Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat.
Suunnitellaan yhdessä herkulliset ja onnistuneet juhlat!
ma-pe 11:00-15:00 lounas
ma-pe 15:00-16:30 yellow hour
ma-to 16:30-23:00 a la carte
pe 16:30-24 a la carte
la 12:00-24 a la carte
su 12:00-18:00 brunssi
Viimeiset pöytävaraukset:
ma-to klo 21:00
pe-la klo 21:30
su klo 16:30
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerrokssessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gadeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio
Sesonkiajattelu on meille tärkeä lähtökohta, ja suunnittelemme annoksemme aina satokausien mukaan.
Syksy on puna- ja keltajuuren sekä friseesalaatin satokausiaikaa, joten koostimme niiden ympärille täydellisesti sesonkiin sopivan annoksen. Juuresten ja mehustetun friseen makuparina on tryffelillä maustettua lempeän kermaista ricottajuustoa sekä karamellisoitua saksanpähkinää tuomassa makeutta ja tekstuuria.
Siinäpä meidän herkullinen Betterave. 💜 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Sienirisotto kuuluu syksyyn. ❤️ Meidän syksyltä maistuva risottomme valmistetaan kauden metsäsienistä, parmesaanista ja timjamista.
Hyvien makujen lisäksi herkullisen risoton salaisuus on sen koostumuksessa. Risottokauhan varressa tarvitaan taitoa ja kärsivällisyyttä, jotta maun lisäksi myös rakenteesta tulee täydellisen täyteläinen. ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Tiesithän, että meille on helppo tulla niin autolla kuin julkisillakin?
✅ Sijaitsemme kauppakeskus Ainoassa, jossa auton saa parkkiin kätevään parkkihalliin.
✅ Bussilla tai metrolla tullessasi saavut näppärästi suoraan sisätiloihin.
✅ Kauppakeskuksessa liidät luoksemme 3. kerrokseen Perhoshissillä.
Kauppakeskus AINOA ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Yellow Hour on iltapäivän kuplivin hetki! Meillä sitä vietetään aina maanantaista perjantaihin klo 15-16.30 lounaan ja illallisen välissä. 🥂
Tarjolla on tuolloin pientä purtavaa ja laadukkaita juomia hyvään hintaan, eli täydellinen kattaus esimerkiksi after workeille tai kokoontumiseen ystäväporukalla. Kerää porukka kasaan, ja tulkaa nauttimaan mukavasta yhdessäolosta Yellow Hour -herkkujen äärellä!
bistromat.fi/tapiola/menu/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
✨ Uuden Bistro O matin avaus lähestyy! ✨
Bistro O mat -elämyksestä pääsee pian nauttimaan upeassa roof top -ravintolassa Hakaniemen kattojen yllä! Oletko jo tehnyt varauksesi 9. kerroksen huikeiden näkymien äärelle?
Hakaniemen Bistro O matin ovet aukeavat 13.9. Kurkkaa herkulliset menut ja tee pöytävaraus bistromat.fi/hakaniemi/
Nähdään pian myös Hakaniemessä!
Bistro O mat Hakaniemi ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Alkuruoka vai jälkiruoka? Parasta on tietysti ottaa molemmat! 😉 Välillä maistuu kuitenkin pienempi herkkupala, joten kumman sinä silloin valitset?
1. Mirtille: Mallas Financier -leivos, mustikkakompottia, timjamia ja Créme Fraiche -sorbettia
VAI
2. Tartate: Naudalihatartarpihvi, piparjuurta, keltuaiskreemiä, rapeaa perunaa ja parmesaania ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Olemme mukana Suomen paras lounas -äänestyksessä. ✨ Jos lounaamme on vienyt kielesi mennessään, olisi mahtavaa, että äänestäisit meitä! 🙏
Klikkaa äänestämään Suomen parasta lounasta paraslounas.edenred.fi/fi/aanesta
Äänestämällä voit voittaa 500€ lounasrahaa ja muita huippupalkintoja. ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Ruokaa vai taidetta? No sekä että!
Sokerisuolatusta siianseläkkeestä valmistettu carpaccio hemmottelee kaikkia aisteja, ja on totisesti uuden menumme tyrmäävimpiä ilmestyksiä 😍 Annoksen täydentää parhaassa sesongissaan olevat omena ja fenkoli, ja se viimeistellään täyteläisellä tillikreemillä ja pikantilla chiliöljyllä. 👌
#bistroomattapiola #siika #siikacarpaccio #kaudenmakuja #uusimenu #eatespoo #ravintolatespoo ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Kukkakaalitalkoot! Kotimainen kukkakaali on kypsynyt useilla pelloilla samaan aikaan, ja tuottajilla on haasteena saada kaikki kukkakaali hyötykäyttöön. Siksi kannattaakin suosia nyt herkullista kotimaista kukkakaalia sekä kotikeittiöissä että ravintoloissa, jotta upea sato ei mene hukkaan!
Vitamiinirikas huippukasvis rakastaa paahtamista ja pikkelöintiä ja toimii erinomaisesti kalan kaverina. 🧡 Meillä kukkista on listalla taimenen kanssa, ja lisäksi kokkaamme kukkakaalia usein lounaalle sekä salaattipöytään että annoksiin.
#bistroomattapiola #kukkakaalitalkoot #sesonkiruokaa #kausiruokaa #kotimaisetkasvikset #ravintolatapiola ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook