Menu

À la Carte

Alkuruuat / Hors D’oeuvres

Soupe 9,90€
Provence hummerikeittoa ja paahdettua mantelia  
Provencal bisque with roasted almonds  
l,g
Hareng 12,80€
Sitruuna marinoitua silakkaa, silakanmätiä  ja perunakreemiä 

Lemon marinated baltic herring, baltic herring roe and potato creme
l (g)

Blini 16,50€
Kuohkea tattariblini, mätejä, punasipulia ja savustettua hapankermaa 
Fluffy buckwheat blini, fish roes, red onion and smoked sour cream
l,g
Betterave  12,90€
Punajuuri arangini, Valma juustoa ja pikkelöityjä luomu juureksia  Beetroot arangini, Valma cheese and pickeled organic vegetables
l
Carpaccio 13,90€
Peura carpaccio, herkkutattia ja fermentoitua hopeasipulia

Carpaccio of deer, porcini mushrooms and fermentated silver onion
l,g

Pääruuat / Plats

Courge musquée 17,20€
Myskikurpitsa pastaa, siitakesieniä ja umami tomaattia  l
Butternut squash pasta with shiitake and umami tomato 

Corégone lavaret  28,80€ – 15,00€ lapset
Paahdettua siianseläkettä, karamellisoitua maa-artisokkaa,  palsternakkapyreetä ja Noilly Prat kastiketta l,g
Roasted white fish filet, caramelized Jerusalem artichock, parsnip puree and vermouth sauce

Canard 27,80€
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi kaalikääryle, kurpitsapyreetä ja viikunakastiketta l,g
Roasted duck breast, duck leg cabbage roll, 
pumpkin puree and fig sauce

Boeuf 32,00€
Grillattu marmoroitu entrecotepihvi, umami tomaattia, Lapin puikulaperunapyreetä ja Bordelaise kastiketta l,g
Grilled entercôte steakf,umami tomato, lapland’s potato puree 
and sauce Bordelaise
 

Alkuperä/ origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista 
All meat we serve is of Finnish origin

Klassikot / Classique

Salade de gambas 15,00€ / 18,50€
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää 
Grilled scampi, goat cheese, lettuce, aioli and grilled garlic bread
l, (g)

Moule Bleue 26,50€
500g valkoviinissä höyrytettyjä sinisimpukoita, aiolia ja ranskanperunoita l,g
500g white wine steamed mussels, aioli and contry fries 

 

B.O.M. Burgeri ”CHEESE” 18,00€ -10,00€ lapset
Kotimainen Angus pihvi, tomaattia, cheddar juustoa, 
ranskalaiset ja sipuli majoneesia
Finnish Angus steak, tomato, cheddar cheese, country fries and onion mayonnaise
l,(g)

Maalaisranskalaiset  +3€
Farmers french fries
Aioli dippi +1,5€ 
Aioli dip

 

Jälkiruuat / Desserts

Poire 9,80€
Mehustettua päärynää, pellavansiemen pralinea, kardemumma-maitoa ja kefiirijäätelöä
Juisy pear, praline biscuit of falx seeds, cinnemon spiced milk and kephir ice cream
l,g
Plaquebiére 9,80€
Lakkaserbettiä, seljankukkajogurttia, lakka marmelaadia ja lakritsia
Cloudberry sherbet and marmalade, elderflower yogurt and liquirice
l, (g)
Crème Brûlée 9,80€
Suklaa crème brûlée ja kirsikka sorbettia
Chokolade crème brûlée and cherry sorbet
l,g
Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia
Sorbet á la O mat

Fromage  9,80€
Suomalaisia artesaanijuustoja
Finnsh farmers cheeses 

Bistro Menu I

Soupe
Provance hummerikeittoa ja paahdettua mantelia
provance bisque nad roasted almond

Corégone lavaret
Paahdettua siianseläkettä, karamellisoitua maa-artisokkaa, palsternakkaa ja Noilly Prat -tillikastiketta
Roasted white fish filet, caramelized Jerusalem artichokes, parsnip puree and vermut sauce

Plaqubiére
Lakkaserbettiä ja marmelaadi, seljankukkajogurttia ja lakritsia
Cloudberry sherbert and marmalade  with eldeflower yogurt and liquiris

Menu 45,00€
Suositusviinit 34,00€

Bistro Menu II

Blini
Rapea tattari blini, savustettua hapankermaa, mätejä ja punasipulia
Crispy buckwheat blini with smoked sour cream, and roe

Canard 
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi kaalikääryle, kurpitsapyreetä ja viikunakastiketta
Roasted duck breast, duck leg cabbage roll, 
pumpkin puree and fig sauce

Poire
Mehustettua päärynää, pellavansimen pralinea, kardemumma-maitoa ja kefiirijäätelöä
Juicy pear with paraline bicuit with  flax seeds, cinnemon – milk and kefiri ice cream 

Menu 49,00€
Suositusviinit 36,00€

Lounas

Lounas maanantai – perjantai
11:00 – 15:00

Maanantai 20.1.
Paahdettua myskikurpitsakeittoa ja vuohenjuustomysliä 6,80€/9,00€ Maalaissalaattia kotimaisesta naudan paahtopaistista
10,00€ l,g
Kevyesti savustettua lohta ja hollandaisekastiketta  13,50€ l,g
Mureaa karitsan lapaa ja parmesaanipolentaa 12,80€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28€

Tiistai 21.1.
Kermaista keltajuurikeittoa ja rapeaa naudan kylkeä  6,80€/9,90€ l,g
Vuohenjuusto-herkkusinenisalaattia 10,00€ l,g
Rapeaksi paistettuja muikkuja ja mäti-kermaviilikastiketta   12,50€ l,(g)
Bistro O matin burgeri, chorizomajoneesia ja ranskanperunoita   12,90€ l,(g)
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28€

Keskiviikkko 22.1.
Kermaista keltajuurikeittoa ja rapeaa naudan kylkeä 6,80€/9,90€ l,g
Kotimaisen naudanliha tartar, kaprismajoneesia ja ranskanperunoita    10,00€ l,g
Pestolla täytetty kampelarulla ja sitruuna-perunakakkua  13,50€ l,g
Haudutettua naudanposkea ja piparjuurimuhennettua punajuurta 12,90€
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28€

Torstai 23.1.
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja Peltolan blue juustoa  6,80€/9,90€ l,g 
Uuniperuna savulohitäytteellä 10,00€ l,g
Bouillabaisse ja punajuuri-aiolia 13,00€ l,g
Grillattua maissikananrintaa ja ratatouille  12,80€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28€

Perjantai 24.1.
Kuohkeaa kukkakaalikeittoa ja Peltolan blue juustoa 6,80€/9,00€ l,g
Tomaattista kanasalaattia ja jogurttikastiketta 10,00€ l,g 
Naudan grillipihvi Cafe de Paris maustevoita ja uunitomaattia 13,90€ l,(g)
Paistettua lahnaa ja sitruuna-mintturisottoa  13,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28€

***

Käytämme kotimaista lihaa, jos ei erillistä mainintaa
-Pidätämme oikeuden muutoksiin-

***
g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

***
Pidätämme oikeuden muutoksiin

Sunnuntaibrunssi

Brunssi joka sunnuntai

Vuoden alussa herkuttelemme rapeilla tattari blineillä.

Blinibrunssia tarjolla aina 16.2. asti  sunnuntaisin.
Avaamme klo 12:00, viimeiset varaukset otamme klo 16:30.
Suljemme klo 18:00

Tervetuloa herkuttelemaan!

Alkuruoka

Noutopöydästä

Kuohkeat tattariblinit   g,l / Fluffy buckwheat blinis
Kirjolohenmätiä g,l, / Rainbow trout roe
Rasvakalanmätiä g.l /Lumpfish roe
Punasipulia, hapankermaa g,l /Red onion and sour cream
Sitruuna graavattualohta g,l / Salted salmon with lemon
Tyrnimarjasilakkaa g,l / Sea buckthorn marinated baltic herring
Kylmäsavustettua poronpaistisalaattia l,g /
Cold smoked reindeer roast salad
**
Raikasta vihreää salaattia l,g / Fresh green salad
Grillattua porkkanaa, mozzarellaa ja pestoa l,g/
Grilled carrots, mozzarella and pesto
Tilliperunaa g,l / Dill potatos

Bistron artesaani leipäpöytä l / Selection of house artesan breads

Pääruoka

Pöytään tarjoiltuna

Kurpitsarisottoa ja vuohenjuustoa l,g
Pumpkin risotto with goat cheese

Tai

Paahdettua siianseläkettä ja simpukkakastiketta l,g
Roasted white fish filet and mussels sauce

Tai

Naudan kuvepaistia ja bearnaisekastiketta l,g
Bavette of beef and bearnaise sauce

Jälkiruoka

Noutopöydästä

Sitruuna-marenkikakkua l / lemon-merinque pie
Vanilja panna cottaa, omenaa ja kauraa l,(g) /
Vanilja panna cotta, apple and oat
Hedelmäsalaattia l,g / Fruit salad
Kotimaisia pientilajuustoja, hillokkeita ja pähkinämysliä l,(g) /
Finnish artesan cheeses, jam selection and nuts 

36€ aikuiset / vuxna
16€ 9 – 12v / år
10€ 4 -8v / år
0€ 0- 3v / år

***
g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

 

Viinilista

Welcome to discover the wines of Bistro O Mat Kirkkonummi

Click here

By the glass / 12cl

Sparkling

Champagne Veuve Clicquot Brut Reserve 12,8

Cava Castellroig Brut 8,8

Non Alcoholic

Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 6,5

Ask for todays special by the glass

Whites

2010 d’Exception, Plaimont, AOC Saint Mont, Sud-Ouest, France 8,4

2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9

2018 Isolano Catarratto Extra Lucido, Valdibella, Sicily, Italy 10,2

2016 Chablis Cuvée Marie Ange Robin Vielles Vignes, Domaine Guy Robin, Bourgogne, France 11,4

2017 Ihringer Winklerberg Weissburgunder Trocken, Dr. Heger, Baden, Germany 12,6

Reds

2017 Neprica Primitivo, Tormaresca, Puglia, Italy 7,2

2016 Puydeval Rouge, Jeff Carrel, Languedoc-Roussillon, France 8,4

2017 Barbera d’Alba, Cascina Alberta, Piedmont, Italy 9,6

2012 ”Mimus” Ihringer Winklerberg Spätburgunder Trocken, Dr. Heger, Baden, Germany 12,6

2017 Perbacco Nebbiolo, Vietti, Piedmont, Italy 13,8

2015 Promis, Gaja, Bolgheri, Tuscany, Italy 14,4

Joulu

Joulumenu 3.-21.12. ti-la

Joulun herkut Bistron tyyliin. Tervetuloa herkuttelemaan lounaalla, iltaisin tai lauantaisin!

Talon omena-kaneliglögi 5,50€  
Talon kaneli Calvadosglögi 8,50€

Alkuruokalautanen

Kuohkea tattariblini   g,l
Fluffy buckwheat blini
Kylmäsavukirjolohenmätiä g,l,
Cold smoked salmon roe
Punasipulia, hapankermaa g,l
Red onion and sour milk
Kylmäsavulohta g,l
Cold smoked salmon
Tyrnimarjasilakkaa g,l
Sea buckthorn marinated baltic herring
Lasimestarinsilliä g,l
Glass master herring

Tilliperunaa g,l
Dill potatoes

Viinisuositus:
Bourgogne Blanc Vieilles Vignes, Château de la Grèffiere, Mâcon, Bourgogne France

Myös vege ja vegaani menu mahdollinen
ilmoita meille varauksen yhteydessä

Pääruoka

Mallas-savustettua poronpaistia, lapinpuikulaa ja kuusenkerkkäkastiketta g,l
Malt smoked reindeer roast, Lappish ”puikula” potato and spruce sprout sauce

Viinisuositus:
Perbacco Nebbiolo, Vietti, Langhe DOC, Piedmont, Italy

tai /or

Tilli liemessä marinoitua taimenta ja rakuuna-fenkolikastiketta g,l
Trout marinated in dill broth with tarragon and fennel sauce

Viinisuositus:
Domb Cuvée, Tüzko, Tolnai, Hungary

Bistro O matin leipää 

pähkinäjoululimppua, maalaisleipää, kuminanäkkileipää ja mallasleipää
Chrismas malt bred with nuts, artisanal bread, cumin cracers and maltbread 

Maalisvoita ja mätivoita l (g)
Butter and roebutter

Jälkiruoka

Rommi savariini, mehustettua luumua ja vaniljajäätelöä
l (g)
Rhum savarin, juiced plum and vanilla ice cream

***
Viinisuositus:
Mistel Josefina Blanco, Celler Piñol, Batea, Terra Alta, Spain

Kahvi tai Tee &
Petit Fours
Coffee or tea &
Petit Fours

Lounaalla ma-pe klo 11 -15
44€/hlö


Illalla 16.30  – 21:00 ja lauantaisin
54€/hlö

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Blinejä

Suositut blinibrunssit 5.1.
 alkaen, joka sunnuntai 17.2. asti 

Hyvää joulua , avaamme taas 7.1.