Menu

A la carte

Alkuruuat / Hors d’oeuvres

A la carte on tarjolla 

ti – pe klo 16:30 alkaen
lauantaisin klo 12:00 alkaen.
*
Henkilökuntamme käyttää maskeja ja tarjolla on käsidesiä.
 
Take away
Illallisen voi noutaa myös mukaan.
Ennakkoon voit tilata 
puhelimitse 050 433 8700
tai sähköpostilla  
bistromat@bistromat.fi 
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa

Helmikuun menu – saatavilla vielä 6.3. asti 

 – katso tästä – 
tilaa ennakkoon, nouda meiltä, viimeistele itse.
– menu on laktoositon ja gluteeniton

 

Soupe 10,50€

Kuohkeaa simpukkakeittoa, tillikreemiä ja pikkelöityä fenkolia l,g
Fluffig musslesoppa, dillkräm och inlagd fänkål

 

 Bini 15,90€
Kuohkea tattariblini, siianmätiä, punasipulia ja hapankermaa l,g
Blini på bovete, siklöjrom, rödlök och smetana hapankermaa 

 

Tartare 15,50€
Tartar kotimaisen naudan paistista, ryytisinappia, parmesaania, paahdettua cashew-pähkinää, salottisipulipikkeliä ja yrttisalaattia l,g
Tartar på inhemsk nötstek, senap, parmesan, rostade cashewnötter, inlagd schalottenlök och örtsallad

 Ognon 13,00€
Juustoportin Grand Reserve 
vuohenjuusto kroketti,
karamellisoitua sipulia, juustokreemiä, 
pikkelöityjä sipulinlehtiä ja yrttiöljyä l
Juustoportti Grand Reserve getostkrokett, karamelliserad lök, ostkräm, inlagda lökblad och örtolja

 



Pääruuat / Plats

 Farrotto  22,00€
Mature cheddarilla maustettua farrottoa, hiillostettua juuriselleriä ja raikasta varsiselleriä l
Farrotto kryddad med mogen cheddar, förkolnad rotselleri och färska selleristjälkar

 

Corégone lavaret 28,80€ – 15,00€ lapset
Paistettua siianfileetä, palsternakkapyreetä, fenkoli-sitrussalaattia ja kermaista hummerikastiketta l,g
Stekt sikkfilé, palsternackpuré, fänkål-citrussallad och gräddig hummersås


Canard 32,00€
Sichuaninpippuri-hunajaglaseerattua ranskalaista ankanrintaa, pikkelöityä punakaalia, porkkanapyreetä ja siitakesieni-ankankoipikroketti
l,(g)
Sichuanpeppar-honungglaserat franskt ankbröst, inlagd rödkål, morotspuré och shiitakesvamp-ankkrokett

 


Entrecote 33,00€

Avotulella grillattua naudan marmoroitua entrecôtepihviä 200g, ankanrasvassa kypsennettyä fondantperunaa, romesco-kastiketta ja purjosipuli -sokerihernesalaattia  l,g
Marmorerad oxentrecote grillad på öppen eld, fondantpotatis stekt i ankfett, romescosås och purjo-sockerärtsallad

 

 Sides
Fenkoli-suola maustetut
 
ranskalaiset  3,50€
Pommes frites med fänkålsalt
Aioli dippi
 1,80€


Alkuperä /origin

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista jos ei toisin mainita
Alla köttproducter vi  använder är inhemska om det ej är nämt nått anna

 

Klassikot / Classique

Salade de gambas 
16,00€ / 20,50€ l,(g)

Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia, aiolia ja grillattua valkosipulileipää
Grillade jätteräkor, getost, parmesan, sallad, aioli och grillat vitlöksbröd 

B.O.M. Burgeri
”Rojo Mojo” 18,00€
-lapset 10,50€ l(g)

Avotulella grillattua kotimaisen Angus härän pihvi, mojo rojo majoneesia,
mature cheddaria ja rucola salaattia fenkoli suolalla maustettuja ranskalaisia
Inhemsk Angus biff grillad på öppen eld, mojo rojo majonnäs, mogen cheddar och rucolasallad, pommes frites kryddade med fänkålsalt


Jälkiruuat / Desserts

Financier 10,50€
Hasselpähkinä-financier-leivos, luumukreemiä ja
praliini jäätelöä  
l
Financier-bakelse med hasselnöt, plommonkräm och pralinglass

 

Parfait  10,50€                                                                
Lakkaparfait, valkosuklaakreemiä, timjamilla maustettua lämmintä kinuskikastiketta ja
paahdettua valkosuklaata l,g

Creme Brûlèe 10,50€
Vaniljalla ja mintulla maustettua
creme brûleetä, suklaajäätelöä ja marenkia vl,g
Vanilj och mint smaksatt crème bûlée med  
chokladglass och maräng

Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia l,g
Sorbet ala O mat

Fromages 9,90€
Suomalaisia artesaanijuustoja kahdelle l,g
Finska artesanostar

 

Bistro Menu I

Tartare
T
artar kotimaisen naudan paistista, ryytisinappia, parmesaania, paahdettua cashew-pähkinää,
salottisipulipikkeliä ja yrttisalaattia l,g

Corégone lavaret
Paistettua siianfileetä, palsternakkapyreetä, fenkoli-sitrussalaattia ja kermaista hummerikastiketta

 

Creme Brûlèe  
Vaniljalla ja mintulla maustettua créme brûleetä
ja suklaajäätelöä

Menu 47,00€

 Pala pientilajuustoja + 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 34,50

 

Bistro Menu II

Soupe
Kuohkeaa simpukkakeittoa, tillikreemiä ja pikkelöityä fenkolia

Canard 
Sichuanipippuri-hunajaglaseerattua ranskalaista ankanrintaa, pikkelöityä punakaalia, porkkanapyreetä ja siitakesieni-ankankoipikroketti

Parfait
Lakkaparfait, valkosuklaakreemiä, timjamilla maustettua lämmintä kinuskikastiketta ja paahdettua valkosuklaata
 
Menu 49,00€

+ pala pientilajuustoa 5,50€ 
Viinimestarin suositusviinit 39,00€

Lounas

Lounas ma – pe 11:00 -15:00

Tervetuloa lounaalle,
lounaalle voit tulla klo 11:00 alkaen
aina klo 15:00 asti.
Suurin ruuhka sijoituu välille 11 -13:00,
väljää ja rauhalllista on 13.30 -15:00
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä.

Take away
Lounaan voi noutaa myös mukaan.
lounaan voi tilata 
puhelimitse 050 4338700
tai 
sähköpostilla ( samanpäivän lounas sähköpostilla
 ennen klo 11:00)  
bistromat@bistromat.fi
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa

Maanantai 1.3.
Yrttistä tomaattikeittoa ja tiilikinkkua 9,90€ l,g,(k)
Lohipastramisalaattia ja yrttikreemiä 10,90€ l,g
Paistettuja Puruveden muikkuja ja perunamuusia 12,90€ l,(g)
Metsästäjänleike herkkusieni kastikkeella ja maa-artisokka-perunapaistosta 13,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,90€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Tiistai  2.3. 
Yrttistä tomaattikeittoa ja tiilikinkkua 9,90€ l,g,(k)
Paahdettua punajuuri-vuohenjuusto salaattia ja saksanpähkinää 10,90€ l,g,k
Bouillabaisse ja sahrami-aiolia 13,50€ l,g
Ylikypsää karitsan*lapaa ja paahdettua ruusukaalia 13,50€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,90€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Keskiviikko 3.3.

Kuohkeaa valkopapukeittoa ja tatti arancini  9,90€ l,(g),k
Hiiligrillattua kana-artisokkasalaattia ja salsa verdeä 10,90€ l,g
Lohi-rapumurekepihvi ja mäti-kermaviilikastiketta 13,00€ l,g
Naudan grillipihvi ja paahdettuja padron paprikoita 14,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,90€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Torstai 4.3.

Kuohkeaa valkopapukeittoa ja tatti arancini 9,90€ l,(g),k

Paahdettua portobello-sieni-pekonisalaattia 10,90€ l,g

Tattari leivitettyä tuoretta haukifileetä ja porkkana beurre blanc 13,00€ l,g
48h haudutettua porsaankylkeä ja hernettä 13,00€ l,g

Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Perjantai 5.3.

Maa-artisokkakeittoa ja omenaa 9,90€ l,g,k
Katkarapu-kananmunasalaattia ja tillidressing 10,90€ l,g

Valkoviinissä haudutettua tuoretta seitiä ja pinaatti-perunamuhennosta 14,00€ l,g
BOM savujuusto-kimchiburgeri ja ranskalaisia 13,00€ l,(g)

Päivän jälkiruoka 6,90€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€ 

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos ei toisin mainita

l = laktoostion
vl = vähälaktoosinen
g = gluteeniton
(g)= mahdollista saada ilman gluteenia
k = kasvisruoka
(k) = pienillä muutoksilla mahdollista saada
kasvisruokana

Kysy muista allergeeneista henkilökunnaltamme
*

Brunssi

Sunnnuntaibrunssi 28.2.- 7.3.

Brunssin alku- ja pääruoka  tarjoillaan pöytään.
Jälkiruoka noudetaan jälkiruokapöydästä.
Avaamme klo 12:00 ja pöytävarauksia voi tehdä aina 15.30 asti, suljemme klo 17:00.  

Alkuun lautaselta:
Paahdettua punajuuri-,vuohenjuustosalaattia ja saksanpähkinä vinaigrette l,g
Mätimousse kakkua l
Tartar  ala bistro omat,
rakuuna kreemiä,parmesaniaa ja pähkinää l,g
Hiillostettua lohipastramia ja piparjuuri kreemiä l,g
Savusmetanasilakoita l,g 
Marinoitua latvaartisokkaa ja  oliivia l,g
Perunoita ja tilli-voita l,g 
Foccaccia l
Hummus l,g

Pääruoka 

Eggs benedict – savulohella
TAI
Eggs  benedict – ylikypsällä porsaan kyljellä
TAI
Eggs benedict –  soija paahdetulla portobellolla 

Jälkiruokapöytä
Porkkana cups cakes
Manjari suklaa mousse ja mustaherukkaa
Kahvi ja  tee

Hinta:
Aikuiset 38€ 
Lapset 11- 14 16€
Lapset 5 -10v 12€, alle 5 v veloituksetta  
 

Viinilista

Tervetuloa tutustumaan Bistro O Mat Kirkkonummen viinivalikoimaan

Click here for full list

By the glass 

Sparkling
Veuve Clicquot Brut, Champagne, France 13,0 / 10cl 
Sabate i Coca Castellroig Corpinnat Brut, Spain 9,0/ 12cl  

Non Alcoholic
Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 7,0/12cl

 

 

Whites / 12cl

2018 Pinot Gris ”Nature”, Julien Schaal, Alsace, France 7,2
2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9
2019 Grüner Veltliner, Arndorfer Anna & Martin Handcrafted, Austria  10,8
2017 Weisserburgunder trocken, Dr Heger, Baden Germany 16,2

 

Reds /12 cl

2018 Roero, Matteo Correggia, Piedmont, Italy  9
2018 Cepa 21, Ribera del Duero, Emilio Moro , Spain 12,6
2018 L’Aventure Nocturne, Charivari wines, Bourgogne France 13,8
2017 Bourgogne Rouge, Fanny Sabre Pinot Noir, France 13,8

 

Viikolla 10 ravintolastamme on tarjolla ainoastaan take awytä
alla olevista linkeistä pääset kurkistamaan ensiviikon listoja.

Tuotteet ja allegeenit päivittyvät vielä 

TAKE AWAY
Viikolla 10 

VIIKONLOPPUKASSI
12.-13.3.  ja 19. -20.3.

 

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Sunnuntaibrunssi

tervetuloa nauttimaan brunssista, joka sunnuntai 

Olemme taas auki sunnuntaisin
tervetuloa brunssille!