
Ankankoipiconfit, paahdettua perunaa, haudutettua punakaalia ja kermaista lintukastiketta
Duck leg confit with roasted potatoes, braised red cabbage and creamy poultry sauce
Fruits de mer 16 € l, g
Grillatttua jättikatkarapua, kalamaria ja pulpoa, mustekalan musteella maustettua risottoa ja hummerivaahtoa
Grilled king prawn, calamari and pulpo, octopus inked risotto and lobster mousse
Gnocchi 14,50 € l, k
Perunapastaa, metsäsienikermaa, paistettuja siitakesieniä ja parmesaania
Potato pasta with forest mushroom cream, fried shiitake mushrooms and parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin kausimenu 50 €
Seasonal three-course menu
TIISTAI 5.12.
Kurpitsakeitto 11,70 € l, g, k
Piparkakkumaustettua kuohkeaa kurpitsakeittoa ja paahdettua kurpitsansiementä
Gingerbread-flavored fluffy pumpkin soup and roasted pumpkin seeds
Iberico 16 € l, g, sis. mantelia
Grillattua Iberico ulkofileetä, juurespaistosta ja romescoa
Grilled Iberico sirloin with root stew and romesco
Kirjolohi 16 € l, g
Savustettua kotimaista kirjolohta, Skånenperunaa, muhennettua pinaattia, mummonkurkkua ja porkkana-tyrnivoikastiketta
Smoked Finnish rainbow trout, Skåne potatoes, stewed spinach, pickled cucumber and carrot-sea buckthorn butter sauce
Gnocchi 14,50 € l, k
Perunapastaa, metsäsienikermaa, paistettuja siitakesieniä ja parmesaania
Potato pasta with forest mushroom cream, fried shiitake mushrooms and parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin kausimenu 50 €
Seasonal three-course menu
KESKIVIIKKO 6.12.
Suljettu
TORSTAI 7.12.
Kurpitsakeitto 11,70 € l, g, k
Piparkakkumaustettua kuohkeaa kurpitsakeittoa ja paahdettua kurpitsansiemeniä
Gingerbread-flavored fluffy pumpkin soup and roasted pumpkin seeds
Kananpoika 15 € l, g*
Parmesaani-paneroitua kotimaista kananpojan paistinleikettä, perunapyreetä, pekonia ja yrttistä maustevoita
Parmesan-breaded Finnish chicken cutlet, potato puree, bacon and herb seasoned butter
Turska 16 € l, g
Haudutettua turskafileetä Ruotsista, perunaa, porkkanaa, herneitä ja piparjuurivelouté
Braised cod fillet from Sweden with potatoes, carrots, peas and horseradish velouté
Gnocchi 14,50 € l, k
Perunapastaa, metsäsienikermaa, paistettuja siitakesieniä ja parmesaania
Potato pasta with forest mushroom cream, fried shiitake mushrooms and parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin kausimenu 50 €
Seasonal three-course menu
PERJANTAI 8.12.
Kurpitsakeitto 11,70 € l, g, k
Piparkakkumaustettua kuohkeaa kurpitsakeittoa ja paahdettua kurpitsansiemeniä
Gingerbread-flavored fluffy pumpkin soup and roasted pumpkin seeds
Lihapullat 15 € l, g
Perinteisiä lihapullia kotimaisesta häränlihasta, perunapyreetä, puolukkaa ja pipurikermakastiketta
Traditional meatballs from Finnish beef with potato puree, lingonberries and pepper cream sauce
Nieriä 17 € l, g
Grillattua norjalaista nieriäfileetä, porkkanapyreetä, pikkelöityä salottisipulia ja Sandefjårdinkastiketta
Grilled Norwegian arctic char fillet, carrot puree, pickled shallots and Sandefjård sauce
Gnocchi 14,50 € l, k
Perunapastaa, metsäsienikermaa, paistettuja siitakesieniä ja parmesaania
Potato pasta with forest mushroom cream, fried shiitake mushrooms and parmesan
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin kausimenu 50 €
Seasonal three-course menu
g= gluteeniton / g* = onnistuu gluteenittomana
l = laktoositon / vl= vähälaktoosinen
k = kasvis / k*= onnistuu kasvisruokana
veg = vegaani / veg* = onnistuu vegaanisena
Jos sinulla on allergioita, lisätietoja allergeeneista henkilökunnalta
Tarjoilemme a la Cartea ma-to klo 16:00-21:00, pe klo 16:00-21:30 ja la 12:00-21:30. Sunnuntaisin käytössä vain Brunssimenu. Tervetuloa!
ALKURUOAT | ENTRÉES
Hareng | 16 €
Katajanmarjalla maustettua silakkaa, rapea tattariblini, kylmäsavustettua hauenmätiä ja hapankermaa
Herring seasoned with juniper berries, crispy buckwheat blini, cold-smoked pike roe and sour cream
Betterave | 14 €
Hiillostettua punajuuritartaria, karamellisoitua pekaanipähkinää ja tryffeli-vinaigrettea
Charred beetroot tartare, caramelized pecan and truffle vinaigrette
Pil-pil | 16 €
Chili-shalottisipuliöljyssä kypsennettyjä jättikatkaravunpyrstöjä, jalapeno-aiolia ja talon hapanjuurileipää
King prawn tails cooked in chili shallot oil, jalapeno aioli and house sourdough bread
Renne | 19 €
Riimiporonpaistia, savustettua juurisellerikreemiä ja rapeaa sipulia
Cured reindeer roast, smoked celery root crème and crispy
Soupe | 20 €
Kermaista hummerikeittoa, hummeriravioli ja tilli-öljyä
Creamy lobster soup with lobster ravioli and dill oil
KLASSIKOT | CLASSIQUES
Rise | 24 €
Herkkutatti-kurpitsarisottoa, parmesaania ja paahdettuja kurpitsansiemeniä
Porcini and pumpkin risotto with parmesan and roasted pumpkin seeds
Salade de gambas | 17 € / 23 €
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaania, paahdettua valkosipulileipää ja raikasta salaattia
Grilled king prawn tails, goat cheese, parmesan, roasted garlic bread and fresh salad
Bom burger | 24 €
Kotimainen Angus-häränpihvi, cheddaria, tomaatti-chipotle salsaa, aiolia, punasipulia, suolakurkkua, vihersalaattia ja fenkolisuolalla maustettuja ranskanperunoita
Finnish Angus beef steak, cheddar, tomato chipotle salsa, aioli, red onion, pickles, green salad and french fries seasoned with fennel salt
PÄÄRUOAT | PLATS
Morue | 34 €
Paistettua turskanseläkettä, puikulaperunapyreetä, fenkolia, sinisimpukkaa ja sahramivelouté
Fried cod fillet, potato puree, fennel, mussels and saffron velouté
Pulpo | 24 €
Grillattua mustekalan lonkeroa, munakoisoa, aurinkokuivattua tomaattia ja Antiboise-kastiketta
Grilled octopus tentacle, eggplant, sun-dried tomato and Antiboise sauce
Canard | 34 €
Timjami-karamellisoitua ankanrintaa (FRA), palsternakkapyreetä, paistettuja siitakesieniä, kirsikkaa ja lintukermaa
Thyme-caramelized duck breast (FRA), parsnip puree, fried shiitake mushrooms, cherry and poultry cream
Entrécôte | 40 €
Grillattua kotimaista härän entrécôteta, paahdetulla valkosipulilla maustettua puikulaperunapyreetä, savustettua luu-ydinmaustevoita ja salottisipulikastiketta
Grilled Finnish beef entrécôte, potato puree seasoned with roasted garlic, smoked bone-core butter and shallot sauce
LISÄKSI | GARNITURES
Ranskanperunoita ja aiolia 6 €
French fries and aioli
Puikulaperunapyree 7 €
Potato Puré
Herkkutatti-kurpitsarisottoa ja parmesaania 9 €
Porcini and pumpkin risotto, parmesan cheese
Vihersalaattia ja paahdettuja kurpitsansiemeniä 7 €
Green salad with pumpkin seeds
Aioli 3 €
JÄLKIRUOAT | DESSERT
Chocolat | 13 €
Tummasuklaa-appelsiinivanukasta, marenkia ja appelsiinimarmeladia
Dark chocolate orange pudding, meringue and orange marmalade
Cardamome | 14 €
Vaniljasavariini, aprikoosikeittoa, pistaasia ja kardemummajäätelöä
Vanilla savarin, apricot soup, pistachio and cardamom ice cream
Glace rhum raisin | 11 €
Rommirusinajäätelöä ja Cantuccini-mantelikeksiä
Rum raisin ice cream and Cantuccini almond biscuit
Sorbet | 6 €
Bistro O matin päivän sorbet
Home-made sorbet of the day
Fromage | 12 €
Suomalaisia artesaanijuustoja ja hilloketta
Finnish artesan cheeses with jam
Petit four | 9 €
Käsintehdyt suklaakonvehdit à la Suklaa Täplä
Handmade Chocolate Pralines à la Suklaa Täplä
LAPSILLE | LES PETITS
Morue | 16 €
Paistettua turskanseläkettä, puikulaperunapyreetä, fenkolia, sinisimpukkaa ja sahramivelouté
Fried cod fillet, potato puree, fennel, mussels and saffron velouté
Bom burger | 13 €
Kotimainen Angus-häränpihvi, aiolia, vihreää salaattia, cheddarjuustoa ja fenkolisuolalla maustettuja ranskanperunoita
Finnish Angus beef steak with aioli, green salad, cheddar cheese and french fries seasoned with fennel salt
Dessert | 4,50 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
Tervetuloa brunssille!
Bistro O matin brunssi katetaan sunnuntaisin klo 12:00-18:00. Viimeiset pöytävaraukset klo 16:30.
Sunnuntaisin tarjolla brunssimenu, ei a la Carte-listaa.
Voitte halutessanne valita vain alkupalapöydän ilman pääruokaa ja jälkiruokaa, tai nauttia brunssimenusta vain pääruoan.
Feliz Navidad
Brunssimenu
Alkuruokapöytä – Appetizer table
Vihersalaattia – Green salad (veg, g)
Latva-artisokka-perunasalaattia – Jerusalem artichoke-potato salad (veg, g)
Tortilla, espanjalaista perunamunakasta – Spanish potato omelet (l, g, k)
Grillattua pulpoa, paprikaa ja pyöröpapuja – Grilled pulpo with paprika and round beans (l, g)
Sitruuna-valkosipulisilakoita – Lemon-garlic herring (m, g)
Ilmakuivattua kinkkua, marinoituja oliiveja ja melonia – Parma ham, pickled olives and melon (l, g)
Graavilohipintxos – Cured salmon pintxos (m)
Vuohenjuusto-tomaattipintxos – Goat cheese-tomato pintxos (l)
Pikkuperunoita ja voisulaa – Small potatoes and melted butter (m*, g)
Talon artesaanileivät ja paahdettua voita – House artisan breads and roasted butter
Pääruokavaihtoehdot – Main course options
Sahramirisottoa, munakoisoa ja kikherneitä – Saffron risotto with eggplant and chickpeas (l, g, veg*)
Grillattua turskafileetä, sahramirisottoa ja hummerikastiketta – Grilled cod fillet with saffron risotto and lobster (l, g)
Glaseerattua Iberico porsaan niskaa, haudututtettua punakaalia ja tummaa luumukastiketta – Glazed Iberico pork neck, braised red cabbage and dark plum sauce (l, g)
Lapsille Bom Burger – Children Bom Burger (l, g*)12 € ja vaniljajäätelöä – vanilla ice cream (l, g) 4,50 €
Jälkiruoka – Dessert
Crema Catalana ja veriappelsiinia – Crema Catalana with blood orange (l, g)
Tummapaahdettua kahvia tai haudutettua teetä – Dark roasted coffee or brewed tea
Brunssimenu | Brunch menu 45 €
Alkuruokapöytä pääruokana | Appetizer table as main course 36 €
Risotto 24 €
Liha/Kala – Meat/Fish | 30 €
Samppanja ja muut kuplat
10 cl | 75 cl
Champagne
Veuve Clicquot Réserve Cuvée Brut, France
15 € | 105 €
12 cl | 75 cl
Cava
Joseph Ventosa Cava Brut, Penedes, Spain
10,50 € | 55 €
Mionetto 0% Sparkling
Alcohol-Free, Veneto, Italy
7,50 € | 40 €
Valkoviinit
12 cl | 37,5 cl | 75 cl
2020 Morillon Blanc, Jeff Carrel,Languedoc-Roussillon-France
Chardonnay
11 € | 34 € | 68 €
2022 Riesling J2, Becker Landgraaf, Rheinhessen-Germany
Riesling
12 € | 37,50 € | 75 €
2022 J. de Villebois Sancerre, Loire-France
Sauvningon Blanc
16 € | 47,50 € | 95 €
2021 Muga Blanco, Bodegas Muga, Rioja-Spain
Macabeo, Malvasia
10,50 € | 34 € | 68 €
Punaviinit
12 cl |37,5 cl | 75 cl
Albet I Noya Tempranillo Classic, Penedes, Spain
9 € | 24 € | 48 €
Elevé en Fût de Chêne Pinot Noir, Fernand Engel, Alsace, France
15 € | 43 € | 86 €
Le Petit Baron de Montfacon, Chateau de Montfacon, Rhône France
10,20 €| 30 € | 60 €
2017 Arrogantone Limited Edition Sangiovese, Agricole Selvi
Sangiovese
16 € |49 € |98 €
Barolo, Prunotto, Piemonte, Italy
20 € | 60 € | 120 €
Cocktails
Amaretto Sour
Disaronno, Bourbon viski, sitruuna, bitter foam
13 €
Cinnamon Brandy*
Torres 10, kaneli, Sitruuna, omenasiideri
13 €
Negroni
Gin, Vermouth, appelsiini
13 €
Lemon Drop *
Gin, Limoncello, inkivääri-siirappi, sitruuna
13 €
Cranberry Whiskey Sour*
Bourbon viski, sitruuna,karpalomehu,rosmariini,foam
13 €
Pink 75*
Kyrö Pink Gin, sitruuna, kuohuviini,sokeri
Limoncino*
House limonchello,lime, sokeri, soda
**saatavana myös mocktailina
JOULUMENU 50 €
Tarjolla ajalla 20.11.-22.12.2023 illallisella ja lounaalla 27.11. alkaen.
Talon omena-kaneliglögi 10 €
Talon omena-kaneli Calvadosglögi 14 €
ALKURUOAT / STARTERS
HARENG
Katajanmarja maustettua silakkaa, rapea tattariblini, kylmäsavustettua hauenmätiä ja hapankermaa (l, g)
Juniper berry with seasoned herring, crispy buckwheat blini, cold-smoked pike roe and sour cream
BETTERAVE
Hiillostettua punajuuritartaria, tryffeli-vinaigrettea ja paahdettua pekaanipähkinää (l, g, k, veg*, sis.pähkinää)
Charred beetroot tartare, truffle vinaigrette and roasted pecan nuts
RENNE
Riimiporonpaistia, savustettua juurisellerikreemiä ja rapeaa sipulia (l, g)
Cured reindeer roast, smoked celery root crème and crispy onion
PÄÄRUOAT / MAIN COURSES
CEP
Herkkutatti- kurpitsarisottoa (l, g, k, veg*)
Porcini and pumpkin risotto
MORUE
Paistettua turskan seläkettä, fenkolia, sinisimpukkaa ja sahrami velouté (l,g)
Fried cod loin, fennel, mussel and saffron velouté
CANARD
Timjami karamellisoitua ankanrintaa, palsternakkapyreetä, paistettuja siitakesieniä, kirsikkaa ja lintukermaa (l, g)
Caramelized duck breast with thyme, parsnip puree, fried shiitake mushrooms, cherry and poultry cream
JÄLKIRUOKA / DESSERT
CARDAMOME
Vaniljasavariini, aprikoosikeittoa, pistaasia ja kardemummajäätelöä (l)
Vanilla savarin, apricot soup, pistachio and cardamom ice cream
LISÄKSI / EXTRA COURSES
VÄLIJUUSTO: Pala kotimaista juustoa ja salottisipuli- tyrnihilloketta + 7 € (l, g)
ADD: A piece of Finnish cheese and shallots and sea buckthorn compote + 7 €
VÄLIKEITTO: Kermaista hummerikeittoa, hummeriravioli ja tilli-öljyä +7 € (l)
ADD: Creamy lobster soup, lobster ravioli and dill oil +7
Uuden vuoden aatto Tapiolan Bistro O mat 31.12.2023
Illallinen klo 16:00-00:00 (viimeiset pöytävaraukset klo 22:00).
Tarjolla 6-ruokalajin Uuden vuoden juhlamenu tunnelmaan sopivilla juhlajuomilla. Illalla paikalla Dj soittamassa viihdyttävää musiikkia. Tervetuloa ottamaan uusi vuosi vastaan kanssamme!
New Year menu 70 €
Amuse-Bouche
Paahdettua punajuurta, tryffelillä maustettua ricottaa, paahdettua
saksanpähkinää ja frisesalaattia (l, g, veg*)
Hors-d’œuvre
Tartarpihvi kotimaisesta häränpyöröpaistista, piparjuurta, keltuaiskreemiä ja rapeaa perunaa (l, g)
∗∗∗
Savuselleritartar, lipstikka-piimäkreemiä ja rapeaa tattaria (l, g, veg*)
Entreé
Paistettua kampasimpukkaa, kukkkakaalikreemiä, Marcona-mantelia ja miso-inkiväärivaahtoa (l, g)
∗∗∗
Friteerattua kukkakaalia, kukkakaalipyreetä, Marcona-mantelia ja miso-inkiväärivaaahtoa (l, g, veg*)
Plats
Boeuf Bordelaise
Grillattua kotimaista häränsisäfileetä, luuydinmaustevoita, puikulaperunapyreetä ja
Madeirakastiketta (l, g)
∗∗∗
Sandre aux Homard
Paistettua kotimaista kuhafileetä, kurpitsapyreetä, omena-fenkolisalaattia ja
hummerikastiketta (l, g)
∗∗∗
Rise
Herkkutattirisottoa ja tuoretta talvitryffeliä (l, g, veg*)
Un rince-bouche
Bellini
Lakkasorbettia ja kuohuviiniä (l, g, veg*)
Dessert
Maitosuklaata, hasselpähkinää ja veriappelsiinia (l, g)
Pystymme huomioimaan ruoka-aineallergiat ja rajoitteet rajoitetusti.
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
ma-pe 11:00-14:30 lounas
ma-to 16:00-23:00 a la carte
pe 16:00-24 a la carte
la 12:00-24 a la carte
su 12:00-18:00 brunssi
Viimeiset pöytävaraukset:
ma-to klo 21:00
pe-la klo 21:30
su klo 16:30
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerrokssessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gadeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio