Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat.
Suunnitellaan yhdessä herkulliset ja onnistuneet juhlat!
Varaukset ja kyselyt sähköpostilla myyntipalvelun kautta bistromat.tapiola@bistromat.fi
ma-pe 11:00-14:30 lounas
ma-to 16:00-23:00 a la carte
pe 16:00-24 a la carte
la 12:00-24 a la carte
su 12:00-18:00 a la carte
Viimeiset pöytävaraukset:
ma-to klo 21:00
pe-la klo 21:30
su klo 16:30
Pöytävarausasioissa parhaiten tavoittaa sähköpostilla
Sijaitsemme kauppakeskus Ainoan kolmannessa kerroksessa Food Gardenissa
Parkkihallista: Kirjokansi ja perhoshissi tuo Food Gardeniin
Metrolta: perhoshissi Stockmannin edestä tuo Food Gardeniin
Sijainti: kauppakeskus
Ainoa 3 krs.
Food Garden
Katso reittiohjeet
Created by Myyntimaatio
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Nea Berglund, Château Carsin, Ranska
Maailman tunnetuimmalla viinialueella Bordeaux'ssa sijaitsee Château Carsinin viinitila, joka kuuluu jo toisessa sukupolvessa Berglundin perheelle. Nyt tilaa johtaa Nea Berglund.
Vaihtelusta pitävä Nea viljelee yhdeksää eri lajiketta ja valmistaa kaikenlaisia viinejä. Carsinille hän tekee kuivia valkoviinejä, roséviinejä, punaviinejä ja makeaa valkoviiniä, sekä lisäksi balsamicoa ja kuohuvaa rypälemehua.
Nealla on myös oma natuviinibrändi Charivari, jolle hän tekee valkoisen, punaisen ja roséen lisäksi oranssiviiniä sekä luonnollisesti kuohuvaa pét natia. Charivarin viinit tulevat luomutarhoilta, poimitaan käsin ja ne käyvät luonnon hiivoilla. Viinejä ei kirkasteta tai filtteröidä, vaan ne pullotetaan sellaisenaan.
Tule testaamaan Château Carsinin viinejä meilleChateau Carsinarsin ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Meillekin voi tulla viettämään herkullista pääsiäistä! Pöydät on katettu ja parilat pöhisee lähes koko pääsiäisen läpi. 🔥
▪️La 30.3. 12–24 (à la carte)
▪️Su 31.3. 12–18 (à la carte)
▪️Ma 1.4. suljettu
Nähdään Tapiolassa! ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Riku ja Anna Väänänen, Château Puybarbe, Ranska
Riku ja Anna Väänänen vaikuttavat satoja vuosia vanhan Château Puybarben tilan puikoissa Côtes de Bourgin viinialueella Bordeaux’ssa. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin.
Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikun toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja toi Annalle uuden ulottuvuuden sekä yrittäjyyteen Ranskassa että maan rikkaaseen viinikulttuuriin.
Tule testaamaan Château Puybarben viiniä Bistro O mat Tapiolaan!
📸 Chateau Puybarbe ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Savustettu juuriselleri ja omena saavat toimivan makuparin raikkaan hapokkaasta lipstikka-piimäkreemistä. Célerin äärellä vaativatkin makunystyrät hyrisee tyytyväisinä. 👌 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Bistro O mat Tapiolan timanttista keittiötiimiä luotsaa keittiömestarimme Tero. 👋
Teron vastuulla on ruoka-annoksen koko kaari aina idean poikasesta asiakkaan lautaselle asti: suunnittelu, testaus, raaka-aineiden tilaaminen, esivalmistelut ja annosten kokkaaminen.
🍽️ Asiakkaana ravintoloissa Tero pyrkii syömään inspiroivia annoksia, joissa on käytetty yllättäviä raaka-aineita ja yhdistelmiä tai mielenkiintoisia valmistustapoja.
🍷 Ruokajuomien osalta Tero luottaa salihenkilökunnan ammattitaitoon parhaiden makuparien löytämiseksi - mutta alkujuomaksi hän tilaa aina vermutin jäillä, jos sitä on saatavilla! ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Yhdistä kulttuuritapahtuma ja ravintolaelämys! Suunnittelimme sitä varten kolmen ruokalajin kulttuurimenu-tarjouksen, jonka voi hyödyntää ennen näytöstä esittämällä liput saman päivän esitykseen.
Kulttuurimenu on tilattavissa
🔹Ma–pe klo 16–17
🔹La klo 12–17
Menu ja varaukset 👉 bistromat.fi/tapiola/ Mainitse varauksen yhteydessä ”kulttuurimenu”.
🎶 Menovinkki loppuviikkoon: Club For Fiven ja UMO Helsinki Jazz Orchestran yhteiskonsertti perjantaina 15.3. klo 19-21 Tapiola-salissa esittää yllättäviä versoita tutuista, rakastetuista klassikkotangoista. ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia
Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.
Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta.
Tule testaamaan Candiallen viiniä Bistro O mat Tapiolaan!
📸 Candialle ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Ihanaa ja herkullista naistenpäivää kaikille upeille leideille! ❤️
🎶 Menovinkki naistenpäivään: Katri Ylander keikkailee Sellosalissa klo 19-20. Meille ennättää herkuttelemaan joko ennen konserttia tai sen jälkeen. ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook
Glaseerauksesta loppusilauksen saava karitsanniska saa kaverikseen makoisaksi paahdettua kauden punajuurta ja omenaisen kastikkeen. Annos häviää yleensä lautasilta vauhdilla viimeistä kastikepisaraa myöten, eikä se ole mikään ihme, kun täyteläiset maut on kohdillaan just eikä melkein. 👌 ... See MoreSee Less
0 CommentsComment on Facebook