Tapiola 3. krs Ainoa

Bistro O mat

Bistro O mat Tapiola tarjoaa ruokaa nykyaikaiseen tyyliin pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisillä valmistusmenetelmillä.

Käytössämme on aina kauden parhaat raaka-aineet, mieluiten valittuina kotimaisilta luomutuottajilta.

Viinilistallamme on pääasiassa eurooppalaisia viinejä, mutta mukana myös harvinaisuuksia.

Tervetuloa nauttimaan!

Tarjoilemme arkisin lounasta klo 11:00-14:30.
A la Carte saatavilla klo 16:00 alkaen sekä viikonloppuna klo 12:00 alkaen.

“Miksi tehdä huonoa, kun sama aika menee hyvän tekemiseen.”

Tilaisuudet

Elämäsi tapahtumiin

Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat. 

Suunnitellaan yhdessä  herkulliset ja onnistuneet juhlat!

Varaukset ja kyselyt sähköpostilla myyntipalvelun kautta bistromat.tapiola@bistromat.fi

Ajankohtaista

Ajankohtaista
Vappupäivän brunssi 1.5. klo 12:00-16:30, ravintola avoinna klo 18:00 asti.
Äitienpäivän brunssi 12.5. klo 12:00-16:30, ravintola avoinna klo 18:00 asti.
Helatorstaina 9.5. avoinna 12:00-21:00.
Teatteriin tai muuhun kulttuuritapahtumaan menijälle räätälöity Kulttuurimenu.
Juhannuksena suljettu ajalla 21.-23.6.
Sunnuntaisin tarjoilemme A la Cartea, tervetuloa!

Seuraa Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Kauppakeskus AINOAn Mums!-herkutteluviikkoja vietetään jälleen 24.4.-12.5. Haukkasimme Mums!-viikoille hinnoista palat pois:

🔹3 ruokalajin lounasmenu + kahvi 36 € (norm. 39,50 €). Lounas ma-pe 11-14.30.
🔹3 ruokalajin Bistromenu 1 ja 2 á 50 € (norm. 52 € ja 55 €). Voimassa ma-su 16-21.

Nappaa tarjouksesta kiinni ja heittäydy herkuttelemaan kolmen ruokalajin menun mitalla. Tervetuloa!
... See MoreSee Less

Kauppakeskus AINOAn Mums!-herkutteluviikkoja vietetään jälleen 24.4.-12.5. Haukkasimme Mums!-viikoille hinnoista palat pois:

🔹3 ruokalajin lounasmenu + kahvi 36 € (norm. 39,50 €). Lounas ma-pe 11-14.30.
🔹3 ruokalajin Bistromenu 1 ja 2 á 50 € (norm. 52 € ja 55 €). Voimassa ma-su 16-21.

Nappaa tarjouksesta kiinni ja heittäydy herkuttelemaan kolmen ruokalajin menun mitalla. Tervetuloa!
1 week ago

Päräytettiin ruokalistalle taas päivityksiä ja nostettiin sinne sesongin parhaita aineksia. 💚 Kesää kohti mennessä kastikkeet kevenee ja lisukkeet raikastuu!

Tule testaamaan kauden ihanimmat maut. Katso menu ➡️ bistromat.fi/tapiola/
... See MoreSee Less

Päräytettiin ruokalistalle taas päivityksiä ja nostettiin sinne sesongin parhaita aineksia. 💚 Kesää kohti mennessä kastikkeet kevenee ja lisukkeet raikastuu! 

Tule testaamaan kauden ihanimmat maut. Katso menu ➡️ https://bistromat.fi/tapiola/
2 weeks ago

Onko lauantain Juha Tapion konserttiin tai viikon muihin kulttuuririentoihin menijöitä? 🎶 Lataudu tapahtuman tunnelmaan meillä hyvän ruuan äärellä!

Meillä on kulttuurin ystäville herkullinen kolmen ruokalajin kulttuurimenutarjous, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen.

Kulttuurimenu on saatavilla:
🔹Ma–pe klo 16–17
🔹La klo 12–17

Menu ja varaukset 👉 bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä koodi ”kulttuurimenu”.
... See MoreSee Less

Onko lauantain Juha Tapion konserttiin tai viikon muihin kulttuuririentoihin menijöitä? 🎶 Lataudu tapahtuman tunnelmaan meillä hyvän ruuan äärellä! 

Meillä on kulttuurin ystäville herkullinen kolmen ruokalajin kulttuurimenutarjous, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen. 

Kulttuurimenu on saatavilla: 
🔹Ma–pe klo 16–17 
🔹La klo 12–17 

Menu ja varaukset 👉 https://bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä koodi ”kulttuurimenu”.
2 weeks ago

Tiesitkö tämän herkullisesta klassikostastamme tartarista?

Tartarin syntypaikka on kaukana huippukokkien keittiöistä: se on löytänyt tiensä parhaimpien ravintoloiden listoille ja asiakkaiden suosikiksi Aasian aroilta. Herkku sai alkunsa, kun tataarit hoksasivat pehmittää hevosen ja kamelin sitkeää lihaa hakkaamalla ja hienontamalla sen silpuksi, jolloin lihaa oli miellyttävämpi syödä myös raakana.💡
... See MoreSee Less

Tiesitkö tämän herkullisesta klassikostastamme tartarista? 

Tartarin syntypaikka on kaukana huippukokkien keittiöistä: se on löytänyt tiensä parhaimpien ravintoloiden listoille ja asiakkaiden suosikiksi Aasian aroilta. Herkku sai alkunsa, kun tataarit hoksasivat pehmittää hevosen ja kamelin sitkeää lihaa hakkaamalla ja hienontamalla sen silpuksi, jolloin lihaa oli miellyttävämpi syödä myös raakana.💡
2 weeks ago

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Mikko Alkio, Clos Alkio, Espanja

Clos Alkio on kirkkonummelaisen Mikko Alkion perustama uusi viinitila Kataloniassa, Prioratin hienolla viinialueella. Tilan tarina sai alkunsa Mikon intohimosta viiniin - sekä sattumasta, joka vei hänet Prioratiin ja sai ihastumaan alueeseen.

Clos Alkio tuottaa sekä lajikeviinejä että sekoituksia. Pääosassa ovat vanhat Garnacha- ja Cariñena-köynnökset, ja sekoitteisiin yhdistetään Cabernet Sauvignonia, Shirazia, Merlot'ta sekä Tempranilloa. Lisäksi tila tuottaa hienostuneita valkoviinejä.

Clos Alkion korkeatasoiset viinit syntyvät perinteitä ja uusia innovaatioita yhdistäen. Espanjassa on kaksi korkeimman laatuluokan viinialuetta: DOC Rioja ja DOQ Priorat. Kaikki Clos Alkion viinit ovat Priorat DOQ:n hyväksymiä.

Tule ja testaa Clos Alkion viinejä meillä!

📸 Clos Alkio Wines
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Mikko Alkio, Clos Alkio, Espanja

Clos Alkio on kirkkonummelaisen Mikko Alkion perustama uusi viinitila Kataloniassa, Prioratin hienolla viinialueella. Tilan tarina sai alkunsa Mikon intohimosta viiniin - sekä sattumasta, joka vei hänet Prioratiin ja sai ihastumaan alueeseen.

Clos Alkio tuottaa sekä lajikeviinejä että sekoituksia. Pääosassa ovat vanhat Garnacha- ja Cariñena-köynnökset, ja sekoitteisiin yhdistetään Cabernet Sauvignonia, Shirazia, Merlotta sekä Tempranilloa. Lisäksi tila tuottaa hienostuneita valkoviinejä. 

Clos Alkion korkeatasoiset viinit syntyvät perinteitä ja uusia innovaatioita yhdistäen. Espanjassa on kaksi korkeimman laatuluokan viinialuetta: DOC Rioja ja DOQ Priorat. Kaikki Clos Alkion viinit ovat Priorat DOQ:n hyväksymiä.

Tule ja testaa Clos Alkion viinejä meillä!

📸 Clos Alkio WinesImage attachmentImage attachment+3Image attachment
2 weeks ago

Viikon menovinkit Tapiolaan! 💃

🔹Kevät suorastaan kutsuu shoppailureissulle! Ainoasta saat samalla reissulla uutta sekä kotiin että vaatekaappiin.
🔹Aloita viikonloppu samettisten sävelien kyydissä: koskettavan tulkitsijan Tuure Kilpeläisen konsertti perjantaina 12.4. klo 19 Espoon kulttuurikeskuksessa.
🔹Hyvä ruoka, täydellinen päivä! Meille on kätevä piipahtaa syömään ostosten yhteydessä tai konserttireissulla. Testaa vaikka kevätlistan raikkaan täyteläinen sitruunarisotto. 😊
... See MoreSee Less

Viikon menovinkit Tapiolaan! 💃

🔹Kevät suorastaan kutsuu shoppailureissulle! Ainoasta saat samalla reissulla uutta sekä kotiin että vaatekaappiin.
🔹Aloita viikonloppu samettisten sävelien kyydissä: koskettavan tulkitsijan Tuure Kilpeläisen konsertti perjantaina 12.4. klo 19 Espoon kulttuurikeskuksessa.  
🔹Hyvä ruoka, täydellinen päivä! Meille on kätevä piipahtaa syömään ostosten yhteydessä tai konserttireissulla. Testaa vaikka kevätlistan raikkaan täyteläinen sitruunarisotto. 😊
3 weeks ago

Brunssi ja kuohuva kuuluvat vappuun! 🍾🎉

Vappupäivän tyylikkääseen brunssipöytään katetaan meillä mm. pastis-graavilohta, härkätartaria ja karitsamakkaraa, ja brunssin pääruoka & jälkkäri tarjoillaan pöytiin. Viinikaapista löytyy laadukasta poksauteltavaa samppanjasta nollaprosenttiseen.

Varaa pöytäsi ➡️ bistromat.fi/tapiola/
... See MoreSee Less

Brunssi ja kuohuva kuuluvat vappuun! 🍾🎉 

Vappupäivän tyylikkääseen brunssipöytään katetaan meillä mm. pastis-graavilohta, härkätartaria ja karitsamakkaraa, ja brunssin pääruoka & jälkkäri tarjoillaan pöytiin. Viinikaapista löytyy laadukasta poksauteltavaa samppanjasta nollaprosenttiseen.

Varaa pöytäsi ➡️ https://bistromat.fi/tapiola/Image attachment
3 weeks ago

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Satu Lappalainen ja John Kennard, Vicarage Lane, Uusi-Seelanti

Pariskunnan yhteinen matka alkoi Suomesta, Jyväskylän MM-rallista, jossa uusiseelantilainen John kilpaili kartturina. Viinitilallisina Satu ja John aloittivat kuuluisalla Marlborough'n viinialueella vuonna 2002.

Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden-Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta: Sauvignon Blanc, Bubbly Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.

Suomessa käydessään Satu ja John isännöivät tasting-tapahtumia.

Tule meille maistamaan Vicaragen herkulliset Riesling ja Pinot Noir!

📸 Vicarage Lane Wines
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Satu Lappalainen ja John Kennard, Vicarage Lane, Uusi-Seelanti

Pariskunnan yhteinen matka alkoi Suomesta, Jyväskylän MM-rallista, jossa uusiseelantilainen John kilpaili kartturina. Viinitilallisina Satu ja John aloittivat kuuluisalla Marlboroughn viinialueella vuonna 2002. 

Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden-Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta: Sauvignon Blanc, Bubbly Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling. 

Suomessa käydessään Satu ja John isännöivät tasting-tapahtumia.

Tule meille maistamaan Vicaragen herkulliset Riesling ja Pinot Noir!

📸 Vicarage Lane WinesImage attachmentImage attachment
4 weeks ago

Iloista pääsiäistä kaikki tiput ja puput! 🐣🐇

Jos pääsiäissuunnitelmissasi on Bistro O matin mentävä aukko, niin tervetuloa viettämään herkkuhetkiä tai ihan vain juomalle. Olemme avoinna lauantaina klo 12-24 ja sunnuntaina 12-18.
... See MoreSee Less

Iloista pääsiäistä kaikki tiput ja puput! 🐣🐇

Jos pääsiäissuunnitelmissasi on Bistro O matin mentävä aukko, niin tervetuloa viettämään herkkuhetkiä tai ihan vain juomalle. Olemme avoinna lauantaina klo 12-24 ja sunnuntaina 12-18.
Lataa lisää