Tervetuloa lounaalle!
Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
TORSTAI 25/4
Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon
Tartar 13,50 € l, g
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta häränpyöröpaistista, kaprista, sipulia, keltuaista ja vihersalaattia
+ ranskalaiset perunat ja aiolia 4,50 €
Classic tartar steak with roast beef, capers, onion, yolk and green salad
+ french fries with aioli 4,50 €
Lihapullat 16 € l, g
Perinteisiä lihapullia kotimaisesta häränlihasta, perunapyreetä, puolukkaa ja konjakki-kermakastiketta
Classic meatballs made of finnish beef, mashed potatoes, lingonberries and cognac-cream sauce
Kirjolohi 17 € l, g
Grillattua kotimaista kirjolohta, perunapyreetä, sokerihernettä ja Hollandaisekastiketta
Grilled finnish rainbow trout, mashed potatoes, sugar snap peas and hollandaise sauce
Risotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa, parmesaania ja rucolaa
Flavourful tomato risotto, parmesan cheese and arugula
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
PERJANTAI 26/4
Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon
Meloni-vuohenjuustosalaatti 13,50 € l, g, k*
Marinoitua hunajamelonia, vuohenjuustoa, ilmakuivattua kinkkua, mansikoita, tomaattia ja gremolataa
Marinated honey melon, goat cheese, air-dried ham, strawberries, tomato and gremolata
Härkä 17 € l, g
Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, grillattua sydänsalaattia, karhunlaukkadressing ja ranskanperunoita
Grilled finnish beef tenderloin, grilled heart salad, ramsons dressing and French fries
Hauki 17 € l, g*
Wallenbergin pihvi kotimaisesta hauesta, perunapyreetä, herneitä ja ruskistettua voita
Wallenberg steak of finnish pike, mashed potatoes, peas and browned butter
Risotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa, parmesaania ja rucolaa
Flavourful tomato risotto, parmesan cheese and arugula
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
MAANANTAI 29/4
Tuorehernekeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja ricottaa
Fluffy fresh pea soup with ricotta
Caesarsalaatti 13,50 € l, g*
Romaine salaattia, pekonia, kananmunaa, tomaattia, leipäkrutonkeja, parmesaania ja anjoviskastiketta
Romaine lettuce, bacon, egg, tomato, breadcrumbs, parmesan and anchovy sauce
Rydbergin pihvi 16 € l, g
Paistettua kotimaista härän sisäfileetä, paistinperunoita, sipulia, punajuurta, suolakurkkua, keltuaista ja punaviinikastiketta
Roast tenderloin of Finnish beef, roast potatoes, onion, beetroot, pickled cucumber, yolk and red wine sauce
Lohikeitto 16 € l, g*
Kermaista lohikeittoa, tilliä ja voissa paistettua mallasleipää
Creamy salmon soup, dill and buttered malt bread
Korvasienirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä korvasienirisottoa ja marinoitua parsaa
Full-bodied false morel risotto with marinated asparagus
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
TIISTAI 30/4
Tuorehernekeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja ricottaa
Fluffy fresh pea soup with ricotta
Tartar 13,50 € l, g
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta härän pyöröpaistista, kaprista, sipulia, keltuaista ja vihersalaattia
+ ranskalaiset perunat ja aiolia 4,50 €
Classic tartar steak with roast beef, capers, onions, yolk and green salad
+ French fries and aioli 4,50 €
Häränrinta 17 € l, g
Haudutettua häränrintaa, perunapyreetä, grillattua varhaiskaalia ja herkkusieniveloté
Braised beef brisket, mashed potatoes, grilled cabbage and mushroom sauce
Turska 17 € l, g
Ruskistetussa voissa haudutettua turskafileetä Ruotsista, tilliperunoita, mummonkurkkua ja Sandefjårdinkastiketta
Swedish cod fillet braised in browned butter, dill potatoes, cucumber and Sandefjardin sauce
Korvasienirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä korvasienirisottoa ja marinoitua parsaa
Full-bodied false morel risotto with marinated asparagus
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
KESKIVIIKKO 1/5
Vappubrunssi 12:00-18:00 pöytävarauksella
May Day Brunch
TORSTAI 2/5
Tuorehernekeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja ricottaa
Fluffy fresh pea soup with ricotta
Caesarsalaatti 13,50 € l, g*
Romaine salaattia, pekonia, kananmunaa, tomaattia, leipäkrutonkeja, parmesaania ja anjoviskastiketta
Romaine lettuce, bacon, egg, tomato, breadcrumbs, parmesan and anchovy sauce
Härkäragout 16 € l, g
Tagliatelle pastaa, tomaattista härkäraguuta, parmesaania ja rucolaa
Tagliatelle with pasta, tomato ragout, parmesan and rocket
Kirjolohi 17 € l, g
Grillattua kotimaista kirjolohta, perunapyreetä, sokerihernettä ja hollandaisekastiketta
Grilled Finnish rainbow trout, mashed potatoes, sugar snap peas and hollandaise sauce
Korvasienirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä korvasienirisottoa ja marinoitua parsaa
Full-bodied false morel risotto with marinated asparagus
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
PERJANTAI 3/5
Tuorehernekeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja ricottaa
Fluffy fresh pea soup with ricotta
Parsa-vuohenjustosalaatti 13,50 € l, g
Raikasta salaattia, marinoitua parsaa, vuohenjuustoa, mansikoita, tomaattia ja pestoa
Fresh salad, marinated asparagus, goat cheese, strawberries, tomato and pesto
Oscarinleike 17 € l, g*
Paneroitua kotimaista porsaan ulkofileetä, ranskanperunoita, marinoitua parsaa, katkarapuja ja choronkastiketta
Breaded pork loin, French fries, marinated asparagus, prawns and choron sauce
Kolja 17 € l, g*
Parmesaanileivitettyä koljafileetä Ruotsista, perunapyreetä, herneitä ja tartarkastiketta
Parmesan-breaded Swedish haddock fillet, mashed potatoes, peas and tartar sauce
Korvasienirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä korvasienirisottoa ja marinoitua parsaa
Full-bodied false morel risotto with marinated asparagus
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
g= gluteeniton / g* = onnistuu gluteenittomana
l = laktoositon / vl= vähälaktoosinen
k = kasvis / k*= onnistuu kasvisruokana
veg = vegaani / veg* = onnistuu vegaanisena
Jos sinulla on allergioita, lisätietoja allergeeneista henkilökunnalta
A LA CARTE
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12:00 alkaen. Valmiit menukokonaisuudet löydät välilehdeltä ”Bistromenu”.
Lämpimästi tervetuloa!
ALKURUOAT | STARTERS
ASPERGE | 16 €
Marinoitua vihreää ja valkoista parsaa,
burrata mozzarellaa, mantelia ja karhunlaukkakreemiä
Marinated green and white asparagus, Burrata cheese DOP, almonds and ramsons cream
SAUMON | 17 €
Riisiviinietikalla marinoitua lohta,
avokadokreemiä, retikka-wakamesalaattia ja mehustettua sydänsalaattia
Salmon marinated in rice wine vinegar, avocado cream with radish wakame salad and juicy heart salad
TARTARE | 18 € / 24 €
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta härän pyöröpaistista, keltuaista, sipulia, kaprista ja parmesaania
Classic tartare steak of roast beef, yolk, onion, capers and parmesan cheese
SOUPE | 16 €
Kuohkeaa latva-artisokkakeittoa, parmesaanikreemiä, herne-artisokkasalaattia
Fluffy artichoke soup, parmesan cream, pea and artichoke salad
PIL PIL | 17 €
Chili-salottisipuliöljyssä kypsennettyjä jättikatkaravunpyrstöjä, jalapenoaiolia ja talon hapanjuurileipää
King prawn tails cooked in chilli and shallot oil, jalapeno aioli and house sourdough bread
KLASSIKOT | CLASSICS
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 23 €
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaania, paahdettua valkosipulileipää ja raikasta salaattia
Grilled king prawns, goat cheese, parmesan cheese, roasted garlic bread and fresh salad
RISE | 24 €
Täyteläistä parsarisottoa, paahdettua vuohenjuustoa, kevättryffeliä ja parmesaania
Full-bodied asparagus risotto, roasted goat’s cheese, spring truffle and parmesan cheese
BOM BURGER | 24 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, paahdettua valkosipulimajoneesia, rapeaa sipulia, sinappia, tomaattia, suolakurkkua ja parmesaani-ranskanperunat
Grilled ground beef patty, cheddar cheese,
roasted garlic mayonnaise, crispy onions, mustard, tomato, pickles and parmesan french fries
PÄÄRUOAT | MAIN COURSES
TRUITE | 34 €
Kevyesti savustettua taimenen seläkettä, paahdettua varhaisperunaa, sokerihernettä ja Bilbaínakastiketta
Lightly smoked trout fillet, roasted season’s potatoes, sugar snap peas and Bilbaína sauce
PORC | 30 € (180 g)
Grillattua Iberico porsaan presaa, marinoitua kevätkaalia, kurkku-jalapenosalaattia, savustettua salottisipulikastiketta ja maissipyreetä
Grilled Iberico pork presa, marinated spring cabbage, cucumber-jalapeno salad, smoked shallot sauce and corn puré
BOEUF & FRITES | 40 € (150 g)
Grillattua kotimaista härän sisäfilettä, parmesaani-ranskanperunoita ja Bearnaísekastiketta
Grilled Finnish beef tenderloin, parmesan French fries and Bearnaíse sauce
RIS DE VEAU | 28 €
Paistettua vasikan kateenkorvaa, mantelia, hernepyreetä, friteerattua purjoa ja Hollandaisekastiketta
Roast veal thymus, almonds, pea puree, deep-fried leeks and Hollandaise sauce
LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES
TRUITE | 16 €
Kevyesti savustettua taimenen seläkettä, paahdettua varhaisperunaa ja Hollandaisekastiketta
Lightly smoked trout loin, roasted potatoes and Hollandaise sauce
BOM BURGER | 13 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia ja ranskalaiset perunat
Grilled ground beef patty, cheddar cheese, lettuce, aioli and parmesan and French fries
DESSERT | 4,50 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT | DESSERTS
CRÈME CARAMEL | 14 €
Laventelilla maustettu paahtovanukas, prosecco-marinoitua raparperia ja hunajamarenkia
Lavender-flavoured crème caramel, Prosecco-marinated rhubarb and honey merinque
PAVLOVA | 14 €
Lakumarenkia, vadelmakreemiä, maitosuklaakristallia ja vadelmaserbettiä
Licorice meringue, raspberry cream, milk chocolate crystal and raspberry sherbet
AFFOGATO | 12 €
Bistron vaniljajäätelöä, amaretto-kermaa, kuumaa espressoa ja manteli-pralinekeksiä
Bistro’s vanilla ice cream, Amaretto cream, hot espresso and almond-praline biscuit
FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaanijuustoja
An assortment of French and Finnish artisan cheeses
SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Bistro’s homemade sorbet with the flavour of the day
PETIT FOUR | 9 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Menu I
SOUPE
Kuohkeaa latva-artisokkakeittoa, parmesaanikreemiä, herne-artisokkasalaattia
Fluffy artichoke soup, parmesan cream, pea and artichoke salad
TRUITE
Kevyesti savustettua taimenen seläkettä, paahdettua varhaisperunaa, sokerihernettä ja Bilbaínakastiketta
Lightly smoked trout fillet, roasted season’s potatoes, sugar snap peas and Bilbaína sauce
PAVLOVA
Lakumarenkia, vadelmakreemiä, maitosuklaakristallia ja vadelmaserbettiä
Licorice meringue, raspberry cream, milk chocolate crystal and raspberry sherbet
52 €
Välijuusto 7 €
Viinipaketti 40 €
————————————————————————————————
Menu II
SAUMON
Riisiviinietikalla marinoitua lohta,
avokadokreemiä, retikka-wakamesalaattia ja mehustettua sydänsalaattia
Salmon marinated in rice wine vinegar, avocado cream with radish
wakame salad and juicy heart salad
BOEUF & FRITES
Grillattua kotimaista härän sisäfilettä, parmesaani-ranskanperunoita ja Bearnaísekastiketta
Grilled Finnish beef tenderloin, parmesan French fries and Bearnaíse sauce
CRÈME CARAMEL
Laventelilla maustettu paahtovanukas, prosecco-marinoitua raparperia ja hunajamarenkia
Lavender-flavoured crème caramel, Prosecco-marinated rhubarb and honey merinque
55 €
Välijuusto 7 €
Viinipaketti 40 €
————————————————————————————————
Menu III
SOUPE
Kuohkeaa latva-artisokkakeittoa, parmesaanikreemiä, herne-artisokkasalaattia
Fluffy artichoke soup, parmesan cream, pea and artichoke salad
RISE
Täyteläistä parsarisottoa, paahdettua vuohenjuustoa, kevättryffeliä ja parmesaania
Full-bodied asparagus risotto, roasted goat’s cheese, spring truffle and parmesan cheese
CRÈME CARAMEL
Laventelilla maustettu paahtovanukas, prosecco-marinoitua raparperia ja hunajamarenkia
Lavender-flavoured crème caramel, Prosecco-marinated rhubarb and honey merinque
45 €
Välijuusto 7 €
Viinipaketti 40 €
ITALIA – TOSCANA
Jarkko ja Josephin Peränen
Candialle, La Misse Chianti Classico
13 €/12cl 17 €/16cl 78 €/plo
RANSKA – BORDEAUX
Riku ja Anna Väänänen
Gaïa de Château Puybarbe
11 €/12cl 15 €/16cl 64 €/plo
RANSKA – BORDEAUX
Juha ja Nea Berglund
Rosé de Carsin 2023 45€/plo
UUSI-SEELANTI – VICARAGE LANE MARLBOROUGH
John Kennard ja Satu Lappalainen
Vicarage Lane Cantenbury Riesling
10 €/12cl 14 €/16cl 52 €/plo
ESPANJA – PRIORAT
Mikko Alkio
Caminito a Motel Red & White
12 €/12cl 16 €/16cl 68 €/plo
Fam de Vida Garnatxa Blanc
14 €/12cl 18 €/16cl 78 €/plo
Fam de Vida Garnatxa Tinta
88 €/plo
Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès
Pinot Meunier, Pinot Noir
88 € 15,50 €/12cl
Josep Masachs Impuls Cava Brut, Penedes, Spain
55 € 10,50 €/12cl
Agricola Alba Procecco Brut, Veneto, Italy
49 € 9,50 €/12cl
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy
40 € 7,50 €/12cl
Cool mint*
Vodka, minttu, lime, ginger ale
14 €
Wild rasberry*
Tuore vadelma, Vadelmalikööri, rommi, lime
14 €
Negroni
Gin, Vermouth, appelsiini
14 €
Lemon Drop *
House limoncello, inkivääri-siirappi, sitruuna,kuohuviini
14 €
Cranberry Whiskey Sour*
Bourbon viski, sitruuna, karpalomehu, rosmariini, foam
14 €
French 75*
Kyrö Gin, sitruuna, shamppanja, sokeri
14 €
Blue margarita
Tequila, blue curacao, lime
14 €
**saatavana myös mocktailina
KULTTUURI-ILLALLINEN
Nauti herkullinen illallinen arjen yllä ennen teatteria tai muuta kulttuurielämystä.
Tarjoamme Bistro O mat Tapiolassa kulttuurimenun ennen tapahtumaa erikoishintaan.
Edun saa hyödynnettyä esittämällä näytösliput saman päivän / illan näytökseen.
Mainitsethan varauksen yhteydessä koodin: ”kulttuurimenu”
Menu on tilattavissa,
Ma–Pe klo 16:00–17:00 välisenä aikana
La klo 12:00–17:00 välisenä aikana
Edun saa hyödynnettyä esittämällä henkilökunnallemme teatterin tai muun tapahtuman näytösliput saman päivän / illan näytöksestä.
Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä ole voimassa erikoispäivinä.
BISTROMENU ENNEN KULTTUURITAPAHTUMAA
Alkuruokavaihtoehdot
Asperge
Marinoitua vihreää ja valkoista parsaa,
burrata mozzarellaa, mantelia ja karhunlaukkakreemiä
Tartare à la Parisienne
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta härän pyöröpaistista,
keltuaista, sipulia, kaprista ja parmesaania
Pääruokavaihtoehdot
Truite
Kevyesti savustettua taimenenseläkettä, paahdettua varhaisperunaa,
sokerihernettä ja Bilbaínakastiketta
Porc
Grillattua Iberico porsaan presaa, marinoitua kevätkaalia, kurkku-jalapenosalaattia ja savustettua salottisipulikastiketta
Jälkiruokavaihtoehdot
Caffe Affogato
Vaniljajäätelöä ja kuumaa espressoa
Fromage
Pala valikoitua artesaanijuustoa ja hilloketta
HINTA
49 €
VAPPUPÄIVÄN BRUNSSI 1.5.2024
klo 12:00-18:30
Josep Masach Impuls Cava Brut 10,50 € / 50 €
Mionetto Sparkling 0 % 7,50 € / 40 €
ALKURUOKAPÖYTÄ
Caesar salaattia
Varhaisperuna-parsasalaattia
Kvinoasalaattia ”Primavera”
Buffala-mozzarellaa, endiiviä ja valkosipulileipää
Silli cocktail à la O mat
Pastis-graavilohta ja fenkolikurkkusalaattia
Härkätartar, rapeaa perunaa ja piparjuurikreemiä
Mausteisia karitsanlihamakkaroita, jugurttia ja pikkelöityä punakaalia
Varhaisperunoita ja tillivoita
Bistron artesaanileipää
PÄÄRUOKA PÖYTIINTARJOILTUNA
Parsarisottoa, ricottaa ja kevättryffeliä
*tai*
Haudutettua kuhafileetä, parsaa, kevätporkkanoita ja vermuttikastiketta
*tai*
Grillattua poronpaistia, puikulaperunaa Pont-Neuf ja korvasienimuhennosta
JÄLKIRUOKA PÖYTIINTARJOILTUNA
Kookos-valkosuklaakreemillä täytetty munkki ja tyrnimarjaa
*tai*
Banana Split
Kahvi, tee tai espresso
55 €
25 € 8-13v / 16 € 4-7v / alle 4v veloituksetta
ÄITIENPÄIVÄMENU
Sunnuntaina 12.5.2024 klo 12:00-18:00 (viimeiset pöytävaraukset klo 16:30)
Cava Joseph Masach Impuls 10,50 € / 55 €
Mionetto Sparkling 0 % 7,50 € / 45 €
Alkuruokapöytä
Vihreää parsa-melonisalaattia
Caesarsalaattia
Miso marinoituja grillattuja kasviksia ja cashewpähkinää
Katkarapu Skagen ja kananmunaa
Silakka Escabeche
Tomaatti-manchego Bruschetta
Ginigraavattua lohta ja pikkelöityä retikkaa
Häränpaahtopaistia ja piparjuurta
Tilli-voilla maustettuja varhaisperunoita
Bistro O matin hapanjuureen leivottua artesaanileipää ja paahdettua voita
Pääruokavaihtoehdot
Grillattua valkoista parsaa, tomaattia ja hollandaisekastiketta
Grillattua taimenta, haudutettua valkoista parsaa ja savustettua voikastiketta
Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, varhaiskaalia ja portviinikastiketta
Jälkiruokavaihtoehdot
Mehustettua raparperiä, Financier-leivos, raparperisherbet ja manteli Creme Anglaise
Bistro O matin jäätelöannos
Menu 55 €
Lapset 25 € 8-13v / 16 € 4-7v / alle 4v veloituksetta
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
ma-pe 11:00-14:30 lounas
ma-to 16:00-23:00 a la carte
pe 16:00-24 a la carte
la 12:00-24 a la carte
su 12:00-18:00 a la carte
Keittiö sulkeutuu:
ma-to klo 21:00
pe-la klo 21:30
su klo 16:30
Pöytävarausasioissa parhaiten tavoittaa sähköpostilla
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio