Tapiola 3. krs Ainoa

Bistro O mat

Bistro O mat Tapiola tarjoaa ruokaa nykyaikaiseen tyyliin pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisillä valmistusmenetelmillä.

Käytössämme on aina kauden parhaat raaka-aineet, mieluiten valittuina kotimaisilta luomutuottajilta.

Viinilistallamme on pääasiassa eurooppalaisia viinejä, mutta mukana myös harvinaisuuksia.

Tervetuloa nauttimaan!

Tarjoilemme arkisin lounasta klo 11:00-14:30.
A la Carte saatavilla klo 16:00 alkaen sekä viikonloppuna klo 12:00 alkaen.

“Miksi tehdä huonoa, kun sama aika menee hyvän tekemiseen.”

Tilaisuudet

Elämäsi tapahtumiin

Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat. 

Suunnitellaan yhdessä  herkulliset ja onnistuneet juhlat!

Varaukset ja kyselyt sähköpostilla myyntipalvelun kautta bistromat.tapiola@bistromat.fi

Ajankohtaista

Ajankohtaista
Teatteriin tai muuhun kulttuuritapahtumaan menijälle räätälöity Kulttuurimenu.
Pääsiäinen
Pitkäperjantai suljettu
Lauantai 30.3. 12:00-0:00
Sunnuntai 31.3. 12:00-18:00
Maanantai 1.4. suljettu
Maaliskuusta alkaen tarjoilemme sunnuntaisin a la cartea.

Seuraa Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Nea Berglund, Château Carsin, Ranska

Maailman tunnetuimmalla viinialueella Bordeaux'ssa sijaitsee Château Carsinin viinitila, joka kuuluu jo toisessa sukupolvessa Berglundin perheelle. Nyt tilaa johtaa Nea Berglund.

Vaihtelusta pitävä Nea viljelee yhdeksää eri lajiketta ja valmistaa kaikenlaisia viinejä. Carsinille hän tekee kuivia valkoviinejä, roséviinejä, punaviinejä ja makeaa valkoviiniä, sekä lisäksi balsamicoa ja kuohuvaa rypälemehua.

Nealla on myös oma natuviinibrändi Charivari, jolle hän tekee valkoisen, punaisen ja roséen lisäksi oranssiviiniä sekä luonnollisesti kuohuvaa pét natia. Charivarin viinit tulevat luomutarhoilta, poimitaan käsin ja ne käyvät luonnon hiivoilla. Viinejä ei kirkasteta tai filtteröidä, vaan ne pullotetaan sellaisenaan.

Tule testaamaan Château Carsinin viinejä meilleChateau Carsinarsin
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Nea Berglund, Château Carsin, Ranska

Maailman tunnetuimmalla viinialueella Bordeauxssa sijaitsee Château Carsinin viinitila, joka kuuluu jo toisessa sukupolvessa Berglundin perheelle. Nyt tilaa johtaa Nea Berglund.

Vaihtelusta pitävä Nea viljelee yhdeksää eri lajiketta ja valmistaa kaikenlaisia viinejä. Carsinille hän tekee kuivia valkoviinejä, roséviinejä, punaviinejä ja makeaa valkoviiniä, sekä lisäksi balsamicoa ja kuohuvaa rypälemehua.

Nealla on myös oma natuviinibrändi Charivari, jolle hän tekee valkoisen, punaisen ja roséen lisäksi oranssiviiniä sekä luonnollisesti kuohuvaa pét natia. Charivarin viinit tulevat luomutarhoilta, poimitaan käsin ja ne käyvät luonnon hiivoilla. Viinejä ei kirkasteta tai filtteröidä, vaan ne pullotetaan sellaisenaan.

Tule testaamaan Château Carsinin viinejä meille!

📸 Chateau CarsinImage attachmentImage attachment+1Image attachment
3 days ago

Meillekin voi tulla viettämään herkullista pääsiäistä! Pöydät on katettu ja parilat pöhisee lähes koko pääsiäisen läpi. 🔥

▪️La 30.3. 12–24 (à la carte)
▪️Su 31.3. 12–18 (à la carte)
▪️Ma 1.4. suljettu

Nähdään Tapiolassa!
... See MoreSee Less

Meillekin voi tulla viettämään herkullista pääsiäistä! Pöydät on katettu ja parilat pöhisee lähes koko pääsiäisen läpi. 🔥 

▪️La 30.3. 12–24 (à la carte)
▪️Su 31.3. 12–18 (à la carte)
▪️Ma 1.4. suljettu

Nähdään Tapiolassa!
6 days ago

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Riku ja Anna Väänänen, Château Puybarbe, Ranska

Riku ja Anna Väänänen vaikuttavat satoja vuosia vanhan Château Puybarben tilan puikoissa Côtes de Bourgin viinialueella Bordeaux’ssa. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin.

Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikun toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja toi Annalle uuden ulottuvuuden sekä yrittäjyyteen Ranskassa että maan rikkaaseen viinikulttuuriin.

Tule testaamaan Château Puybarben viiniä Bistro O mat Tapiolaan!

📸 Chateau Puybarbe
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Riku ja Anna Väänänen, Château Puybarbe, Ranska

Riku ja Anna Väänänen vaikuttavat satoja vuosia vanhan Château Puybarben tilan puikoissa Côtes de Bourgin viinialueella Bordeaux’ssa. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin. 

Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikun toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja toi Annalle uuden ulottuvuuden sekä yrittäjyyteen Ranskassa että maan rikkaaseen viinikulttuuriin.

Tule testaamaan Château Puybarben viiniä Bistro O mat Tapiolaan!

📸 Chateau PuybarbeImage attachment
1 week ago

Savustettu juuriselleri ja omena saavat toimivan makuparin raikkaan hapokkaasta lipstikka-piimäkreemistä. Célerin äärellä vaativatkin makunystyrät hyrisee tyytyväisinä. 👌 ... See MoreSee Less

Savustettu juuriselleri ja omena saavat toimivan makuparin raikkaan hapokkaasta lipstikka-piimäkreemistä. Célerin äärellä vaativatkin makunystyrät hyrisee tyytyväisinä. 👌
1 week ago

Bistro O mat Tapiolan timanttista keittiötiimiä luotsaa keittiömestarimme Tero. 👋

Teron vastuulla on ruoka-annoksen koko kaari aina idean poikasesta asiakkaan lautaselle asti: suunnittelu, testaus, raaka-aineiden tilaaminen, esivalmistelut ja annosten kokkaaminen.

🍽️ Asiakkaana ravintoloissa Tero pyrkii syömään inspiroivia annoksia, joissa on käytetty yllättäviä raaka-aineita ja yhdistelmiä tai mielenkiintoisia valmistustapoja.
🍷 Ruokajuomien osalta Tero luottaa salihenkilökunnan ammattitaitoon parhaiden makuparien löytämiseksi - mutta alkujuomaksi hän tilaa aina vermutin jäillä, jos sitä on saatavilla!
... See MoreSee Less

Bistro O mat Tapiolan timanttista keittiötiimiä luotsaa keittiömestarimme Tero. 👋

Teron vastuulla on ruoka-annoksen koko kaari aina idean poikasesta asiakkaan lautaselle asti: suunnittelu, testaus, raaka-aineiden tilaaminen, esivalmistelut ja annosten kokkaaminen. 

 🍽️  Asiakkaana ravintoloissa Tero pyrkii syömään inspiroivia annoksia, joissa on käytetty yllättäviä raaka-aineita ja yhdistelmiä tai mielenkiintoisia valmistustapoja. 
🍷 Ruokajuomien osalta Tero luottaa salihenkilökunnan ammattitaitoon parhaiden makuparien löytämiseksi - mutta alkujuomaksi hän tilaa aina vermutin jäillä, jos sitä on saatavilla!
2 weeks ago

Yhdistä kulttuuritapahtuma ja ravintolaelämys! Suunnittelimme sitä varten kolmen ruokalajin kulttuurimenu-tarjouksen, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen.

Kulttuurimenu on tilattavissa
🔹Ma–pe klo 16–17
🔹La klo 12–17

Menu ja varaukset 👉 bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä ”kulttuurimenu”.

🎶 Menovinkki loppuviikkoon: Club For Fiven ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteiskonsertti perjantaina 15.3. klo 19-21 Tapiola-salissa esittää yllättäviä versoita tutuista, rakastetuista klassikkotangoista.
... See MoreSee Less

Yhdistä kulttuuritapahtuma ja ravintolaelämys! Suunnittelimme sitä varten kolmen ruokalajin kulttuurimenu-tarjouksen, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen. 

Kulttuurimenu on tilattavissa
🔹Ma–pe klo 16–17 
🔹La klo 12–17 

Menu ja varaukset 👉 https://bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä ”kulttuurimenu”.

🎶 Menovinkki loppuviikkoon: Club For Fiven ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteiskonsertti perjantaina 15.3. klo 19-21 Tapiola-salissa esittää yllättäviä versoita tutuista, rakastetuista klassikkotangoista.
2 weeks ago

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia

Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.

Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta.

Tule testaamaan Candiallen viiniä Bistro O mat Tapiolaan!

📸 Candialle
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia

Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.

Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta. 

Tule testaamaan Candiallen viiniä Bistro O mat Tapiolaan!

📸 CandialleImage attachment
3 weeks ago

Ihanaa ja herkullista naistenpäivää kaikille upeille leideille! ❤️

🎶 Menovinkki naistenpäivään: Katri Ylander keikkailee Sellosalissa klo 19-20. Meille ennättää herkuttelemaan joko ennen konserttia tai sen jälkeen.
... See MoreSee Less

Ihanaa ja herkullista naistenpäivää kaikille upeille leideille! ❤️

🎶 Menovinkki naistenpäivään: Katri Ylander  keikkailee Sellosalissa klo 19-20. Meille ennättää herkuttelemaan joko ennen konserttia tai sen jälkeen.
3 weeks ago

Glaseerauksesta loppusilauksen saava karitsanniska saa kaverikseen makoisaksi paahdettua kauden punajuurta ja omenaisen kastikkeen. Annos häviää yleensä lautasilta vauhdilla viimeistä kastikepisaraa myöten, eikä se ole mikään ihme, kun täyteläiset maut on kohdillaan just eikä melkein. 👌 ... See MoreSee Less

Glaseerauksesta loppusilauksen saava karitsanniska saa kaverikseen makoisaksi paahdettua kauden punajuurta ja omenaisen kastikkeen. Annos häviää yleensä lautasilta vauhdilla viimeistä kastikepisaraa myöten, eikä se ole mikään ihme, kun täyteläiset maut on kohdillaan just eikä melkein. 👌
Lataa lisää