Bistro O mat

Baarimestari

Etsimme elokuussa avautuvaan ravintolaamme baarimestaria, jolla on jo kokemusta baarissa työskentelystä. Samoilla spekseillä haetaan myös baarimestaria Tapiolan ravintolaan.

Shaker pysyy kädessä ja perusosaaminen viineistä sekä oluista on hallussa. Olet luonteeltasi aurinkoinen ja osaat luoda asiakkaille mieleenpainuvia elämyksiä asiakaspalvelun muodossa. Hallitset cocktailmenun suunnittelun, toteutuksen ja kehittämisen. Omaat taidon juomasekoitusten tehokkaasta tarjoilusta ja ymmärrät erilaisten tekniikoiden hyödyntämisen.  Arvostamme tietoasi eri tuotteisiin, markkinointiin, myyntitaitoihin, laskentaan ja alan lainsäädäntöön. Mikä tärkeintä, osaat toimia osana tiimiä.

Pidät suhteita yllä alan edustajiin sekä olet valmis edustamaan yritystä erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Meiltä saa mahtavat työkaverit ja huikean uuden työympäristön, missä pääset kehittymään ja etenemään urallasi. Maksamme sopivan ja kilpailukykyisen palkan työstäsi kokemuksen ja koulutuksen huomioiden. Järjestämme henkilökunnalle säännöllisesti koulutusta ja valmennusta sekä pidämme huolen työhyvinvoinnistasi. Alla lisää työsuhde-eduista:

-e-passi

-työterveyshuolto Terveystalossa

-alennukset Bistro O mat ravintoloissa itsellesi ja perheellesi

-Tapiolassa kauppakeskus Ainoan henkilökunta-alennukset

-Kirkkonummella paikallisten yhteistyökumppanien alennukset

Työajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuvuoroihin. Työsuhde on vakituinen tai osa-aikainen opiskelun ohella.

Työsuhde alkaa 5.9.2023

 

 

    Haluaisin työskennellä* HakaniemessäTapiolassa