Menu

À la Carte

Alkuruuat / Hors D’oeuvres

Soupe 9,90€
Provence hummerikeittoa ja paahdettua mantelia  
Provencal bisque with roasted almonds  
l,g
Hareng 12,80€
Sitruuna marinoitua silakkaa, silakanmätiä  ja perunakreemiä 

Lemon marinated baltic herring, baltic herring roe and potato creme
l (g)

Blini 16,50€
Kuohkea tattariblini, mätejä, punasipulia ja savustettua hapankermaa 
Fluffy buckwheat blini, fish roes, red onion and smoked sour cream
l,g
Betterave  12,90€
Punajuuri arangini, Valma juustoa ja pikkelöityjä luomu juureksia  Beetroot arangini, Valma cheese and pickeled organic vegetables
l
Carpaccio 13,90€
Peura carpaccio, herkkutattia ja fermentoitua hopeasipulia

Carpaccio of deer, porcini mushrooms and fermentated silver onion
l,g

Pääruuat / Plats

Courge musquée 17,20€
Myskikurpitsa pastaa, siitakesieniä ja umami tomaattia  l
Butternut squash pasta with shiitake and umami tomato 

Corégone lavaret  28,80€ – 15,00€ lapset
Paahdettua siianseläkettä, karamellisoitua maa-artisokkaa,  palsternakkapyreetä ja Noilly Prat kastiketta l,g
Roasted white fish filet, caramelized Jerusalem artichock, parsnip puree and vermouth sauce

Canard 27,80€
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi kaalikääryle, kurpitsapyreetä ja viikunakastiketta l,g
Roasted duck breast, duck leg cabbage roll, 
pumpkin puree and fig sauce

Boeuf 32,00€
Grillattu marmoroitu entrecotepihvi, umami tomaattia, Lapin puikulaperunapyreetä ja Bordelaise kastiketta l,g
Grilled entercôte steakf,umami tomato, lapland’s potato puree 
and sauce Bordelaise
 

Alkuperä/ origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista 
All meat we serve is of Finnish origin

Klassikot / Classique

Salade de gambas 15,00€ / 18,50€
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää 

Grilled scampi, goat cheese, lettuce, aioli and grilled garlic bread
l, (g)

Moule Bleue 26,50€
500g valkoviinissä höyrytettyjä sinisimpukoita, aiolia ja ranskanperunoita l,g
500g white wine steamed mussels, aioli and contry fries 

 

B.O.M. Burgeri ”CHEESE” 18,00€ -10,00€ lapset
Kotimainen Angus pihvi, tomaattia, cheddar juustoa, 
ranskalaiset ja sipuli majoneesia
Finnish Angus steak, tomato, cheddar cheese, country fries and onion mayonnaise
l,(g

 

Jälkiruuat / Desserts

Poire 9,80€
Mehustettua päärynää, pellavansiemen pralinea, kardemumma-maitoa ja kefiirijäätelöä
Juisy pear, praline biscuit of falx seeds, cinnemon spiced milk and kephir ice cream
l,g
Plaquebiére 9,80€
Lakkaserbettiä, seljankukkajogurttia, lakka marmelaadia ja lakritsia
Cloudberry sherbet and marmalade, elderflower yogurt and liquirice
l, (g)
Crème Brûlée 9,80€
Suklaa crème brûlée ja kirsikka sorbettia
Chokolade crème brûlée and cherry sorbet
l,g
Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia
Sorbet á la O mat

Fromage  9,80€
Suomalaisia artesaanijuustoja
Finnsh farmers cheeses 

Bistro Menu I

Soupe
Provance hummerikeittoa ja paahdettua mantelia
provance bisque nad roasted almond

Corégone lavaret
Paahdettua siianseläkettä, karamellisoitua maa-artisokkaa, palsternakkaa ja Noilly Prat -tillikastiketta
Roasted white fish filet, caramelized Jerusalem artichokes, parsnip puree and vermut sauce

Plaqubiére
Lakkaserbettiä ja marmelaadi, seljankukkajogurttia ja lakritsia
Cloudberry sherbert and marmalade  with eldeflower yogurt and liquiris

Menu 45,00€
Suositusviinit 34,00€

Bistro Menu II

Blini
Rapea tattari blini, savustettua hapankermaa, mätejä ja punasipulia
Crispy buckwheat blini with smoked sour cream, and roe

Canard 
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipi kaalikääryle, kurpitsapyreetä ja viikunakastiketta
Roasted duck breast, duck leg cabbage roll, 
pumpkin puree and fig sauce

Poire
Mehustettua päärynää, pellavansimen pralinea, kardemumma-maitoa ja kefiirijäätelöä
Juicy pear with paraline bicuit with  flax seeds, cinnemon – milk and kefiri ice cream 

Menu 49,00€
Suositusviinit 36,00€

Lounas

Lounas maanantai – perjantai
11:00 – 15:00

Maanantai 17.2.
Savustettua munakoisokeittoa ja paahdettuja siemeniä  6,80€/9,90€ l,g 

Päärynä peltolan blue salaatti & pähkinää 10,00€ l,g

Kermainen kalakeitto & saaristolais leipää 12,50€ l,(g)

Ylikypsää karitsan potkaa & rosmariini säräjuuresta 14,00€  l,g


Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28€

Tiistai 18.2.
Savustettua munakoisokeittoa ja paahdettuja siemeniä  6,80€/9,90€ l,g
Paahtofileesalaattia ja piparjuurikreemiä 10,00€ l,g
Savulohta ja metsäsienikastiketta  14,00€ l,g
Oskarin leike ja metsäsienikastiketta 13,00€  l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28€

Keskiviikkko 19.2.
Herkkusienikeitto & rapeaa parmankinkkua 
9,00/6,80€ l,g
Nizzan salaatti hiillostetulla taimenella 10,00€ l,g
Pesto täytettäy kampelaa ja ratatouillea 14,00€ l,g
Osso buco milanese 14,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€ 

Torstai 20.2.

Herkkusieni keittoa ja
rapeaa parmankinkkua 9,00€/6,80€ l, g

Paahdettua punajuuri-vuohenjuusto salaattia 10,00€ vl, g

Bistro O Matin kalalautanen 12,90€ l, g

Karitsa frikadellit ja oregano-tomaattikastiketta 13,00€ l, g

Päivän jälkiruoka 6,80€

Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Perjantai 21.2.
Mustajuurikeittoa ja pikkelöityä omenaa 9,00€/6,60€ l, g
Uuniperunaa savuporo sienitäytteellä 10,00€ l, g
Paistettuja silakkapihvejä ja kananmuna perunaa 12,90€ l
Bistro o matin kimchi burgeri ja maalaisranskalaisia13,00€ l,(g)
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€ 

***

Käytämme kotimaista lihaa, jos ei erillistä mainintaa

***
g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

***
Kysy muut allergeenit henkilökunnalta 

Sunnuntaibrunssi

Brunssi joka sunnuntai

Kevättä odotellessa,
herkuttelemme raikkailla salaateilla, talvijuureksilla,
silakoilla. lohella ja katkaravuilla. pöydän kruunaa aamulla leivotut leivät ja voi. 
Pääruuaksi voit valita juuresellerikeittoa italilaisella tatti-riisipallolla tai kalaruokana taime fileetä tai 
pitkään haudutetun kotimaisen karitsan. – vaikea valinta =) 
Jälkiruokana kaikkia ihania makeita herkkuja ja kotimaisia juustoja
***  
Tätä brunssia tarjoillaan aina maaliskuun puoleenväliin asti, joka sunnuntai.
Avaamme klo 12:00, viimeiset varaukset otamme klo 16:30.
Suljemme klo 18:00

Tervetuloa herkuttelemaan!

Alkuruoka

Noutopöydästä

Vihersalaattia luomuvihanneksilla g,l
Green salad with organic vegetables

Paahdettua talvijuures-vuohenjuustosalaattia & viikunakastiketta g,l
Roasted winter vegetables, goat cheese salad and fig sauce

Grillattua broccoliini-perunasalaattia g,l
Grilled broccolini-potato salad 

Savusmetanasilakoita g,l
Baltic herrings with smoked sour milk 

Tilli-fenkolisilakoita g,l
Baltic herrings with dill-fennel sauce       

Katkarapu skagenia l
Shrimp skagen

Seesami hiillostettua lohta & korianterikreemiä g,l
Sesame charred salmon with coriander cream

***

Fenkolilla maustettuja porsaanlihamakkaroita & rakuunasinappia g,l
Pork sausage with fennel & tarragonmustard

Varhaisperunaa tillivoissa Tilliperunaa g,l
Dillpotatoes

Talon artesaani leipävalikoima l
Selection of house artesan breads

Pääruoka

Pöytään tarjoiltuna

Kuohkeaa juurisellerikeittoa & tatti arancini l (g)
Root celery soup and cep arancini

Tai/or
Grillattua taimenfileetä & hummerikastiketta l,g
Grilled trout fillet and lobster sauce

Tai/or
Ylikypsää karitsanlapaa & rakuuna-ohraa l,g
Slow cooked lamb shoulder with tarragon barley

Jälkiruoka

Noutopöydästä

Valkosuklaa-mustaherukka moussekakkua (l)
White chocolate-blackcurrant mousse cake 

Appelsiinillä maustettu crème brûleé (l,g)
Orange flavoured Créme brûleé

Porkkanakuppikakku, tuorejuustokreemiä & mantelia (l)
Carrot cup cake, cram cheese and almond

Kotimaisia pientilajuustoja, aprikoosihilloketta, mustikkahilloketta, kuminanäkkileipää ja hunajaista spelttiä
Domestic small cheeses, apricotjam, blueberryjam, cumin crispbread and honey spelt

36€ aikuiset / vuxna
16€ 9 – 12v / år
10€ 4 -8v / år
0€ 0- 3v / år

***

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita

g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

 

Viinilista

Welcome to discover the wines of Bistro O Mat Kirkkonummi

Click here for full list

By the glass 

Sparkling

Champagne Veuve Clicquot Brut Reserve 12,8

Cava Castellroig Brut 8,8

Non Alcoholic

Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 6,5

Ask for todays special by the glass

Whites

2010 d’Exception, Plaimont, AOC Saint Mont, Sud-Ouest, France 8,4

2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9

2018 Isolano Catarratto Extra Lucido, Valdibella, Sicily, Italy 10,2

2016 Chablis Cuvée Marie Ange Robin Vielles Vignes, Domaine Guy Robin, Bourgogne, France 11,4

2017 Ihringer Winklerberg Weissburgunder Trocken, Dr. Heger, Baden, Germany 12,6

Reds

2017 Neprica Primitivo, Tormaresca, Puglia, Italy 7,2

2016 Puydeval Rouge, Jeff Carrel, Languedoc-Roussillon, France 8,4

2017 Barbera d’Alba, Cascina Alberta, Piedmont, Italy 9,6

2012 ”Mimus” Ihringer Winklerberg Spätburgunder Trocken, Dr. Heger, Baden, Germany 12,6

2017 Perbacco Nebbiolo, Vietti, Piedmont, Italy 13,8

2015 Promis, Gaja, Bolgheri, Tuscany, Italy 14,4

Ystävänpäivä

Champagne
Moet & Chandon rosé Imperial 12,50€ I 80€
Menu

Rapeaa vasikan kateenkorvaa,
hiillostettua taimen pastramia ja tatti vaahtoa

***
Mallas savustettua poroa kahdella tapaa ja kuusenkerkkäkastiketta
**
Vadelma suklaakupoli  ja vadelma sherbettiä

49€ I hlö

 

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssi
joka sunnuntai 12 -18