Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
MAANANTAI-KESKIVIIKKO 31.3.–2.4.
Palsternakka 13,70 € L,G
Kuohkeaa palsternakkakeittoa ja rapeaa pekoni-pähkinäcrumblea
Creamy parsnip soup and crispy bacon and nut crumble
Muikku 16,00 € L,G
Ruisjauhoissa pöllytettyjä muikkuja, tillimajoneesia, marinoitua fenkoli-kurkkusalaattia ja perunapyrettä
Vendace fried in rye flour, dill mayonnaise, marinated fennel and cucumber salad and mashed potatoes
Porsas 17,00 € L,G
Perinteinen metsästäjänleike kotimaisesta possusta, sienikastiketta, paahdettua leipää, suolakurkkua ja puolukkaa
Traditional hunter’s cutlet of Finnish pork, mushroom sauce, toasted bread, pickles and lingonberries
Tatti 15,50 € L
Kermaista tattipastaa, parmesania ja pinjansiementä
Creamy boletus pasta, parmesan and pine nuts
Plat du Jour: Tartare 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä. Ranskalaiset ja aioli.
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream. French fries and aioli.
Päivän jälkiruoka: Porkkanakakku ja Creme Fraiche -sorbet 9€
Dessert of the day: Carrot cake with Creme Fraiche -sorbet.
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
TORSTAI-PERJANTAI 3.4.–4.4.
Palsternakka 13,70 € L,G
Kuohkeaa palsternakkakeittoa ja rapeaa pekoni-pähkinäcrumblea
Creamy parsnip soup and crispy bacon and nut crumble
Kampela 16,00 € L,(G)
Savulohella täytettyjä kampelarullia, porkkanapyrettä, perunaa ja piparjuurihollandaisekastiketta
Flounder rolls stuffed with smoked salmon, carrot puree, potatoes and horseradish hollandaise sauce
Härkä 17,00 € L,G
Yön yli haudutettua kotimaista härkkää, muhennettua bataattia, punaviinikastiketta ja parsakaali-mantelipaistosta
Overnight braised Finnish beef, stewed sweet potatoes, red wine sauce and broccoli and almond roast
Tatti 15,50 € L
Kermaista tattipastaa, parmesania ja pinjansiementä
Creamy boletus pasta, parmesan and pine nuts
Plat du Jour: Tartare 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä. Ranskalaiset ja aioli.
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream. French fries and aioli.
Päivän jälkiruoka: Porkkanakakku ja Creme Fraiche -sorbet 9€
Dessert of the day: Carrot cake with Creme Fraiche -sorbet.
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
SALADE VERTE | 12€
Raikasta vihersalaattia, vesikrassia, tomaattia, paahdettua maapähkinää ja balsamico-vinaigretteä
Fresh green salad, watercress, tomato, roasted peanuts and balsamic vinaigrette
ESCARGOT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla etanoilla, vesikrassi
Vol-au-vent stuffed with garlic-herb butter snails and watercress
TARTARE | 18 € / 26 €
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream
*Pääruokakoko sisältää ranskalaiset perunat ja aiolin.
*The main course size includes French fries and aioli.
CEVICHE | 17 €
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and white fish roe
VOL-AU-VENT | 15 €
Vol-au-vent täytettynä valkosipuli-yrttivoihin muhennetuilla herkkusienillä ja vesikrassia
Vol-au-vent filled with garlic-herb butter mushrooms and watercress
BOM BURGER | 25 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, jalapenomajoneesi, marinoitua punasipulia, rucolaa ja parmesanranskalaiset
Grilled minced beef patty, cheddar, jalapeno mayonnaise, marinated red onion, rocket and parmesan French fries
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 €
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, parmesaania ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, parmesan cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO | 25 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
MOULES 500 g | 29 €
Sitruunaruoho-valkosipuliliemessä keitettyjä sinisimpukoita, ranskanperunoita, aiolia ja hapanjuurileipää
Mussels cooked in lemongrass-garlic broth, French fries, aioli and artesan bread
Simpukoita tarjolla rajallinen määrä, voit myös varata ennakkoon halutessasi!
PICCATA | 34 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastiketta
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
BOEUF 160 g | 42 €
Grillattua häränsisäfileetä, caesarsalaatti herkkusienillä, Pont Neuf -perunaa ja kermaista viherpippurikastiketta
Grilled beef tenderloin, caesars salad with mushrooms, Pont Neuf potatoes and creamy green pepper sauce
AGNEAU | 38 €
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce
POUSSIN | 30 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad, Dijon dressing and bird broth with tarragon
LISÄKSI – SIDE DISHES
Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Artesan bread and roasted butter
Vihreä salaatti | 6 €
Green salad
Créme de Verte -risotto | 11 €
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto, toasted pine nuts, asparagus and pecorino cheese
Ranskalaiset perunat ja aiolia | 6 €
Fries with aioli
Aioli | 3 €
Aioli mayo
PICCATA | 16 €
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
BOM BURGER | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia, salaattia, ranskalaiset perunat
Children’s burger, grilled ground beef patty, cheddar, aioli, lettuce and fries
POUSSIN | 16 €
Schnitzel kevätkananpojasta, paahdettua varhaisperunaa, sydänsalaattia Dijon-kastikkeella ja rakuuna-lintulientä
Spring chicken schnitzel, roasted early potatoes, heart salad with Dijon dressing and bird broth with tarragon
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
CRÉME CARAMEL | 14 €
Karamellivanukas, passionhedelmää ja kookossorbet
Caramel pudding, passion fruit and coconut sorbet
CHOCOLAT | 14 €
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit
FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaanijuustoja ja hilloketta
Artisan cheeses from Finland and France with jam
SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Lataa menu täältä
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
3-lajia 58 €
4-lajia 68 €
5-lajia 74 €
Viiniparit menulle 42 €-62 €
Valitse alkuruoka – choose your starter
TARTARE
Maustettu häränlihatartar, kaprista, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Beef tartar, capers, red onion, capers, macadamia nuts, horse radish and watercress cream
CEVICHE
Kuhaceviche, kurkkua, yuzu-omenaa, kefiiriä, korianteripyreetä ja siianmätiä
Pike perch ceviche, cucumber, yuzu apple, kefir, coriander puree and whitefish roe
Väliruoka
RISOTTO
Créme de Verte -risotto, paahdettua pinjansiementä, parsaa ja pecorinojuustoa
Delicious Créme de Verte risotto with toasted pinenuts, asparagus and pecorino cheese
Valitse pääruoka – choose your main
PICCATA
Rapeaksi leivitettyjä ahvenfileitä, pinaatti-hernepyreetä, kaprista, tilli-varhaisperunaa, grillattua sitruunaa ja fenkolikastike
Crispy perch fillets, spinach and pea puree, capers, early potatoes with dill, grilled lemon and fennel sauce
AGNEAU
Grillattua karitsan ulkofileetä, yuzu-kukkakaalipyreetä, parsaa, paahdettua rosmariiniperunaa ja portviinikastiketta
Grilled lamb sirloin, yuzu-cauliflower puree, asparagus, roasted rosemary potatoes and port wine sauce
Välijuusto
FROMAGE
Pala artesaanijuustoa ja hilloketta
A piece of artisan cheese with jam
Valitse jälkiruoka – choose your dessert
CHOCOLAT
Suklaamousse 63% Vanuari-suklaasta, raikasta kirsikkalientä ja vaniljakeksi
Chocolate mousse with 63% Vanuar chocolate, cherry consommé and vanilla biscuit
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen.
Tutustu juomamenuun tästä
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta.
Artesaanileipää ja paahdettua voita | 2,5 € /hlö
Marinoituja vihreitä Chubadedos-oliiveja | 6 €
Parmesanranskalaiset ja jalopenoaiolia | 6 €
Tartare | 10 €
Maustettu häränlihatartar, kaprismarjaa, punasipulia, macadamiapähkinää, piparjuurta ja vesikrassikreemiä
Pidätämme oikeuden muutoksiin
SPARKLING
2022 Brut Cava Impuls Nature,Spain 12 / 59
2020 Château de Fesles Cremant, Loire 15 / 90
NV Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès 16 / 99
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy 9,50 / 45
Rhubarb Spruce Sparkling 9,50 / 45
WHITE WINES
2022 Jeff Carrell,Morillon blanc, France 12 / 70
2023 Riesling Trocken, Weingut Mehling, Germany 13,50 / 90 1L
2022 Domaine de Sacy, Loire 15/90
RED WINES
2021 Clos de Tafall, Clos de Berenguer, Priorat 13 / 75
2021 Prunotto Bansella, Piemonte 14 / 85
2019 Coteaux du Giennois Vigne du Taureau Rouge Gitton 16 / 21
2019 Château Haute Vallée, Bordeaux Supérieur, J-C. Fabris, France 15 / 85
Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨
Suosittu Rypälekoulumme yhteistyössä Viinipostin kanssa jatkuu! Perehdymme tällä kertaa perusteellisesti ihaniin roseeviineihin. 🍷
Maistelemme yhdessä neljä erilaista roseeviiniä Viinipostin asiantuntijan johdolla ja nautimme runsaan tapaslajitelman.
🍇Rypälekoulu roseeviinit ke 9.4. klo 17.30 🍇
Hinta 42€/hlö sisältää neljä erilaista viiniä, runsaan tapaslajitelman ja liudan oppia roseeviineistä.
Varaa paikkasi pian täältä!
Vappupäivänä tarjolla herkullinen kolmen tai neljän ruokalajin menu sekä perheen pienemmille oma kokonaisuus jälkiruoan kera ✨
Voit tutustua menuun tästä✨
Äitienpäivänä su 11.5.2025 päivänä tarjolla herkullinen kolmen ruokalajin menu sekä perheen pienemmille oma kokonaisuus jälkiruoan kera ✨
Voit tutustua menuun tästä✨
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Lounas ma-pe klo 11.00–14.30
À la Carte:
ma-pe klo 16.00–23.00
la klo 12.00–23.00
Sunnuntai:
suljettu
Viimeiset pöytävaraukset ja ruokatilaukset:
ma-la klo 21.00
Pääsiäisen aukioloajat:
Pitkäperjantai pe 18.4. keittiö auki 12–18. Ravintola auki 20.30 asti.
Lauantai 19.4. klo 12–23
Sunnuntai 20.4. ja maanantai 21.4. suljettu.
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio