Menu

A la carte

Alkuruuat / Hors d’oeuvres

Tapas 28,50€
Jaettava alkuruokavalikoima kahdelle
Hirvi tartaria,
hiillostettua silliä ja
kaksi päivittäin vaihtuvaa kokonaisuutta    
Älg tartar, halstrad sill och två
helheter som byts dagligen

Soupe 10,50€
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelikreemiä ja pikkelöityä omenaa
Fluffig soppa på jordärtskocka,
rökt mandelcréme och inlagd äppel


Hareng 13,90€

Avotulella hiillostettua silliä,
savustettua hapankermaa,
graavattua keltuaista ja muikunmätiä

Öppen eld halstrad sill, rökt gräddfil,
gravad äggula och siklöjrom


Tartar 15,50€
Tartarpihvi hirvenlihasta, hiilloksessa kypsennettyä mukulaselleriä ja
fermentoitua puolukka
Älg tartar, kolbädds tillagad rotselleri
och fermenterad lingon


Escargote 12,50€
Emmervehnä- yrtti muhennettuja
valkosipuli etanoita ja grillattua leipää
Vitlöks sniglar stuvade med Emmer vete och grillat bröd

Sides
Fenkoli-suola maustetut
ranskalaiset  3,50€
Pommes frites med fänkålsalt
Aioli dippi
1,80€

Pääruuat / Plats

Gnocchi  22,00€
Paistettuja gnoccheja,
savumantelikreemiä,
maa-artisokkaa, paistettuja metsäsieniä ja herkkutattivaahtoa
Stekt gnocchi, rökt mandelcréme, jordärtskocka, stekt skogssvamp och
Karl-Johan svamps créme

Truite  28,80€ – 15,00€ lapset
Avotulella grillattua taimenfileetä,
paahdettua voi- piparjuuri puikulaperunakreemiä, hiillostettua sipulia ja tummaa tillikastiketta
Öring grillad på öppen eld, rostad pepparrotssmör med potatiskräm och mörk dillsås

Renne 33,00€
Avotulella grillattua peuran sisäpaistia, glaseerattua punajuurta, mukulaselleripyreetä ja Grand Veneur kastiketta
Hjortstek grillad på öppen eld, glaserad rödbeta, rotselleripyre, och Grand Veneur-sås


Entrecote 32,00€
Avotulella grillattua naudan marmoroitua entrecôtepihviä 200g, vihreää papua ja valkosipulileipää Provencen tapaan ja
foyot- kastiketta
Marmorerad ox entrecote grillad på öppen eld, gröna bönor och vitlöksbröd på Provence sätt, foyotsås

  

Alkuperä /origin
Kaikki käyttämämme liha on kotimaista jos ei toisin mainita
Alla köttproducter vi  använder är inhemska om det ej är nämt nått annat 

Take away
 
annoksiamme voit noutaa myös take awaynä. 

Klassikot / Classique

Moule Bleue 24,50€ /500g
Avotulella grillattuja sinisimpukoita escabeche,  ranskalaiset ja aiolia
Blåmusslor escabeche grillade på öppen eld, pommes frittes och aioli

Salade de gambas 
16,00€ / 20,50€ l,(g)

Grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, parmesaanijuustoa, salaattia, aiolia ja grillattua valkosipulileipää
Grillade jätteräkor, getost, parmesan, sallad, aioli och grillat vitlöksbröd 

 

B.O.M. Burgeri
”Cuba Frita” 18,00€ -lapset 10,50€ l(g)

Avotulella grillattua kotimaisen Angus härän pihvi, chorizo majoneesia,
paistettua kananmunaa, pikkelöityä punasipulia, cheddar ja fenkoli suolalla maustettuja ranskalaisia
Inhemsk Angnus biff grillad på öppen eld, chorizomajonnäs, stekt ägg, picklad rödlök, cheddar och pommes frittes med fänkålsalt


Jälkiruuat / Desserts

Dessert aux myritlles 9,90€
Tuoreita kotimaisia mustikoita, vaniljaa,
lämmintä ruista ja mustikkasorbettia l
Färska inhemska blåbär, vanilj, varm råg och blåbärssorbet

Pomme caramel 9,90€
”Crème Caramel”, omenatoffeeta, omenasorbettia, karamellikastiketta ja paahdettua valkosuklaata l,g
”Crème Caramel”, äppelkaramell, äppelsorbet, karamellsås och rostad vit choklad

Dôme de chocolat 9,90€
Suklaakupoli valkosuklaa- punaherukkamoussesta ja tummasta suklaasta, punaherukkaserbettiä ja tuoreita herukoita l
Chokladkupol av vit choklad-rödvinbärsmousse och mörk choklad, rödvinbärssherbet och färska vinbär

Sorbet du jour 5,50€
Bistro O matin sorbettia l,g
Sorbet ala O mat

Fromages 9,90€
Suomalaisia artesaanijuustoja kahdelle l,g
Finska artesanostar

 

 

Bistro Menu I

Tartare
Tartar pihvi hirvenlihasta, hiilloksessa kypsennettyä mukulaselleriä ja
fermentoitua puolukka

Truite
Avotulella grillattua taimenfileetä, paahdettua voi-piparjuuri puikulaperunakreemiä, hiillostettua sipulia ja tummaa tillikastiketta

Pomme Caramel
”Crème Caramel” omenatoffeeta, omenasorbettia, karamellikastiketta ja paahdettua valkosuklaata
Menu 47,00€

 Pala pientilajuustoja + 5,50€
Viinimestarin suositusviinit 39,00

 

Bistro Menu II

Soupe
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, savustettua mantelikreemiä ja pikkelöityä omenaa

Renne
Avotulella grillattua peuran sisäpaistia, glaseerattua punajuurta, mukulaselleripyreetä ja grand veneur kastiketta

Dessert aux myritlles 9,90€
Tuoreita kotimaisia mustikoita, vaniljaa, lämmintä ruista ja mustikkasorbettia l
Menu 49,00€

+ pala pientilajuustoa 5,50€ 
Viinimestarin suositusviinit 44,00€

Lounas

Lounas ma – pe 11:00 -15:00

Tervetuloa lounaalle.
Lounas sisältää bistrossa aamulla leivotun artesaani leipävalikoiman voin, hummuksen ja raikkaan raastesalaatin.
Lounaan voi noutaa myös mukaan.


Maanantai 14.9.
kuohkeaa nokkoskeittoa ja
65
° kananmuna 9,80€ l, g,k
Paahtopaistisalaattia ja
piparjuurikreemiä 10,50€ l,g
Hiilisilakkapihvit ja mummonkurkkua 12,80€ l,g
Porsaanleikettä, hollandaisekastiketta ja paistettuja kantarelleja 12,80€ l
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€


Tiistai 15.9.
Kuohkeaa nokkoskeittoa 
ja 65° kananmuna 9,80€ l,g,k
Savulohi-kananmunasalaattia 10,50€ l,g
Fenkolipaahdettua kuningaskampelaa ja haudutettua purjoa 13,00€ l,g
Grillattua naudan flank steakia ja
paahdettua tomaattia 13,00€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

Keskiviikko 16.9.

Paahdettua kurpitsakeittoa ja hunajasiemeniä 9,80€ l,g,k

Caesarsalaattia paahdetulla pekonilla 10,50€ l,(g)

Grillattua puna-ahventa ja paahdettua kapris-anjovisvoita 13,50€ l,g

Lihapullia ja  kermaista pippurikastiketta 12,80€ l,g

Päivän jälkiruoka 6,80€

Kolmen ruokalajin menu 28,00€

 

 


Torstai 17.9.

Paahdettua kurpitsakeittoa ja
hunajasiemeniä 9,80€ l, g,k

Paahdettua punajuurisalaattia
ja vuohenjuustoa 10,50€ l,g,k

Fish & Chips 12,50€ l

Kana Wallenberg ja
muhennettua hernettä 12,90€ l

Päivän jälkiruoka 6,80€ 
Kolmen ruokalajin menu 28,00€ 

Perjantai 18.9.

Kuohkeaa kantarellikeittoa ja
paahdettua sipulia 9,80 l,(g),k

Ilmakuivattu kinkku-,
hunajamelonisalaattia ja
mozzarellaa 10,50€ l,g

Savustettua lohta ja
sienikastiketta 13,50€ l, g

Bistro O Mat burgeri mojorojo
majoneesilla 12,80€ l,g
Päivän jälkiruoka 6,80€
Kolmen ruokalajin menu 28,00€

 


Alkuperä / origin

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos ei toisin mainita

l = laktoostion
vl = vähälaktoosinen
g = gluteeniton
(g)= mahdollista saada ilman gluteenia
k = kasvisruoka
(k) = pienillä muutoksilla mahdollista saada
kasvisruokana

Kysy muista allergeeneista henkilökunnaltamme
***

 

 

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunsseja tarjolla  Bistro O Mat Tapiolassa . ( kauppakeskus Ainoa 3 krs. Food Farden)

Kirkkonummella  tarjoilemme taas heti brunssia kun virustilanne helpottaa. 
Tilat ovat valitettavasti liian ahtaat turvalliselle brunssitarjoilulle.  

Varauksen Bistro O Mat Tapiolaan saat tehtyä TÄSTÄ
Italia teema aina 11.10. asti.

Brunssille voit saapua klo 12:00 – 16:30 ja
nauttia voit aina klo 18:00 asti 
Suosittelemme pöytävarausta.  Tervetuloa nauttimaan herkulisesta ruuasta ja leippoisasta sunnuntaitunnelmasta. 

Alkuruoka

Noutopöydästä- Antipasto

Vihersalaattia l,g,k

Latva-artisokka-pesto-perunasalaattia l,g,k

Valkosipuli-pinjansiemensilakoita l,g

Tomaatti -oreganosilakoita l,g

Sitruunasilakoita l,g

Vitello tonnattoa l,g

Grillattua mustekalaa, oliivia ja paprikaa l,g

Italialaisia leikkeleitä

Kesäperunaa ja  tilli-voisulaa 

Bistron artesaanileipävalikoima:
Focaccia ja maalaispatonkia

Pääruoka

Pöytään tarjoiltuna

Herkkutattirisottoa vl,g,k

Tai
Paahdettua taimenta ja caponattaa l,g 

Tai
Grillattua naudanposkea ja salvia pastaa l (g)

 

Jälkiruoka

Noutopöydästä

Tiramisua l 

Sitruuna panna cottaa l,g

Panettone kakkua l

Italialaisia juustoja
  
Viikuna-pähkinähilloketta, sitruunahilloketta 

Cantuccini-keksiä l

Ka
hvia tai haudutettua teetä

38€ aikuiset / vuxna
16€ 11 – 14v / år
12€ 5 -10v / år
0€ 0- 4v / år

***

Kaikki käyttämämme liha on kotimaista, jos toisin ei mainita

 

g – Gluteeniton

l – Laktoositon

vl – Vähälaktoosinen

(g) – Onnistuu ilman gluteenia

k – kasvis

 

Viinilista

Tervetuloa tutustumaan Bistro O Mat Kirkkonummen viinivalikoimaan

Click here for full list

By the glass 

Sparkling

Veuve Clicquot Brut, Champagne, France 12,8 / 10cl

Mirgin Reserva Cava Brut Nature, Alta Alella, Penedés, Spain 9 / 12cl

 

Non Alcoholic

 Cloudberry-Elderflower, Winner, Kirkkonummi, Finland 6,5

 

Whites / 12cl

2018 Bianco di Ceparano, Fattoria la Zerbina, Emilia-Romagna, Italy 7,2

2018 Pinot Gris ”Nature”, Julien Schaal, Alsace, France 8,4

2018 Riesling Trocken, Weingut Faubel, Pfalz, Germany 9

2018 Gavi di Gavi, Fontanafredda, Piedmont, Italy 12

2015 Sancerre Silex, Francois Le Saint, Loire, France 13,2

Reds /12 cl

2018 Volalto Monastrell, Altamente, Jumilla, Spain 9,6

2017 Dolcetto d’Alba, Carlo Boffa, Piedmont, Italy 10,8

2016 Spätburgunder ”Tradition”, Philipp Kuhn, Pfalz, Germany 11,4

2014 Temperamento Natural Reserva, Bodegas 1808, Rioja, Spain 12

2017 Carpe Diem, Château Seguin, Bordeaux, France 14,4

 

Cocktail favorits 12€
(*mocktail 7,50€ )

 

 

Tyrni negroni

Gin, campari, martini rosso, tyrni

 

Garden gin&tonic

Gin, Martini Bianco, tonic, kurkku, lime, appelsiini

 

Aperol Spritz

Aperol,kuohuviini, appelsiini,

 

Strawberry mojito*

Rommi, mansikka, lime, minttu, sokeri

 

Whiskey sour

 

Bourbon, sitruuna, sokeri, valkuainen

 

 

 

 

 

 

Varaukset

Varaa pöytä alla olevasta kalenterista,

soittamalla, tai sähköpostitse.

Yli 8 hengen varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

sunnuntaibrunssi

Italian makuja sunnuntaibrunssillamme =)

Tule nauttimaan kesäpäivistä ja kylmistä cocktaileista aurinkoiselle  terassillemme