Menu

A la carte

Alkuruuat / Hors d’oeuvres

Tervetuloa nauttimaan kanssamme. 

A la carte on tarjolla
ti – pe klo 16:30 alkaen ja 
lauantaisin klo 12:00 alkaen.
*
Henkilökuntamme käyttää maskeja ja tarjolla on käsidesiä.
 
Take away
Illallisen voi noutaa myös mukaan.
Ennakkoon voit tilata 
puhelimitse 050 433 8700
tai 
sähköpostilla  
bistromat@bistromat.fi 
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa

 

***
Selection 28,50€

Jaettava alkuruokavalikoima kahdelle
Hirvi tartaria,
hiillostettua silliä ja
kaksi päivittäin vaihtuvaa kokonaisuutta    
Älg tartar, halstrad sill och två
helheter som byts dagligen

Soupe 10,50€
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelikreemiä ja pikkelöityä omenaa
Fluffig soppa på jordärtskocka,
rökt mandelcréme och inlagd äppel


Hareng 13,90€

Avotulella hiillostettua silliä,
savustettua hapankermaa,
graavattua keltuaista ja muikunmätiä

Öppen eld halstrad sill, rökt gräddfil,
gravad äggula och siklöjrom


Tartar 15,50€
Tartarpihvi hirvenlihasta, hiilloksessa kypsennettyä mukulaselleriä ja
fermentoitua puolukka
Älg tartar, kolbädds tillagad rotselleri
och fermenterad lingon


Escargote 12,50€
Emmervehnä- yrtti muhennettuja
valkosipuli etanoita ja parmesaani musliä
Vitlöks sniglar stuvade med Emmer vete och parmesan mysli

Sides
Fenkoli-suola maustetut
ranskalaiset  3,50€
Pommes frites med fänkålsalt
Aioli dippi
1,80€

 

Pääruuat / Plats

Gnocchi  22,00€
Paistettuja gnoccheja,
savumantelikreemiä,
maa-artisokkaa, paistettuja metsäsieniä ja herkkutattivaahtoa
Stekt gnocchi, rökt mandelcréme, jordärtskocka, stekt skogssvamp och
Karl-Johan svamps créme

Truite  28,80€ – 15,00€ lapset
Avotulella grillattua taimenfileetä,
paahdettua voi- piparjuuri puikulaperunakreemiä, hiillostettua sipulia ja tummaa tillikastiketta
Öring grillad på öppen eld, rostad pepparrotssmör med potatiskräm och mörk dillsås

Renne 33,00€
Avotulella grillattua peuran sisäpaistia, glaseerattua punajuurta, mukulaselleripyreetä ja Grand Veneur kastiketta
Hjortstek grillad på öppen eld, glaserad rödbeta, rotselleripyre, och Grand Veneur-sås


Entrecote 32,00€
Avotulella grillattua naudan marmoroitua entrecôtepihviä 200g, vihreää papua ja valkosipulileipää Provencen tapaan ja
foyot- kastiketta
Marmorerad ox entrecote grillad på öppen eld, gröna bönor och vitlöksbröd på Provence sätt, foyotsås

  

Alkuperä /origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista jos ei toisin mainita
Alla köttproducter vi  använder är inhemska om det ej är nämt nått annat 

Take away
 
annoksiamme voit noutaa myös take awaynä. 

Klassikot / Classique

Moule Bleue 24,50€ /500g
Avotulella grillattuja sinisimpukoita escabeche,  ranskalaiset ja aiolia
Blåmusslor escabeche grillade på öppen eld, pommes frittes och aioli

Salade de gambas 
16,00€ / 20,50€ l,(g)

Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia, aiolia ja grillattua valkosipulileipää
Grillade jätteräkor, getost, parmesan, sallad, aioli och grillat vitlöksbröd 

B.O.M. Burgeri
”Cuba Frita” 18,00€
-lapset 10,50€ l(g)

Avotulella grillattua kotimaisen Angus härän pihvi, chorizo majoneesia,
paistettua kananmunaa, pikkelöityä punasipulia, cheddar ja fenkoli suolalla maustettuja ranskalaisia
Inhemsk Angnus biff grillad på öppen eld, chorizomajonnäs, stekt ägg, picklad rödlök, cheddar och pommes frittes med fänkålsalt

Jälkiruuat / Desserts

Dessert aux myritlles 9,90€
Tuoreita kotimaisia mustikoita, vaniljaa,
lämmintä ruista ja mustikkasorbettia l
Färska inhemska blåbär, vanilj, varm råg och blåbärssorbet

Pomme caramel 9,90€
”Crème Caramel”, omenatoffeeta, omenasorbettia, karamellikastiketta ja paahdettua valkosuklaata l,g
”Crème Caramel”, äppelkaramell, äppelsorbet, karamellsås och rostad vit choklad

Dôme de chocolat 9,90€
Suklaakupoli valkosuklaa- punaherukkamoussesta ja tummasta suklaasta, punaherukkaserbettiä ja tuoreita herukoita l
Chokladkupol av vit choklad-rödvinbärsmousse och mörk choklad, rödvinbärssherbet och färska vinbär

Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia l,g
Sorbet ala O mat

Fromages 9,90€
Suomalaisia artesaanijuustoja kahdelle l,g
Finska artesanostar

 

 

Bistro Menu I

Tartare
Tartar pihvi hirvenlihasta, hiilloksessa kypsennettyä mukulaselleriä ja
fermentoitua puolukka

Truite
Avotulella grillattua taimenfileetä, paahdettua voi-piparjuuri puikulaperunakreemiä, hiillostettua sipulia ja tummaa tillikastiketta

Pomme Caramel
”Crème Caramel” omenatoffeeta, omenasorbettia, karamellikastiketta ja paahdettua valkosuklaata
Menu 47,00€

 Pala pientilajuustoja + 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 39,00

 

Bistro Menu II

Soupe
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelikreemiä ja pikkelöityä omenaa

Renne
Avotulella grillattua peuran sisäpaistia, glaseerattua punajuurta, mukulaselleripyreetä ja grand veneur kastiketta

Dessert aux myritlles

Tuoreita kotimaisia mustikoita, vaniljaa, lämmintä ruista ja mustikkasorbettia l
Menu 49,00€

+ pala pientilajuustoa 5,50€ 
Viinimestarin suositusviinit 44,00€

Lounas

Lounas ma – pe 11:00 -15:00

Tervetuloa lounaalle,
lounaalle voit tulla klo11:00 alkaen 
aina klo 15:00 asti.
Suurin ruuhka sijoituu välille 11 -13:00, 
väljää ja rauhalllista on 13.30 -15:00 
Käytämme maskeja ja tarjolla on käsidesiä.
 
 
Take away
Lounaan voi noutaa myös mukaan.
Ennakkoon lounaan voi tilata 
puhelimitse 050 4338700
tai 
sähköpostilla (ennen klo 11:00)  
bistromat@bistromat.fi 
Ilmoita mitä tilaat ja mihin aikaan olet noutamassa

 

Maanantai 26.10.

Lempeän mausteista bataattikeittoa ja
tiristettyä naudan etuselkää 9,
80€ l,g,(k)
Naudan paahtopaistisalaattia ja
piparjuurikreemiä 10,50€ l,g
Bistron kermaista kalakeittoa ja
paahdettua saaristolaisleipää  12,50€ l,(g)
Paistettua kotimaisen naudan maminhaa,
paahdettua parsakaalia ja chimichurria 13,00€ l,g

Päivän jälkiruoka 6,80€ 

Kolmen ruokalajin menu 28,00€


Tiistai 27.10.
Lempeän mausteista bataattikeittoa ja 
tiristettyä naudan etuselkää 9,
80€ l,g,(k)
Raikasta chili-katkarapusalaattia ja lime-korianterikastiketta 10,50€ l,g
Voissa paistetut Päijänteen muikut ja fenkoli-sinapinsiemen pikkeliä 12,80€ l,(g)
Lihapullat, metsäsienikastiketta ja puolukka-timjamihilloketta 12,80€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 

Kolmen ruokalajin menu 28,00€

 

Keskiviikko 28.10.

Kermaista persiljajuurikeittoa ja pistoukastiketta 9,80€ l,g,k

Paahdettua myskikurpitsa-kotijuustosalaattia ja hunaja-pekaanipähkinöitä 10,50€ l,g,k

Hiiligrillattua kummeliturskanfileetä ja muhennettua maa-artisokkaa 13,50€ l,g

Haudutettua naudan osso buccoa ja risotto milanese 13,50€ (vl),g

Risotto milanese ja tomaatti-yrttisalsaa 10,70 (vl),g,kPäivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€ 

 

 

Torstai 29.10.

Kermaista persiljajuurikeittoa ja
pistoukastiketta 9,80€ l,g,k

Lämminsavustettua lohi-kananmunasalaatti
ja punasipuli vinegretteä 10,50€ l,g

Punakampelafileetä
pinaatti-fetatäytteellä ja
paahdettua porkkapyreetä 13,50€ l,g
Oskarinleike, 

hiillostettua brokkoliinia ja
choronkastiketta 13,00€ l,(g)

 

Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€ 


Perjantai 30.10.

Kuohkea suppilovahverokeittoa ja
Västerbotten leipää 9,80 l,k. (g)

Caesarsalaattia
grillatusta kanasta 10,50€ l,(g),(k), sis kalaa

Hiiligrillattua lohifileetä ja
lämmintä perunasalaattia 13,50€ l, g

 

Wallenbergin pihvi luomukaritsasta,
haudutettua punajuurta ja
konjakki-kermakastiketta 13,50€ l

 

Päivän jälkiruoka 6,80€ 

Kolmen ruokalajin menu 28,00

 

Alkuperä / origin

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos ei toisin mainita

l = laktoostion
vl = vähälaktoosinen
g = gluteeniton
(g)= mahdollista saada ilman gluteenia
k = kasvisruoka
(k) = pienillä muutoksilla mahdollista saada
kasvisruokana

Kysy muista allergeeneista henkilökunnaltamme
***

 

 

Isänpäivä

Isänpäivä sunnuntaina 8.11. klo 12 -18 Tarjoilemme isänpäivänä kolmen ruokalajin isänpäivämenun pöytään tarjoiltuna. Valittavissa kolme alkuruoka- ja pääruokavaihtoehtoa ja kaksi jälkiruokavaihtoehtoa.
Lapset voivat valita oman lastenmenuun tai syödä saman menun aikuisten kanssa hieman edukkaammin.  Menu aikuiset 54€/ hlö ja lapset alle 13v 25€/laspi. Lapset burgeri ja jälkiruoka 18€

Alkuruoka

TARTAR

Tartarpihvi hirvenlihasta, hiilloksessa kypsennettyä mukulaselleriä ja fermentoitua puolukkaa
l,g

tai

BETTERAVE ROUGE
Savustettua kelta-ja punajuurta maustettuna saksanpähkinä vinegretellä, vuohenjuustokreemiä ja puffattua spelttiä l

tai

SAUMON
Hiillostettua lohti pastramia, pikkelöityjä kauden kasviksia ja sieniä, piparjuurkreemiä, maa-artisokkavaahtoa ja kirjolohen mätiä
l,g 

Pääruoka

RISOTTO

Tryffeli-briejuusto risottoa ja pikkelöityä myskikurpitsaa  
vl,g

tai

SANDRE 
Paistettua kuhanseläkettä ja hiillostettua fenkolia

puikulaperunapyreetä ja fenkolikastiketta

l,g 
tai
FILLET
Grillattua naudan marmori ulkofileetä, paistettua suppilovahveroa ja bearnaisekastiketta 

l,g

Jälkiruoka

POMME
Uuniomenaa Ahvenanmaan omenista, kaurajäätelöä ja kaurakrokanttia
l
tai

CHOKOLAT
Tummasuklaa-tyrnimooussekakkua, valkosuklaa ganache, paahdettua valkosuklaata ja tyrnisorbettia
*
Kahvi, tee tai espresso

Lapsille

 

Menu 3 ruokalajia 25€ (alle 13v) 
tai 

BURGERI
Balck Angus pihvi, cheddar-juustoa ja tomaattia, maalaisranskalaiset ja l (g)
aiolia
***
Vaniljajäätelöä ja karamellisoitua omenaa l,g

 18€

*

l= laktoositon
g=luteeniton
(g) = saa gluteenittomana
(l)= onnistuu laktoosittomana


Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita

g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

k – kasvis

 

Viinilista

Tervetuloa tutustumaan Bistro O Mat Kirkkonummen viinivalikoimaan

Click here for full list

By the glass 

Sparkling

Veuve Clicquot Brut, Champagne, France 12,8 / 10cl

Mirgin Reserva Cava Brut Nature, Alta Alella, Penedés, Spain 9 / 12cl

 

Non Alcoholic

 Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 6,5

 

Whites / 12cl

2018 Bianco di Ceparano, Fattoria la Zerbina, Emilia-Romagna, Italy 7,2

2018 Pinot Gris ”Nature”, Julien Schaal, Alsace, France 8,4

2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9

2018 Gavi di Gavi, Fontanafredda, Piedmont, Italy 12

2015 Sancerre Silex, Francois Le Saint, Loire, France 13,2

Reds /12 cl

2018 Volalto Monastrell, Altamente, Jumilla, Spain 9,6

2017 Dolcetto d’Alba, Carlo Boffa, Piedmont, Italy 10,8

2016 Spätburgunder ”Tradition”, Philipp Kuhn, Pfalz, Germany 11,4

2014 Temperamento Natural Reserva, Bodegas 1808, Rioja, Spain 12

2017 Carpe Diem, Château Seguin, Bordeaux, France 14,4

 

Cocktail favorits 12€
(*mocktail 7,50€ )

 

 

Tyrni negroni

Gin, campari, martini rosso, tyrni

 

Garden gin&tonic

Gin, Martini Bianco, tonic, kurkku, lime, appelsiini

 

Aperol Spritz

Aperol,kuohuviini, appelsiini,

 

Strawberry mojito*

Rommi, mansikka, lime, minttu, sokeri

 

Whiskey sour

 

Bourbon, sitruuna, sokeri, valkuainen

 

 

 

 

 

 

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

sunnuntaibrunssi

Sadonkorjuunjuhlaa  sunnuntaibrunssillamme 

Tule nauttimaan syksyn sadonkorjuun  kylmistä ja lämpimistä  cocktailestamme.