Bistro O Mat sijaitsee Kirkkonummen keskustassa
kauniin puiston ja Kirsikka-liikekeskuksen vieressä.
Kesäisin asiakkaita palvelee aurinkoinen terassi.
Olemme helposti lähestyttävä, tasokasta ruokaa ja ihmisläheistä palvelua tarjoava ravintola.
Ruokatuotteemme painottuu sesonkeihin, kotimaisuuteen, pohjoismaalaisuuteen ja ranskalaisen keittiön perinteisiin. Asiakkaalle haluamme tarjota parasta, viihtyisässä miljöössä.
Juomapuolella viinit painottuvat Eurooppaan mutta välillä on mukava tarjota jotain myös valtamerien takaa. Kotimainen valikoima juomatuotteiden osalta lisääntyy kokoajan.
Tervetuloa viihtymään kanssamme.
Arkisin tarjoilemme lounasta, iltaisin ja lauantaisin a la cartea.
Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat.
Suunnitellaan yhdessä herkulliset ja onnistuneet juhlat!
ti-pe 11:00-14:30 Lounas
ti-to 16:00-21:30
pe 16:00-23:30
la 12:00-23:30
Baari palvelee arkisin lounaan ja illallisen välissä klo 14:30-16:00
ma ja su suljettu
Viimeiset pöytävaraukset:
ti-to klo 20:00 / pe-la 21:00
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Sijaitsemme Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä.
Kolmas ruoka toden sanoo! Eli muista tilata myös jälkiruokaa. 😉 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Avaat oven Kirkkonummen sydämessä ja astut sisään bistrotunnelmaan. Jocke toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja ohjaa mukavaan pöytään. Tilaat Jocken suosituksesta vivahteikasta Pinot Noiria. Seuralaisesi saapuu, ja laseista kuuluu vieno kilahdus, kun skoolaatte. Tilaatte kolmen ruokalajin menut - erilaiset kummallekin, jotta voitte maistella useampaa ruokalajia. Kilautatte laseja vielä uudelleen ja uppoudutte nauttimaan rentouttavasta illasta erinomaisen ruuan äärellä, parhaassa seurassa. 😍
Kenet sinä kutsuisit viettämään iltaa? ... See MoreSee Less
24 CommentsComment on Facebook
Mieheni ja minä sekä ystävämme P ja I 😋
Jos vaik ton aviomiehen kans, kun sitä ei muuten saa mihkää 😂
Ystävien kanssa ❤️
View more comments
Kylmän kauden tuhdimmat maut vaihtuivat kauteen sopiviin keveämpiin, kun viriteltiin listaa kevätkuosiin. 🌿 Tuotiin tupaan uusia annoksia, mutta klassikot ja meidän ruokafilosofia pysyy: suositaan kotimaisia raaka-aineita ja lähituotantoa, ja kokataan niistä aineksista, mitkä sillä hetkellä ovat herkullisimmillaan. 👌
Katso menu ➡️ bistromat.fi/kirkkonummi/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Vappupäivän raton ja riemun kruunaa Bistro O matin brunssi! 🎉
Kokkaamme alkupalapöytään mm. silliä Bistro O matin tapaan, härkätartaria ja pastis-graavilohta. Runsaan brunssipöydän päälle tarjoilemme pöytiin pääruuan ja jälkkärin. Näillä jaksaa vietellä vappua!
Tee pöytävarauksesi pian ➡️ bistromat.fi/kirkkonummi/ ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Riku ja Anna Väänänen, Château Puybarbe, Ranska
Riku ja Anna Väänänen vaikuttavat satoja vuosia vanhan Château Puybarben tilan puikoissa Côtes de Bourgin viinialueella Bordeaux’ssa. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin.
Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikun toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja toi Annalle uuden ulottuvuuden sekä yrittäjyyteen Ranskassa että maan rikkaaseen viinikulttuuriin.
Tervetuloa testaamaan Château Puybarben viiniä meille!
📸 Chateau Puybarbe ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Ruokalistat vaihtuu, mutta muutamat klassikkoannokset on ja pysyy:
🤎 Bom burger
💙 tartar
🩷 gambas eli jättikatkaravut
Viritetään kyllä näitäkin säännöllisesti uusilla mauilla ja sesonkien mukaan!
Kommentoi alle 🤎,💙 tai 🩷, mikä klassikoista on lempparisi? ... See MoreSee Less
23 CommentsComment on Facebook
Tartar
Vastaan kaksi😁🌞. 1. Gambas 2. BOM burger😋😋😋
🤎💙
View more comments
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia
Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.
Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta.
Tule meille testaaman Candiallen herkullista Chiantia!
📸 Candialle ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Iloista bäääsiäistä ihanat asiakkaamme!
Kun akuutti Bistro O mat -nälkä iskee, niin olemme auki myös pääsiäisen aikaan sekä perjantaina että lauantaina klo 12-23.30. Nähdään pian! ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Satu Lappalainen ja John Kennard, Vicarage Lane, Uusi-Seelanti
Pariskunnan yhteinen matka alkoi Suomesta, Jyväskylän MM-rallista, jossa uusiseelantilainen John kilpaili kartturina. Viinitilallisina Satu ja John aloittivat kuuluisalla Marlborough'n viinialueella vuonna 2002.
Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä, jotka Uuden-Seelannin tyyliin on valmistettu yhdestä lajikkeesta: Sauvignon Blanc, Bubbly Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Pinot Noir Rosé sekä Riesling.
Suomessa käydessään Satu ja John isännöivät tasting-tapahtumia.
Tule meille testaamaan Vicarage Lanen herkulliset Riesling ja Pinot Noir!
📸 Vicarage Lane Wines ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook