Menu

Lounas

Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.

Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.


VKO 38


Tiistai 17/9

Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin

Croque monsieur  13,50 € l
Croque monsieur ja rapeaa salaattia
Croque Monsieur and crunchy salad

Bouillabaisse l, g 16, 50 €
Bouillabaisse ja sahramiaiolia
Bouillabaisse and saffron aioli

Bistron lihapullat l, g 16 €
Bistron lihapullat kermaisessa pippurikastikkeessa, perunapyreetä, sokeroitua puolukkaa ja suolakurkkua
Bistro meatballs in a creamy pepper sauce, mashed potatoes, lingonberry and pickles

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu

Keskiviikko 18/9

Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin

Fetasalaatti 13,50 € l, g
Fetajuustoa, kurkkua, pikkelöityä punasipulia, oliivia ja minttujugurttia
Feta cheese, cucumber, pickled red onion, olive and mint yogurt

Bistron lihapullat l, g 16 €
Bistron lihapullat kermaisessa pippurikastikkeessa, perunapyreetä, sokeroitua puolukkaa ja suolakurkkua
Bistro meatballs in a creamy pepper sauce, mashed potatoes, lingonberry and pickles

Kuha 17 € l, g
Gratinoitua kuhaa, herneitä, kukkakaalia, keitettyä perunaa ja Ravigote-kastiketta

Gratined pike perch, peas, cauliflower, boiled potato and Ravigote sauce

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu

Torstai 19/9

Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin

Kanasalaatti 13,50 € l, g
Kanankoipirilletteä, parmesania, mehustettua kirsikkatomaattia, sipulia ja limellä maustettua creme fraichea
Chicken drumstick rillette, parmesan, cherry tomato, onion and creme fraiche seasoned with lime

Kuha 17 € l, g
Gratinoitua kuhaa, herneitä, kukkakaalia, keitettyä perunaa ja Ravigote-kastiketta

Gratined pike perch, peas, cauliflower, boiled potato and Ravigote sauce

Salviagnocchi 15,50 € l
Salviagnoccheja, kauden sieniä, sipulia, kirsikkatomaattia, pähkinää ja yrttisalaattia

Sage gnocchi, seasonal mushrooms, onion, cherry tomato, nuts and herb salad

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu

Perjantai 20/9

Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin

Savulohisalaatti 13,50 € l, g
Lämminsavulohta, kapriksia, kurkkua, paahdettua porkkanaa ja tilli-dijonmajoneesia
Warm smoked salmon, capers, cucumber, roasted carrot and dill-dijon mayonnaise

Flank steak 18 € l, g
Puuhiiligrillattua naudan flank steakia, tankopapuja, karamellisoitua sipulia, ranskalaisia ja bearnaisekastiketta

Charcoal-grilled beef flank steak, beans, caramelized onions, french fries and béarnaise sauce

Salviagnocchi 15,50 € l
Salviagnoccheja, kauden sieniä, sipulia, kirsikkatomaattia, pähkinää ja yrttisalaattia

Sage gnocchi, seasonal mushrooms, onion, cherry tomato, nuts and herb salad

Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day

Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

l = laktoositon / l*= mahdollista saada laktoosittomana
g = gluteeniton / g* = mahdollista saada gluteenittomana
k = kasvisruoka / k* = mahdollista saada kasvisruokana
veg = vegaaninen / veg * = mahdollista saada vegaanisena

 


A LA CARTE

Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta.
Näitä kaikkea tarjolla tiistaista lauantaihin klo 16:00 alkaen. Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä ”Bistromenu”.

Lämpimästi tervetuloa!


ALKURUOAT | ENTRÉES

BURRATA | 16 €
Burrata juustoa, basilikaöljyä ja mehustettuja kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil and juiced cherry tomatoes

TARTAR PELLE JANZON | 18 € / 24 €
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk

COREGONE LAVARET | 17 €
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil

SOUPE | 16 €
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion

LISÄKSI | LEGUMES

Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää 3 € / hlö
Homemade dough bread and malt bread

Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aiolia 6 €
Fries with herb salt and aioli

Paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä ja hunaja-sitruunavinaigretteä 7 €
Roasted Brussels sprouts, pine nuts and honey-lemon vinegar

Sienirisottoa, rapeaa lehtikaalia, kastanjaa ja pikkelöityä omenaa 11 €
Mushroom risotto, crispy kale, chestnut and pickled apple

Vihersalaatti 7 €
Green Salad

Aioli 2 €
Aioli Mayo

KLASSIKOT / CLASSIQUES

SALADE DE GAMBAS | 17 € / 24 €
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia
ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread

BOM BURGER | 24 €
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce

PÄÄRUOAT / PLATS

TRUITE | 34 €
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä, palsternakkapyrettä ja Limoncello-kastiketta
Char-grilled trout fillet, roasted Brussels sprouts, parsnip puré and Limoncello sauce

ENTRECÔTE | 42 €
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, grillattua suippokaalia, broccolinia, chorizoa, Choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta sekä ranskalaiset perunat
Charcoal grilled veal entrecôte, grilled cabbage, broccoli, chorizo, Choron sauce, shallot onion sauce and fries

PINTADE | 30 €
Puuhiiligrillattua helmikananrintaa,
sienirisottoa, kastanjaa ja pikkelöityä omenaa
Charcoal grilled quinea fowl breast, mushroom risotto, chestnut and pickled apple

RISOTTO | 24 €
Sienirisottoa, rapeaa lehtikaalia, kastanjaa ja pikkelöityä omenaa
Mushroom risotto, crispy kale, chestnut and pickled apple

LAPSILLE / POUR LES PETITS

TRUITE | 17 €
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä, palsternakkapyrettä ja sitruuna-voikastiketta
Char-grilled trout fillet, roasted Brussels sprouts, parsnip puré and lemon butter sauce

BOM BURGER | 14 €
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles,  Mature cheddar cheese, lettuce and country fries

DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day

JÄLKIRUOAT / DESSERTS

CITRON | 14 €
Sitruunakakkua, karamellisoitua mantelia ja omenasorbet
Lemon cake, caramelized almond and apple sorbet

CRÈME BRÛLÉE | 14 €
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet

SORBET DU JOUR | 8 €
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day

FROMAGE | 14 €
Valikoituja ranskalaisia juustoja, talon leipää ja hilloketta
Selected French cheeses, bread and compote


Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.

Viinilistamme

Kuohuvat

Samppanja

Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier
15,50 / 84

Cava

Josep Ventosa Cava Brut, Catalonia, Espanja
Xarel·lo, Macabeo, Parellada
10,50 / 55 

Alkoholiton

Mionetto Sparkling 0%, Saksa
7,50 / 45

Valkoviinit

2022 Ostertag Pinot, Alsace, Ranska
Pinot blanc, Pinot auxerrois, Pinot gris 
13 / 78

2020 J2, Becker- Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa
12 / 72

2022 Jeff Carrel Morillon Blanc, Languedoc-Roussillon, Ranska
Chardonnay
11 / 62

2023 Tenuta Cocci Grifoni Merlo Pecorino Organic Natural, Marche, Italia
Pecorino
11 / 60

Punaviinit

2021  Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja 
14 / 74

2021 J2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa 
13 / 75

2022 Moccagatta Barbera d’Alba, Piemonte, Italia
Barbera
12 / 74

2019 Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska        
10 / 56

                          
              

BISTROMENU

Valitse alkuruoka

SOUPE
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion

TARTAR PELLE JANZON
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk

Valitse pääruoka

TRUITE
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä, palsternakkapyrettä ja Limoncello-kastiketta
Char-grilled trout fillet, roasted Brussels sprouts, parsnip puré and Limoncello sauce

ENTRECÔTE
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, grillattua suippokaalia, broccolinia, chorizoa, Choronkastiketta, shalottisipulikastiketta ja ranskalaiset perunat
Charcoal grilled veal entrecôte, grilled cabbage, broccoli, chorizo, Choron sauce, shallot sauce and fries

Jälkiruoka

CRÈME BRÛLÉE
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet

Menu 58 € / Viinipaketti 40 €

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla tai sähköpostitse