Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.


Vko 38


MAANANTAI 16/9

Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon

Meloni-fetajuustosalaatti 13,50 € l, g
Marinoitua melonia, grillattua vuohenjuustoa, kvinoaa, oliivia, kurkkua ja minttujugurttia
Marinated melon, grilled goat’s cheese, quinoa, olives, cucumber and mint yogurt

Rydberg 17 € l, g
Paistettua kotimaista härän fileetä, paistinperunoita, sipulia, suolakurkkua, punajuurta ja sinappikermaa
Roast fillet of beef, roast potatoes, onion, pickled cucumber, beetroot and mustard cream

Wallenberg 17 € l
Wallenbergin pihvi kananpojasta, perunapyreetä, herneitä, piparjuurta ja ruskistettua voita
Wallenberg steak of chicken, mashed potatoes, peas, horseradish and browned butter

Tomaattirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Full-bodied tomato risotto with roasted goat’s cheese

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

TIISTAI 17/9

Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon

Savulohisalaatti 13,50 € l, g*
Savulohirilletteä, paahdettua hapanjuurileipää, kananmunaa, marinoitua punasipulia, kurkkua ja piparjuurikastiketta
Smoked salmon fillet, toasted sourdough bread, egg, pickled red onion, cucumber and horseradish sauce

Härkä 17 € l, g
Grillattua härän maminhaa Australiasta, juurespyttipannua, pinaattia ja tummaa rosmariinikastiketta
Grilled maminha of beef from Australia, root vegetable pan, spinach and dark rosemary sauce

Kalaterriini 16 € l, g
Lämmintä kala-äyriäisterriiniä, tilliperunoita, mummonkurkkua ja simpukkakastiketta
Warm seafood terrine, dill potatoes, cucumber and mussel sauce

Tomaattirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Full-bodied tomato risotto with roasted goat’s cheese

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

KESKIVIIKKO 18/9

Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon

Caesar-salaatti 13,50 € l, g*
Käsinkuorittuja katkarapuja, Romainesalaattia, leipäkrutonkeja, tomaattia ja anjoviskastiketta
Hand-peeled shrimps, romaine lettuce, bread crumbs, tomato and anchovy sauce

Lihapullat 16 € l, g
Perinteisiä lihapullia kotimaisesta häränlihasta, perunapyreetä, puolukkaa ja pippurikermakastiketta
Traditional beef meatballs, mashed potatoes, lingonberries and pepper cream sauce

Bouillabaisse 17 € l, g
Ranskalaista kala-äyriäispataa, paahdettua perunaa, fenkolia ja aiolia
French seafood stew, roasted potatoes, fennel and aioli

Tomaattirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Full-bodied tomato risotto with roasted goat’s cheese

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

TORSTAI 19/9

Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon

Jättikatkarapu-vuohenjuustosalaatti 13,50 € l, g*
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, grillattua hapanjuurileipää, vihersalaattia ja aiolia
Grilled king prawns, goat’s cheese, grilled sourdough bread, green salad and aioli

Härkä 18 € l, g
Grillattua kotimaista härän entrecoteta, ranskanperunoita, grillattua sydänsalaattia ja harissa-aiolia
Grilled beef entrecote, French fries, grilled heart salad and harissa aioli

Muikku 16 € l, g
Friteerattuja Puruveden muikkuja, tilliperunoita, mummokurkkua ja tartarkastiketta
Deep-fried Puruvesi vendace, dill potatoes, cucumber and tartar sauce

Tomaattirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Full-bodied tomato risotto with roasted goat’s cheese

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu

PERJANTAI 20/9

Kukkakaalikeitto 13,50 € l, g, k*
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja rapeaa pekonia
Fluffy cauliflower soup with crispy bacon

Tartar 13,50 € l, g
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta härästä, kaprista, sipulia, keltuaista ja vihersalaattia
+ ranskalaiset perunat ja aiolia 4,50 €
Classic beef tartar steak, capers, onions, yolk and green salad
+ French fries and aioli 4,50 €

Kananpoika 17 € l
Pekoniin käärittyä kotimaista kananpojanrintafileetä, paahdettua perunaa, herkkusieni-papupaistosta ja punaviinikastiketta
Bacon wrapped chicken breast fillet, roasted potatoes, mushroom and bean paste with red wine sauce

Kirjolohi 17 € l, g
Savustettua kotimaista kirjolohta, pottuvoita, mummonkurkkua ja hollandaisekastiketta
Smoked Finnish rainbow trout, potato butter, pickled cucumber and hollandaise sauce

Tomaattirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä tomaattirisottoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Full-bodied tomato risotto with roasted goat’s cheese

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

l = laktoositon / l*= mahdollista saada laktoosittomana
g = gluteeniton / g* = mahdollista saada gluteenittomana
k = kasvisruoka / k* = mahdollista saada kasvisruokana
veg = vegaaninen / veg * = mahdollista saada vegaanisena

A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä ”Bistromenu”.

Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | STARTERS

CARPACCIO | 15 €
Punajuuricarpaccio, valkosipulikreemiä, pinjansiemeniä ja parmesaania
Beetroot carpaccio with garlic cream, pine nuts and parmesan cheese

MAQUEREAU | 17 €
Hiilostettua makrillifileetä, tillikreemiä, muikunmätiä, punasipulia, kuminanäkkileipää ja Västerbotten juustoa
Charred mackerel fillet, dill cream, vendace, red onion, cumin bread and Västerbotten cheese

ESCARGOT | 16 €
Valkosipulivoissa muhennettuja etanoita, parmesaania ja talon hapanjuurileipää
Garlic butter braised snails, parmesan cheese and house sourdough bread

SOUPE | 16 €
Kuohkeaa herkkusienikeittoa, paahdettua kastanjaa, herkkutattikreemiä
Fluffy mushroom soup, roasted chestnuts, cep cream

TARTARE | 18 € /26 €
Tartarpihvi härän pyöröpaistista, pikkelöityä sipulia, kaprista, rapeaa persiljanjuurta, lehtikaalia ja keltuaiskreemiä
*pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin
Tartar steak with round roast beef, pickled onion, capers, crispy parsley root, kale and yolk cream
* main course includes French fries and aioli

KLASSIKOT | CLASSICS

BOM BURGER | 24 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, paistettua kananmunaa, tomaattia, salaattia, sinappia, harissamajoneesia ja fenkolisuolalla maustettuja ranskanperunoita
Grilled ground beef patty, cheddar, fried egg, tomato, fried egg, lettuce, mustard, harissa mayonnaise and fennel salted fries

SALADE DE GAMBAS|  17 € / 24 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO | 24 €
Metsäsieni-tryffelirisottoa, paahdettua mantelia, kahviöljyä ja parmesaania
Wild mushroom truffle risotto, toasted almonds, coffee oil and parmesan cheese

Tarjoilemme simpukoita aina perjantaisin ja lauantaisin

MOULES 500g | 26 €
Pastiksella ja rakuunalla maustetussa liemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, parmesaania ja aiolia
Mussels cooked in a broth seasoned with Pastis and tarragon, French fries, parmesan and aioli

Tarjolla rajallinen määrä, voit myös varata ennakkoon halutessasi!

PÄÄRUOAT | MAIN COURSES

VEAU | 30 €
Paahdettua vasikankylkirullaa, pancetta-borlottipapuragouta ja tummaa rosmariinikastiketta
Roasted veal neck roll, pancetta borlotti bean ragout and dark rosemary sauce

COREGONE LAVARET | 34 €
Paistettua siian seläkettä, peruna-kukkakaalipaistosta ja rapuvoikastiketta
Fried whitefish loin, steamed potatoes and cauliflower with crab butter sauce

SAUMON | 30 €
Hiilostettua lohta, pieniä mustekaloja, lämmintä peruna-papusalaattia ja osterivaahtoa
Grilled salmon, small squid, warm potato and bean salad and oyster foam

BOEUF 150 g | 42 €
Grillattu härän sisäfilepihvi, rapeaa annanperunaa, haudutettua pinaattia ja salottisipulikastiketta
Grilled beef steak tenderloin, crispy anna potatoes, braised spinach and shallot sauce

LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES

SAUMON | 17 €
Hiilostettua lohta, lämmintä peruna-papusalaattia ja tillikreemiä
Charred salmon, warm potato and bean salad with dill cream

BOM BURGER | 14 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia ja ranskalaiset perunat
Grilled ground beef patty, cheddar cheese, lettuce, aioli and parmesan and French fries

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT | DESSERTS

AFFOGATO | 14 €
Bistron vaniljajäätelöä, amaretto-kermaa, kuumaa espressoa ja manteli-pralinekeksiä
Bistro vanilla ice cream, amaretto cream, hot espresso and almond praline biscuit

POMME | 14 €
Karamelli-omenajäätelöä, kuumaa kinuskia, nougat’ta ja sokeroitua lehtitaikinaa
Caramel apple ice cream, hot caramel, nougat and sugared puff pastry

CRÈME BRÛLÉ | 14 €
Vaniljainen Crème Brûlé ja marinoituja lakkoja
Vanilla Crème Brûlé and marinated cloudberries

FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaani juustoja
The best Finnish and French artisan cheeses

SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat

PETIT FOURS | 9 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä

Bistromenu 3-ruokalajia

Menu 58 €
Viinipaketti 42 €

VALITSE ALKURUOKA / choose your starter

MAQUEREAU
Hiilostettua makrillifileetä, tillikreemiä, muikunmätiä, punasipulia, kuminanäkkileipää ja Västerbotten juustoa
Charred mackerel fillet, dill cream, vendace, red onion, cumin bread and Västerbotten cheese

Tai / or 

SOUPE
Kuohkeaa herkkusienikeittoa, paahdettua kastanjaa, herkkutattikreemiä
Fluffy mushroom soup, roasted chestnuts, cep cream

VALITSE PÄÄRUOKA / choose your main course

COREGONE LAVARET
Paistettua siian seläkettä, peruna-kukkakaalipaistosta ja rapuvoikastiketta
Fried whitefish loin, steamed potatoes and cauliflower with crab butter sauce

Tai / or

BOEUF 150 g
Grillattu härän sisäfilepihvi, rapeaa annanperunaa, haudutettua pinaattia ja salottisipulikastiketta
Grilled beef steak tenderloin, crispy anna potatoes, braised spinach and shallot sauce

JÄLKIRUOKA / dessert

CRÈME BRÛLÉ
Vaniljainen Crème Brûlé ja marinoituja lakkoja
Vanilla Crème Brûlé and marinated cloudberries

Laseittain punaviinit

ITALIA-PIEMONTE
2021 Prunotto, Bansella
Barbera
12 €/12cl   16 €/16cl   75 €/plo

ESPANJA – PRIORAT
2021 Clos de Tafall,Clos de Berenguer, Molar

Grenache,Carignan,Cabernet,Syrah
12 €/12cl   16 €/16cl   68 €/plo

RANSKA-RHôNE
2022 Domaine de La Chartreuse Chateauneuf-du-Pape
Grenache, Syrah, Cinsault, Clairette, Bourbolenc, Roussanne

17€/12cl  22€/16cl  100€/plo

SAKSA- AHR
2021 Weingut Meyer- Näkel
Spätburgunder
14,50€/12cl  19€/16cl  90€/plo

 

Laseittain valkoviinit

RANSKA – LOIRE
2023 Domaine de sacy, Sancerre Blanc
Sauvignon Blanc
15/12cl   20/16cl  88 €/plo

2022 Jeff Carrel, Morillon Blanc
Chardonnay
11 €/12cl   14,50€/16cl  68 €/plo

ALSACE
2023 Sophie Schaal, Riesling
12 €/12cl   16€/16cl  75 €/plo

BOURGOGNE
2022 Domaine Des Hâtes Chablis   
16 €/12cl   21€/16cl  100 €/plo                             

Laseittan roseviinit

RANSKA – BORDEAUX
Rosé de Carsin 2023
8,50 €/ 12cl   11,30 €/16cl   45€/plo


VIINILISTA an pääset tutustumaan tästä

Samppanja ja muut kuplat

Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès
Pinot Meunier, Pinot Noir
88 €   15,50 €/12cl

Château de Fesles Cremant Loire
90 €   14,50 €/12cl

Agricola Alba Procecco Brut, Veneto, Italy
49 €   9,50 €/12cl

Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy
40 €   7,50 €/12cl

Rhubard Spruce Sparkling
40 €   7,50 €/12cl


Cocktails

Wild Apple*
Viski, omenapyree, sitruuna, ginger ale
14 €

Spicy Negroni
Gin, Vermouth rosso, campari, chili, anis, appelsiini,
14 €

Lemon Drop *
House limoncello, inkivääri-siirappi, sitruuna, kuohuviini
14 €

Cranberry Whiskey Sour*
Bourbon viski, sitruuna, karpalomehu, rosmariini, foam
14 €

Hugo Spritz*
Seljankukkasiirappi, kuohuviini, kurkku, minttu
14 €

Passion Martini*
Vaniljakreemi, passionhedelmä pyree,vodka, 43, foam
14 €

**saatavana myös mocktailina

TAPAHTUMAT

Tapahtuman nimi: Prunotto Winemaker Dinner
Päivä: 17.09.2024
Kellonaika: 18.30

Syyskuussa saamme vieraaksemme legendaarisen piemontelaisen Prunotton viinitalon edustajan, Alessandro Leonen. Piemonten maakuntaa pidetään herkuttelijoiden keitaana, ja alueen viinejä kuvaillaan usein erityisen hyvin syksyyn sopiviksi. Prunotto tunnetaan yhtenä alueen parhaimpana tuottajana ja yhtenä ensimmäisistä, joka lähti tekemään single vineyard -viinejä. Tyyliltään viinit ovat hurmaavan elegantteja ja aromiprofiililtaan moniulotteisia.

Tutustumme samalla upeisiin Prunotton viineihin ja nautimme Atte Rinnan suunnitteleman italialaisen menun.

Viini-illallisen hinta viineineen 112 € / hlö.

Pystymme huomioimaan ruoka-aineallergiat ja ruokarajoitteet rajoitetusti.

Mahdollisuus myös osallistua kahden viinin maksuttomaan minitastingiin ennen illallista. Tutustu alta. 

Menu Prunotto

Antipasto
Punajuuricarpaccio, paahdettua valkosipulikreemiä, pinjansiemeniä ja parmesaania
Beetroot carpaccio, roasted garlic cream, pine nuts and parmesan cheese
Prunotto Roero Arneis

Primo
Linguine pastaa, syystryffeliä ja pecorinojuustoa
Linguine pasta, autumn truffle and pecorino cheese
Bansella Nizza

Secondo
Haudutettua vasikankylkeä ja pancetta-borlottipapuhöystöä
Braised veal shank and pancetta-borlotti bean casserole
Prunotto Barbaresco
Prunotto Barolo

Dolce
Hunaja-hasselpähkinäkakkua ja karhunvadelmaa
Honey hazelnut cake and blackberry
Prunotto Moscato d´Asti

Pöytävaraukset tästä 

Kirjoita viestikenttään ”tasting” tai valitse menuvalinnasta tämä tapahtuma

Kahden viinin minitasting ennen illallista

Prunotto on osa Antinorin laadukasta ja tunnettua portfoliota. Nyt tarjoamme nopeimmille varaajille mahdollisuuden osallistua kahden viinin tastingiin Prunotto illallisen yhteydessä 17.9. klo 17.15 alkaen. Tastingin vetää Alessandro Leone, hän on tällä hetkellä Antinorin vientipäällikkö, mutta on työskennellyt Antinorilla nuoresta asti. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa viinejä, joita harvemmin on tarjolla.

Tastingissa maistetaan:

🍷Barbaresco Secondine DOCG 2018 – tämä viini on peräisin Secondinen tarhalta. Secondine on mainittu jo 1879 ja tunnustettu yhdeksi laadukkaimmista tarhoista Barbarescon alueella. Prunotton Secondine on erityisen elegantti ja samettinen.

🍷Cerretta Barolo DOCG 2018 – Cerretta tarha sijaitsee Serralungan alueella. Vuoden 2018 vuosikerta Barolo on Prunotton toinen vuosikerta tarhalta. Viini on kypsytetty perinteisesti suurissa tynnyreissä tuoden Nebbiolon tasapainon ja moniulotteisuuden parhaiten esiin.

Paikkoja rajoitetusti, ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensisijaisesti illallisen varanneille. Varaa paikkasi minitastingiin nopeasti bistromat.tapiola@bistromat.fi. Minitasting on maksuton. 

Tutustu tästä Prunottoon

Piemonten Albassa sijaitsevan Prunotton tilan tarina on saanut alkunsa vuonna 1904 kun Cantina Sociale ”Ai Vini delle Langhe perustettiin. Moninaisten vaiheiden jälkeen, Marchesi Antinorin perhe aloitti vuonna 1989 yhteistyön Prunotton kanssa hoitaen aluksi vain jakelua. Prunotton omistajien jäädessä eläkkeelle ryhtyi Marchesi Antinorin perhe kuitenkin vastaamaan myös viinien tuotannosta. Viinitarhoja tilalla on yhteensä 50 hehtaarin verran eri puolilla Langhea ja Monferratoa. Eri tarhalohkoilta saadaan rypäleitä niin Baroloon kuin myös Moscato d’Astiin, Arneisiin sekä tilan tuottamiin kahteen grappaan. Näiden lisäksi viinintuotantoon kuuluu muita tunnettuja Piemonten viinejä kuten Dolcetto d’Alba, Barbera d’Alba ja Nebbiolo. Prunoton kuuluisimmat viinit ovat Barolo Bussia and Barbera d’Alba Pian Romualdo. Prunottolla tehdään aktiivisesti myös tutkimustyötä.

 

 

Sunnuntain kunniaksi tarjoamme kolmen ruokalajin bistromenua, Sunday Feast -menua ja klassikkoannoksia.
À la carte -listamme ei ole saatavilla sunnuntaisin. Tervetuloa meille viettämään rentoa ja herkullista sunnuntaita! 🧡

BISTROMENU 3-RUOKALAJIA

Menu 58 €
Viinipaketti 42 €

VALITSE ALKURUOKA / choose your starter

MAQUEREAU
Hiilostettua makrillifileetä, tillikreemiä, muikunmätiä, punasipulia, kuminanäkkileipää ja Västerbotten juustoa
Charred mackerel fillet, dill cream, vendace, red onion, cumin bread and Västerbotten cheese

SOUPE
Kuohkeaa herkkusienikeittoa, paahdettua kastanjaa, herkkutattikreemiä
Fluffy mushroom soup, roasted chestnuts, cep cream

VALITSE PÄÄRUOKA / choose your main course

COREGONE LAVARET
Paistettua siian seläkettä, peruna
kukkakaalipaistosta ja rapuvoikastiketta Fried whitefish loin, steamed potatoes and cauliflower with crab butter sauce

BOEUF 150 g
Grillattu härän sisäfileepihvi, rapeaa annanperunaa, haudutettua pinaattia ja salottisipulikastiketta Grilled beef steak tenderloin, crispy anna potatoes, braised spinach and shallot sauce

JÄLKIRUOKA / dessert

CRÈME BRÛLÉ
Vaniljainen Crème Brûlé ja marinoituja lakkoja Vanilla Crème Brûlé and marinated cloudberries

SUNDAY FEAST MENU 

Menu 28 €

Valinnainen mehu
Omena-inkivääri-porkkana
Apple-ginger-carrot
Appelsiini-porkkana-sitruuna
Orange-carrot-lemon

Yön yli tekeytynyt tuorepuuro
Mustikka-chiansiemen-tuorepuuroa ja
hedelmäsalaattia
Blueberry and chia seed porridge with fruit salad

Valitse leipä

Eggs Bacon
Paahdettu hapanjuurileipä, uppomuna, pekonia, avocadokreemiä, Hollandaisekastiketta
Toasted sourdough bread, poached egg, bacon, avocado cream, hollandaise sauce

Eggs Salmon
Paahdettu saaristolaisleipä, uppomuna, savulohta, piparjuurikreemiä, tillikurkkua ja Hollandaisekastike Toasted malt bread, poached egg, smoked salmon, horseradish cream, pickled cucumber and hollandaise sauce

Kahvi / tee
Tumma paahdettu kahvi tai haudutettu tee Dark roasted coffee or tea

VIRKISTYKSEEN

Prosecco Agricola d’Alba 9 €
Rhubarb-Spruce 0 % Sparkling 7 €
Hasselpähkinä-jääkahvi 5 €
Bloody Mary 12 €
Mimosa 12 €

KLASSIKOT

BOM BURGER | 24 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, paistettua kananmunaa, tomaattia, salaattia, sinappia, harissamajoneesia ja fenkolisuolalla maustettuja ranskanperunoita
Grilled ground beef patty, cheddar, fried egg, tomato, fried egg, lettuce, mustard, harissa mayonnaise and fennel salted fries

SALADE DE GAMBAS | 17 € / 24 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli

RISOTTO | 24 €
Metsäsieni-tryffelirisottoa, paahdettua mantelia, kahviöljyä ja parmesaania
Wild mushroom truffle risotto, toasted almonds, coffee oil and parmesan cheese

JÄLKIRUOAT

CRÈME BRÛLÉ | 14 €
Vaniljainen Crème Brûlé ja marinoituja lakkoja Vanilla Crème Brûlé and marinated cloudberries

FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaani juustoja The best Finnish and French artisan cheeses

SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat

PETIT FOURS | 9 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä

Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta! 

Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman. 

Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.