Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu ruokaisa salaatti ja talon artesaanileipää voin kera.
A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
Ma 25.8.– Ti 26.8.
Tomaattikeitto 13,70 € L,(G)
Täyteläistä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja rapeaa leipää
Creamy tomato and goat cheese soup with crispy bread
Kalakeitto 16,00 € L,(G)
Perinteistä kalakeittoa, mallasleipää ja tilliä
Traditional fish soup with malt bread and dill
Vasikka 17,00 € L,G
Grillattua vasikan leikkelettä, pottuvoita, karamellisoitua sipulia ja kermaista salviakastiketta
Grilled veal cut, mashed potatoes, caramelized onion and creamy sage sauce
Risotto 15,50 € L,G
Täyteläistä risottoa kauden sienistä, parmesania ja tattaria
Rich risotto with seasonal mushrooms, parmesan and buckwheat
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Ke 27.8.
Tomaattikeitto 13,70 € L,(G)
Täyteläistä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja rapeaa leipää
Creamy tomato and goat cheese soup with crispy bread
Kirjolohi 16,00 € L,G
Grillattua kirjolohta, sitruuna-voikastiketta, kukkakaali-pähkinäpaistosta ja tilliperunaa
Grilled rainbow trout with lemon-butter sauce, cauliflower-nut sauté and dill potatoes
Härkä 17,00 € L,G
Grillattua härän entrecotea, bearnaiskastiketta, rapeita parmesan perunoita ja paksoita
Grilled beef entrecôte with béarnaise sauce, crispy parmesan potatoes and pak choi
Risotto 15,50 € L,G
Täyteläistä risottoa kauden sienistä, parmesania ja tattaria
Rich risotto with seasonal mushrooms, parmesan and buckwheat
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
To 28.8. – Pe 29.8.
Tomaattikeitto 13,70 € L,(G)
Täyteläistä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja rapeaa leipää
Creamy tomato and goat cheese soup with crispy bread
Muikku 16,00 € L
Tiristettyjä muikkuja, hölskykurkkua, perunapyrettä, aiolia ja karamellisoitua fenkolia
Fried vendace with dill cucumbers, potato purée, aioli and caramelized fennel
Saksanhirvi 17,00 € L,G
Perinteinen käristys saksanhirvestä, perunapyrettä, puolukkaa ja suolakurkkua
Traditional sautéed venison with potato purée, lingonberries and pickles
Risotto 15,50 € L,G
Täyteläistä risottoa kauden sienistä, parmesania ja tattaria
Rich risotto with seasonal mushrooms, parmesan and buckwheat
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three-course menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering
g=gluteeniton
l=laktoositon
k=kasvis
*=saatavilla
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla maanantaista perjantaihin klo 16:00 alkaen, lauantaisin klo 12:00 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
OLIVES | 6 €
Vihreät marinoidut oliivit
Green marinated olives
SALADE DE VERTE | 12 € VEG
Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä
Green salad with lemon vinaigrette
TARTARE | 18 € L, G
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan
BURRATA ET TOMATE | 14 € V, L, G
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikaa
Burrata cheese, marinated tomatoes, Marcona almonds, and fresh basil
COREGONE LAVARET | 16 € M, G
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota
White fish carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion
SOUPE AUX CHANTERELLES | 14 € L, G
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme
SALADE DE GAMBAS | 17 € L, (G)
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää, pecorinojuustoa,
raikasta salaattia ja aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli
BOM BURGER | 26 € L, (G)
Grillattu naudan jauhelihapihvi, perunabriossi, cheddarjuustoa, sipulia, tomaattia, rucolaa
sekä Piment d’Espelette -aiolia ja ranskalaiset perunat
Grilled beef patty on a potato brioche with cheddar cheese, onion, tomato, arugula, Piment
d’Espelette aioli and French fries
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 25 € L, (G)
Grillattuja jättikatkarapuja, paahdettua vuohenjuusto-valkosipulileipää,
pecorino juustoa ja raikasta salaattia sekä aiolia
Grilled king prawns, toasted goat cheese and garlic bread, pecorino cheese, fresh salad and aioli
RISOTTO Á LA COURGE MUSQUÉE | 25 € L, G
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja
paahdettua hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts
TRUITE ARC-EN-CIEL | 36 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta
Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc
PASTA ALL’ AGLIO E POULPE | 30 € L
Pennepastaa, valkosipulia, yrttejä, chiliä ja baby-mustekalaa
Penne pasta with garlic, herbs, chili and baby octopus
STEAK | 45 € L, G
Grillattu pippuripihvi, valkosipuli-sinihomejuustolla gratinoidut perunat, tomaatti-
sipulisalaattia ja pippurikermakastiketta
Grilled pepper steak with garlic–blue cheese gratinated potatoes, tomato–onion salad and creamy
pepper sauce
COU D’ AGNEAU BRAISÉ| 38 € L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta
Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce
LISÄKSI – SIDE DISHES
SALADE VERTE | 6 €
Raikasta vihersalaattia ja sitruunavinaigrettea
Fresh green salad and lemon vinaigrette
PATATAS BRAVAS | 6 € M, G. sis. chiliä.
Paahdettua perunaa ”patatas bravas” ja Piment de Espelette -aiolia
Roasted potatoes “patatas bravas” with Piment de Espelette aioli
TARTARE | 10 € L, G
Tartar naudan pyöröpaistista, rapeaa perunaa, vesikrassikreemiä ja parmesaania
Beef round tartare, crispy potato, watercress cream and Parmesan
RISOTTO | 1O € L, G
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua
hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts
BOM BURGER KIDS | 16 €
Grillattu härän jauhelihapihvi, juustoa, aiolia, salaattia ja
ranskalaiset perunat
Grilled ground beef steak, cheese, aioli, salad and French fries
TRUITE ARC-EN-CIEL | 16 € L, (G)
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre
blanc -kastiketta
Trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish
roe and chive beurre blanc
COU D’ AGNEAU BRAISÉ | 16€ L
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä
punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta
Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled
green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice cream or sorbet of the day
NAMELAKA AU CHOCOLAT | 14 € V, L
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup
TARTE AU CITRON MERINGUÉE | 14 € L
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile
FROMAGE | 16 € L, G
Päivän ranskalainen juusto, omenahilloketta ja kuminanäkkileipää
Today’s French cheese selection with apple compote and caraway crispbread
SORBET | 6 €
Päivän sorbet à la Bistro O mat
Sorbet of the day à la Bistro O mat
PETIT FOURS | 10 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Viiniparit menulle 49€
Valitse alkuruoka – choose your starter
SOUPE AUX CHANTERELLES
Kuohkeaa kantarellikeittoa, maustepippurikreemiä ja timjamia
Creamy chanterelle soup with allspice cream and thyme
COREGONE LAVARET
Siikacarpaccio, kurkkua, punasipulia, siianmätiä ja tilliemulsiota
Lavaret carpaccio with cucumber, red onion, whitefish roe and dill emulsion
Valitse pääruoka – choose your main
AGNEAU
Pitkään haudutettua karitsanniskaa portviinikastikkeessa, lavash-leipää, pikkelöityä punasipulia, grillattua vihreää paprikaa, humusta ja harissa-jogurttikastiketta
Slow-braised lamb neck in port wine sauce, served with lavash bread, pickled red onion, grilled green pepper, hummus and harissa–yogurt sauce
TRUITE ARC-EN-CIEL
Taimen-confit, mallasleipäcrumblea, savutaimen-perunakroketti ja mäti-ruohosipuli beurre blanc -kastiketta
Rainbow trout confit, malt bread crumble, smoked trout and potato croquette, served with whitefish roe and chive beurre blanc
Jälkiruoka – dessert
NAMELAKA AU CHOCOLAT
Maitosuklaa-namelaka, mustaherukkasorbettia, hasselpähkinäkakkua ja kahvisiirappia
Milk chocolate namelaka with blackcurrant sorbet, hazelnut cake and coffee syrup
BURRATA ET TOMATE
Burrata-juustoa, mehustettuja tomaatteja, Marcona-mantelia ja basilikakreemiä
Burrata cheese, marinated tomatoes, Marcona almonds, and basicream
RISOTTO
Risotto ruskistettuun voihin muhennetulla kurpitsalla, pikkelöityä siitaketta, salviaa ja paahdettua hasselpähkinää
Brown butter risotto with mashed butternut squash, pickled shiitake, sage and roasted hazelnuts
Tarte au citron meringuée
Ranskalainen sitruuna–marenkipiirakka ja vaniljatuille
French lemon meringue tart with vanilla tuile
Viiden ruokalajin maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle
Five course tasting menu served
for the whole table
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Tunnelma
Tapiolan tyylikkäin ja kutsuvin cocktailbaari kutsuu sinut nauttimaan arjen luksuksesta aina ravintolan aukiolojen puitteissa. Pehmeät nojatuolit tai mukavat sohvat odottavat sinua meidän palveltavaksi.
Juomafilosofia
Cocktailmenumme on suunniteltu seongin juomista ja raaka-aineista juuri sinun hemmottelua ajatellen! Poikkea lasilliselle tai kahdelle ostosten lomassa tai ennen tai jälkeen kulttuuririentojen. Tutustu viinilistaan täällä ja cocktaillistaan täällä.
Valikoitu menu naposteluun
Meillä on tarjolla juomien kylkeen sopivaa naposteltavaa tai jos isompi nälkä yllättää, voit jäädä nauttimaan illallisen à la carte listamme valikoimasta
Oletko menossa Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumaan tai Espoon teatteriin? Halusimme hemmotella yhteisiä vieraitamme, joten saat saman päivän lippua näyttämällä -15% koko laskun loppusummasta!
Sekä Espoon kulttuurikeskus että Espoon teatteri sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä meiltä, joten ehdit hienosti syömään tai drinkille ennen tai jälkeen tapahtuman.
Nähdään ihanien elämysten parissa! ✨
Nauti kesäkuun eduista viihtyisässä bistrossamme!
Toinen menu puoleen hintaan
Kutsu mukaan joku erityinen: tilaa kaksi kolmen ruokalajin menua ja saat toisen menun puoleen hintaan. Tarjous ei ole voimassa ma-pe lounasaikaan. Lauantaina tarjous on voimassa koko päivän. Tutustu menuihin täällä.
Afternoon Drinks
Virkistä iltapäivääsi sitruunaisella Limoncello Spritzillä, klassisella Aperol Spritzillä tai hedelmäisellä sangrialla. Iltapäivän juomat 10 €/kpl klo 15–19.
Varaa pöytä täältä tai astu vain peremmälle!
Nähdään Tapiolassa!
Barolo, Barbaresco, Barbera… Piemonten punaviinit sopivat täydellisesti pimeneviin iltoihin 😍
Tervetuloa Bistro O matin ja Viinipostin Rypälekouluun! Toteutamme yhdessä Viinipostin kanssa viinitastingien sarjan, jossa tutustumme erilaisten rypäleiden maailmaan. Syyskuussa herkuttelemme Piemonten punaisilla 17.9. klo 17.30!
Maistelemme elämyksellisen illan aikana neljä laadukasta Piemonten punaviiniä Viinipostin viiniasiantuntijan johdolla. Viinien kaveriksi tarjoilemme herkullisen tapaslajitelman hasselpähkinöillä, Piemonten juustolla, italialaisella ilmakuivatulla kinkulla, tryffeli-tatti- leivällä sekä focaccialla ja oliiviöljyllä.
Tastingin kesto 90 minuuttia. Tastingin jälkeen voit jäädä myös syömään!
Piemonten punaiset- tasting
🍷17.9. klo 17.30
🍷 Hinta: 54€
🍷Varaukset: sähköpostilla bistromat.tapiola@bistromat.fi
Lämpimästi tervetuloa!
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.