Tapiola 3. krs Ainoa

Bistro O mat

Bistro O mat Tapiola tarjoaa ruokaa nykyaikaiseen tyyliin pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisillä valmistusmenetelmillä.

Käytössämme on aina kauden parhaat raaka-aineet, mieluiten valittuina kotimaisilta luomutuottajilta.

Viinilistallamme on pääasiassa eurooppalaisia viinejä, mutta mukana myös harvinaisuuksia.

Tervetuloa nauttimaan!

Tarjoilemme arkisin lounasta klo 11:00-14:30.
A la Carte saatavilla klo 16:00 alkaen sekä viikonloppuna klo 12:00 alkaen.

“Miksi tehdä huonoa, kun sama aika menee hyvän tekemiseen.”

Tilaisuudet

Elämäsi tapahtumiin

Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat. 

Suunnitellaan yhdessä  herkulliset ja onnistuneet juhlat!

Varaukset ja kyselyt sähköpostilla myyntipalvelun kautta bistromat.tapiola@bistromat.fi

Ajankohtaista

Ajankohtaista
Teatteriin tai muuhun kulttuuritapahtumaan menijälle räätälöity Kulttuurimenu.
Pääsiäinen
Pitkäperjantai 12:00-0:00
Lauantai 30.3. 12:00-0:00
Sunnuntai 31.3. 12:00-18:00
Maanantai 1.4. suljettu
Maaliskuusta alkaen tarjoilemme sunnuntaisin a la cartea.

Seuraa Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
15 hours ago

Bistro O mat Tapiolan timanttista keittiötiimiä luotsaa keittiömestarimme Tero. 👋

Teron vastuulla on ruoka-annoksen koko kaari aina idean poikasesta asiakkaan lautaselle asti: suunnittelu, testaus, raaka-aineiden tilaaminen, esivalmistelut ja annosten kokkaaminen.

🍽️ Asiakkaana ravintoloissa Tero pyrkii syömään inspiroivia annoksia, joissa on käytetty yllättäviä raaka-aineita ja yhdistelmiä tai mielenkiintoisia valmistustapoja.
🍷 Ruokajuomien osalta Tero luottaa salihenkilökunnan ammattitaitoon parhaiden makuparien löytämiseksi - mutta alkujuomaksi hän tilaa aina vermutin jäillä, jos sitä on saatavilla!
... See MoreSee Less

Bistro O mat Tapiolan timanttista keittiötiimiä luotsaa keittiömestarimme Tero. 👋

Teron vastuulla on ruoka-annoksen koko kaari aina idean poikasesta asiakkaan lautaselle asti: suunnittelu, testaus, raaka-aineiden tilaaminen, esivalmistelut ja annosten kokkaaminen. 

 🍽️  Asiakkaana ravintoloissa Tero pyrkii syömään inspiroivia annoksia, joissa on käytetty yllättäviä raaka-aineita ja yhdistelmiä tai mielenkiintoisia valmistustapoja. 
🍷 Ruokajuomien osalta Tero luottaa salihenkilökunnan ammattitaitoon parhaiden makuparien löytämiseksi - mutta alkujuomaksi hän tilaa aina vermutin jäillä, jos sitä on saatavilla!
6 days ago

Yhdistä kulttuuritapahtuma ja ravintolaelämys! Suunnittelimme sitä varten kolmen ruokalajin kulttuurimenu-tarjouksen, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen.

Kulttuurimenu on tilattavissa
🔹Ma–pe klo 16–17
🔹La klo 12–17

Menu ja varaukset 👉 bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä ”kulttuurimenu”.

🎶 Menovinkki loppuviikkoon: Club For Fiven ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteiskonsertti perjantaina 15.3. klo 19-21 Tapiola-salissa esittää yllättäviä versoita tutuista, rakastetuista klassikkotangoista.
... See MoreSee Less

Yhdistä kulttuuritapahtuma ja ravintolaelämys! Suunnittelimme sitä varten kolmen ruokalajin kulttuurimenu-tarjouksen, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen. 

Kulttuurimenu on tilattavissa
🔹Ma–pe klo 16–17 
🔹La klo 12–17 

Menu ja varaukset 👉 https://bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä ”kulttuurimenu”.

🎶 Menovinkki loppuviikkoon: Club For Fiven ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteiskonsertti perjantaina 15.3. klo 19-21 Tapiola-salissa esittää yllättäviä versoita tutuista, rakastetuista klassikkotangoista.
1 week ago

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia

Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.

Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta.

Tule testaamaan Candiallen viiniä Bistro O mat Tapiolaan!

📸 Candialle
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia

Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.

Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta. 

Tule testaamaan Candiallen viiniä Bistro O mat Tapiolaan!

📸 CandialleImage attachment
2 weeks ago

Ihanaa ja herkullista naistenpäivää kaikille upeille leideille! ❤️

🎶 Menovinkki naistenpäivään: Katri Ylander keikkailee Sellosalissa klo 19-20. Meille ennättää herkuttelemaan joko ennen konserttia tai sen jälkeen.
... See MoreSee Less

Ihanaa ja herkullista naistenpäivää kaikille upeille leideille! ❤️

🎶 Menovinkki naistenpäivään: Katri Ylander  keikkailee Sellosalissa klo 19-20. Meille ennättää herkuttelemaan joko ennen konserttia tai sen jälkeen.
2 weeks ago

Glaseerauksesta loppusilauksen saava karitsanniska saa kaverikseen makoisaksi paahdettua kauden punajuurta ja omenaisen kastikkeen. Annos häviää yleensä lautasilta vauhdilla viimeistä kastikepisaraa myöten, eikä se ole mikään ihme, kun täyteläiset maut on kohdillaan just eikä melkein. 👌 ... See MoreSee Less

Glaseerauksesta loppusilauksen saava karitsanniska saa kaverikseen makoisaksi paahdettua kauden punajuurta ja omenaisen kastikkeen. Annos häviää yleensä lautasilta vauhdilla viimeistä kastikepisaraa myöten, eikä se ole mikään ihme, kun täyteläiset maut on kohdillaan just eikä melkein. 👌
2 weeks ago

Hei kaikki herkkusuut, meiltähän saa taas myös sunnuntaisin à la carte -listan antimia klo 12-18. 🍽️

Katso kauden à la carte -menu ja kolmen ruokalajin bistromenut 👉
bistromat.fi/tapiola/
... See MoreSee Less

Hei kaikki herkkusuut, meiltähän saa taas myös sunnuntaisin à la carte -listan antimia klo 12-18. 🍽️

Katso kauden à la carte -menu ja kolmen ruokalajin bistromenut 👉 
 https://bistromat.fi/tapiola/
3 weeks ago

Meidän tiimi esittäytyy! Tässä on Päivi, Bistro O mat Kirkkonummen ja Tapiolan ravintolatoimenjohtaja. 👋

Päivi on kuulunut BOM-porukkaan 3 vuoden ajan. Päivin työarkeen kuuluu meilien hoitaminen, tarjoukset, ruokalistan suunnittelu, henkilöstöhallinto ja työvuorolistojen teko. Työt jakautuvat toimipisteiden välillä viikko ja viikko -systeemillä. Päivin käsissä pysyy kaikki langat sekä tietenkin myös tarjotin, ja hänet näkee työvuorossa salin puolella 2 kertaa viikossa.

🍲 Lempiannos ruokalistaltamme: tartar
🥂 Lempparijuomat: valkoviini ja samppanja

Jätä kommenteihin terkut Päiville!

#bistroomattapiola #henkilökuntaesittäytyy #henkilökuntaesittely #ravintolaalanammattilaiset #ravintolaala #bistroomat
... See MoreSee Less

Meidän tiimi esittäytyy! Tässä on Päivi, Bistro O mat Kirkkonummen ja Tapiolan ravintolatoimenjohtaja. 👋 

Päivi on kuulunut BOM-porukkaan 3 vuoden ajan. Päivin työarkeen kuuluu meilien hoitaminen, tarjoukset, ruokalistan suunnittelu, henkilöstöhallinto ja työvuorolistojen teko. Työt jakautuvat toimipisteiden välillä viikko ja viikko -systeemillä. Päivin käsissä pysyy kaikki langat sekä tietenkin myös tarjotin, ja hänet näkee työvuorossa salin puolella 2 kertaa viikossa.

🍲 Lempiannos ruokalistaltamme: tartar 
🥂 Lempparijuomat: valkoviini ja samppanja 

Jätä kommenteihin terkut Päiville!

#bistroomattapiola #henkilökuntaesittäytyy #henkilökuntaesittely #ravintolaalanammattilaiset #ravintolaala #bistroomat
3 weeks ago

Oletko jo käynyt maistamassa päivitetyn ruokalistamme annoksia? Alkuvuoden satokaudessa maistuvat sitrushedelmät, omena ja kaalit sekä juurekset monipuolisesti porkkanasta punajuureen. Ja mehän taiotaan niistä lautasille ihan huikeita herkkuja! ✨

Tsekkaa uusi ruokalista ja tee varaus viikonlopuksi 👉 bistromat.fi/tapiola/
... See MoreSee Less

Oletko jo käynyt maistamassa päivitetyn ruokalistamme annoksia? Alkuvuoden satokaudessa maistuvat sitrushedelmät, omena ja kaalit sekä juurekset monipuolisesti porkkanasta punajuureen. Ja mehän taiotaan niistä lautasille ihan huikeita herkkuja! ✨

Tsekkaa uusi ruokalista ja tee varaus viikonlopuksi 👉  https://bistromat.fi/tapiola/
3 weeks ago

Suomalaiset viinintekijät maailmalla! 🍇🌍 Mahtavien viinitilojen puikoissa on useita suomalaisia ympäri maailmaa. Meiltä saa nyt suomalaisten valmistamia herkullisia viinejä useammalta viinitilalta. Esittelemme teille kaikki viinitilat pian! Stay tuned.

Tutustu sivuillamme viinilistaan bistromat.fi/tapiola/menu/ ja tule maistelemaan! Viinit ovat saatavilla rajoitetun ajan.
... See MoreSee Less

Suomalaiset viinintekijät maailmalla! 🍇🌍 Mahtavien viinitilojen puikoissa on useita suomalaisia ympäri maailmaa. Meiltä saa nyt suomalaisten valmistamia herkullisia viinejä useammalta viinitilalta. Esittelemme teille kaikki viinitilat pian! Stay tuned. 

Tutustu sivuillamme viinilistaan https://bistromat.fi/tapiola/menu/ ja tule maistelemaan! Viinit ovat saatavilla rajoitetun ajan.
Lataa lisää