Bistro O matin laadukas lounas tarjolla arkisin klo 11:00-14:30. Lounaan annoksiin kuuluu salaattipöytä ja talon artesaanileivät voin kera. A la carte-listamme ei ole käytössä lounasaikaan. Meille voit tulla nauttimaan lounaan ilman pöytävarausta tai vilkkaimpaan ajankohtaan suosittelemme pöytävarausta.
Voit tilata lounaasi myös mukaan noudettavaksi, puhelimitse tai sähköpostilla.
Tiistai 17/9
Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin
Croque monsieur 13,50 € l
Croque monsieur ja rapeaa salaattia
Croque Monsieur and crunchy salad
Bouillabaisse l, g 16, 50 €
Bouillabaisse ja sahramiaiolia
Bouillabaisse and saffron aioli
Bistron lihapullat l, g 16 €
Bistron lihapullat kermaisessa pippurikastikkeessa, perunapyreetä, sokeroitua puolukkaa ja suolakurkkua
Bistro meatballs in a creamy pepper sauce, mashed potatoes, lingonberry and pickles
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu
Keskiviikko 18/9
Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin
Fetasalaatti 13,50 € l, g
Fetajuustoa, kurkkua, pikkelöityä punasipulia, oliivia ja minttujugurttia
Feta cheese, cucumber, pickled red onion, olive and mint yogurt
Bistron lihapullat l, g 16 €
Bistron lihapullat kermaisessa pippurikastikkeessa, perunapyreetä, sokeroitua puolukkaa ja suolakurkkua
Bistro meatballs in a creamy pepper sauce, mashed potatoes, lingonberry and pickles
Kuha 17 € l, g
Gratinoitua kuhaa, herneitä, kukkakaalia, keitettyä perunaa ja Ravigote-kastiketta
Gratined pike perch, peas, cauliflower, boiled potato and Ravigote sauce
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu
Torstai 19/9
Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin
Kanasalaatti 13,50 € l, g
Kanankoipirilletteä, parmesania, mehustettua kirsikkatomaattia, sipulia ja limellä maustettua creme fraichea
Chicken drumstick rillette, parmesan, cherry tomato, onion and creme fraiche seasoned with lime
Kuha 17 € l, g
Gratinoitua kuhaa, herneitä, kukkakaalia, keitettyä perunaa ja Ravigote-kastiketta
Gratined pike perch, peas, cauliflower, boiled potato and Ravigote sauce
Salviagnocchi 15,50 € l
Salviagnoccheja, kauden sieniä, sipulia, kirsikkatomaattia, pähkinää ja yrttisalaattia
Sage gnocchi, seasonal mushrooms, onion, cherry tomato, nuts and herb salad
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu
Perjantai 20/9
Maa-artisokkakeitto 11,50 € / 13,50 € l, g, k*
Maa-artisokkakeittoa ja rapeaa naudan etuselkää
Jerusalem artichoke soup with crispy beef loin
Savulohisalaatti 13,50 € l, g
Lämminsavulohta, kapriksia, kurkkua, paahdettua porkkanaa ja tilli-dijonmajoneesia
Warm smoked salmon, capers, cucumber, roasted carrot and dill-dijon mayonnaise
Flank steak 18 € l, g
Puuhiiligrillattua naudan flank steakia, tankopapuja, karamellisoitua sipulia, ranskalaisia ja bearnaisekastiketta
Charcoal-grilled beef flank steak, beans, caramelized onions, french fries and béarnaise sauce
Salviagnocchi 15,50 € l
Salviagnoccheja, kauden sieniä, sipulia, kirsikkatomaattia, pähkinää ja yrttisalaattia
Sage gnocchi, seasonal mushrooms, onion, cherry tomato, nuts and herb salad
Päivän jälkiruoka 9 €
Dessert of the day
Kolmen ruokalajin menu 36 €
Three course menu
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
l = laktoositon / l*= mahdollista saada laktoosittomana
g = gluteeniton / g* = mahdollista saada gluteenittomana
k = kasvisruoka / k* = mahdollista saada kasvisruokana
veg = vegaaninen / veg * = mahdollista saada vegaanisena
Täydellinen illallinen syntyy hyvästä seurasta, hyvästä ruuasta ja erinomaisesta tunnelmasta.
Näitä kaikkea tarjolla tiistaista lauantaihin klo 16:00 alkaen. Valmiin menukokonaisuuden löydät välilehdeltä ”Bistromenu”.
Lämpimästi tervetuloa!
BURRATA | 16 €
Burrata juustoa, basilikaöljyä ja mehustettuja kirsikkatomaatteja
Burrata cheese, basil oil and juiced cherry tomatoes
TARTAR PELLE JANZON | 18 € / 24 €
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
COREGONE LAVARET | 17 €
Sokerisuolattua siikaa, tilli-kurkkua, jugurttikreemiä, pikkelisinappia, tilliöljyä
Sugar-salted whitefish, dill pickle, yoghurt cream, pickle mustard, dill oil
SOUPE | 16 €
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
Kori aamulla juureenleivottua vehnäleipää ja mallasleipää 3 € / hlö
Homemade dough bread and malt bread
Yrttisuolalla maustetut maalaisranskanperunat ja aiolia 6 €
Fries with herb salt and aioli
Paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä ja hunaja-sitruunavinaigretteä 7 €
Roasted Brussels sprouts, pine nuts and honey-lemon vinegar
Sienirisottoa, rapeaa lehtikaalia, kastanjaa ja pikkelöityä omenaa 11 €
Mushroom risotto, crispy kale, chestnut and pickled apple
Vihersalaatti 7 €
Green Salad
Aioli 2 €
Aioli Mayo
SALADE DE GAMBAS | 17 € / 24 €
Avotulella grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia
ja grillattua valkosipulileipää
Grilled shrimps, goat cheese, lettuce and grilled garlic bread
BOM BURGER | 24 €
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, mature cheddar,
pikkelöityä punasipulia, rakuuna-sinappimajoneesia, suolakurkkua, tomaattia, jääsalaattia
Open fire grilled steak burger patty, mature cheddar,
pickled red onion, mustard mayonnaise, pickled cucumber, tomato, iceberg lettuce
TRUITE | 34 €
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä, palsternakkapyrettä ja Limoncello-kastiketta
Char-grilled trout fillet, roasted Brussels sprouts, parsnip puré and Limoncello sauce
ENTRECÔTE | 42 €
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, grillattua suippokaalia, broccolinia, chorizoa, Choronkastiketta ja shalottisipulikastiketta sekä ranskalaiset perunat
Charcoal grilled veal entrecôte, grilled cabbage, broccoli, chorizo, Choron sauce, shallot onion sauce and fries
PINTADE | 30 €
Puuhiiligrillattua helmikananrintaa,
sienirisottoa, kastanjaa ja pikkelöityä omenaa
Charcoal grilled quinea fowl breast, mushroom risotto, chestnut and pickled apple
RISOTTO | 24 €
Sienirisottoa, rapeaa lehtikaalia, kastanjaa ja pikkelöityä omenaa
Mushroom risotto, crispy kale, chestnut and pickled apple
TRUITE | 17 €
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä, palsternakkapyrettä ja sitruuna-voikastiketta
Char-grilled trout fillet, roasted Brussels sprouts, parsnip puré and lemon butter sauce
BOM BURGER | 14 €
Avotulella grillattu härän burgerpihvi, tomaattia
suolakurkkua, aiolia, mature cheddarjuustoa, jääsalaattia ja maalaisranskalaisia
Beef patty grilled over an open fire with mayo, tomato, pickles, Mature cheddar cheese, lettuce and country fries
DESSERT | 5 €
Vaniljajäätelöä tai päivän sorbet
Vanilla ice-cream or sorbet of the day
CITRON | 14 €
Sitruunakakkua, karamellisoitua mantelia ja omenasorbet
Lemon cake, caramelized almond and apple sorbet
CRÈME BRÛLÉE | 14 €
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
SORBET DU JOUR | 8 €
Bistro O matin päivän sorbet
Bistro O mat’s sorbet of the day
FROMAGE | 14 €
Valikoituja ranskalaisia juustoja, talon leipää ja hilloketta
Selected French cheeses, bread and compote
Jos sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan henkilökunnalle ennen ruokatilausta.
If you have food allergies, please inform the staff before ordering.
Kuohuvat
Samppanja
Anthony Betouzes extra Brut Terre de Grés
Pinot Noir, Chardonnay, Meunier
15,50 / 84
Cava
Josep Ventosa Cava Brut, Catalonia, Espanja
Xarel·lo, Macabeo, Parellada
10,50 / 55
Alkoholiton
Mionetto Sparkling 0%, Saksa
7,50 / 45
Valkoviinit
2022 Ostertag Pinot, Alsace, Ranska
Pinot blanc, Pinot auxerrois, Pinot gris
13 / 78
2020 J2, Becker- Landgraft, Riesling, Rheinhessen, Saksa
12 / 72
2022 Jeff Carrel Morillon Blanc, Languedoc-Roussillon, Ranska
Chardonnay
11 / 62
2023 Tenuta Cocci Grifoni Merlo Pecorino Organic Natural, Marche, Italia
Pecorino
11 / 60
Punaviinit
2021 Clos Alkio, Fam de Vida Garnatxa, Katalonia, Espanja
14 / 74
2021 J2 Gau-odernheimer, Spätburgunder, Rheinhessen, Saksa
13 / 75
2022 Moccagatta Barbera d’Alba, Piemonte, Italia
Barbera
12 / 74
2019 Rouge de Carsin, Merlot, Bordeaux, Ranska
10 / 56
Valitse alkuruoka
SOUPE
Kuohkean kermaista kauden sienikeittoa, pikkelöityä hopeasipulia, rapeaa sipulia
Creamy seasonal mushroom soup, pickled silver onion, crispy onion
TARTAR PELLE JANZON
Tartarpihvi Pelle Janzonin tapaan, härän pyöröpaistia, punasipulia, kirjolohen mätiä, piparjuurta ja keltuainen
Tartar steak Pelle Janzon style, roast beef, red onion, rainbow trout roe, horseradish and yolk
Valitse pääruoka
TRUITE
Puuhiiligrillattua taimenfileetä, paahdettua ruusukaalia, pinjansiemeniä, palsternakkapyrettä ja Limoncello-kastiketta
Char-grilled trout fillet, roasted Brussels sprouts, parsnip puré and Limoncello sauce
ENTRECÔTE
Puuhiiligrillattua vasikan entrecôte, grillattua suippokaalia, broccolinia, chorizoa, Choronkastiketta, shalottisipulikastiketta ja ranskalaiset perunat
Charcoal grilled veal entrecôte, grilled cabbage, broccoli, chorizo, Choron sauce, shallot sauce and fries
Jälkiruoka
CRÈME BRÛLÉE
Timjamilla maustettu Crème Brûlée, marinoitua mustikkaa ja sitruuna-mustikkasherbet
Thyme spiced Crème Brûlée, marinated blueberries and lemon-blueberry sherbet
Menu 58 € / Viinipaketti 40 €
Lounas
ti-pe klo 11:00–14:30
À la carte
ti-to klo 16:00–22:00
pe klo 16:00-22:30
la klo 12:00-22:30
Viimeiset pöytävaraukset
klo 20:00
Ma ja su suljettu
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Powered by Sivustamo