Tervetuloa lounaalle!
Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu runsas salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
TORSTAI 2/5
Tuorehernekeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja ricottaa
Fluffy fresh pea soup with ricotta
Caesarsalaatti 13,50 € l, g*
Romaine salaattia, pekonia, kananmunaa, tomaattia, leipäkrutonkeja, parmesaania ja anjoviskastiketta
Romaine lettuce, bacon, egg, tomato, breadcrumbs, parmesan and anchovy sauce
Härkäragout 16 € l, g
Tagliatelle pastaa, tomaattista härkäraguuta, parmesaania ja rucolaa
Tagliatelle with pasta, tomato ragout, parmesan and rocket
Kirjolohi 17 € l, g
Grillattua kotimaista kirjolohta, perunapyreetä, sokerihernettä ja hollandaisekastiketta
Grilled Finnish rainbow trout, mashed potatoes, sugar snap peas and hollandaise sauce
Korvasienirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä korvasienirisottoa ja marinoitua parsaa
Full-bodied false morel risotto with marinated asparagus
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
PERJANTAI 3/5
Tuorehernekeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa tuorehernekeittoa ja ricottaa
Fluffy fresh pea soup with ricotta
Parsa-vuohenjustosalaatti 13,50 € l, g
Raikasta salaattia, marinoitua parsaa, vuohenjuustoa, mansikoita, tomaattia ja pestoa
Fresh salad, marinated asparagus, goat cheese, strawberries, tomato and pesto
Oscarinleike 17 € l, g*
Paneroitua kotimaista porsaan ulkofileetä, ranskanperunoita, marinoitua parsaa, katkarapuja ja choronkastiketta
Breaded pork loin, French fries, marinated asparagus, prawns and choron sauce
Turska 17 € l, g*
Parmesaanileivitettyä turskan seläkettä Ruotsista, perunapyreetä, herneitä ja tartarkastiketta
Parmesan-breaded Swedish cod fillet, mashed potatoes, peas and tartar sauce
Korvasienirisotto 15,50 € l, g, k
Täyteläistä korvasienirisottoa ja marinoitua parsaa
Full-bodied false morel risotto with marinated asparagus
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
MAANANTAI 6/5
Porkkana-vuohenjuustokeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa porkkana-vuohenjuustokeittoa ja karamellisoitua pähkinää
Fluffy carrot and goat cheese soup with caramelized nuts
Maalaissalaatti 13,50 € l, g*
Ankankoipiconfit, marinoitua perunaa, kananmunaa, pyöröpapua, suolakurkkua ja piparjuurikreemiä
Duck leg confit, marinated potato, egg, round beans, pickled cucumber and horseradish cream
Pulled Pork BRGR 17 € l, g*
Osterikastikeella maustettua nyhtöporsasta, perunasämpylä, salaattia, ranskanperunoita ja karhunlaukka-aiolia
Pulled pork with oyster sauce, potato roll, lettuce, French fries and blackberry aioli
Rapukakku 17 € l, g
Rapeita rapukakkuja, juuresmurskaa, mummonkurkkuja ja hummerikastiketta
Crab cakes with crunchy crabmeat, root vegetables, pickled cucumbers and lobster sauce
Gnocchi á la Norma 15,50 € l, k, veg*
Perunapastaa, paahdettua munakoisoa, tomaattia, basilikaa ja härkäpapuja
Potato pasta, roasted aubergine, tomato, basil and beans
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
TIISTAI 7/5
Porkkana-vuohenjuustokeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa porkkana-vuohenjuustokeittoa ja karamellisoitua pähkinää
Fluffy carrot and goat cheese soup with caramelized nuts
Jättikatkarapu-vuohenjuustosalaatti 13,50 € l, g*
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, valkosipulileipää, aiolia ja vihersalaattia
Grilled king prawns, goat cheese, garlic bread, aioli and green salad
Pyttipannu 16 € l, g
Paistettua härkää, karitsanlihamakkaraa, kananmunaa, paistinperunoita, sipulia ja sinappikermaa
Roast beef, lamb sausage, egg, fried potatoes, onion and mustard cream
Seiti 16 € l, g
Ruskistetussa voissa haudutettua seitifileetä Ruotsista, tilliperunoita, mummonkurkkuja ja Sandefjårdinkastiketta
Swedish saithe fillet braised in browned butter, dill potatoes, pickled cucumbers and Sandefjard sauce
Gnocchi á la Norma 15,50 € l, k, veg*
Perunapastaa, paahdettua munakoisoa, tomaattia, basilikaa ja härkäpapuja
Potato pasta, roasted aubergine, tomato, basil and beans
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
KESKIVIIKKO 8/5
Porkkana-vuohenjuustokeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa porkkana-vuohenjuustokeittoa ja karamellisoitua pähkinää
Fluffy carrot and goat cheese soup with caramelized nuts
Tartar 13,50 € l, g
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta häränpyöröpaistista, kaprista, sipulia, keltuaista ja vihersalaattia
+ ranskalaiset perunat ja aiolia 4,50 €
Classic tartar steak of Finnish beef, capers, onions, yolk and green salad
+ French fries and aioli 4,50 €
Metsästäjänleike 17 € l, g*
Paneroitua kotimaista porsaan ulkofileetä, keitinperunaa, sienimuhennosta, suolakurkkuja ja puolukkaa
Breaded pork tenderloin, boiled potatoes, mushroom stew, pickles and lingonberries
Turska 17 € l, g
Haudutettua turskafileetä, varhaisperunaa, herneitä, porkkanaa, tilliä ja fenkolivelouté
Braised cod fillet, spring potatoes, peas, carrots, dill and fennel velouté
Gnocchi á la Norma 15,50 € l, k, veg*
Perunapastaa, paahdettua munakoisoa, tomaattia, basilikaa ja härkäpapuja
Potato pasta, roasted aubergine, tomato, basil and beans
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
TORSTAI 9/5
Porkkana-vuohenjuustokeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa porkkana-vuohenjuustokeittoa ja karamellisoitua pähkinää
Fluffy carrot and goat cheese soup with caramelized nuts
Meloni-fetajuustosalaatti 13,50 € l, g, k, veg*
Marinoitua hunajamelonia, fetajuustoa, granaattiomenansiemeniä, minttua ja jugurttia
Marinated honeydew melon, feta cheese, pomegranate seeds, mint and yoghurt
Härkäragout 16 € l
Tagliatelle pastaa, tomaattista härkäraguuta, parmesaania ja rucolaa
Tagliatelle pasta, tomato beef ragout, parmesan cheese and rocket
Puna-ahven 18 € l, g
Grillattua puna-ahven fileetä, timjamipaahdettua perunaa, haudutettua purjoa ja bilbaínakastiketta
Grilled redfish fillet, thyme-roasted potatoes, braised leeks and bilbaína sauce
Gnocchi á la Norma 15,50 € l, k, veg*
Perunapastaa, paahdettua munakoisoa, tomaattia, basilikaa ja härkäpapuja
Potato pasta, roasted aubergine, tomato, basil and beans
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
PERJANTAI 10/5
Porkkana-vuohenjuustokeitto 13,50 € l, g, k
Kuohkeaa porkkana-vuohenjuustokeittoa ja karamellisoitua pähkinää
Fluffy carrot and goat cheese soup with caramelized nuts
Caesarsalaatti 13,50 € l, g*
Rapeaa romaine salaattia, grillattua kananpoikaa, tomaattia, leipäkrutonkeja, parmesaania ja anjoviskastiketta
Crisp romaine lettuce, grilled chicken, tomato, breadcrumbs, parmesan and anchovy dressing
Rydberginpihvi 17 € l, g
Paistettua kotimaista häränsisäfileetä, paistinperunoita, sipulia, keltuaista, punajuurta, suolakurkkuja ja punaviinikastiketta
Roast beef tenderloin, roast potatoes, onion, yolk, beetroot, pickles and red wine sauce
Bouillabaisse 17 € l, g
Ranskalaista lohi-äyriäispataa, paahdettua perunaa, fenkolia ja aiolia
French salmon and seafood stew, roasted potatoes, fennel and aioli
Gnocchi á la Norma 15,50 € l, k, veg*
Perunapastaa, paahdettua munakoisoa, tomaattia, basilikaa ja härkäpapuja
Potato pasta, roasted aubergine, tomato, basil and beans
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
g= gluteeniton / g* = onnistuu gluteenittomana
l = laktoositon / vl= vähälaktoosinen
k = kasvis / k*= onnistuu kasvisruokana
veg = vegaani / veg* = onnistuu vegaanisena
Jos sinulla on allergioita, lisätietoja allergeeneista henkilökunnalta
A LA CARTE
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 12:00 alkaen. Valmiit menukokonaisuudet löydät välilehdeltä ”Bistromenu”.
Lämpimästi tervetuloa!
ALKURUOAT | STARTERS
ASPERGE | 16 €
Marinoitua vihreää ja valkoista parsaa,
burrata mozzarellaa, mantelia ja karhunlaukkakreemiä
Marinated green and white asparagus, Burrata cheese DOP, almonds and ramsons cream
SAUMON | 17 €
Riisiviinietikalla marinoitua lohta,
avokadokreemiä, retikka-wakamesalaattia ja mehustettua sydänsalaattia
Salmon marinated in rice wine vinegar, avocado cream with radish wakame salad and juicy heart salad
TARTARE | 18 € / 24 €
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta härän pyöröpaistista, keltuaista, sipulia, kaprista ja parmesaania
Classic tartare steak of roast beef, yolk, onion, capers and parmesan cheese
SOUPE | 16 €
Kuohkeaa latva-artisokkakeittoa, parmesaanikreemiä, herne-artisokkasalaattia
Fluffy artichoke soup, parmesan cream, pea and artichoke salad
PIL PIL | 17 €
Chili-salottisipuliöljyssä kypsennettyjä jättikatkaravunpyrstöjä, jalapenoaiolia ja talon hapanjuurileipää
King prawn tails cooked in chilli and shallot oil, jalapeno aioli and house sourdough bread
KLASSIKOT | CLASSICS
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 23 €
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaania, paahdettua valkosipulileipää ja raikasta salaattia
Grilled king prawns, goat cheese, parmesan cheese, roasted garlic bread and fresh salad
RISE | 24 €
Täyteläistä parsarisottoa, paahdettua vuohenjuustoa, kevättryffeliä ja parmesaania
Full-bodied asparagus risotto, roasted goat’s cheese, spring truffle and parmesan cheese
BOM BURGER | 24 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, paahdettua valkosipulimajoneesia, rapeaa sipulia, sinappia, tomaattia, suolakurkkua ja parmesaani-ranskanperunat
Grilled ground beef patty, cheddar cheese,
roasted garlic mayonnaise, crispy onions, mustard, tomato, pickles and parmesan french fries
PÄÄRUOAT | MAIN COURSES
TRUITE | 34 €
Kevyesti savustettua taimenen seläkettä, paahdettua varhaisperunaa, sokerihernettä ja Bilbaínakastiketta
Lightly smoked trout fillet, roasted season’s potatoes, sugar snap peas and Bilbaína sauce
PORC | 30 € (180 g)
Grillattua Iberico porsaan presaa, marinoitua kevätkaalia, kurkku-jalapenosalaattia, savustettua salottisipulikastiketta ja maissipyreetä
Grilled Iberico pork presa, marinated spring cabbage, cucumber-jalapeno salad, smoked shallot sauce and corn puré
BOEUF & FRITES | 40 € (150 g)
Grillattua kotimaista härän sisäfilettä, parmesaani-ranskanperunoita ja Bearnaísekastiketta
Grilled Finnish beef tenderloin, parmesan French fries and Bearnaíse sauce
RIS DE VEAU | 28 €
Paistettua vasikan kateenkorvaa, mantelia, hernepyreetä, friteerattua purjoa ja Hollandaisekastiketta
Roast veal thymus, almonds, pea puree, deep-fried leeks and Hollandaise sauce
LASTEN ANNOKSET | KID’S COURSES
TRUITE | 16 €
Kevyesti savustettua taimenen seläkettä, paahdettua varhaisperunaa ja Hollandaisekastiketta
Lightly smoked trout loin, roasted potatoes and Hollandaise sauce
BOM BURGER | 13 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, cheddaria, aiolia ja ranskalaiset perunat
Grilled ground beef patty, cheddar cheese, lettuce, aioli and parmesan and French fries
DESSERT | 4,50 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT | DESSERTS
CRÈME CARAMEL | 14 €
Laventelilla maustettu paahtovanukas, prosecco-marinoitua raparperia ja hunajamarenkia
Lavender-flavoured crème caramel, Prosecco-marinated rhubarb and honey merinque
PAVLOVA | 14 €
Lakumarenkia, vadelmakreemiä, maitosuklaakristallia ja vadelmaserbettiä
Licorice meringue, raspberry cream, milk chocolate crystal and raspberry sherbet
AFFOGATO | 12 €
Bistron vaniljajäätelöä, amaretto-kermaa, kuumaa espressoa ja manteli-pralinekeksiä
Bistro’s vanilla ice cream, Amaretto cream, hot espresso and almond-praline biscuit
FROMAGE | 14 €
Parhaita kotimaisia ja ranskalaisia artesaanijuustoja
An assortment of French and Finnish artisan cheeses
SORBET | 8 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Bistro’s homemade sorbet with the flavour of the day
PETIT FOUR | 9 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Menu I
SOUPE
Kuohkeaa latva-artisokkakeittoa, parmesaanikreemiä, herne-artisokkasalaattia
Fluffy artichoke soup, parmesan cream, pea and artichoke salad
TRUITE
Kevyesti savustettua taimenen seläkettä, paahdettua varhaisperunaa, sokerihernettä ja Bilbaínakastiketta
Lightly smoked trout fillet, roasted season’s potatoes, sugar snap peas and Bilbaína sauce
PAVLOVA
Lakumarenkia, vadelmakreemiä, maitosuklaakristallia ja vadelmaserbettiä
Licorice meringue, raspberry cream, milk chocolate crystal and raspberry sherbet
52 €
Välijuusto 7 €
Viinipaketti 40 €
————————————————————————————————
Menu II
SAUMON
Riisiviinietikalla marinoitua lohta,
avokadokreemiä, retikka-wakamesalaattia ja mehustettua sydänsalaattia
Salmon marinated in rice wine vinegar, avocado cream with radish
wakame salad and juicy heart salad
BOEUF & FRITES
Grillattua kotimaista härän sisäfilettä, parmesaani-ranskanperunoita ja Bearnaísekastiketta
Grilled Finnish beef tenderloin, parmesan French fries and Bearnaíse sauce
CRÈME CARAMEL
Laventelilla maustettu paahtovanukas, prosecco-marinoitua raparperia ja hunajamarenkia
Lavender-flavoured crème caramel, Prosecco-marinated rhubarb and honey merinque
55 €
Välijuusto 7 €
Viinipaketti 40 €
————————————————————————————————
Menu III
SOUPE
Kuohkeaa latva-artisokkakeittoa, parmesaanikreemiä, herne-artisokkasalaattia
Fluffy artichoke soup, parmesan cream, pea and artichoke salad
RISE
Täyteläistä parsarisottoa, paahdettua vuohenjuustoa, kevättryffeliä ja parmesaania
Full-bodied asparagus risotto, roasted goat’s cheese, spring truffle and parmesan cheese
CRÈME CARAMEL
Laventelilla maustettu paahtovanukas, prosecco-marinoitua raparperia ja hunajamarenkia
Lavender-flavoured crème caramel, Prosecco-marinated rhubarb and honey merinque
45 €
Välijuusto 7 €
Viinipaketti 40 €
ITALIA – TOSCANA
Jarkko ja Josephin Peränen
Candialle, La Misse Chianti Classico
13 €/12cl 17 €/16cl 78 €/plo
RANSKA – BORDEAUX
Riku ja Anna Väänänen
Gaïa de Château Puybarbe
11 €/12cl 15 €/16cl 64 €/plo
RANSKA – BORDEAUX
Juha ja Nea Berglund
Rosé de Carsin 2023 45€/plo
UUSI-SEELANTI – VICARAGE LANE MARLBOROUGH
John Kennard ja Satu Lappalainen
Vicarage Lane Cantenbury Riesling
10 €/12cl 14 €/16cl 52 €/plo
ESPANJA – PRIORAT
Mikko Alkio
Caminito a Motel Red & White
12 €/12cl 16 €/16cl 68 €/plo
Fam de Vida Garnatxa Blanc
14 €/12cl 18 €/16cl 78 €/plo
Fam de Vida Garnatxa Tinta
88 €/plo
Anthony Betouzet Extra Brut Terre de Grès
Pinot Meunier, Pinot Noir
88 € 15,50 €/12cl
Josep Masachs Impuls Cava Brut, Penedes, Spain
55 € 10,50 €/12cl
Agricola Alba Procecco Brut, Veneto, Italy
49 € 9,50 €/12cl
Mionetto Sparkling 0 %, Veneto, Italy
40 € 7,50 €/12cl
Cool mint*
Vodka, minttu, lime, ginger ale
14 €
Wild rasberry*
Tuore vadelma, Vadelmalikööri, rommi, lime
14 €
Negroni
Gin, Vermouth, appelsiini
14 €
Lemon Drop *
House limoncello, inkivääri-siirappi, sitruuna,kuohuviini
14 €
Cranberry Whiskey Sour*
Bourbon viski, sitruuna, karpalomehu, rosmariini, foam
14 €
French 75*
Kyrö Gin, sitruuna, shamppanja, sokeri
14 €
Blue margarita
Tequila, blue curacao, lime
14 €
**saatavana myös mocktailina
KULTTUURI-ILLALLINEN
Nauti herkullinen illallinen arjen yllä ennen teatteria tai muuta kulttuurielämystä.
Tarjoamme Bistro O mat Tapiolassa kulttuurimenun ennen tapahtumaa erikoishintaan.
Edun saa hyödynnettyä esittämällä näytösliput saman päivän / illan näytökseen.
Mainitsethan varauksen yhteydessä koodin: ”kulttuurimenu”
Menu on tilattavissa,
Ma–Pe klo 16:00–17:00 välisenä aikana
La klo 12:00–17:00 välisenä aikana
Edun saa hyödynnettyä esittämällä henkilökunnallemme teatterin tai muun tapahtuman näytösliput saman päivän / illan näytöksestä.
Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä ole voimassa erikoispäivinä.
BISTROMENU ENNEN KULTTUURITAPAHTUMAA
Alkuruokavaihtoehdot
Asperge
Marinoitua vihreää ja valkoista parsaa,
burrata mozzarellaa, mantelia ja karhunlaukkakreemiä
Tartare à la Parisienne
Klassinen tartarpihvi kotimaisesta härän pyöröpaistista,
keltuaista, sipulia, kaprista ja parmesaania
Pääruokavaihtoehdot
Truite
Kevyesti savustettua taimenenseläkettä, paahdettua varhaisperunaa,
sokerihernettä ja Bilbaínakastiketta
Porc
Grillattua Iberico porsaan presaa, marinoitua kevätkaalia, kurkku-jalapenosalaattia ja savustettua salottisipulikastiketta
Jälkiruokavaihtoehdot
Caffe Affogato
Vaniljajäätelöä ja kuumaa espressoa
Fromage
Pala valikoitua artesaanijuustoa ja hilloketta
HINTA
49 €
ÄITIENPÄIVÄMENU
Sunnuntaina 12.5.2024 klo 12:00-18:00 (viimeiset pöytävaraukset klo 16:30)
Cava Joseph Masach Impuls 10,50 € / 55 €
Mionetto Sparkling 0 % 7,50 € / 45 €
Alkuruokapöytä
Vihreää parsa-melonisalaattia
Caesarsalaattia
Miso marinoituja grillattuja kasviksia ja cashewpähkinää
Katkarapu Skagen ja kananmunaa
Silakka escabeche
Tomaatti-manchego bruschetta
Ginigraavattua lohta ja pikkelöityä retikkaa
Häränpaahtopaistia ja piparjuurta
Tilli-voilla maustettuja varhaisperunoita
Bistro O matin hapanjuureen leivottua artesaanileipää ja paahdettua voita
Pääruokavaihtoehdot
Grillattua valkoista parsaa, tomaattia ja hollandaisekastiketta
Grillattua taimenta, haudutettua valkoista parsaa ja savustettua voikastiketta
Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, varhaiskaalia ja portviinikastiketta
Jälkiruokavaihtoehdot
Mehustettua raparperiä, Financier-leivos, raparperisorbet ja manteli Creme Anglaise
Bistro O matin jäätelöannos
Menu 55 €
Lapset 25 € 8-13v / 16 € 4-7v / alle 4v veloituksetta
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
ma-pe 11:00-14:30 lounas
ma-to 16:00-23:00 a la carte
pe 16:00-24 a la carte
la 12:00-24 a la carte
su 12:00-18:00 a la carte
Keittiö sulkeutuu:
ma-to klo 21:00
pe-la klo 21:30
su klo 16:30
Pöytävarausasioissa parhaiten tavoittaa sähköpostilla
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio