Bistro O mat

Keittiömestari

Avamme Helsingin Hakaniemeen Roof Top ravintola Bistro O matin elokuun lopussa.
Nyt on loistava mahdollisuus tarttua kiinni ammattitaitoiseen, ahkeraan ja kasvavaan ryhmään.
Työympäristö on erittäin viihtyisä. Saliin avautuva valoisa, iso keittiö. Ravintola koostuu kansainvälistä tyyliä sisältävästä ravintolasalista, näköalaterassista ja huipputasoisesta Electrolux Professional-keittiöstä.

Ruokafilosofia perustuu ranskalaiseen klassisin valmistusmenetelmiin, mukaillen hienostuneesti skandinaavista innovatiivista ruokamaailmaa.

Etsimme tulosvastuullista johtajaa luotsaamaan keittiötiimiä uudessa ravintolassamme. Odotamme sinulta intohimoa työn tekemiseen, laadukkaisiin ruokatuotteisiin ja niiden valmistukseen sekä niiden kehittämiseen. Osaat johtaa ja kouluttaa henkilökuntaasi ja viet tietotaitoasi eteenpäin. Omaat taitoa keittiön talouden hallinnasta ja ymmärrät katelaskennasta sekä työskentelyn tehokkuudesta. Työvuorosuunnittelu ja varastonhallinta kuuluisivat osana työnkuvaasi. Meillä uskotaan omalla esimerkillä johtamiseen ja yhdessä tekemiseen omaa tiimiä arvostaen.

Meiltä saa mahtavat työkaverit ja huikean uuden työympäristön, missä pääset kehittymään ja etenemään urallasi. Maksamme sopivan ja kilpailukykyisen palkan työstäsi kokemuksen ja koulutuksen huomioiden. Järjestämme henkilökunnalle säännöllisesti koulutusta ja valmennusta sekä pidämme huolen työhyvinvoinnistasi. Alla lisää työsuhde-eduista:
-e-passi
-työterveyshuolto Terveystalossa
-alennukset Bistro O mat ravintoloissa itsellesi ja perheellesi
-Tapiolassa kauppakeskus Ainoan henkilökunta-alennukset
-Kirkkonummella paikallisten yhteistyökumppanien alennukset

Työsuhde on vakituinen.

Yhteydenotto/ lisätietoja: marko.palovaara@bistromat.fi (+358505210208)

www.bistromat.fi

 

    Haluaisin työskennellä* HakaniemessäTapiolassa