Lounas ti -pe 11 -15:00
Lounaan hinta sisältää alkusalaatin ja talon artesaanileivän ja veden
Take away
puhelimitse 050 4338700 tai sähköpostilla
(sähköpostilla samanpäivän tilaukset ennen klo 11:00)
bistromat@bistromat.fi
27.3. Maanantai
Suljettu
28.3. Tiistai
Tomaattikeitto 11,70 € l,g,k
Yrttistä tomaattikeittoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Maalaissalaatti 12,70 € l,(g),(k)
Maalaissalaattia vasikan paistista, vihreitä papuja, kananmunaa, grillattua leipää ja sinappidressingiä
Iberico porsaan ulkofile 15,50 € l,g
Grillattua iberico porsaan ulkofileetä, varhaiskaalia, belugalinssiä ja choronkastiketta
Bouillabaisse 15,50 € l,g
Tomaattista kalpataa, paahdettua perunaa ja aiolia
Päivän jälkiruoka 9,00€
Kolmen ruokalajin lounasmenu 32,00€
22.3. Keskiviikko
Tomaattikeitto 11,70 € l,g,k
Yrttistä tomaattikeittoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Ilmakuivattukinkku salaatti 12,70 € l,g
Ilmakuivattukinkku salaattia, marinoitua mozzarellaa ja pestokastiketta
Coq au vin 15,50 € l,g
Grillattua kananrintaa, punaviinikastiketta, paahdettua herkkusientä, hillosipulia ja perunaa
Puruveden muikkuja 14,50 € l
Tiristettyjä muikkuja, perunamuusia, mummon kurkkua ja remouladekastiketta
Päivän jälkiruoka 9,00€
Kolmen ruokalajin lounasmenu 32,00€
30.3. Torstai
Tomaattikeitto 11,70 € l,g,k
Yrttistä tomaattikeittoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Friteerattu kanasalaatti 12,70 € l
Friteerattu kanasalaatti, chilimajoneesia, pikkelöityä retikkaa ja retiisiä
Häränhäntä ragu 15,50€ l
Häränhäntä ragu, rigatoni pastaa, burrataa juustoa ja rucolaa
Kampela 15,00 l,g
Pinaatti ja ricotta täytetty kampelafile, lämmintä perunasalaattia provencelaiseentapaan
Päivän jälkiruoka 9,00€
Kolmen ruokalajin lounasmenu 32,00€
31.3 Perjantai
Tomaattikeitto 11,70 € l,g,k
Yrttistätomaattikeittoa ja paahdettua vuohenjuustoa
Caesarsalaatti 12,70 € l,(g)
Caesarsalaattia käsinkuorituilla katkaravuilla ja tilli krutonkia
Karitsan paahtopaisti 16,00 € l,g
Grillattua karitsan paahtopaistia, punajuuririsottoa ja mehustettua endiivisalaattia
Risotto 14,50€ l,g,k
Punajuuririsottoa ja mehustettua endiivisalaattia
Puna-ahven 16,50 € l,g
Grillattua puna-ahventa, paahdettua kukkakaalia ja tomaatti vinaigrette
Päivän jälkiruoka 9,00€
Kolmen ruokalajin lounasmenu 32,00€
Käytämme kotimaista lihaa, jos ei listassa muuta mainita
l = laktoositon
vl = vähälaktoosinen
g = gluteeniton
(g)= mahdollista saada ilman gluteenia
k = kasvisruoka
(k) = pienillä muutoksilla mahdollista saada
kasvisruokana
v = vegaani
Kysy muista allergeeneista henkilökunnalta
ALKURUOKIA
Salade 12€ l,g,veg*
Mehustettua vihersalaattia, muhammara-tahnaa, paahdettuja Marcona-manteleita ja granaattiomenaa
Juicy green salad with muhammara paste, roasted Marcona -almonds and pomegranate
Corégone lavaret 16€ l,g
Sojamarinoitua siikaa, merileväkreemiä, kurkkua, marinoitua vihreää omenaa ja edamame papua
Soy marinated lavaret, seaweed créme, cucumber, marinated green apple and edamame peas
Ravioli 15€ l
Häränhäntä ravioli, keltuaista ja herkkutatti-häränhäntälientä
Oxtail ravioli with egg yolk and cep-oxtail consommè
Vol-au-vent 15€ l,veg
Pinaatti veloutè vol-au- vent, keltuaiskreemiä,
rapeaa perunaa ja parmesaania
Spinach veloute vola-au-vent, egg yolk crème,
crispy potatoes and parmesan cheese
Tartare 16,50€ l,g
Kotimaisen naudanlihatartarpihvi, black garlic majoneesia, rapeaa valkosipulia ja pikkelöityä hopeasipulia
Beef tartar with balck garlic mayonnaise, crispy garlic and pickled silver onion.
Sides
Vihersalaatti / Green salad 6,50€
Ranskalaisia / Fries 5,50€
Aioli dippi / Aioli dip 2,50€
Dijon dippi / Dijon dip 2,50€
PÄÄRUOKIA
Chou de Savoie 24€ l,g
Savoijinkaalikääryle tattari -osterivinokas täytteellä, puikulaperunapyreetä, puolukkaa ja kermaista kaali-sipulivaahtoa
Savoy cabbage roll filled with buckwheat and oyster mushrooms, Lapland´s potato purèe, lingonberry and creamy cabbage and onion sauce.
Poisson du jour 33€ l,g
Kevyesti savustettua taimenfileetä, puikulaperunapyreetä voilla, hiillostettua purjosipulia ja mäti beurre blanc-kastiketta
Lightly smoked trout filet with Lapland´s potato purée with butter , charred leek and roe beurre blanc
Caille 35€ l,g
Huhtasieni-meirami täytettyä ranskalaista viiriäistä, savustettua punajuuripyreetä, glaseerattua punajuurta, paistettua osterivinokasta ja salottisipulikastiketta.
Stuffed French quail with morels and marjoram. Smoked beetroot purée, glazed beetroot and smoked oyster mushrooms, shallot sauce
Agneau 34€ l,g
Yön yli haudutettua Svarfvarsin- tilan karitsaa, hunajaglaseerattua lanttua, hiillostettua hopeasipulia ja tummaa tillikastiketta
Slow-cooked local Svarfvar Gård’s lamb with honey glazed swede,
grilled onion and dark dill sauce
KLASSIKOT
Salade de Gambas 17€ | 23€ l (g)
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia
ja grillattua valkosipulileipää
Salad of grilled prawns with garlic bread and goat cheese, aioli and lemon vinaigrette
B.O.M. BURGER 20€ l (g)
Avotulella grillattu kotimaisen naudan burgeripihvi,
Västerbotten-juustoa, paistettua sipulia, tomaattirelissiä,
paahdettua valkosipuli-parmesaanimajoneesia, jääsalaattia ja suolakurkkua, maalaisranskalaiset
Beef burger ( FIN), Västerbotten cheese, fried onion, tomatorelish, roasted garlic-parmesan -mayo, green salad and pickled cucumber ,served with fries
LAPSET
Lasten Burger 12€ l (g)
Avotulella grillattu kotimaisen naudan burgeripihvi
mature cheddarjuustoa, tomaattia, maalaisranskalaiset ja majoneesia
Beef burger ( FIN), mature cheddar, tomato, mayo, green salad served with fries
Lasten kala 16€ l,g
Kevyesti savustettua taimenfileetä, puikulaperunapyreetä ja voikastiketta
Lightly smoked trout filet with Lapland´s potato purée and beurre blanc
JÄLKIRUOKIA
Souffle 14€ l,g
Vaniljalla maustettu kohokas ja karviaissherbettiä
Vanilla souffle with gooseberry sherbet
Dessert glacé 12€ l (g)
Kermaista maapähkinäjäätelöä, kahvisiirappia, rapeaa spelttiä ja murokeksiä
Creamy peanut ice cream with coffee syrup, crispy spelt and
cookie crumble
Banane 12€ l
Banaanikakkua, dulce de leche -kastiketta ja suklaajäätelöä
Banana cake with caramelized milk sauce and
chocolate ice cream
Sorbet du jour 6,50€ l,g
Bistro O matin sorbettia
Sorbet of the day
Fromage 14€
Suomalaisia artesaanijuustoja
Finnish artesan cheeses
BISTROMENU I
RAVIOLI
Häränhäntä ravioli, keltuaista ja herkkutatti-häränhäntälientä
Oxtail ravioli with egg yolk and cep-oxtail consommè
***
POISSON DU JOUR
Kevyesti savustettua taimenfileetä, puikulaperunapyreetä voilla, hiillostettua purjosipulia ja mäti beurre blanc-kastiketta
Lightly smoked trout filet with Lapland´s potato purée with butter , charred leek and beurre blanc with roe
***
BANANE
Banaanikakkua, dulce de leche -kastiketta ja suklaajäätelöä
Banana cake with caramelized milk sauce and
chocolate ice cream
MENU 52€
BISTROMENU II
Vol-au-vent l,veg
Pinaatti velouté vol-au- vent, keltuaiskreemiä,
rapeaa perunaa ja parmesaania
Spinach veloute vola-au-vent, egg yolk crème,
crispy potatoes and parmesan cheese
***
AGNEAU
Yön yli haudutettua Svarfvarsin- tilan karitsaa, hunajaglaseerattua lanttua, hiillostettua hopelisipulia ja tummaa tillikastiketta
Slow-cooked local Svarfvar Gård’s lamb with honey glazed swede,
grilled onion and dark dill sauce
***
DESSERT GLACÈ
Kermaista maapähkinäjäätelöä, kahvisiirappia, rapeaa spelttiä ja murokeksiä
Creamy butternut ice cream with coffée syrup, crispy spelt and Cookie crumble
MENU 54€
Bistro O mat Kirkkonummen sunnuntaibrunssi poimii makuja Aasian ruokamaailmasta, kevään kotimaista sesonkia odotellessa, sunnuntaisin klo 12:00-18:00 (keittiö klo 16:30)
*
Noutopöydässä
Bistro O matin artesaanileipää ja paahdettua vaahtovoita (l)
Paahdettua vuohenjuusto caesarsalaattia (vl,g)
Paahdettua kukkakaalia, muhammaraa ja cashew-pähkinää (veg,g)
Rapeaa kasvissalaattia ja seesami-kastiketta (veg,l,g)
Valkosipuli-jogurttiilakoita (l, g)
Curry-omenasilliä (l,g)
Soija -mirinigraavattua lohta ja misokreemiä (l, g)
Naudanlihatartar ja harissa maustettua black galic-kreemiä (l, g)
Friteerattua kanaa ja satay-kastiketta (l,g)
*
Pöytään tarjoiltuna
Bao Bun -sämpylöitä, kevätsipuli-varhaiskaalisalaattia ja chili-limekreemiä (l,veg,g*)
Täytevaihtoehdot:
Teriyaki glaseerattua portobello (l,gveg)
Teriyaki glaseerattu porsaankylki (l,g)
Teriyaki glaseerattu jättikatkarapu (l,g)
*
Jälkiruoka
Hedelmäsalaattia, kookosta ja litchisorbet (l,g,veg)
44 € aikuiset
*
22€ alle 14v. / 16 € 5-8v. / 0 € alle 5v.
Lihojen alkuperämaa Suomi
l= laktoositon / vl=vähälaktoosinen
g=gluteeniton / g*=mahdollista saada gluteenittomana
veg*=mahdollista saada vegaanisena
Katso koko VIINILISTA
Sparkling by the glass
CHAMPAGNE
Gruet
Selection Brut, France
14,50€ / 90€
PROSECCO
Ruggeri Prosecco Argeo Brut, Glera
Veneto, Italy
9€ / 49€
ALKOHOLITON
Alkoholiton kuohuviini
7,50€ /45€
Whites
12cl / 1/2 plo / plo
Albet i Noya Xarel-lo
Katalonia, Spain
9€/ 25€/ 50€
2021 Moccagatta Lange, Chardonnay
Piemonte, Italy
13,20€/ 39€/ 78€
2021 J2 Riesling Trocken
Rheinhessen, Germany
12€/ 36€/ 72€
2021 Gustave Lorentz Qui L’Eût Cru
Sylvaner, Gewurztraminer, Pinot Gris
Alsace, France
11,20€ / 35€ / 70€
2020 Microcosmico Blanco, Macabeo,
Valdelajon, Spain
11,40€ /34€/ 68€
2019 J de Villebois Sancerre, sauvignon Blanc
Loire , France
12,80€ / 40€/ 80€
Reds
12cl / 1/2 plo / plo
Albet i Noya Tempranillo
Catalonia, Spain
9€ / 25€ / 50€
2018 Hussonet Cabernet Gran reserva
Cabernet, syrah, Valle del Maipo, Chile
9,95€/ 31€/ 62€
2019 Domaine Fernand Engel Pinot Noir
Alsace, France
13,55€/ 42,50€7 85€
2020 Jeff Carell Darons Rouge, Syrah, Carignan, Grenache
Languedoc-Roussillon, France
10,20€ / 27,50€ / 55€
2018 Astral de Chateau Puybarbe, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec
Bordeaux, france
14,40€/ 43€/ 86€
Pullolista viineistä
Olemme avoinna Pääsiäisenä seuraavasti,
pe 7.4. klo 12:00-24:00 (a la carte koko päivän)
la 8.4. klo 12:00-24:00 (a la carte koko päivän)
su 9.4. klo 12:00-18:00 (brunssi, ei a la cartea)
ma 10.4. suljettu
Vappuna juhlitaan työväen juhlapäivää. Vappupäivänä 1.5. tarjolla brunssipöytä, kattaukset
12:00 ja 15:00.
VAPPUBRUNSSI 1.5.
Äitejä muistetaan sunnuntaina 14.5.2023 brunssin merkeissä klo 12:00-18:00.
ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI 14.5.
Kattaukset 12:00 ja 15:00
Tervetuloa!
Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,
soittamalla, tai sähköpostitse.
Yli 10 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.
Viimeiset pöytävaraukset:
iltaisin klo 21:00
**
Sunnuntaisin 16:30
Poikkeusaukioloajat
Pääsiäsinen
Pitkäperjantai 7.4. klo 12 – 23:30
Lauantai 8.4. klo 12 -23:30
Sunnuntai 9.4. klo 12:00 – 18:00
Maanantai 10.4. suljettu
*
Sunnuntai 30.4. suljettu
*
Vappupäiviä 1.5. auki 12 -18
kattaukset 12:00 12:30 ja 14:30 ja 15:00
*
Sunnuntai 7.5. suljettu
*
Äitienpäivä 14.5. auki 12 -18
kattaukset 12:00 12:30 ja 14:30 ja 15:00
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Created by Myyntimaatio