Bistro O mat

Bistro O Mat sijaitsee Kirkkonummen keskustassa
kauniin puiston ja Kirsikka-liikekeskuksen vieressä.
Kesäisin asiakkaita palvelee aurinkoinen terassi.

Olemme helposti lähestyttävä, tasokasta ruokaa ja ihmisläheistä palvelua tarjoava ravintola.
Ruokatuotteemme painottuu sesonkeihin, kotimaisuuteen, pohjoismaalaisuuteen ja ranskalaisen keittiön  perinteisiin. Asiakkaalle haluamme tarjota parasta, viihtyisässä miljöössä.     

Juomapuolella viinit painottuvat Eurooppaan mutta välillä on mukava tarjota jotain myös valtamerien takaa. Kotimainen valikoima juomatuotteiden osalta lisääntyy kokoajan.

Tervetuloa viihtymään kanssamme.
Arkisin tarjoilemme lounasta, iltaisin ja lauantaisin a la cartea.

Menu

“Miksi tehdä huonoa, kun sama aika menee hyvän tekemiseen.”

Tilaisuudet

Elämäsi tapahtumiin

Suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan tapahtuman. Toteutamme kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla niin yritystilaisuudet kuin häät, syntymäpäivät ja muut elämäsi tärkeät tapahtumat. 

Suunnitellaan yhdessä  herkulliset ja onnistuneet juhlat!

Ajankohtaista

Ajankohtaista
Uudistunut a la carte 26.3. alkaen!
Meille voit poiketa myös vain viinille ja juustolle, tervetuloa!

Seuraa Facebookissa

Seuraa Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
18.04.2024

Uskoisitteko, että Bistro O mat on ollut Kirkkonummella jo vuodesta 2010? Vuodet ovat rullanneet teidän kanssanne niin mukavasti ja vauhdilla. 🫶

Mikä on mieleenpainunein muistosi meiltä vuosien varrelta? Mahtava makumuisto, ihanin juoma, lautaselta nouseva huumaava tuoksu tai erityisen nappiin mennyt palvelutilanne? Vai liittyykö paras muistosi seuraan, jossa olet meillä ollut? 😊

Kerro meille parhaat Bom-muistosi kommenteissa.
... See MoreSee Less

Uskoisitteko, että Bistro O mat on ollut Kirkkonummella jo vuodesta 2010? Vuodet ovat rullanneet teidän kanssanne niin mukavasti ja vauhdilla. 🫶

Mikä on mieleenpainunein muistosi meiltä vuosien varrelta? Mahtava makumuisto, ihanin juoma, lautaselta nouseva huumaava tuoksu tai erityisen nappiin mennyt palvelutilanne? Vai liittyykö paras muistosi seuraan, jossa olet meillä ollut? 😊 

Kerro meille parhaat Bom-muistosi kommenteissa.

5 CommentsComment on Facebook

Olen lounastanut aika lailla sen 14 vuotta teillä. Hyviä makumuistoja on lukemattomia, jos yhden nostan esimerkiksi, niin vaikkapa paahdettu valkosipulikeitto, joka vei kielen mennessään. 😄 Parasta on itse lounastaminen BOM:ssa, katkaisee työpäivän mukavasti. 👍

No joo, eihän niitä tässä kaikkia voisi ladella… can’ t count them all..☺️ Ilosta suruun siellä on kuitenkin niin monet vuodet nautittu ja hyvänä pidetty meitä, on ollut: lounasta, dinneriä, joulupöytää, sesonkipöytää, terassitarjoilua, uutta vuotta, Wapunpäivää, äitienpäivää, isänpäivää, uurnanlaskupäivää, pahan olon päivää, synttäripäivää, ilon päivää, kokouspäivää, get together päivää… You just name it. Sigh… Kiitos❤️

En glad lillajulsmiddag med stallgänget ungefär 2013 eller -14 och en gudomlig Viognier som satt otroligt fint med julens fiskbord 😋🥂🐟🧑‍🎄🥳

View more comments

17.04.2024

Kolmas ruoka toden sanoo! Eli muista tilata myös jälkiruokaa. 😉 ... See MoreSee Less

Kolmas ruoka toden sanoo! Eli muista tilata myös jälkiruokaa. 😉Image attachmentImage attachment+1Image attachment
15.04.2024

Avaat oven Kirkkonummen sydämessä ja astut sisään bistrotunnelmaan. Jocke toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja ohjaa mukavaan pöytään. Tilaat Jocken suosituksesta vivahteikasta Pinot Noiria. Seuralaisesi saapuu, ja laseista kuuluu vieno kilahdus, kun skoolaatte. Tilaatte kolmen ruokalajin menut - erilaiset kummallekin, jotta voitte maistella useampaa ruokalajia. Kilautatte laseja vielä uudelleen ja uppoudutte nauttimaan rentouttavasta illasta erinomaisen ruuan äärellä, parhaassa seurassa. 😍

Kenet sinä kutsuisit viettämään iltaa?
... See MoreSee Less

Avaat oven Kirkkonummen sydämessä ja astut sisään bistrotunnelmaan. Jocke toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja ohjaa mukavaan pöytään. Tilaat Jocken suosituksesta vivahteikasta Pinot Noiria. Seuralaisesi saapuu, ja laseista kuuluu vieno kilahdus, kun skoolaatte. Tilaatte kolmen ruokalajin menut - erilaiset kummallekin, jotta voitte maistella useampaa ruokalajia. Kilautatte laseja vielä uudelleen ja uppoudutte nauttimaan rentouttavasta illasta erinomaisen ruuan äärellä, parhaassa seurassa. 😍

Kenet sinä kutsuisit viettämään iltaa?

24 CommentsComment on Facebook

Mieheni ja minä sekä ystävämme P ja I 😋

Ystävien kanssa ❤️

Jos vaik ton aviomiehen kans, kun sitä ei muuten saa mihkää 😂

View more comments

11.04.2024

Kylmän kauden tuhdimmat maut vaihtuivat kauteen sopiviin keveämpiin, kun viriteltiin listaa kevätkuosiin. 🌿 Tuotiin tupaan uusia annoksia, mutta klassikot ja meidän ruokafilosofia pysyy: suositaan kotimaisia raaka-aineita ja lähituotantoa, ja kokataan niistä aineksista, mitkä sillä hetkellä ovat herkullisimmillaan. 👌

Katso menu ➡️ bistromat.fi/kirkkonummi/
... See MoreSee Less

Kylmän kauden tuhdimmat maut vaihtuivat kauteen sopiviin keveämpiin, kun viriteltiin listaa kevätkuosiin. 🌿 Tuotiin tupaan uusia annoksia, mutta klassikot ja meidän ruokafilosofia pysyy: suositaan kotimaisia raaka-aineita ja lähituotantoa, ja kokataan niistä aineksista, mitkä sillä hetkellä ovat herkullisimmillaan. 👌

Katso menu ➡️ https://bistromat.fi/kirkkonummi/
10.04.2024

Vappupäivän raton ja riemun kruunaa Bistro O matin brunssi! 🎉

Kokkaamme alkupalapöytään mm. silliä Bistro O matin tapaan, härkätartaria ja pastis-graavilohta. Runsaan brunssipöydän päälle tarjoilemme pöytiin pääruuan ja jälkkärin. Näillä jaksaa vietellä vappua!

Tee pöytävarauksesi pian ➡️ bistromat.fi/kirkkonummi/
... See MoreSee Less

Vappupäivän raton ja riemun kruunaa Bistro O matin brunssi! 🎉 

Kokkaamme alkupalapöytään mm. silliä Bistro O matin tapaan, härkätartaria ja pastis-graavilohta. Runsaan brunssipöydän päälle tarjoilemme pöytiin pääruuan ja jälkkärin. Näillä jaksaa vietellä vappua!

Tee pöytävarauksesi pian ➡️ https://bistromat.fi/kirkkonummi/Image attachment
08.04.2024

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Riku ja Anna Väänänen, Château Puybarbe, Ranska

Riku ja Anna Väänänen vaikuttavat satoja vuosia vanhan Château Puybarben tilan puikoissa Côtes de Bourgin viinialueella Bordeaux’ssa. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin.

Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikun toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja toi Annalle uuden ulottuvuuden sekä yrittäjyyteen Ranskassa että maan rikkaaseen viinikulttuuriin.

Tervetuloa testaamaan Château Puybarben viiniä meille!

📸 Chateau Puybarbe
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Riku ja Anna Väänänen, Château Puybarbe, Ranska

Riku ja Anna Väänänen vaikuttavat satoja vuosia vanhan Château Puybarben tilan puikoissa Côtes de Bourgin viinialueella Bordeaux’ssa. Paikan poikkeuksellinen terroir ja leuto Atlantin ilmasto sopivat erinomaisesti pariskunnan laatua ja luontoarvoja korostavaan tyyliin. 

Viinitilalliseksi ryhtyminen mahdollisti Rikun toteuttaa intohimoaan maanviljelyyn ja toi Annalle uuden ulottuvuuden sekä yrittäjyyteen Ranskassa että maan rikkaaseen viinikulttuuriin.

Tervetuloa testaamaan Château Puybarben viiniä meille!

📸 Chateau PuybarbeImage attachment
04.04.2024

Ruokalistat vaihtuu, mutta muutamat klassikkoannokset on ja pysyy:

🤎 Bom burger
💙 tartar
🩷 gambas eli jättikatkaravut

Viritetään kyllä näitäkin säännöllisesti uusilla mauilla ja sesonkien mukaan!

Kommentoi alle 🤎,💙 tai 🩷, mikä klassikoista on lempparisi?
... See MoreSee Less

Ruokalistat vaihtuu, mutta muutamat klassikkoannokset on ja pysyy:   

🤎 Bom burger 
💙 tartar
🩷 gambas eli jättikatkaravut

Viritetään kyllä näitäkin säännöllisesti uusilla mauilla ja sesonkien mukaan! 

Kommentoi alle 🤎,💙 tai 🩷, mikä klassikoista on lempparisi?

23 CommentsComment on Facebook

Tartar

Vastaan kaksi😁🌞. 1. Gambas 2. BOM burger😋😋😋

🤎💙

View more comments

01.04.2024

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia

Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.

Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta.

Tule meille testaaman Candiallen herkullista Chiantia!

📸 Candialle
... See MoreSee Less

🍇🌏 Suomalaiset viinintekijät maailmalla: Jarkko ja Josephin Peränen, Candialle, Italia

Suomalais-saksalainen pariskunta Jarkko ja Josephin Peränen on luotsannut vuodesta 2002 lähtien Candialle-viinitilaa Toscanassa Chianti Classicon alueella, Panzanon kylässä.

Candiallen tilalla huippulaadukkaat viinit viljellään sertifioiduin luomumenetelmin. Panzanon rinteitä pidetään yhtenä Chianti Classicon parhaista kasvualueista huippuviinien tuotannolle. Alueen päärypälelajike on Sangiovese, ja kalkkipitoinen maaperä ja mikroilmasto tuottaa siellä tyylillisesti eleganttia, kypsän kirsikkaista Sangioveseä, jossa on myös jäntevyyttä, herkullista tiukkuutta ja maun pituutta. 

Tule meille testaaman Candiallen herkullista Chiantia! 

📸 CandialleImage attachment
28.03.2024

Iloista bäääsiäistä ihanat asiakkaamme!

Kun akuutti Bistro O mat -nälkä iskee, niin olemme auki myös pääsiäisen aikaan sekä perjantaina että lauantaina klo 12-23.30. Nähdään pian!
... See MoreSee Less

Iloista bäääsiäistä ihanat asiakkaamme! 

Kun akuutti Bistro O mat -nälkä iskee, niin olemme auki myös pääsiäisen aikaan sekä perjantaina että lauantaina klo 12-23.30. Nähdään pian!
Lataa lisää