Menu

À la Carte

Alkuruuat / Hors D’oeuvres

 

Escargot 13,00€
Punaviini-valkosipulivoilla gratinoituja etanoita ja grillattua leipää (g)
l


Carpaccio 13,90€
Peura carpaccio, herkkutattia ja fermentoitua hopeasipulia

Carpaccio of deer, porcini mushrooms and fermentated silver onion
l,g

Salade de gambas 15,00€ 
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää 

Grilled scampi, goat cheese, lettuce, aioli and grilled garlic bread
l, (g)

Pääruuat / Plats

Ceps  17,20€
Herkkutatti risottoa  

Corégone lavaret  28,80€ – 15,00€ lapset
Paahdettua siianseläkettä, piparjuurimaustettua perunaa ja Noilly Prat kastiketta

Boeuf 32,00€
Grillattu marmoroitu entrecotepihvi, umami tomaattia, Lapin puikulaperunapyreetä ja Bordelaise kastiketta l,g
Grilled entercôte steakf,umami tomato, lapland’s potato puree and sauce Bordelaise 

Vorschmack 25,00€
Vorschmack, pottuvoita, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta  

Alkuperä/ origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista 
All meat we serve is of Finnish origin

Klassikot / Classique

Salade de gambas 15,00€ / 18,50€
Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää 

Grilled scampi, goat cheese, lettuce, aioli and grilled garlic bread
l, (g)

 

 

Jälkiruuat / Desserts

Poire 9,80€
Mehustettua päärynää, pellavansiemen pralinea, kardemumma-maitoa ja kefiirijäätelöä
Juisy pear, praline biscuit of falx seeds, cinnemon spiced milk and kephir ice cream
l,g
Plaquebiére 9,80€
Lakkaserbettiä, seljankukkajogurttia, lakka marmelaadia ja lakritsia
Cloudberry sherbet and marmalade, elderflower yogurt and liquirice
l, (g)
Crème Brûlée 9,80€
Suklaa crème brûlée ja kirsikka sorbettia
Chokolade crème brûlée and cherry sorbet
l,g
Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia
Sorbet á la O mat

Fromage  9,80€
Suomalaisia artesaanijuustoja
Finnsh farmers cheeses 

Bistro Menu I

Bistro Menu II

Lounas

Lounas maanantai – perjantai
11:00 – 15:00

 

Bistro O mat  Take Away,  lohtu – ja  tsemppiruokaa

Tilaus: 
* varmistaaksesi tilauksenne, tilaus
viimeistään vuorokautta ennen noutopäivää
* noutoajat ma -pe  11:00, 12:30, 13:30 ja 14:00
 noutoajat lauantaisin 12:00 ja 14:00
* kuljetamme lähialueelle ( noin 10km, klo 14:30 jälkeen)
* tilaa sähköpostitse
bistromat@bistromat.fi
 – ilmoita tilauksesi ja nouto aika
 * tilaa puhelimitse 050 433 8700
vastaamme puhelimeen arkisin ja lauantaisin klo 9 – 15
 – jos toivot kuljetusta ilmoita osoitteesi

Annokset sisältää raastetta ja Bistro o matin artesaanileipää
* Kaikki käyttämämme liha on kotimaista


Turvallisuus:

huolehdimme hygieniasta – ja turvallisesta nouto ympäristöstä
Maksu ja nouto tapahtuu ravintolassa.
Päästämme ravintolatiloihin max 2 asiakasta kerrallaan, odotus tapahtuu ulkona, jätäthän turvavälin.
Pyrimme laittamaan kaiken valmiiksi,
jotta nouto olisi mahdollisimman jouhevaa

 

TAKE AWAY JUOMAT
      a
lkoholiton olut Störtebecker vehnä 2,50€
      alkoholiton olut Strörtebecker Pils 2,50€ 
      alkoholiton Lehtikuohu 12,50€, 0,75l/plo
      alkoholiton Winner  Lakka-seljankukka
     12,50€, 0,75l/plo      

 Maanantai 30.3
Kana-ceasarsalaattia 10,50€ l,(g)
Ranskalaista kalakeittoa – bouillabaise ja yrtti-aiolia 12,50€ l,g
Bistro O matin Blue cheese burgeri ja ranskalaiset 12,50€ l,g (onnistuu myös cheddar-juustolla)
Hongolan Tilan naudanpaistista valmistettua linnapaistia ja valkosipuliperunoita 13,00€ L,G
*
Suklaakakkua, vaniljakermaa ja marjoja 6,50€ l

Tiistai 31.3.
Kana-ceasarsalaattia 10,50€ l,(g)
Paistetut kermaviili leivitetyt silakkapihvit ja tilliperunaa 12,50€ l,(g)
Bistro O matin BBQ naudanliha burgeri ja ranskanperunat 12,50€ l (g)
Linströmmin pihvi, bearnaisekastiketta ja perunamuusia 13,00€ l,g
Suklaakakkua, vaniljakermaa ja marjoja 6,50€ l


Parhaiten seuraat meitä Facebook sivuiltamme

https://www.facebook.com/bistroOmat/

 

 

 

Keskiviikko 1.4.
Hunajapaahdettua juures- vuohenjuustosalaattia 10,50€  l,g
Graavilohta, korvasieni muhennosta ja tilliperunaa 12,50€ l,g
Bistro O matin aioli burgeri ja ranskanperunat  12,50 l (g)
Metsästäjänleike, sienikastiketta ja paahdettua perunaa 13,00€ l,g
Suklaakakkua, vaniljakermaa ja marjoja 6,50€ l

Torstai 2.4.
Hunajapaahdettua juures- vuohenjuustosalaattia 10,50 € l,g
Paistetut silakkapihvit, perunamuusia ja mummonkurkkua 12,50€ l
Bistro O matin juusto burgeri ja ranskanperunat 12,50€ L (g)
Hawaijin leike ja ranskanperunat 13,00€  l,g
Suklaakakkua, vaniljakermaa ja marjoja 6,50€ l

Perjantai 3.4.
Pekoni- kananmuna ceasarsalaattia 10,50€ l,g
Savustettua lohta, korvasieni muhennosta ja varhaisperunaa 13,50€  l,g
Bistro O matin karamellisoitu sipuli burgeri, aioli ja ranskanperunat 12,50€ l (g)
Haudutettua Hongolan tilan naudanrintaa ja valkosipuliperunoita,
piparjuurikastiketta 13,00€ l,g
Suklaakakkua, vaniljakermaa ja marjoja 6,50€

Lauantai 4.4.
Jättikatkarapu-vuohenjuustosalaattia 14,50€ l (g)
Savustettua lohta, korvasienimuhennosta ja varhaisperunaa 16,50€ l.g
Bistron special burgeri 12,50€ l,(g)
Raparperista jotain hyvää ala Marko 6,50€ l (g)

 

***

Käytämme kotimaista lihaa, jos ei erillistä mainintaa

***
g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

***
Kysy muut allergeenit henkilökunnalta 

Sunnuntaibrunssi


Olemme sulkeneet sunnuntait 15.3. ; 22.3. ja 29.3.
Muina päivinä palvelemme normaalisti 

Tervetuloa herkuttelemaan!

Alkuruoka

Noutopöydästä

Vihersalaattia luomuvihanneksilla g,l
Green salad with organic vegetables

Paahdettua talvijuures-vuohenjuustosalaattia & viikunakastiketta g,l
Roasted winter vegetables, goat cheese salad and fig sauce

Grillattua broccoliini-perunasalaattia g,l
Grilled broccolini-potato salad 

Savusmetanasilakoita g,l
Baltic herrings with smoked sour milk 

Tilli-fenkolisilakoita g,l
Baltic herrings with dill-fennel sauce       

Katkarapu skagenia l
Shrimp skagen

Seesami hiillostettua lohta & korianterikreemiä g,l
Sesame charred salmon with coriander cream

***

Fenkolilla maustettuja porsaanlihamakkaroita & rakuunasinappia g,l
Pork sausage with fennel & tarragonmustard

Varhaisperunaa tillivoissa Tilliperunaa g,l
Dillpotatoes

Talon artesaani leipävalikoima l
Selection of house artesan breads

Pääruoka

Pöytään tarjoiltuna

Kuohkeaa juurisellerikeittoa & tatti arancini l (g)
Root celery soup and cep arancini

Tai/or
Grillattua taimenfileetä & hummerikastiketta l,g
Grilled trout fillet and lobster sauce

Tai/or
Naudan petite tender ja bearnaisekastiketta l,g
Beef petite tender and bearnaise sauce

 

Jälkiruoka

Noutopöydästä

Valkosuklaa-mustaherukka moussekakkua (l)
White chocolate-blackcurrant mousse cake 

Appelsiinillä maustettu crème brûleé (l,g)
Orange flavoured Créme brûleé

Porkkanakuppikakku, tuorejuustokreemiä & mantelia (l)
Carrot cup cake, cram cheese and almond

Kotimaisia pientilajuustoja, aprikoosihilloketta, mustikkahilloketta, kuminanäkkileipää ja hunajaista spelttiä
Domestic small cheeses, apricotjam, blueberryjam, cumin crispbread and honey spelt

36€ aikuiset / vuxna
16€ 9 – 12v / år
10€ 4 -8v / år
0€ 0- 3v / år

***

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita

g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

 

Viinilista

Welcome to discover the wines of Bistro O Mat Kirkkonummi

Click here for full list

By the glass 

Sparkling

Champagne Veuve Clicquot Brut Reserve 12,8

Cava Castellroig Brut 8,8

Non Alcoholic

Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 6,5

Ask for todays special by the glass

Whites

2010 d’Exception, Plaimont, AOC Saint Mont, Sud-Ouest, France 8,4

2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9

2018 Isolano Catarratto Extra Lucido, Valdibella, Sicily, Italy 10,2

2016 Chablis Cuvée Marie Ange Robin Vielles Vignes, Domaine Guy Robin, Bourgogne, France 11,4

2017 Ihringer Winklerberg Weissburgunder Trocken, Dr. Heger, Baden, Germany 12,6

Reds

2017 Neprica Primitivo, Tormaresca, Puglia, Italy 7,2

2016 Puydeval Rouge, Jeff Carrel, Languedoc-Roussillon, France 8,4

2017 Barbera d’Alba, Cascina Alberta, Piedmont, Italy 9,6

2012 ”Mimus” Ihringer Winklerberg Spätburgunder Trocken, Dr. Heger, Baden, Germany 12,6

2017 Perbacco Nebbiolo, Vietti, Piedmont, Italy 13,8

2015 Promis, Gaja, Bolgheri, Tuscany, Italy 14,4

TAKE AWAY – LAUANTAIKASSI
Nouda lauantaina Kirkkonummen Bistro O matista
tai tilaa kuljetus.
Hinta 39€/ hlö ( minimitilaus 2:lle) 

4.4. lauantaikassi sisältää:

Tyrnimarjasilakat,
Katajanmarjagravattua lohta
Varhaisperunoita ( asiakas keittää itse)
Piparjuurikastiketta

Bistro O matin mallasleipää
***
Westankärrin kartanon (Kemiö)
karitsanniskaa pitkään haudutettuna
Tummaa timjamikastiketta 
Parsa-perunasalaattia
Bearnaisekastiketta    
(asiakas lämmittää karitsan ja timjamikastikkeen , ohjeet mukana)
***
Vanilja panna cottaa, raparperisalaattia, mansikoita ja syötäviä kukkia
( asiakas kumoaa ja koristelee) 

sisältö on gluteeniton (paitsi leipä), kokonaan laktoositon
****
Tilaa: 
Tilaukset keskiviikkona 1.4.  
mennessä sähköpostilla 
bistromat@bistromat.fi
tai 
puhelimella 050 433 8700 
( vastaamme arkisin ja lauantaisin klo 9 – 15 ) 

Nouda tai tilaa kuljetus

Kuljetus:
Kuljetus alle 10 km alue, ei veloitusta 
Kuljetus  yli 10 km 
Kirkkonummi, Siuntio, Espoo , Helsingin  Lauttasaari, Karhusaari  
kuljetus 10€  
Muut alueet kysy meiltä.  
*
Nouto:
klo 12  – 15 välillä
Kirkkonummen Bistro O matista 
Asemankulma 2 / Limnellinaukio 

 

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

#tillsammansmotcorona

Jos et pääse paikanpäälle nauttimaan,
kaikki annokset saatavilla myös take awaynä