Tervetuloa
Tarjoilemme a la cartea
ma- pe klo 16:30 alkaen ja
lauantaina klo 12:00 alkaen.
*
huolehdimme turvallisuudestasi,
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä ja
meillä on turvavälit huomioitu
*
kaikki annoksemme ovat mahdollisia myös take awaynä.
*
Take away
-nouda meiltä ja valmista itse-
tammikuun menu klassikko
-katso tästä –
Salade 10,00€ l,g
Raikasta vihresalaattia ja sitruuna vingretteä
Soupe 10,50€ l,g
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa ja confit viiriäisen koipea
Hareng 13,90€ l,g
Sitruuna marinoidut silakat, rasvakalan mätiä ja tilli- peruna-aiolia
Blini 16,50€ l,g
Kuohkea tattariblini, siianmätiä, savustettua hauenmäiä,punasipulia ja hapankermaa
Escargot 12,90€ l
Valkosipuli- persiljavoissa gratinoituja
etanoita ja briossia
Sides
Ranskalaiset fenkolisuolalla 3,50€
Herkkutattirisottoa 5,50€
Savustettua luu- ydinvoita 3,50€
Aioli dippi 1,50€
Kimchi majoneesia 1,50€
Cépe 22,00€ l,g
Herkkutattirisottoa ja omenaa vl,g
Stensopp risotto och äpple
Corégone lavaret 28,80€ l,g -lapset 15,00€
Paistettua siianseläkettä, beluga- linssiä,
savoynkaalia ja simpukkavaahtoa
Porc 28,00€ l,g
48 tuntia haudutettua Metsärannan porsaankylkeä, tiristettyjä ruusukaalia ja mukulaselleripyreetä
Bœuf Bordelaise 33,00€ l,g
Grillattua kotimaisen naudan entrecóte pihvi, vihreää papua, savustettua luu-ydinmaustevoita ja ranskalaiset puikulaperunasta.
Canard 32,00€ l,g
Paistettua ranskalaista ankanrintaa,
perunaterriiniä, briossia ja kirsikkakastiketta
Alkuperä / origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista jos ei toisin mainita
Alla köttproducter vi använder är inhemska om
det ej är nämt nått annajfsohloute
Salade de Gambas 16,60€ / 20,50€ l(g)
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grillade jätteräkor, getost, parmesan, sallad, aioli och grillad vitlöksbröd l,(g)
Moules au bleu 24,50€/500g l,g
Höyrytettyjä sinisimpukoita Noilly Prat kastikkeessa, ranskalaiset ja aiolia
Steak tartare 16,50€ l,g
Klassinen naudanliha tartarpihvi,
maalaisperunoita ja aiolia (sis pähkinää)
B.O.M. Burgeri ”Kimchi” 19,00€ -lapset 10,50€ l(g)
Kotimainen Agnus härän pihvi, kimchi kaalia, chedder juustoa ja tomaattia, ranskalaiset ja aiolia
Baba 10,50€ l
Lämmin rommi baba ja vaniljajäätelöä
Airelle 10,50€ l,g
Puolukkajäätelöä, maitosuklaamoussea
ja pähkinämysliä
Crème Brûlée 10,50€ l,g
Suklaa Crème Brûlée ja kirsikkasorbettia
Sorbet du jour 5,50€ l,g
Bistro O matin sorbettia l, g
Sorbet á la O mat
Fromage 9,90€ l(g)
Suomalaisia artesaanijuustoja
Finska artesan ostar
Hareng
Sitruuna marinoidut silakat, rasvakalan mätiä ja tilli- peruna-aiolia
Canard
Paistettua ranskalaista ankanrintaa,
perunaterriiniä, briossia ja kirsikkakastiketta
Baba
Lämmin rommi baba ja vaniljajäätelöä
Menu 49,00 + pala pientilajuustoa 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 40,00
Steak tartare
Klassinen naudanliha tartarpihvi
Corégone lavaret
Paistettua siianseläkettä, beluga- linssiä,
savoynkaalia ja simpukkavaahtoa
Crème Brûlée
Suklaa Crème Brûlée ja kirsikkasorbettia
Menu 47,00 + pala pientilajuustoa 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 42,00€
Tervetuloa lounaalle,
lounaalle voit tulla klo11:00 alkaen
aina klo 15:00 asti.
Suurin ruuhka sijoituu välille 11 -13:00,
väljää ja rauhallista on 13.30 -15:00
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä.
Take away
Lounaan voi noutaa mukaan
Tilaa lounas puhelimitse
050 3308398
tai
sähköpostilla bistromat.tapiola@bistromat.fi
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa
MAANANTAI 11.1.
Kuohkeaa mukulaselleri- kookosmaitokeittoa 9,70€ l,g k
Maalaissalaattia 10,90€ l, (g)
Paahdettua turskafileetä, yrtti-perunaa ja Noilly prat kastiketta 13,90€ l, g
Grillattu Hongolan tilan häränkylki ribsit, rojo mojo kastiketta ja ranskanperunat 12,90€ l, g
Paistettuja peruna gnoccheja, siitakesieniä ja rucolaa 10,90€ l, g, k
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
TIISTAI 12.1.
Kuohkeaa mukulaselleri- kookosmaitokeittoa 9,70€ l,g,k
Kana ceasarsalaattia 10,90€ l, (g)
Paistettuja silakkapihvejä, uunipunajuurta ja fenkolisalaattia 12,90€ l, (g)
Karitsanliha pannupihvi, karamellisoitua sipulia ja jogurttikastiketta 13,90€ l
Sitruunarisottoa ja grillattua sydänsalaattia 10,90€l,g,
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
KESKIVIIKKO 13.1.
Porkkana-appelsiinikeittoa ja rapeaa kinkkua 9,70€ l, g, (k)
Vuohenjuusto- tomaatti- tonnikalasalaattia 10,90€ l, g, (k)
Paistettua kampelafileetä, muhennettua
purjosipulia ja paahdettua persiljavoita 13,50€ l, g
Grillattu naudanulkofileepihvi, Cafe de Paris voita
ja tomaattisalaattia 15,00€ l, g
Mausteiset linssi- tomaattipihvit ja jogurttikastiketta 10,90€ l, g, k
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
TORSTAI 14.1.
Hernekeittoa ja pannukakkua 9,70€ l, (g), k
Grillattua lohi -kanamunasalaattia 10,90€ l, g
Lihapullat, perunamuusia ja maustekurkkua 12,90€ l, g
Bouillabaisekeittoa, grillattua leipää ja aiolia 13,50€ l
Mausteiset linssi- tomaattipihvit ja jogurttikastiketta 10,90€ l, g, k
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
PERJANTAI 15.1.
Porkkana-appelsiinikeittoa ja rapeaa kinkkua
9,70€ l, g, (k)
Rapeaa porsaanliha, pak-soi salaattia ja chili dressing 10,90€ l, g
Grillattua naudanulkofileepihviä,
Cafe de Paris voita ja tomaattisalaattia 15,00€ l, g
Savustettua lohta, perunaa ja hollandaisekastiketta 13,90€ l, g
Punajuuripihvit ja tartarkastiketta 10,90€ l, g, k
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€
LIHAN ALKUPERÄ
Käytämme kotimaista lihaa, ellei muuta mainintaa
g – Gluteeniton
l – Laktoositon
vl – Vähälaktoosinen
(g) – Onnistuu ilman gluteenia
k – kasvisruoka
(k) – onnistuu kasvisruokana
(v) – onnistuu vegaanisena
***
kysy muista allergeeneista henkilökunnaltamme
Alkuvuoden sunnuntaibrunsseilla nautitaan blineistä-
runsailla täytteillä. Blinibrunssi aina 21.2. asti
Blinit:
Kuohkeita tattariblinejä l,g
vegaanisia blinejä l,g
Vihannekset:
hapankermaa, punasipulia,
valkosipulikurkkua,hunajaa,
punajuurisalaattia, metsäsienisalaattia,
pikkelöityjä vihanneksia
**
Mädit:
siianmätiä, kirjolohenmätiä ja
savustettua hauenmätiä
**
Kalat:
Skagenröra
Katajanmarja graavattua lohta
Tyrnisilakoita
Silliröra
LIhat:
Kylmäsavuporosalaattia
Vegaaniset lisukkeet:
vihersalaattia, punajuurta,merileväkaviaari, kaurasmetanaa, gravattua porkkanaa,
pikkelöityä munakoisoa ja sieniä
kaikki lisukkeet ovat gluteenittomia ja laktoosittomia
****
Blinien lisäksi:
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa l,g
Bistro O matin artesaanileipää ja kirnuvoita l
– tarjoillaan pöytään –
Juustovalikoima kotimaisista pientilajuustoista l,g
tai
Raikasta hedelmäsalaattia ja mangosorbettia l,g
tai
Rapeita vohveleita ja kermaista suklaamoussea
**
Kahvi, tee, espresso tai capuccino
alle 5v veloituksetta
Aika:
Brunssille voi saapua klo 12 -16:30 välillä ja
nautiskella v0i aina klo 18:00 asti
***
Turvallisuus:
Huolehdimme pintojen puhtaudesta ja turvaväleistä
Käytämme maskia
Alku – ja jälkiruokapöydässä voit käyttää kertakäyttö liinaa
käyttäessäsi ottimia.
***
Alkuperä:
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita
Allergeenit:
g=gluteeniton
l=Laktoositon
vl=vähälaktoosinen
(g)=onnistuu ilman gluteenia
k = kasvis
(k)=onnistuu kasvisruokan
5 – 10v 12,00€ ja
11 – 14v 16,00€
Aika:
Brunssille saavutaan klo 12 -16:30 välillä ja
nautiskella v0i aina klo 18:00 asti
***
Turvallisuus:
Huolehdimme pintojen puhtaudesta ja turvaväleistä
Käytämme maskia
Alku – ja jälkiruokapöydässä voit käyttää kertakäyttö liinaa
käyttäessäsi ottimia.
***
Alkuperä:
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita
Allergeenit:
g=gluteeniton
l=Laktoositon
vl=vähälaktoosinen
(g)=onnistuu ilman gluteenia
k = kasvis
(k)=onnistuu kasvisruokan
Tervetuloa tutustumaan viineihimme Bistro O Mat Tapiolaan
Wines by the glass
Sparkling
Champagne Veuve Clicquot Brut Reserve 13 / 10cl
Jeio Prosecco Rose, Bisol, Veneto, Italy 9 / 12cl
Non Alcoholic
Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 7 / 12cl
Whites 12cl
2019 Gruaer Burgunder, Weingut Wolf, Pfalz, Germany 9
2017 Paramos de Nicasia Blanco, Maquina&Tabla, Castilla y Leon, Spain 9,6
2018 Gavi di Gavi, Fontanafredda, Piedmont, Italy 12,6
2017 Riesling Alte Reben, Weingut Schloss Vollrads, 15
Reingaus, Germany
Reds 12cl
2016 Roero, Matteo Correggia, Piedmont, Italy 9
2016 Paramos de Nicasia Tinto, Maquina&Tabla, Castilla y Leon, Spain 9,6
2015 L’avi Arrufi Tinto, Cellar Piñol, Cataluny, Spain 13,8
2018 Pinot Noir, Gusbourne, Kent, England 15,6
Orange 12cl
2017 Singulier, Vignoble du Reveur, Alsace, France 12
House Negroni
Skagerrak Nordic Dry gin, Vermouth, Campari
Sea Buckthorn *
Jose Cuervo Especial Silver Tequila, Sea Buckthorn berries, lime, agave
Cosmopolitan a la Bistro O Mat *
Finlandia Vodka, Cointreau, cranberries, lime, rosemary
Satsuma
Skagerrak Nordic Dry gin, Vermouth, Satsuma
KLASSIKKOMENU
– take away –
nouda meiltä viimeistele itse
Tilaa menu kotiisi
kalssikkomenu myynnissä
31.12. – 24.1.2021
Katso menu tästä :
– Klassikkomenu –
Tilaa sähköpostitse:
Tapiola: bistromat.tapiola@bistromat.fi
Kirkkonummi: bistromat@bistromat.fi
Ilmoita määrä,
noutopaikka, Kirkkonummi vai Tapiola
Aika ( aamupäivä/ iltapäivä/ ilta),
Erikoisruokavaliot:
menu onnistuu gluteenittomana ilmoituksesta
menu on vähälaktoosinen
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerrokssessa Food Gardenissa
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio
Sunnuntaisin nautitaan blineistä Tule nauttimaan blineistä eri täytteillä.
tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa, juustofonduen parissa Juustofondue
kahdelle 40€