Menu

A la carte

Alkuruuat / Hors d’oeuvres

A la carte on tarjolla 

ti – pe klo 16:30 alkaen
lauantaisin klo 12:00 alkaen.
*
Henkilökuntamme käyttää maskeja ja tarjolla on käsidesiä.
 
Take away
Illallisen voi noutaa myös mukaan.
Ennakkoon voit tilata 
puhelimitse 050 433 8700
tai sähköpostilla  
bistromat@bistromat.fi 
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa

31.12. – 23.1.
Klassikkomenu
 
 – take away –
nouda meiltä, viimeistele itse

Fondue au fromage 40,00€ 
– kahdelle- 
Juustofondue 
– pikkelöityjävihanneksia, paahdettua leipää
ja muita päivittäin vaihtuvia lisukkeita

Soupe 10,50€
Kuohkeaa simpukkakeittoa, tillikreemiä ja pikkelöityä fenkolia l,g
Fluffig musslesoppa, dillkräm och inlagd fänkål

 

 Bini 15,90€
Kuohkea tattariblini, siianmätiä, punasipulia ja hapankermaa l,g
Blini på bovete, siklöjrom, rödlök och smetana hapankermaa 

 

Tartare 15,50€
Tartar kotimaisen naudan paistista, ryytisinappia, parmesaania, paahdettua cashew-pähkinää, salottisipulipikkeliä ja yrttisalaattia l,g
Tartar på inhemsk nötstek, senap, parmesan, rostade cashewnötter, inlagd schalottenlök och örtsallad

 Ognon 13,00€
Juustoportin Grand Reserve 
vuohenjuusto kroketti,
karamellisoitua sipulia, juustokreemiä, 
pikkelöityjä sipulinlehtiä ja yrttiöljyä l
Juustoportti Grand Reserve getostkrokett, karamelliserad lök, ostkräm, inlagda lökblad och örtolja

 



Pääruuat / Plats

 Farrotto  22,00€
Mature cheddarilla maustettua farrottoa, hiillostettua juuriselleriä ja raikasta varsiselleriä l
Farrotto kryddad med mogen cheddar, förkolnad rotselleri och färska selleristjälkar

 

Corégone lavaret 28,80€ – 15,00€ lapset
Paistettua siianfileetä, palsternakkapyreetä, fenkoli-sitrussalaattia ja kermaista hummerikastiketta l,g
Stekt sikkfilé, palsternackpuré, fänkål-citrussallad och gräddig hummersås


Canard 32,00€
Sichuaninpippuri-hunajaglaseerattua ranskalaista ankanrintaa, pikkelöityä punakaalia, porkkanapyreetä ja siitakesieni-ankankoipikroketti
l,(g)
Sichuanpeppar-honungglaserat franskt ankbröst, inlagd rödkål, morotspuré och shiitakesvamp-ankkrokett

 


Entrecote 33,00€

Avotulella grillattua naudan marmoroitua entrecôtepihviä 200g, ankanrasvassa kypsennettyä fondantperunaa, romesco-kastiketta ja purjosipuli -sokerihernesalaattia  l,g
Marmorerad oxentrecote grillad på öppen eld, fondantpotatis stekt i ankfett, romescosås och purjo-sockerärtsallad

 

 Sides
Fenkoli-suola maustetut
 
ranskalaiset  3,50€
Pommes frites med fänkålsalt
Aioli dippi
 1,80€


Alkuperä /origin

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista jos ei toisin mainita
Alla köttproducter vi  använder är inhemska om det ej är nämt nått anna

 

Klassikot / Classique

Salade de gambas 
16,00€ / 20,50€ l,(g)

Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia, aiolia ja grillattua valkosipulileipää
Grillade jätteräkor, getost, parmesan, sallad, aioli och grillat vitlöksbröd 

B.O.M. Burgeri
”Rojo Mojo” 18,00€
-lapset 10,50€ l(g)

Avotulella grillattua kotimaisen Angus härän pihvi, mojo rojo majoneesia,
mature cheddaria ja rucola salaattia fenkoli suolalla maustettuja ranskalaisia
Inhemsk Angus biff grillad på öppen eld, mojo rojo majonnäs, mogen cheddar och rucolasallad, pommes frites kryddade med fänkålsalt


Jälkiruuat / Desserts

Financier 10,50€
Hasselpähkinä-financier-leivos, luumukreemiä ja
praliini jäätelöä  
l
Financier-bakelse med hasselnöt, plommonkräm och pralinglass

 

Parfait  10,50€                                                                
Lakkaparfait, valkosuklaakreemiä, timjamilla maustettua lämmintä kinuskikastiketta ja
paahdettua valkosuklaata l,g

Creme Brûlèe 10,50€
Vaniljalla ja mintulla maustettua
creme brûleetä, suklaajäätelöä ja marenkia vl,g
Vanilj och mint smaksatt crème bûlée med  
chokladglass och maräng

Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia l,g
Sorbet ala O mat

Fromages 9,90€
Suomalaisia artesaanijuustoja kahdelle l,g
Finska artesanostar

 

Bistro Menu I

Tartare
T
artar kotimaisen naudan paistista, ryytisinappia, parmesaania, paahdettua cashew-pähkinää,
salottisipulipikkeliä ja yrttisalaattia l,g

Corégone lavaret
Paistettua siianfileetä, palsternakkapyreetä, fenkoli-sitrussalaattia ja kermaista hummerikastiketta

 

Creme Brûlèe  
Vaniljalla ja mintulla maustettua créme brûleetä
ja suklaajäätelöä

Menu 47,00€

 Pala pientilajuustoja + 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 34,50

 

Bistro Menu II

Soupe
Kuohkeaa simpukkakeittoa, tillikreemiä ja pikkelöityä fenkolia

Canard 
Sichuanipippuri-hunajaglaseerattua ranskalaista ankanrintaa, pikkelöityä punakaalia, porkkanapyreetä ja siitakesieni-ankankoipikroketti

Parfait
Lakkaparfait, valkosuklaakreemiä, timjamilla maustettua lämmintä kinuskikastiketta ja paahdettua valkosuklaata
 
Menu 49,00€

+ pala pientilajuustoa 5,50€ 
Viinimestarin suositusviinit 39,00€

Lounas

Lounas ma – pe 11:00 -15:00

Tervetuloa lounaalle,
lounaalle voit tulla klo 11:00 alkaen
aina klo 15:00 asti.
Suurin ruuhka sijoituu välille 11 -13:00,
väljää ja rauhalllista on 13.30 -15:00
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä.

Take away
Lounaan voi noutaa myös mukaan.
Ennakkoon lounaan voi tilata 
puhelimitse 050 4338700
tai 
sähköpostilla (ennen klo 11:00)  
bistromat@bistromat.fi
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa

Maanantai 11.1.
Yrttistä tomaattikeittoa ja mascarponea 9,80€ (l),g,k

Kotimaista naudanpaistisalaattia ja piparjuurikreemiä 10,70€ l,g
Valkoviinissä haudutettua turskaa ja
muhennettua purjoa 13,00€ l,g
Coq aux vin paahdetusta broilerinpaistista,
 herkkusieniä ja punaviinikastiketta 13,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Tiistai  12.1.

Yrttistä tomaattikeittoa ja mascarponea 9,80€ (l),g,k

Kylmäsavulohi-kananmunasalaattia ja sitruunaista jugurttia 10,70€ l,g
Katkarapu ja pinaattitäytettyä punakampelanfileetä ja beurre blanc kastiketta 13,50€ l,g
Bistro O matin lihapullat ja puolukkasurvosta 12,90€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Keskiviikko 13.1.
Kuohkeaa fenkoli-pinaattikeittoa ja 65c maalaiskananmuna 9,80€ l,g,k
Quiche lorraine ja raikasta vihersalaattia 10,70€ l
Karamellisoidulla sipulilla täytettyjä silakkapihvejä ja mummonkurkkua 12,90€ l,(g)
Haudutettua mureaa naudanposkea ja punajuuriohraa 13,00€ l,(g)

 

Torstai 14.1.
Kuohkeaa fenkoli-pinaattikeittoa ja 65c
 maalaiskananmuna 9,80€ l,g,k
Vuohenjuusto ja Ras el hanout paahdettua porkkana salaattia 10,70€ g,k
Savustettua lohta ja tartar-kastiketta 14,00€ l,g
Poronkäristystä ja puikulaperunamuusia 13,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Perjantai 15.1.
Tuorehernekeittoa ja katkarapu-avokadosalaattia 9,80€ l,g,(k)
Caesarsalattia ja grillattua kotimaista maalaiskanaa 10,70€ l,(g)
Bistron bouillabaissea ja appelsiini-aiolia 13,50€ l,g
Grillattua naudan petit tenderiä ja paahdettua paprikaa 14,50€l,g

Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€


Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos ei toisin mainita

l = laktoostion
vl = vähälaktoosinen
g = gluteeniton
(g)= mahdollista saada ilman gluteenia
k = kasvisruoka
(k) = pienillä muutoksilla mahdollista saada
kasvisruokana

Kysy muista allergeeneista henkilökunnaltamme
**

take away

Klassikkomenu – take away

nouda meiltä ja viimeistele itse

Tilaa menu kotiisi
kalssikkomenu myynnissä 31.12. – 24.1.2021 
Katos menu tästä :
Klassikkomenu

Tilaa sähköpostitse:
Kirkkonummi bistromat@bistromat.fi
Tapiola: bistromat.tapiola@bistromat.fi 
Ilmoita määrä 
Noutopaikka, Kirkkonummi vai Tapiola 
Aika ( aamupäivä/ iltapäivä/ ilta), 
Erikoisruokavaliot:
menu onnistuu gluteenittomana ilmoituksesta
menu on vähälaktoosinen

 

Viinilista

Tervetuloa tutustumaan Bistro O Mat Kirkkonummen viinivalikoimaan

Click here for full list

By the glass 

Sparkling
Veuve Clicquot Brut, Champagne, France 13,0 / 10cl 
Sabate i Coca Castellroig Corpinnat Brut, Spain 9,0/ 12cl  

Non Alcoholic
Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 7,0/12cl

 

 

Whites / 12cl

2018 Pinot Gris ”Nature”, Julien Schaal, Alsace, France 8,4

 

2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9

 

2015 Sancerre Silex, Francois Le Saint, Loire, France 13,2

 

Reds /12 cl

2018 Volalto Monastrell, Altamente, Jumilla, Spain 9,6

 

2017 Dolcetto d’Alba, Carlo Boffa, Piedmont, Italy 10,8

 

2016 Spätburgunder ”Tradition”, Philipp Kuhn, Pfalz, Germany 11,4

 

2014 Temperamento Natural Reserva, Bodegas 1808, Rioja, Spain 12

2017 Carpe Diem, Château Seguin, Bordeaux, France 14,

 

Cocktail favorits 12€
(*mocktail 7,50€ )

Aperol Spriz

Aperol, cava, appelsiini

Mustikka*

Arctic blue gin, Ainoa kuningatar

Tyrni

Tequila, cointreau

Omena*

Vaalea rommi, Cloudy apple

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Blinibrunssi

Sunnuntaisin nautitaan blineistä Tule nauttimaan blineistä eri täytteillä.

tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa, juustofonduen parissa Juustofondue
kahdelle 40€