Tervetuloa lounaalle!
Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
TIISTAI 23/4
Tomaattikeitto 12 € l*, g, k
Yrttistä tomaattikeittoa, paahdettua vuohenjuustoa ja valkosipuli-yrttiöljyä
Herb tomato soup with roasted goat cheese and garlic-herb oil
Brokkoli-fetasalaatti € l*, g, k
Paahdettua brokkolia, seesami-vinaigrette, fetajuustoa ja sitrusjogurttia
Roasted broccoli, sesame vinaigrette, feta cheese and citrus yogurt
Hauki quenelle 16 € l, g
Haukimousse quenelle, kermaista rapukastiketta, perunapyreetä ja pinaatti-fenkolisalaattia
Pike mousse quenelle with creamy crab sauce, potato puree and spinach-fennel salad
Lindströmin pihvi 15,50 € l, g
Lindströmin pihviä kotimaisesta naudasta, sokeroitua karpaloa, suolakurkkua, perunapyreetä ja kermaista pippurikastiketta
Lindström’s steak from Finnish beef, candied cranberry, pickles, potato puree and creamy pepper sauce
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 35 €
Three-course menu
KESKIVIIKKO 24/4
Tomaattikeitto 12 € l*, g, k
Yrttistä tomaattikeittoa, paahdettua vuohenjuustoa ja valkosipuli-yrttiöljyä
Herb tomato soup with roasted goat cheese and garlic-herb oil
Tonnikala uuniperuna 13,50 € l, g
Tonnikala täytteinen uuniperuna, pikkelöityä kurkkua ja mehustettua vihersalaattia
Baked potato with tuna filling, pickled cucumber and green salad
Kirjolohi 16,50 € l, g
Savustettua kirjolohifileetä, korvasienimuhennosta, keitettyä siikli perunaa ja tilliä
Smoked rainbow trout fillet, mushroom stew, boiled potatoes and dill
Lindströmin pihvi 15,50 € l, g
Lindströmin pihviä kotimaisesta naudasta, sokeroitua karpaloa, suolakurkkua, perunapyreetä ja kermaista pippurikastiketta
Lindström’s steak from Finnish beef, candied cranberry, pickles, potato puree and creamy pepper sauce
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 35 €
Three-course menu
TORSTAI 25/4
Tomaattikeitto 12 € l*, g, k
Yrttistä tomaattikeittoa, paahdettua vuohenjuustoa ja valkosipuli-yrttiöljyä
Herb tomato soup with roasted goat cheese and garlic-herb oil
Kanasalaatti 13,50 € l, g*
Puuhiiligrillattua kananrintaa, sinappikastiketta, marinoitua perunaa ja vihreitä papuja
Charcoal grilled chicken breast with mustard sauce, pickled potatoes and green beans
Risotto nero 15 € l, g
Mustekalan musteella maustettu risotto, paahdettu paprika-mustekalasalaatti ja simpukkavaahtoa
Octopus inked risotto with roasted paprika-octopus salad and clam sauce
Kirjolohi 16,50 € l, g
Savustettua kirjolohifileetä, korvasienimuhennosta, keitettyä siikli perunaa ja tilliä
Smoked rainbow trout fillet, mushroom stew, boiled potatoes and dill
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 35 €
Three-course menu
PERJANTAI 26/4
Tomaattikeitto 12 € l*, g, k
Yrttistä tomaattikeittoa, paahdettua vuohenjuustoa ja valkosipuli-yrttiöljyä
Herb tomato soup with roasted goat cheese and garlic-herb oil
Katkarapusalaatti 13,50 € l, g
Chilimarinoituja katkarapuja, vermisellinuudelia, lime-aiolia ja sokerihernettä
Chili marinated shrimp, vermicelli noodles, lime aioli and sugar peas
Risotto nero 15 € l, g
Mustekalan musteella maustettu risotto, paahdettu paprika-mustekalasalaatti ja simpukkavaahtoa
Octopus inked risotto with roasted paprika-octopus salad and clam sauce
Entrecôte 17,50 € l, g
Puuhiiligrillattua entrecôteeta, romescoa, grillattua sydänsalaattia ja maalaisranskanperunoita
Charcoal grilled entrecôte, romesco, grilled salad and country french fries
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 35 €
Three-course menu
g= gluteeniton / g* = onnistuu gluteenittomana
l = laktoositon / vl= vähälaktoosinen
k = kasvis / k*= onnistuu kasvisruokana
veg = vegaani / veg* = onnistuu vegaanisena
Jos sinulla on allergioita, lisätietoja allergeeneista henkilökunnalta
A LA CARTE
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta. Näitä kaikkea tarjolla tiistaista perjantaihin klo 16:00 alkaen sekä lauantaina klo 12:00 alkaen. Valmiit menukokonaisuudet löydät välilehdeltä ”Bistromenut”.
Lämpimästi tervetuloa!
ALKURUOAT | ENTRÉES
PULPO | 17 €
Puuhiiligrillattua mustekalaa, rapumajoneesia, tomaatticoncasse, vihreää omenaa ja oliivia
Charcoal grilled calamari, crab mayonnaise, tomato concasse, green apple and olives
BOEUF TARTARE | 18 € / 24 €
Hiillostettu tartarpihvi kotimaisesta härän pyöröpaistista, avokadokreemiä, paahdettua pistaasipähkinää, pikkelöityä jalapenoa ja kevätsipulia
Char-grilled tartare steak of Finnish beef round steak, avocado cream, roasted pistachios, pickled jalapenos and spring onions
RADICCHIO | 14 €
Vuohenjuustomoussea, vadelmavinaigretillä mehustettua tardivo radicchiota, Marcona mantelia ja veriappelsiinia
Goat cheese mousse, Tardivo Radicchio with raspberry vinaigrette, Marcona almond and blood orange
ASPERGE & BOTTARGA | 17 €
Haudutettua valkoista ja vihreää parsaa, mateen bottargaa ja Hollandaisekastiketta
Braised white and green asparagus, burbot bottarga and hollandaise sauce
ESGARGOT | ARTICHAUT 16 €
Yrtti-karhunlaukka hapankermassa haudutettuja etanoita ja parmesaania
Sautéed snails in herb and ramsons sour cream and parmesan
TAI
Yrtti-karhunlaukka hapankermassa haudutettua latva-artisokkaa ja parmesaania
Sautéed Jerusalem artichoke in herb and ramsons sour cream and parmesan
LISÄKSI | LEGUMES
Kokonainen valkosipuliconfit / Whole garlic confit 3 €
Tomaattisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aioli / Tomato salted potatoes and aioli 6 €
Puikulaperunapyree & paahdettua voita / Mashed potatoes & roasted butter 6 €
Parsarisotto / Asparagus risotto 9 €
Vihersalaatti / Green salad 7 €
Aioli 2 €
KLASSIKOT / CLASSIQUES
SALADE DE GAMBAS | 17 € | 23 €
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Grilled prawns, goat cheese, parmesan cheese, salad and grilled garlic bread
BURGER | 24 €
Avotulella grillattu härän burgerpihvi,
paahdettu valkosipuli-jalapenomajoneesi, grillattua paprikasalsaa, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with roasted garlic jalapeno mayo, grilled pepper salsa, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
CAILLE | 25 €
Hanhenrasvassa kypsennettyjä soijaglaseerattuja viiriäisenkoipia, maapähkinä vinaigretellä
maustettuja kauden kasviksia ja maapähkinäkreemiä
Soy glazed quail legs cooked in goose fat, peanut vinaigrette seasonal vegetables and peanut cream
PÄÄRUOAT / PLATS
TRUITE | 34 €
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettuja kauden kasviksia, puikulaperunapyreetä ja Foyot-kastiketta
Char-grilled trout fillet, braised seasonal vegetables, almond potato puré and Foyot sauce
POULET AU PRINTEMPS | 32 €
Puuhiiligrillattua kateenkorvalla ja pistaasilla täytettyä kevätkananpoikaa, confitkoipea, grillattua kevätkaalia, juuriselleripyreetä ja tummaa huhtasienikastiketta
Char-grilled spring chicken stuffed with sweetbreads, confit, grilled spring cabbage, celery puré and dark morel sauce
BOEUF AU POIVRE 150G | 40 €
Puuhiiligrillattu pippuroitu härän sisäfileepihvi, konjakkikermakastiketta,
balsamicolla karamellisoitua sipulia ja harricot verts papuja sekä ranskalaiset perunat ja aiolia
Char-grilled peppered beef tenderloin, cognac cream sauce, balsamic caramelized onions, harricot verts beans and fries with aioli
RISE | 24 €
Parsarisottoa valkoisesta ja viheästä parsasta,
Marcona mantelia ja friseesalaattia
Asparagus risotto with white and green asparagus,
Marcona almond and frisée salad
LAPSILLE / POUR LES PETITS
TRUITE | 16 €
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettuja kauden kasviksia, perunamuhennosta ja Foyot-kastiketta
Char-grilled trout fillet, braised seasonal vegetables, mashed potatoes and Foyot sauce
BOM BURGER | 13 €
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT | 4,50 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
JÄLKIRUOAT / DESSERTS
PAVLOVA | 13 €
Karpalo Crémeux, mehustettuja marjoja,
marenkia ja paahdettua valkosuklaajäätelöä
Cranberry Crémeux, juiced berries, meringue and roasted white chocolate ice cream
CHOCOLATE | 13 €
Suklaakakkua, karamelli-suklaamoussea,
passion-yuzusorbet ja kookosta
Chocolate cake, caramel chocolate mousse, passion yuzu sorbet and coconut
SORBET DU JOUR | 7 €
Bistro O mat’in päivän sorbet
Home made sorbet of the day
FROMAGE | 14 €
Valikoima ranskalaisia ja suomalaisia artesaanijuustoja, hunajaleipää sekä hilloketta
Assorted Finnish and French cheeses, honey bread and compote
PETIT FOURS | 9 €
Käsintehtyjä suklaakonvehteja à la Suklaa Täplä
Handmade chocolate pralines à la Suklaa Täplä
Kuohuvat
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier
15,50 / 84
Josep Masach Cava Organic Brut, Catalonia, Espanja
10,50 / 55
Mionetto Sparkling 0%, Italia
7,50 / 45
Suomalaiset viinintekijät maailmalla
ITALIA – TOSCANA
Jarkko ja Josephin Peränen
Candialle, La Misse Chianti Classico
78 €/plo
RANSKA – BORDEAUX
Riku ja Anna Väänänen
Gaïa de Château Puybarbe
64 €/plo
RANSKA – BORDEAUX
Juha ja Nea Berglund
Rosé de Carsin 2023 45€/plo
Chateau Carsin Sauvignon Gris 2021
11 €/12cl 15 €/16cl 62 €/plo
Chateau Carsin Rouge de Carsin
10 €/12cl 14 €/16cl 56 €/plo
UUSI-SEELANTI – VICARAGE LANE MARLBOROUGH
John Kennard ja Satu Lappalainen
Vicarage Lane Cantenbury Riesling
10 €/12cl 14 €/16cl 52 €/plo
Vicarage Lane Pinot Noir
10 €/12cl 14 €/16cl 56 €/plo
ESPANJA – PRIORAT
Mikko Alkio
Caminito a Motel Red & White
12 €/12cl 16 €/16cl 68 €/plo
Fam de Vida Cabernet Sauvignon
88 €/plo
Fam de Vida Garnatxa Blanc
14 €/12cl 18 €/16cl 78 €/plo
Fam de Vida Garnatxa Tinta
88 €/plo
BISTROMENUT / MENUS
BISTROMENU I
BOEUF TARTARE
Hiillostettu tartarpihvi kotimaisesta naudan pyöröpaistista, avokadokreemiä, paahdettua pistaasipähkinää, pikkelöityä jalapenoa ja kevätsipulia
Char-grilled tartare steak of Finnish beef round steak, avocado cream, roasted pistachios, pickled jalapenos and spring onions
TRUITE
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, haudutettuja kauden kasviksia, puikulaperunapyreetä ja Foyot-kastiketta
Char-grilled trout fillet, braised seasonal vegetables, almond potato puré and Foyot sauce
CHOCOLATE
Suklaakakkua, karamelli-suklaamoussea,
passion-yuzusherbettiä ja kookosta
Chocolate cake, caramel chocolate mousse, passion yuzu sorbet and coconut
Välijuusto / Extra course cheese + 7 €
Menu 52 € / Viinipaketti 40 €
BISTROMENU II
ASPERGE & BOTTARGA
Haudutettua valkoista ja vihreää parsaa, mateen bottargaa ja Hollandaisekastiketta
Braised white and green asparagus, burbot bottarga and hollandaise sauce
POULET AU PRINTEMPS
Puuhiiligrillattua kateenkorvalla ja pistaasilla täytettyä kevätkananpoikaa, confitkoipea, grillattua kevätkaalia, juuriselleripyreetä ja tummaa huhtasienikastiketta
Char-grilled spring chicken stuffed with sweetbreads, confit, grilled spring cabbage, celery puré and dark morel sauce
PAVLOVA
Karpalo Crémeux, mehustettuja marjoja,
marenkia ja paahdettua valkosuklaajäätelöä
Cranberry Crémeux, juiced berries, meringue and roasted white chocolate ice cream
Välijuusto / Extra course cheese + 7 €
Menu 52 € / Viinipaketti 40 €
VAPPUPÄIVÄN BRUNSSI 1.5.2024
Kattaukset klo 12:00 / 12:30 / 15:00 / 15:30
Josep Masach Impuls Cava Brut 10,50 € / 50 €
Mionetto Sparkling 0 % 7,50 € / 40 €
ALKURUOKAPÖYTÄ
Caesarsalaattia
Varhaisperuna-parsasalaattia
Kvinoasalaattia ”Primavera”
Buffala-mozzarellaa, endiiviä ja valkosipulileipää
Silli cocktail à la O mat
Pastis-graavilohta ja fenkolikurkkusalaattia
Härkätartar, rapeaa perunaa ja piparjuurikreemiä
Mausteisia karitsanlihamakkaroita, jugurttia ja pikkelöityä punakaalia
Varhaisperunoita ja tillivoita
Bistron artesaanileipää
PÄÄRUOKA PÖYTIINTARJOILTUNA
Parsarisottoa, ricottaa ja kevättryffeliä
*tai*
Haudutettua kuhafileetä, parsaa, kevätporkkanoita ja vermuttikastiketta
*tai*
Grillattua poronpaistia, puikulaperunaa Pont-Neuf ja korvasienimuhennosta
JÄLKIRUOKA PÖYTIINTARJOILTUNA
Kookos-valkosuklaakreemillä täytetty munkki ja tyrnimarjaa
*tai*
Banana Split
Kahvi, tee tai espresso
55 €
25 € 8-13v / 16 € 4-7v / alle 4v veloituksetta
ÄITIENPÄIVÄMENU
Sunnuntaina 12.5.2024
Kattaukset klo 12:00 /12:30 tai klo 15:00/15:30
Cava Joseph Masach Impuls 10,50 € / 55 €
Mionetto Sparkling 0 % 7,50 € / 45 €
Alkuruokapöytä
Vihreää parsa-melonisalaattia
Caesarsalaattia
Miso marinoituja grillattuja kasviksia ja cashewpähkinää
Katkarapu Skagen ja kananmunaa
Silakka Escabeche
Tomaatti-manchego Bruschetta
Ginigraavattua lohta ja pikkelöityä retikkaa
Häränpaahtopaistia ja piparjuurta
Tilli-voilla maustettuja varhaisperunoita
Bistro O matin hapanjuureen leivottua artesaanileipää ja paahdettua voita
Pääruokavaihtoehdot
Grillattua valkoista parsaa, tomaattia ja hollandaisekastiketta
Grillattua taimenta, haudutettua valkoista parsaa ja savustettua voikastiketta
Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, varhaiskaalia ja portviinikastiketta
Jälkiruokavaihtoehdot
Mehustettua raparperiä, Financier-leivos, raparperisherbet ja manteli Creme Anglaise
Bistro O matin jäätelöannos
Menu 55 €
Lapset 25 € 8-13v / 16 € 4-7v / alle 4v veloituksetta
ti-pe 11:00-14:30 Lounas
ti-to 16:00-21:30
pe 16:00-23:30
la 12:00-23:30
Baari palvelee arkisin lounaan ja illallisen välissä klo 14:30-16:00
ma ja su suljettu
Viimeiset pöytävaraukset:
ti-to klo 20:00 / pe-la 21:00
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Powered by Sivustamo