Tervetuloa
Tarjoilemme a la cartea
ma- pe klo 16:30 alkaen ja
lauantaina klo 12:00 alkaen.
*
huolehdimme turvallisuudestasi,
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä ja
meillä on turvavälit huomioitu
*
kaikki annoksemme ovat mahdollisia myös take awaynä.
*
helmikuun take away menu:
-nouda meiltä, lämmimtä ja viimeistele itse –
Katso tästä
Tilaukset sähköpostilla bistromat.tapiola@bistromat.fi
tai soittamalla 050-3308398,
otamme mielellään etukäteistilauksen
Salade 10,00€ l,g
Raikasta vihresalaattia ja sitruuna vingretteä
Fräsch grönsallad med citronvinaigrette
Fresh green salad with lemon vinaigrette
Soupe 10,50€ l,g
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa ja confit viiriäisen koipea
Fluffig soppa på jordärtskocka, vaktelconfit
Fluffy Jerusalem artichoke soup and quail leg confit
Hareng 13,90€ l,g
Sitruuna marinoidut silakat, rasvakalan mätiä ja tilli- peruna-aiolia
Citronmarinerad sill, stenbitsrom, pressad gurka, dill och dillpotatis-aioli
Lemon marinated herring, lumpfish roe, pressed cucumber, dill and dill-potato aioli
Blini 16,50€ l,g
Kuohkea tattariblini, siianmätiä, savustettua hauenmätiä,punasipulia ja hapankermaa
Blini på bovete, siklöjrom, rökt gäddrom, crème fraîche och rödlök
Buckwheat bib, whitefish roe, smoked pike roe, crème fraîche and red onion
Escargot 12,90€ l
Valkosipuli- persiljavoissa gratinoituja
etanoita ja briossia
Gratinerade sniglar i vitlökspersiljesmör och parmesan-sofrito -gratinerad brioche,
Gratinated snails in garlic-parsley butter and parmesan-sofrito -gratinated brioche,
Sides
Ranskalaiset fenkolisuolalla 3,50€
Herkkutattirisottoa 5,50€
Savustettua luu- ydinvoita 3,50€
Aioli dippi 1,50€
Kimchi majoneesia 1,50€t
Cépe 22,00€ l,g
Herkkutattirisottoa ja omenaa vl,g
Risotto på Karljohanssvamp, äppel
Risotto porcini, apple
Corégone lavaret 28,80€ l,g -lapset 15,00€
Paistettua siianseläkettä, beluga- linssiä,
savoynkaalia ja simpukkavaahtoa
Stekt sikfilé, belugalinser, savoy-kål och musselskum
Fried whitefish fillet, beluga lentils, savoy cabbage and mussel foam
Porc 28,00€ l,g
48 tuntia haudutettua Metsärannan porsaankylkeä, tiristettyjä ruusukaalia ja mukulaselleripyreetä
48 timmar stuvade Metsäranta-grisrevben, pressad rosenkål och rotselleripuré
Metsäranta pork ribs cooked for 48 hours, squeezed brussel sprouts and root celery puree
Bœuf Bordelaise 33,00€ l,g
Grillattua kotimaisen naudan entrecóte pihvi, vihreää papua, savustettua luu-ydinmaustevoita ja ranskalaiset puikulaperunasta.
Grillad nötkött entrecóte-biff, gröna bönor, rökt benmärgssmör och pommes frites på mandelpotatis
Grilled beef entrecóte steak, green beans, smoked bone marrow butter and almond potato french fries
Canard 32,00€ l,g
Paistettua ranskalaista ankanrintaa,
perunaterriiniä, briossia ja kirsikkakastiketta
Stekt franskt ankbröst, potatisterrin, brioche och körsbärssås
Fried French duck breast, potato terrine, brioche and cherry sauce
Alkuperä / origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista jos ei toisin mainita
Alla köttproducter vi använder är inhemska om
det ej är nämt nått annajfsohloute
Salade de Gambas 16,60€ / 20,50€ l(g)
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grillade jätteräkor, getost, parmesan, sallad och grillat vitlöksbröd
Grilled shrimps, goat cheese, parmesan, mixed salad and grilled garlic bread
Moules au bleu 24,50€/500g l,g
Höyrytettyjä sinisimpukoita Noilly Prat kastikkeessa, ranskalaiset ja aiolia
Ångade musslor i Noilly Prat-sås, pommes frites och aioli
Steamed mussels in Noilly Prat sauce, french fries and aioli
Steak tartare 16,50€ l,g
Klassinen naudanliha tartarpihvi,
maalaisperunoita ja aiolia
(allergeenit: kala -Worcestershire-kastike )
Klassisk tartarbiff på nötkött, lantpotatis och aioli
Classic tartar steak on beef, country potatoes and aioli
B.O.M. Burgeri ”Kimchi” 19,00€ -lapset 10,50€ l(g)
Kotimainen Agnus härän pihvi, kimchi kaalia, chedder juustoa ja tomaattia, ranskalaiset ja aiolia
Inhemsk Angus-biff, kimchi-kål, cheddarost och tomat, pommes frites och aioli
Domestic Angus beef steak, kimchi cabbage, cheddar cheese and tomato, french fries and aioli
Baba 10,50€ l
Lämmin rommi baba ja vaniljajäätelöä
Varm rom-Baba och vaniljglass
Warm rhum Baba and vanilla ice cream
Airelle 10,50€ l,g
Puolukkajäätelöä, maitosuklaamoussea
ja pähkinämysliä
Lingonglass, mjölkchokladmousse och nötmysli
Lingonberry ice cream, milk chocolate mousse and nut muesli
Crème Brûlée 10,50€ l,g
Suklaa Crème Brûlée ja kirsikkasorbettia
Vanilla Crème Brûlée och körsbärssorbet
Vanilla Crème Brûlée and cherry sorbet
Sorbet du jour 5,50€ l,g
Bistro O matin sorbettia l, g
Sorbet á la O mat
Fromage 9,90€ l(g)
Suomalaisia artesaanijuustoja
Finska artesan ostar
Finnish farm cheeses
Hareng
Sitruuna marinoidut silakat, rasvakalan mätiä ja tilli- peruna-aiolia
Canard
Paistettua ranskalaista ankanrintaa,
perunaterriiniä, briossia ja kirsikkakastiketta
Baba
Lämmin rommi baba ja vaniljajäätelöä
Menu 49,00 + pala pientilajuustoa 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 40,00
Steak tartare
Klassinen naudanliha tartarpihvi
Corégone lavaret
Paistettua siianseläkettä, beluga- linssiä,
savoynkaalia ja simpukkavaahtoa
Crème Brûlée
Vanilja Crème Brûlée ja kirsikkasorbettia
Menu 47,00 + pala pientilajuustoa 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 42,00€
Tervetuloa lounaalle,
lounaalle voit tulla klo11:00 alkaen
aina klo 15:00 asti.
Suurin ruuhka sijoituu välille 11 -13:00,
väljää ja rauhallista on 13.30 -15:00
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä.
Take away
Lounaan voi noutaa myös mukaan.
Voit tilata lounaan puhelimitse
050 3308398
tai
sähköpostilla bistromat.tapiola@bistromat.fi
( sähköpostilla samanpäivän tilaukset ennen klo 11:00)
*
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa
MAANANTAI 1.3.
Lempeän tulista porkkana- kookosmaitokeittoa 9,90€ l, g, k
Maalaissalaattia 10,90€ l, (g)
Bouillabaise kalapataa
(Mustekalaa, rapuja, lohta ja seitifileetä) 13,50€ l, g
Mureaksi haudutettua Hongolan Tilan naudanrintaa ja piparjuuri Veloutea 13,00€ l, g
Melanzanea, rucolaa ja vuohenjuustoa 10,90€ l, k
Päivän jälkiruoka 6,90€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
TIISTAI 2.3.
Kuohkeaa palsternakkakeittoa ja nokkosta 9,90€ l, k, g
Pekoni- kanamunaceasarsalaattia 10,90€ l, (g)
Paistettua lohifileetä, hollandaise kastiketta ja tilli perunaa 13,90€ l, g
Rosee paistettua Hongolan Tilan naudanpaahtopaistia ja juurespyttipannua 13,50€ l, g
Kermaista herkkutatti- pinaattipastaa 10,90€ l, k
Päivän jälkiruoka 6,90€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
KESKIVIIKKO 3.3.
Bataatti- chilikeittoa ja jogurttia 9,70€ l, g, k
Naudanliha tartarpihvi ja ranskalaiset 10,90€ l, g
Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää 12,50€ l, (g)
Grillattua maissikananrintaa, latva-artisokka risottoa ja parmesaania 13,50€ l, g
Latva-artisokka risottoa ja grillattua brokkoliinia 10,90€ l, k, g
Päivän jälkiruoka 6,90€
Kolmen ruokalajin menu 28,00
TORSTAI 4.3.
Bataatti- chilikeittoa ja jogurttia 9,90€ l, g, k
Kanan ceasarsalaattia 10,90€ l, (g)
Saaristolais-kala lautanen ja lämmintä sikliperunaa 13,00€ l, g
Wieninleike, anjovis- kapris-salaattia ja perunamuusia 14,00€ l, (g)
Latva-artisokkarisottoa ja grillattua brokkoliinia 10,90€ l, k, g
Päivän jälkiruoka 6,90€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
PERJANTAI 5.3.
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja uppomuna 9,90€ l, (g), k
Savulohisalaattia, uppomuna ja tillimajoneesia 10,90€ l, g
Paistettuja muikkuja, perunamuusia ja remoulade- kastiketta 12,90€ l,(g)
Peuranlihapataa, perunamuusia ja suolakurkkua 14,00€ l, g
Falafel pyörykät, jogurtti- kurkkusalaattia ja curry perunaa 10,90€ l, k
Päivän jälkiruoka 6,90€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
LIHAN ALKUPERÄ
Käytämme kotimaista lihaa, ellei muuta mainintaa
g – Gluteeniton
l – Laktoositon
vl – Vähälaktoosinen
(g) – Onnistuu ilman gluteenia
k – kasvisruoka
(k) – onnistuu kasvisruokana
(v) – onnistuu vegaanisena
***
kysy muista allergeeneista henkilökunnaltamme
– noutopöydästä –
turvallisuus: käytössä kertakäyttöhansikkaita tai käsidesiä, turvavälit
Vihersalaattia l,g
latva-artisokka- maalaissalaattia l,g
Grillattua porkkanaa- pähkinää ja vuohenjuustoa l,g
Katajanmarjasilakoita l,g
Valkosipulisilakoita l,g
Graavattua lohta ja piparjuurikastiketta l,g
Naudanliha tartar ja vesikrassikreemiä l,g
Artesaani leikkele valikoima l,g
Kesäperunaa ja tilli- voisulaa l,g
***
Bistron artesaani leipäpöytä l
– pöytään tarjoiltuna-
Grillattu pak- choi eggs benedict l,(g),k (v)
tai
Häränrinta eggs benedict l,(g)
tai
Savulohi eggs benedict l, (g)
Creme brulee ja veriappelsiinisorbettia l,g
tai
Tuorejuusto- mustaherukkaleivos l(g)
tai
Kotimaisia juustoja
5 – 10v 12,00€ ja
11 – 14v 16,00€
Aika: Sunnuntaibrunssi 7.3.
Brunssille voi saapua klo 12 -16:30 välillä ja
nautiskella v0i aina klo 18:00 asti
***
Turvallisuus:
Huolehdimme pintojen puhtaudesta ja turvaväleistä
Käytämme maskia
Alku – ja jälkiruokapöydässä voit käyttää kertakäyttö hanskoja tai käsidesiä
***
Alkuperä:
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita
Allergeenit:
g=gluteeniton
l=Laktoositon
vl=vähälaktoosinen
(g)=onnistuu ilman gluteenia
k = kasvis
(k)=onnistuu kasvisruokan
Tervetuloa tutustumaan viineihimme Bistro O Mat Tapiolaan
Wines by the glass
Sparkling
Champagne Veuve Clicquot Brut Reserve 13 / 10cl
Jeio Prosecco Rose, Bisol, Veneto, Italy 9 / 12cl
Non Alcoholic
Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 7 / 12cl
Whites 12cl
2019 Gruaer Burgunder, Weingut Wolf, Pfalz, Germany 9
2017 Paramos de Nicasia Blanco, Maquina&Tabla, Castilla y Leon, Spain 9,6
2018 Gavi di Gavi, Fontanafredda, Piedmont, Italy 12,6
2017 Riesling Alte Reben, Weingut Schloss Vollrads, 15
Reingaus, Germany
Reds 12cl
2016 Roero, Matteo Correggia, Piedmont, Italy 9
2016 Paramos de Nicasia Tinto, Maquina&Tabla, Castilla y Leon, Spain 9,6
2015 L’avi Arrufi Tinto, Cellar Piñol, Cataluny, Spain 13,8
2018 Pinot Noir, Gusbourne, Kent, England 15,6
Orange 12cl
2017 Singulier, Vignoble du Reveur, Alsace, France 12
House Negroni
Skagerrak Nordic Dry gin, Vermouth, Campari
Sea Buckthorn *
Jose Cuervo Especial Silver Tequila, Sea Buckthorn berries, lime, agave
Cosmopolitan a la Bistro O Mat *
Finlandia Vodka, Cointreau, cranberries, lime, rosemary
Satsuma
Skagerrak Nordic Dry gin, Vermouth, Satsuma
Ensiviikon take away menu
kaikki tuotteet ja allergeenit päivittyvät
take away viikko 10
Viikonloppukassi
12–13.3 ja 19.-20.3.
viikonloppukassi
TAKE AWAY lounas 1- 5.3.
voit tilata take awaynä lounasta päivittäin vaihtuvalta lounaslistaltamme
TAI
-voit tilata take awaytä myös a la carte listaltamme
tarjolla iltaisin ja viikonloppuisin
soittamalla 050 3308398 tai sähköpostilla
bistromat.tapiola@bistromat.fi
TAI
voit tilat:
HELMIKUUN MENUN, saatavilla vielä 6.3. asti
– take away –
nouda meiltä viimeistele itse
Katso menu tästä :
HELMIKUUN MENU
Erikoisruokavaliot:
menu on gluteeniton ja laktoositon
menun voit noutaa vaikka edellisenäpäivänä,
tuotteet säilyvät hyvin jääkaapissa vuorokauden.
Valmistus vaatii vain lämmittämistä.
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerrokssessa Food Gardenissa
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio
Olemme taas auki sunnuntaisin
tervetuloa brunssille!